Még több kosárlabda!? 37 tét profitban az Artemisz!!!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info, Uncategorized @hu

WÁÁÁÁÁÁÁÁ! Az Artemisz csoport ismét nagyot alkotott! 37 tét profit 1 hónap alatt! Egyszerűen nincsenek rá szavak.. Többen jelezték, hogy a szeptemberi hónapban DUPLÁZTÁK a bankrolljukat! Persze az elért profit mindenkinél más, hiszen nem mindegy, ki milyen fogadási paraméterekkel rendelkezik illetve, hogy milyen minőségben követte a csoportot, de úgy gondolom hogy a szeptemberi eredménnyel mindenki elégedett lehet! Aki olvassa a blogbejegyzéseket vagy követi a FreeForLife telegram csoportunkat, az észrevehette, hogy hónapról-hónapra folyamatosan mennek a posztok arról, hogy épp milyen durva eredményeket hoz a kosaras csoportunk! Őszintén szólva már számomra is unalmas folyton erről írni, mert nem nagyon hinném, hogy van olyan ember, aki ezeket az eredményeket látva még nem csatlakozott volna ehhez a csoporthoz. De most egy külön apropója is van annak, hogy ezt a bejegyzést írom, nem csak az, hogy megint durva profitban zárt az Artemisz!

A csoport leírásában olvasható, hogy az itt kiérkező tippeket a Bet365 és pl 22bet együttesével lehet a legoptimálisabban követni, mivel a tippek 3-4 irodára érkeznek. Aki pedig maximalizálni szeretné a profitját, illetve a megfogadott tippek számát, annak ezt a megoldást javasoljuk. De természetesen, ha csak az egyik, vagy csak a másik irodával követjük a tippeket, akkor is fogadható a tippek 80-90%-a, ami, ugyancsak szép profitot eredményez. Néhányan jelezték hogy ha megoldható, akkor ők csak Bet365 irodás tippeket akarnak megfogadni, amiről kiküldtünk egy szavazást, hogy legyen e külön egy Bet365-ös csoport. Mivel elég sokan támogatták az ötletet, ezért úgy láttuk, hogy ezt mielőbb meg kell valósítsuk. Sokan viszont aggodalmukat fejezték ki, mert pontosan tudják hogy az elmúlt 4 évben többnyire csak Bet365 irodával követtük a csoportot és eddig sem volt gond, ha nem tudtuk megfogadni az összes tippet, hiszen ennek ellenére is hatalmas profitokat tudtunk elérni. Igen, ezzel én is egyet kell értsek, de próbálunk minden igényt kielégíteni, lehetőleg úgy hogy mindenki elégedett legyen!

ARTEMISZ csoport: Talán még emlékeztek rá, valamikor július közepén jeleztem, hogy a régi tippadó mellé ideiglenesen bekerül egy másik tippadó is, mivel ebben az időszakban valamivel kevesebb tippet küld és a tippmennyiség mellett a profitot is szerettük volna kicsit feljebb tornázni. Ezt sikerült megvalósítani illetve túlteljesíteni! De az eredmények magukért beszélnek… Akkor jeleztem hogy a kiegészítő tippadó csak a nyári szezonra kerül be, aminek vége, tehát ebben a csoportban kizárólag csak annyi változás lesz hogy ugyanaz a tippadó marad a csoportban akit már 4 éve kiemelkedő eredményességgel követünk! Igaz ebben a hónapban nagyobb mennyiségű tipp volt, de a csoport leírásban olvashatjátok hogy a havi átlag tippszám 100 db és ez a jövőben is megmarad. (Igaz a legtöbb esetben ennél valamivel több fog érkezni) Tehát az Artemisz csoportnál nem lesz komolyabb változás, a korábbi évekhez képest! Azaz továbbra is a legjobban valamelyik 1x klón irodával lehet követni, persze az a legoptimálisabb ha Bet365 el együtt használjuk. Ajánlott e csak Bet365 irodával követni a csoportot? Még jó hogy! Mint mondtam többnyire csak ezzel az irodával követtük és így is folyamatosan hozza a profitot! De csak akkor kövesd Bet365-el, ha nem okoz lelki sérülést a számodra, hogy a tippek kb 15%-át nem tudod megfogadni hosszú távon! Persze azok számára is jó választás a csoport, aki mondjuk már nem tud Bet365 vagy 1x klón irodát használni, mert alternatív irodákkal, pl egy Cbet, GGbet, komboval vagy Bwin, Bsensation komboval is szép eredményeket lehet elérni! Szóval mint mondtam az Artemisz nem változott és jó választás szinte mindenkinek!

