Így nyerhetsz sportfogadással 3000 Eurót!

Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

“Nem könnyű nyereséges profi sportfogadóvá válni, de még nehezebb megtanítani másoknak ugyanezt!”

10 éve, amikor belekezdtem a sportfogadásba, nem volt olyan egyszerű dolgom, mint nektek most! Akkoriban nem segített senki, saját magamnak kellett rájönni arra, hogy milyen út vezet ahhoz, hogy rendszeresen profitálhassak a sportfogadásból! Ti mostanra már egy kész fogadási útmutatót és stratégiát kaptok, amelyből lépésenként megtudhatjátok, hol és hogyan kell fogadnotok ahhoz, hogy biztos profitot érjetek el! Persze ez csak a kirakós egyik darabja, hiszen az sem mindegy hogy milyen tippeket fogadunk meg, és talán te is tapasztaltad korábban, hogy ezen a területen rengeteg csalás és átverés történik. A SportingGods-nál erre sincsen gondod, hiszen az elmúlt 10 évben, több ezer tippadó szolgáltatást elemeztem, vagy követtem, így pontosan meg tudom határozni, hogy ki végez olyan minőségű munkát, akivel valóban profitot érhetünk el. Mindez azt jelenti, hogy szinte kockázat nélkül profitálhatsz a SportingGods szolgáltatásával!

Mindig öröm számomra, amikor valamelyik előfizetőnk eléri az 1.000.000 Forintos profitot, hiszen ez a kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy szolgáltatás amit felépítettem, valóban eredményes azok számára, akik a betartják a szabályokat és egyszerűen lemásolják azt amit én csinálok!

És hogy kik azok akik általában a legjobb eredményeket érik el? A válasz meglepő! A hölgyek! Az ok pedig nagyon egyszerű, mivel ők nem vitatkoznak, nem tudják jobban, nem okoskodnak, nem bonyolítják túl, egyszerűen csak azt csinálják amit kell! És ez meg is hozza számukra a megfelelő eredményt! Mint például Orsinál, aki nemrég írt azzal kapcsolatban, hogy már 3000€ profitnál jár. Természetesen ez még nem az út vége, hiszen ez csak az első jelentősebb állomás, és megfelelő hozzáállással bizony jóval több profit is elérhető! Még egy fontos mondatot kiemelnék Orsi egy másik emailjéből: “nagyon szuperek vagytok és tényleg csak be kell tartani, amit írtok és tanácsoltok.”

Helsinki (Artemisz) csoportunk jóideje töretlen sikerrel halad előre és hozza a jobbnál jobb eredményeket, októbertől pedig elindult két új kosaras csoportunk, amelyeknél hasonlóan kiemelkedő profitokra számíthatunk! További info ITT!

Természetesen az hogy ki milyen eredményeket ér el nem attól függ, hogy fiúkról vagy lányokról beszélünk, és nem is az iskolázottság vagy a fogadásban szerzett tapasztalat számít! Bárki sikeres lehet aki hajlandó egy kis munkát belefektetni a történetbe és azt lemásolja azt amit én csinálok! Az alábbiakban néhány emailt és kérdőív visszajelzést olvashattok, amelyek mind elég beszédesek! Több mint 200 hasonló visszajelzést olvashatsz ezen a LINKEN!

Fogadj úgy, mint a Profik!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...