ÁRTEMISZ

Ehhez a csoporthoz egyszerűen nincs értelme ajánlót írni, hiszen minden hónapban olyat mutat, amitől leesik az előfizetőink álla! Ha van Bet365, vagy 1x klón irodád és többnyire egy órán belül tudsz reagálni a tippekre, akkor ne is gondolkodj tovább! Ha nincs ilyen irodád, akkor szerezz! Ha nem tudsz szerezni akkor használj alternatív irodákat mint pl a GG.Bet, Bensation, Bwin, Cbet stb! Nem tudsz elég gyorsan reagálni a tippekre? Fogadd meg őket élőben! Dönts el, hogy kifogást gyártasz, vagy PÉNZT!!! Ezzel a csoporttal még egy kisgyerek is komoly profitot tudna csinálni, bármiféle sportfogadás tapasztalat nélkül! Nincsen pénzed!? Ha az Artemisz csoportot követed akkor lesz! Olvastad a SportingGods Blogon a sikertörténeteket? Szinte mindegyikben szó van az Artemisz csoportról! És nézted már a weboldalunkon az előfizetők visszajelzéseit? Ott ugyancsak gyakran emlegetik azt a szót, hogy Artemisz! Tudod miért? Mert már négy éve folyamatosan dönti a profitot az előfizetőinknek! Szeptemberben 8 nap után 18 tét profitnál áll a csoport… Ezen a linken az Artemisz csoport augusztusi eredményének az összegzését illetve véleményezését találjátok: Link (Érdemes elolvasni)

Az alábbi emailt épp ma küldte Kristóf! Elég beszédes azt hiszem! Az Artemisz csoport eredménye tényleg nagyon stabil és szinte minden hónapban komoly profittal zár, de ingadozás természetesen itt is van! Évente, csak 1-2 alkalommal szokott előfordulni kisebb veszteség, de a profi sportfogadás amúgy sem egy hónapról szól! Aki hosszabb távon követi ezt a csoportot, biztos lehet benne, hogy hatalmas profitot fog elérni, amivel többszörözni fogja a bankrollját!

Vélemény. Ártemisz 2021.08.

ZEUSZ

A másik legfelkapottabb, illetve legkedveltebb csoportunk a Zeusz! Ennek egyszerű oka van hiszen a csoportba, válogatott tippadók legjobb tippjei kerülnek ki! Ráadásul az elmúlt fél évben, volt pár brutál profitos hónap, olyan durva nyerő szériákkal, amelyet én sem nagyon láttam az elmúlt 10 évben! A csoport tippadói specialisták a maguk területén, ahol mind kimagasló eredményeket érnek el! Mi pedig szeretjük a kő profi elemzők tippjeit, hiszen sok-sok pénzt tesznek a zsebünkbe! Ebben a csoportban nagyobb a profit, illetve a bankroll ingadozása, mint az Artemiszben, tehát butaság lenne azt várni hogy csak hegymenet lesz. De ha szépen teszed a dolgod, azaz robot üzemmódba kapcsolsz és a fogadási útmutató szabályait betartva megfogadod a tippeket, akkor óriási profitokat érhetsz el! Ez a csoport kiemelt figyelmet élvez, és amint a látókörünkbe kerül egy olyan elemző, aki szinte “varázsol”, az hamarosan csatlakozik a tippadó gárdához, hogy minél többet profitálhassanak a követők! A sportág számunkra mindegy, mivel csak egy dolog a fontos, ami nem más mint a profit! Kiemelném a csoport követhetőségét is, mivel azok, akik gyorsan reagálnak, nagyon közel tudnak zárni a hónap végi eredményhez. Természetesen a hosszútávú profit kulcsa itt is a bankrollmenedzsment, hiszen mint mindenhol itt is ingadozik a profit, igaz az esetek többségében hegymenet van, de ez nem jelenti azt hogy nincsenek gyengébb időszakok! Tehát itt sem kérünk más tőled hogy kövesd a fogadási útmutatót, tartsd be a bankrollmenedzsmentet és fogadd meg mielőbb a tippeket! Ezután már csak egy dolgod van, hogy kiutalgasd magadnak a profitot! A csoport augusztusi véleményezését itt találod: Link UPDATE: A csoportba bekerül még plusz egy tippadó aki büntetőlapokra küldi a tippeket, ráadásul nem is akármilyen eredményeket ért el az elmúlt évben! 63% feletti találati arány a top ligákban ami biztos és magas profitot jelent számunkra az elkövetkezendő hónapokban!