POSZEIDÓN csoport: Na, és akkor szeretném bejelenteni (dobpergés) az új kosaras csoportunkat, amelyben a tippek Bet365-re vannak optimalizálva! A fent említett tippadó aki beugróként volt jelen az Artemisz csoportban a nyári szezonra, átkerül ide, de mivel kisebb mennyiségű tippet küld, ezért csatlakozik mellé két másik nagymúltú profi kosaras tippadó is! Így mindhárom tippadó, hasonlóan az Artemisz csoport tippadójához, a legjobbak közé tartozik, tehát szép profit várható ebben a csoportban is! Hogy melyik kosaras csoportot érdemes választani? Ezt mindenki döntse el maga, de biztos vagyok benne, hogy aki már követi pár hónapja az Artemisz csoportot az hülye lenne kihagyni a Poszeidónt és azonnal rácsap, hogy mindkét csoport tippjeit követhesse! Mi van ha te csak valamelyik 1x klónnal fogadnád ezt a csoportot? Artemiszben is tudtad tenni ezeket a Betes tippeket szóval itt is menni fog! Természetesen a fent felsorolt kiegészítő irodákat ugyancsak eredményesen lehet használni! A csoportban a havi átlag tippmennyiség ugyancsak 100 db körül lesz, de itt kevésbé fogja meghaladni mint az Artemiszben! Mennyi profit érhető el a Poszeidón csoporttal? A többség számára a reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét profit körül lesz, ugyanúgy mint az Artemisz csoportnál! Aki viszont komolyan veszi a dolgot, illetve a reakció ideje gyorsabb és nem hagy ki tippeket, az ennél valamivel magasabb profitot fog elérni! Tehát a kosaras csoportok eredményessége hosszabb távon nagyjából azonos lesz. Mindhárom esetben inkább alul kalkuláljuk az elérhető profitot és örülünk annak ha azt rendszeresen sikerült túlteljesíteni! Ne felejtsük el, hogy a te saját fogadási paramétereid is befolyásolják azt hogy mennyi profitot érsz el, ezért törekedj arra, hogy minél inkább megfelelj a csoport leírásoknak, illetve a fogadási segédletnek és útmutatónak!

APOLLÓN csoport: Megérkezett a “nagyligás” kosárlabda csoportunk, ahol a tippek ázsiai irodákra jönnek és nem kell félned a tétméret korlátozástól, vagy attól hogy gyengébb oddsokat ad neked az iroda! Na de milyen tippadóktól érkeznek ide a tippek? Természetesen itt is csak a legjobbak jöhetnek szóba! A Poszeidón csoport tippadóinak minden olyan tippje elérhető itt, amelyek fogadhatóak Ázsiai irodáknál!(A csoportok tippjei között nem lesz átfedés, aminek az oka az hogy a Bet365-ös csoportba csak azok a tippek mennek, amelyek Bet365-re érkeznek, ide pedig csak azok, amelyek valamelyik ázsiai irodára jönnek!) Ők mindhárman nagy tapasztalattal, illetve kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek, és biztos tippeket adnak! Ezenkívül még 3 tippadó csatlakozik, akik ugyancsak szép eredményeket értek el a saját területükön. Tehát egy elég ütős gárda állt össze az Apollon csoportba és nagy profitot várunk tőlük a következő hónapokban! A csoportot Broker irodával érdemes követni, mivel ott 10+ iroda kínálatát érjük el egyben, de a tippek szinte mindegyike elérhető 1x klón irodákban is. Bet365 irodával is meg lehet fogadni kb a tippek 70%-át. Mennyi profit érhető el az Apollón csoporttal? A többség számára a reálisan elérhető havi átlagprofit 10-15 tét profit körül lesz, ugyanúgy mint az Artemisz csoportnál! Aki viszont komolyan veszi a dolgot, illetve a reakció ideje gyorsabb és nem hagy ki tippeket, az ennél valamivel magasabb profitot fog elérni! Tehát a kosaras csoportok eredményessége hosszabb távon nagyjából azonos lesz. Mindhárom esetben inkább alul kalkuláljuk az elérhető profitot és örülünk annak ha azt rendszeresen sikerült túlteljesíteni! Ne felejtsük el, hogy a te saját fogadási paramétereid is befolyásolják azt hogy mennyi profitot érsz el, ezért törekedj arra, hogy minél inkább megfelelj a csoport leírásoknak, illetve a fogadási segédletnek és útmutatónak!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...