Sorozatban a 9. hónapot is profittal zárta az ingyenes csoport!

Public, Sikertörténetek, Eredmények

Közületek sokan régóta fogadnak, és mostanra már szinte mindenki megtapasztalhatta, hogy a sportfogadással nem is olyan egyszerű pénzt keresni, mint ahogy azt az elején sokan gondolnák. Nem véletlenül dobálóznak az okosak olyan számokkal, hogy a sportfogadók 95-98%-a veszteséges hosszú távon, és a többség akár komoly összegeket is elbukott már az évek folyamán. Sajnos ezek az adatok valósak, hiszen ha benézel mondjuk egy Facebook tippmix csoportba, láthatod hogy ott az emberek többsége már az életét is elvesztette, de mégis képes az utolsó Forintjait feltenni, valami random ember tippjére, csak azért mert korábban látott tőle egy nyertes szelvényt. Mindenki sír hogy szemét Szerencsejáték ZRT, meg hogy a bunda miatt ment el a tipp, meg hogy csak egy gól kellett volna és hasonlók.. Közben meg az az igazság hogy úgy akarnak pénzt keresni a sportfogadással hogy igazából nem is értenek hozzá! Na igen, innentől hívják ezt a történetet szerencsejátéknak! És akkor még ott vannak az önjelölt tippadók, vagy tippadó szolgáltatások, akik beígérik a tutit, meg az óriási pénzeket, illetve azt, hogy ha előfizetsz akkor majd dől a lé, és soha többet nem kell dolgoznod… Te meg mohó vagy és rácsapsz a lehetőségre, annak ellenére, hogy a korábbi 15 alkalommal már csúnyán átvertek, de hát a lehetőséget meg kell ragadni nem igaz? Hát nem!!! A fogadóirodáknak a te pénzedre fáj a foguk, akárcsak a tippadó szolgáltatások többségének! Érzed már hogy mindenki téged akar lehúzni? Te meg hagyod, mert reménykedsz hogy egyszer beüt a tuti! Hát elmondok neked egy titkot! Most végre tényleg jó helyen vagy! De csak akkor, ha élsz is a lehetőséggel!

Mielőtt rátérnénk a FreeForLife ingyenes csoportunk eredményeire, előtte kicsit nézzük meg, hogy mi áll a háttérben, amiért ennyire sikeres a SportingGods szolgáltatása!

Sokan azt gondolják hogy én tippadó vagyok, pedig ez nem így van! Én profi sportfogadó vagyok, tehát a fogadóirodák, illetve a tippadók között állok, és kizárólag csak egyetlen célom van, hogy nyerjek! Igaz ez a cél nagyjából 5 évvel ezelőtt annyiban módosult, hogy ezt a tudást át akarom adni másoknak is, hogy minél több embert tereljek át a nyertesek oldalára. Erről bővebben ezen a Linken olvashatsz! Tehát a SportingGods azért tud ilyen sikeres lenni, mert olyasvalaki áll a háttérben, aki nem csak nagy szavakkal dobálózik, vagy leígéri a csillagokat, hanem olyan, aki tényleg képes rendszeresen profitálni a sportfogadással. Ezt bizonyítja a weboldalon található, saját tapasztalat alapján íródott rengeteg “szakmai” cikk és blogbejegyzés, vagy a több száz előfizetői visszajelzés is. Akinek pedig ez még mindig nem elég meggyőző, az csatlakozhat az ingyenes FreeForLife csoporthoz, és megbizonyosodhat róla a saját szemével!

És akkor elérkeztünk a FreeForLife csoporthoz, ami tényleg olyan eredményeket hoz, hogy a legtöbb fizetős szolgáltatás elbújhat mögötte! Ugyanis ide 2018 januárja óta érkeznek tippek megállás nélkül és ezalatt az 55 hónap alatt, csak 8 hónap zárult veszteséggel, míg 47 hónap profitban zárt. Most júliusban pedig, sorozatban a 9. hónapot zártuk profittal! Ami pedig a legfontosabb, hogy a követőink is havi rendszerességgel profitálnak, ráadásul nem is keveset! Minden hónapban kiküldünk egy kérdőívet, ahol vissza lehet jelezni a csoporttal kapcsolatban. Ezek közül most egyet kiemelnék, mivel eléggé megfogta a lényeget!