ÁRÉSZ

Az ÁRÉSZ csoport tippadóit augusztusban frissítettük, ahol 2 Top ligás tenisz specialista legjobb tippjeit érhetitek el! Augusztust 13 tét profittal zárta a csoport és szeptemberben már 4 tét profitnál vagyunk. Szeptembertől egyébként bekerült még egy új tippadó is, aki az elmúlt 18 hónapot, mind kiemelkedő profittal zárta, tehát elég ütős tippadó gárda állt össze, akik valóban minőségi tippeket küldenek! Ezt a csoportot megéri hosszabb távon követni hiszen, a jelenlegi tippadók nagyon eredményesek, és mindezt a legnagyobb ligák mérkőzéseivel érik el! Az Árész csoport idei teljesítménye nem volt a legacélosabb, mivel a korábban bevált tippadókat nélkülöznünk kellett, de mostanra sikerült egy hasonlóan ütős tippadó gárdát összehozni, akik remélhetőleg felülmúlják az elmúlt évek legjobb eredményeit is. Az Árész csoport a korábbi években mindig is favorit volt az előfizetők körében, hiszen havi rendszerességgel szállította a profitot az előfizetők számára. Most a tippek követhetősége sokat javult, illetve a várható átlagprofit is magasabb lett, így még jobb eredményeket fognak elérni a követők mint a korábbi években. Az alábbiakban a csoporttal kapcsolatos legfontosabb jellemzőket olvashatjátok. Részletes infó: Link

HÉRA

A Héra csoport a szeptembert új tippadó gárdával kezdte, amely némiképp hasonlít a Zeusz csoporthoz, hiszen ebben az esetben is arról van szó, hogy összeválogattuk a legjobb tippadókat és nekik csak a legerősebb tippjeit fogadjuk meg. A különbség viszont az, hogy míg a Zeusz kis ligás/piacos csoportnak számít, addig a Héra nagy ligásnak (Akárcsak az Árész), azaz az ide érkező tippek szinte mindegyikét megfogadhatjuk a legtöbb fogadóirodánál, sőt még a Broker irodáknál is ahol pl. több mint 10 iroda kínálatát érhetjük el egy platformon, így növelve az átlagoddsunkat illetve a profitunkat. Ebben a csoportban nem lesz tipp áradat, mivel tényleg csak a legerősebb tippek kerülnek majd be, de ezek valóban magas profitot fognak eredményezni a követők számára. Igaz az elmúlt két hónap gyengébben sikerült ebben a csoportban, de ennek az oka az volt, hogy a korábbi tippadó által követett ligák, nyári szünetre mentek és az “idegen” ligákban nem tudott eredményes lenni. Mivel szeptembertől minden nagyobb bajnokság beindult, ezért nem lehet akadálya annak, hogy az év végéig szép kis profitot hozzunk össze! A csoportban található tippadók többségét már régóta követjük és vendégszereplőként már többször besegítettek egy-egy csoportnál amikor azokba kevesebb tipp érkezett. UPDATE: Még be sem fejeztem ezt a bejegyzést, máris egy újabb jó hírrel szolgálhatok azoknak akik a Héra csoportot választják! Korábban volt egy tippadó akinek a tippjeivel nagyon magas profitot értünk el egy másik csoportban és ezt ráadásul a nagyobb ligákban. Ettől a tippadótól ugyancsak a legerősebb tippek kerülnek majd ki ide a Héra csoportba! Ezt a csoportot nagyon fogjuk szeretni!

DÉMÉTÉR

A Démétér csoportban főként BRAZIL, SPANYOL és OROSZ kis és közepes bajnokságok mérkőzéseire fogadhatunk. Pár nappal ezelőtt 4 új tippadó is csatlakozott a korábbi tippadó gárdához, így most kimondottan ezekre a területekre szakosodott elemzőktől érkeznek a tippek, akik közül néhányan nagyon magas találati aránnyal rendelkeznek, és komoly profitot fognak hozni! A csoportba kizárólag mérkőzés előtti single és kombi tippek érkeznek, amelyek mind nagy értékkel rendelkeznek, ezért célszerű a tippeket minél előbb megfogadni hiszen a kisebb piacoknál az irodák gyorsabban fogják korrigálni az esélyeket! Ezekben az alacsonyabb ligákban rengeteg hibát ejtenek a fogadóirodák és nagyon sok esetben rosszul adják meg az oddsokat így a megfelelő szakértők tippjeivel bizony komoly profitot lehet elhozni tőlük! És ezt most te is megteheted ha a Démétér csoportot választod!

