Így nyerhetsz sportfogadással 3000 Eurót!

Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

“Nem könnyű nyereséges profi sportfogadóvá válni, de még nehezebb megtanítani másoknak ugyanezt!”

10 éve, amikor belekezdtem a sportfogadásba, nem volt olyan egyszerű dolgom, mint nektek most! Akkoriban nem segített senki, saját magamnak kellett rájönni arra, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy rendszeresen profitálhassak a sportfogadásból! Ti mostanra már egy kész fogadási útmutatót és stratégiát kaptok, amelyből lépésenként megtudhatjátok, hol és hogyan kell fogadnotok ahhoz, hogy biztos profitot érjetek el! Persze ez csak a kirakós egyik darabja, hiszen az sem mindegy hogy milyen tippeket fogadunk meg, és talán te is tapasztaltad korábban, hogy ezen a területen rengeteg csalás és átverés történik. A SportingGods-nál erre sincsen gondod, hiszen az elmúlt 10 évben, több ezer tippadó szolgáltatást elemeztem, vagy követtem, így pontosan meg tudom határozni, hogy ki végez olyan minőségű munkát, akivel valóban profitot érhetünk el. Mindez azt jelenti, hogy szinte kockázat nélkül profitálhatsz a SportingGods szolgáltatásával!

Mindig öröm számomra, amikor valamelyik előfizetőnk eléri az 1.000.000 Forintos profitot, hiszen ez a kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy szolgáltatás amit felépítettem, valóban eredményes azok számára, akik a betartják a szabályokat és egyszerűen lemásolják azt amit én csinálok!

És hogy kik azok akik általában a legjobb eredményeket érik el? A válasz meglepő! A hölgyek! Az ok pedig nagyon egyszerű, mivel ők nem vitatkoznak, nem tudják jobban, nem okoskodnak, nem bonyolítják túl, egyszerűen csak azt csinálják amit kell! És ez meg is hozza számukra a megfelelő eredményt! Mint például Orsinál, aki nemrég írt azzal kapcsolatban, hogy már 3000€ profitnál jár. Természetesen ez még nem az út vége, hiszen ez csak az első jelentősebb állomás, és megfelelő hozzáállással bizony jóval több profit is elérhető! Még egy fontos mondatot kiemelnék Orsi egy másik emailjéből: “nagyon szuperek vagytok és tényleg csak be kell tartani, amit írtok és tanácsoltok.”

Helsinki (Artemisz) csoportunk jóideje töretlen sikerrel halad előre és hozza a jobbnál jobb eredményeket, októbertől pedig elindult két új kosaras csoportunk, amelyeknél hasonlóan kiemelkedő profitokra számíthatunk! További info ITT!

Természetesen az hogy ki milyen eredményeket ér el nem attól függ, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk, és nem is az iskolázottság vagy a fogadásban szerzett tapasztalat számít! Bárki sikeres lehet aki hajlandó egy kis munkát belefektetni a történetbe és azt lemásolja azt amit én csinálok! Az alábbiakban néhány emailt és kérdőív visszajelzést olvashattok, amelyek mind elég beszédesek! Több mint 200 hasonló visszajelzést olvashatsz ezen a LINKEN!

Fogadj úgy, mint a Profik!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Artemisz csoport áprilisi eredmények

Összegzés: Áprilisban a hónap végén 25 tét profiton áll a csoport, de ebben a hó végi összegzésben nem a csoportról írnék részletesen, hanem inkább rólatok követőkről! És ez inkább egyfajta fejmosás lesz, mintsem dicséret… Sokan ránk találnak, előfizetnek, de nem...

2 hét alatt 100 tét profit VIP csoportjainknál!

Augusztus felénél járunk és bizony néhány csoport már most komoly profitban van!   Kezdjük az Artemisszel! Már megint?? Tehetik fel sokan a kérdést! Akiben ez a kérdés felmerül, vagy nem aktív előfizető, vagy nincs lehetősége Bet365 vagy az 1x klónoknál fogadni!...

Kinek jár az 50%-os kedvezmény és hogy lehet igénybe venni?

Jónéhány kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a SportingGods bejelentése során felajánlott 50%-os kedvezmény kinek is jár pontosan és hogyan lehet felhasználni azt!   Íme a válasz: Minden alkalommal amikor adunk valami kedvezményt, azt lehetőleg úgy...