❤️ “Több tippadó csoportot is kipróbáltam már és az a vicc, hogy ez az ingyenes csoport messze veri a legtöbb fizetős szolgáltatást más helyeken. Pláne ha van mellé előfizetés valamelyik VIP csoportra is, elég jó kis profitot lehet összeszedni. Csak így tovább, a legstabilabb, legátláthatóbb tippadó szolgáltatás eddigi tapasztalataim alapján!”

Vannak dolgok, amelyeket rendszeresen, már már zavaróan sokszor hallhattok tőlem, de nem véletlenül!

  • Olvasd el a weboldalon az összes cikket és blogbejegyzést!
  • Alaposan nézd át a FreeForLife és a VIP csoportok leírását!
  • Kizárólag a fogadási útmutató szabályai alapján fogadj!
  • A tippek alatti linken lévő fogadási segédlet szerint kövesd a csoportot!
  • Tartsd be a bankrollmenedzsmentet, mert az garantálja a hosszútávú sikereid!
  • Minden csoportra amit követsz, töltsd ki azt a bizonyos kérdőívet!
  • Vedd komolyan, mert csak így tudsz nagy pénzeket keresni sportfogadással!

Ha ezeket a tanácsokat nem fogadod meg, akkor minőségi tippekkel sem fogsz tudni megfelelően profitálni! A többség viszont láthatóan nem követi ezeket és a saját feje után megy, pedig pontosan megtapasztalhatta a korábbi években, hogy ez nem nagyon vezetett eredményre! 

Amikor bő 10 évvel ezelőtt belekezdtem a sportfogadó karrierembe, nekem nem volt ilyen szerencsém, hogy találjak egy ilyen oldalt ahol pontról pontra ennyire részletesen leírták volna, hogy hogyan lehetek eredményes sportfogadó. Mindenki csalt és át akart verni, nem volt egy támpont amiből ki lehetett volna indulni, és emiatt rengeteg veszteség ért, és megfizettem a tanulópénzt, nem is keveset! Mostanra meg kb. oda jutottunk, hogy az emberek azt várják, hogy fogadjak helyettük és csak küldjem nekik havonta a nyereményt… Akkor fogsz sokat nyerni, ha pontosan lemásolod azt ahogyan én fogadok! Igen, ezért cserébe kell kicsit olvasni és ‘dolgozni’, na meg persze betartani azokat a dolgokat amiket mondok! Viszont amikor eléred az első 1 millió Forintos profitodat akkor megérted, hogy miért volt ez az egész és hogy kb szórakozva kerestél egy csomó pénzt! De első a munka aztán a szórakozás! Ja, és próbáld meg értékelni azt, hogy végre van valaki, aki valóban segít, és nem át akar verni vagy lehúzni, mint a többség!

Mi az a kérdőív és minek kell egyáltalán kitölteni?

A VIP csoportokba hónap végén, az ingyenes FreeForLife csoportba pedig miután elértük a kitűzött profitcélt, kiküldünk egy kérdőívet, amelyen a követőknek vissza kell jelezniük hogy milyen minőségben, illetve milyen eredménnyel tudták követni a az adott csoport tippjeit. Természetesen aki több csoportot követ, annak minden csoportra külön-külön ki kell tölteni a kérdőívet! Gondolhatjátok hogy ezt nem azért vezettem be, mert túl sok szabadidővel rendelkezem, hanem mert a kérdőív kitöltése a TE ÉRDEKED, ugyanis minél több és pontosabb visszajelzést adtok, annál hatékonyabban tudok segíteni NEKED AZ ELÉRHETŐ PROFIT MAXIMALIZÁLÁSÁBAN! 

Ha bizonyos tippek követése, értelmezése, megfogadása nehézséget okoz, akkor a visszajelzések alapján ezt látom és közbe tudok avatkozni, vagy a tippadó cseréjével, vagy egy fogadási segédlet megírásával, bővítésével. Tehát nem szimplán az a célom, hogy profitálj, hanem azt akarom, hogy a legmagasabb profitot érd el, de ez leginkább rajtad múlik, hogy sikerül e!