GAIA

A Gaia csoport óriási profitokat hozott ebben az évben szinte minden hónapban, hiszen a legjobb tippadók küldték az elemzéseket. A tippek követését, leginkább azoknak javasoljuk, akik rendelkeznek valamelyik 1x klón irodával! Szeptembertől javítottunk a csoport követhetőségén így azok is szép profitot érhetnek el, akik esetleg nem tudnak azonnal reagálni a kiérkező tippekre. UPDATE: A csoportba bekerült két régi jól bevált sportelemző, akik korábban is kiemelkedő profitokat hoztak a számunkra és ráadásul nem csak a legkisebb piacokra küldik a tippeket, így a fogadóirodák sem fogják idő előtt limitálni az oddsokat vagy a tétméretet. A Gaia egyébként az Árész csoporttal kombinálható a legjobban, mivel ott nagyobb ligás tippek érkeznek, ami tovább segít meghosszabbítani a fogadószámlánk használati idejét, illetve mindkét csoport követésére alkalmas valamelyik 1x klón iroda, és ezeknek köszönhetően valóban komoly profitot érhetünk el!

HÉLIOSZ

A Héliosz csoport május óta szállítja a jobbnál-jobb eredményeket, hiszen csak júniusban nem hozott profitot, de a többi hónapban kivétel nélkül 10 tét profitban zárt. Most még a hónap felénél sem vagyunk de ismét 10 tét profitban van a csoport, ami azért nagy szó, mert a tippek szinte mindegyike nagyobb ligákra érkezik, amelyek a legtöbb fogadóirodánál elérhetőek. Tehát itt nem kell félnünk az irodák limitálásától, vagy korlátozásától, hiszen ezek a tippek akár Broker irodáknál is fogadhatóak ahol több mint 10 iroda legjobb oddsait fogadhatjuk. Főként labodarúgásra, kosárlabdára és jégkorongra érkeznek a tippek, de igazából ennek nincs is nagy jelentősége, hiszen nekünk csak az a fontos, hogy minél profitot érjünk el! Mint köztudott a top bajnokságokban, ahol nagyobb piacokra fogadunk, sokkal nehezebb profitot elérni hiszen az irodák itt már nagyon jól belövik az esélyeket, így nehezebb elhozni a profitot, de szerencsére a megfelelő szakemberekkel ez sem lehetetlen! UPDATE: A csoportba szeptembertől új tippadó is érkezik, akinek a tippjeit már korábban is kiemelkedő eredménnyel fogadtuk és ennek köszönhetően, tovább emelkedik a Héliosz csoport jövőbeni eredményessége! A Héliosz és a Héra csoportok követése azok számára is javasolt, akik például csak kisligás csoportokat (Artemisz, Zeusz, Démétér, Gaia) követnek, mivel így vegyesen fogadják a kis és nagy piacokat és nem lesznek feltűnőek a fogadóirodának és ezzel hosszabb ideig elkerülhetik a korlátozást.

ÉLŐ TIPPEK

Mindenkinek javasolt a csoport követése, aki legalább pár percen belül tud reagálni az érkező tippekre. A csoport nagy előnye az hogy a tippeket a legtöbb nagyobb kínálattal rendelkező irodánál is lehet követni, és még az ázsiai illetve a broker irodáknál is elérhetőek az elemzések. A csoportba többnyire labdarúgás tippek érkeznek, de már mérkőzés közben, amikor a tippadók jóval pontosabban látják az esélyeket az aktuális statisztikákból, aminek köszönhetően eredményesebbek tudnak lenni, mint a mérkőzés előtti tippeknél. A csoportnál a profit ingadozása nagyobb ezért itt is kiemelten fontos a bankrollmenedzsment szigorú betartása hiszen hosszabb rövidebb nyerő/vesztő sorozatok követik egymást, de megfelelő távban szép profitot hoznak az élő tippek!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...