Ugyanakkor látom azt is a kérdőívből, hogy te milyen minőségben követed a tippeket, és tudok jelezni számodra ha valahol hibát követsz el! Ha nem segítek a profit maximalizálásában, vagy a hibáid kijavításában, akkor jóval kevesebb profitot fogsz elérni, vagy épp veszteséget termelsz ahelyett, hogy nyernél! A kérdőív végén pedig, hosszabban kifejtheted az eddigi tapasztalataidat, megírhatod véleményedet, kritikádat, javaslatodat, vagy épp elismerésedet/dicséretedet, amit ugyancsak nagyon szívesen fogadunk!

A kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe, de hosszú távon több százezer Forint extra profitot is jelenthet, hiszen a hibák, vagy a szolgáltatás minőségének javítása, komoly veszteségektől óvhat meg, illetve plusz előnyöket hozhat számodra! Tehát a kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet nyerhess. Mondanom sem kell, ez a te érdeked, hiszen azért követsz minket, mert minél több pénzt akarsz nyerni, és mint tudod a pénzből sohasem elég! 

Rendkívül bosszantó számomra az, hogy könyörögnöm kell az embereknek, hogy töltsék ki a kérdőívet, mindezt úgy, hogy hónapról-hónapra szénné nyerik magukat az INGYENES TIPPEKKEL… Mi történik ha nem úgy mennek a dolgok ahogyan azt én szeretném? Kevesebb tipp lesz, vagy épp lesz olyan hónap amikor nem lesz majd tipp! Vagy csak az kap majd tippeket aki előző hónapban kitöltötte a kérdőívet. Korrektségért cserébe korrektséget várok el, szerintem ez így fair!

Ha esetleg, követted júliusban a FreeForLife csoportot, de még nem töltötted ki a kérdőívet, még ma éjfélig pótolhatod! Megfelelő mennyiségű visszajelzés esetén, nem erőltetném azt hogy csak azoknak küldjünk tippeket akik kitöltötték a kérdőívet, de ez már csak rajtatok múlik!

👉 Kérdőív linkje: Link

A kérdőívből egyébként egyértelműen látszik, hogy ugyan a követők rendszeresen profitálnak, de sokan nem tartják be a bankrollmenedzsmentet és olyan irreálisan magas tétmérettel fogadnak, amivel aztán egy gyengébb időszak során nagy bajba kerülhetnek! Értem én hogy a 9. hónapot zártuk profiban, de előbb utóbb lesz gyengébb hónap is, és akkor egyesek könnyedén elégetik az addig megszerzett profitot, vagy akár az egész bankrollt is! Ennek pedig az egyetlen oka az lesz, hogy túl nagy tétmérettel fogadnak a bankrollhoz képest! Ha a bankrollmenedzsmentet nem tartja be valaki, akkor az egész átmegy szerencsejátékba és csak idő kérdése hogy mikor szalad bele egy olyan pofonba amit aztán jó ideig emlegetni fog. Aki magára, ismer az gondolkodjon el ezen és ugorjon neki a bankrollmenedzsment blogbejegyzésnek és annak megfelelően állítsa be a tétméretét!

Kiemelném még a gyors reakció fontosságát hiszen, az idő pénz és minél előbb megfogadod a tippet annál több profitot fog hozni, hiszen az oddsok idővel változnak, és nem várnak rád hogy megfogadd a tippet! Illetve ami még nagyon fontos, hogy használj megfelelő fogadóirodákat. Lehet ám használni egyszerre több irodát is, amiért cserébe extra profit lesz a jutalmad! Ne légy lusta, mivel rajtad múlik, hogy mennyi pénzt keresel a sportfogadással, de ha nem teremted meg a szükséges feltételeket akkor az eredményed is elmaradnak azokétól akik mindent megtesznek a profit maximalizálás érdekében. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod!

Szerinted megéri követni az ingyenes FreeForLife csoportunkat? Az alábbi visszajelzésekből ez egyértelműen kiderül! 

CSATLAKOZZ te is!

Ingyenes szolgáltatásunk a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen megkaphatod tippjeinket, letesztelheted szaktudásunkat.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...