A kiképzés! 2. rész – Szerencsejátékosból PROFI SPORTFOGADÓ

Sikertörténetek, Eredmények

Három, Kettő, Egy, START!

Tehát Mr. Chang már rendelkezik a megfelelő elméleti tudással, vagy legalábbis tudja hol kell keresnie a kérdéseire a választ és ismeri a szabályokat, amiket követni kell, illetve készen állt egy hitelesített Bet365 iroda, ahova fel is töltötte a bankrolljának egy részét. Első körben azt javasoltam neki, hogy kövesse a Artemisz és az Élő tippek csoportot! Ugyanis ennél a két csoportnál az egyik legkisebb a profit ingadozás és nagyon ritka a veszteséges hónap, illetve a követhetőség is egyszerű, plusz az elérhető havi átlagprofit is nagyon magas.

Az Artemisz csoportot nagyon könnyű követni, hiszen a tippeket többségében 1-2 ponteltéréssel fogadjuk, ezért bőven van idő megtenni azokat. Emiatt azoknak is tökéletesen megfelel, akik nem tudnak azonnal reagálni a tippekre. Tehát kezdő fogadóknak mindenképp ajánlott, hiszen a csoport követése gyerekjáték. Az Élő tippek követése viszont már gyors reagálást igényel, ugyanis olyan sporteseményekre fogadunk, amelyek már elkezdődtek. Így itt 10 perc alatti reagálási idő szükséges. Fontos azt kiemelni, hogy az élő tippek azok, amelyek a tippadók többségénél a legjobb találati arányt, illetve a legmagasabb profitot hozzák. A fogadás is hamar lezajlik hiszen a mérkőzés már élőben fut, és a tippadók előzetes elemzés után az élő statisztikákat figyelembe véve, már jóval pontosabban meg tudják találni az értéket az adott tippekben, így jobb profitot tudnak elérni. Emiatt pedig megéri gyorsabban reagálni a tippekre, hiszen a célunk a minél magasabb profit elérése!

Megbeszéltük azt, hogy természetesen nem gond, ha nem tud minden tippet megfogadni, de törekedjen arra, hogy lehetőleg minél gyorsabban fogadja meg a tippeket. Minél több tippet fogad meg minél gyorsabban, annál nagyobb lesz a havi átlagprofitja.

A bankroll és a tétméret meghatározás

Természetesen meg is kaptam a kérdést egyből, hogy mekkora bankrollal kell, hogy rendelkezzen, mekkora az optimális összeg? Igazából erre a jó válasz az, hogy minél nagyobb a bankrollod annál jobb! Ennek több oka is van. Egyrészt nagyobb bankrollnál nagyobb tétmérettel fogadhatunk, ami nagyobb profitot eredményez. Másrészt a nagyobb bankroll nagyobb biztonságot ad, és sokkal kevésbé frusztráló, amikor ingadozik a profit, és van mozgásterünk akkor is, amikor esetleg a tétméret csökkentése szükséges. Mint korábban írtam a profi sportfogadás nem egy egyenes út felfelé, ahol mondjuk minden hónapot profitban zárunk, mivel vannak gyengébb időszakok is, igaz jóval ritkábban. Főleg akkor, ha rövidebb időtávot vizsgálunk! Ezért ahogy növekszik a bankrollunk, lehet növelni a tétméret a fogadási útmutató szerint, ha elértük az adott szintet. Viszont, ha érkezik egy gyenge időszak akkor bizony előfordulhat az is, hogy nem felfelé, hanem vissza kell lépnünk és tétméretet kell csökkentenünk. Ezzel védjük a bankrollunkat.

Ha valakinek nagyon kicsi a fogadótőkéje akkor, annak arányosan a tétmérete is kicsi lesz, amellyel nehezebb megfelelő profitot elérni. Illetve, ha egy nagyon kis bankrollal fogunk ki egy gyenge időszakot, akkor ott már visszavenni a téten nem nagyon tudunk, hiszen akkor már szinte aprópénzzel fogadnánk, aminek semmi értelme. Persze tudom, hogy az emberek többségét nem veti fel a pénz, de akár befektetéseknél vagy tőzsdézésnél itt is szükség van a megfelelő nagyságú pénzösszegre, ami itt tulajdonképpen munkaeszköz. Az asztalos sem tud kalapács nélkül dolgozni, mi sem tudunk megfelelő bankroll nélkül fogadni! Persze sok előfizetőnk érte már azt el, hogy 50.000 Forintból sok százezres vagy milliós bankroll épített fel. De ha épp egy gyenge szériával kezdenek akkor ugyanezt már nem biztos, hogy tudták volna teljesíteni, hiszen a kis bankroll sokkal nagyobb kockázatot és sokkal több hibázási lehetőséget jelent.

Mr. Chang kezdőtőkéje

Tehát Mr. Chang bankrollja 700€, amiből 500€-t fizetett be a fogadóirodába. Hogy miért nem az egészet fizette be? Egyrészt mert nem akarjuk felhívni magunkra a figyelmet azzal, hogy túl nagy összeget fizetünk be, ezért próbálunk minél inkább kistétes amatőr fogadónak tűnni, hiszen az iroda nem nagyon szereti a profi és nyerő sportfogadókat és ha valakit annak ítél, akkor a tétméretét hamar pár euróban be is korlátozza! Másrészt inkább saját számlán tartsuk a pénzt, ha szükséges úgyis pár másodperc alatt be tudjuk küldeni! A tétméretet akkor 3%-kal számoltuk, ami kerekítve 20€ volt. (Azóta pár dolog változott és a Fogadási útmutatóban található táblázat alapján kell meghatároznotok a tétméretet!)

Egy nappal később

Helyzetjelentés: „Mivel tegnap óta 9 tippből 8 nyert, ezért elég jó volt az indulás! Jelenleg 8 tipp van függőben igaz a Fener u 19 meccs egész jól áll 2-0 és még 5 perc van hátra így esélyes, hogy megvan az újabb nyerő tipp. Bizonyos időszakonként kifotóztatom vele a bankrollt és kiteszem új blogbejegyzésként. Teljes tipptörténetet szerintem felesleges lesz mindig kitenni, mert nem szeretném túl részletezni ezt a projektet, hiszen emellett még jó pár más is fut, és képtelenség egyszerre mindennel ennyire részletesen foglalkozni. Remélhetőleg a tippek nagy részét meg tudja fogadni és március 8.-án csinálok egy zárást és megnézzük mekkora profitot tudott elérni ezalatt az egy hónap alatt. Természetesen ezeknek a csoportoknak a tippjein kívül semmi mást nem fogadhat meg, illetve minden tippet 20€-val kell megtennie. Nagyjából úgy számolom, hogy a tippek 90-95%-át meg fogja tudni tenni és 15 tét profitot fog elérni. Persze ezt biztosan nem lehet kijelenteni mivel a profit azért ingadozik, de nagyjából erre számítok. Kövessétek a bejegyzéseket és olvassátok át az egész weboldalt! UPDATE: Fener u19 is nyertes 😉 Jelenleg 9 tipp van függőben!

Három nappal később

Három napja kezdődött Mr. Chang átképzése veszteséges hobbi fogadóból, egy profi és tudatos sportfogadóvá. Jelen esetben elég szerencsés indulásról beszélhetünk ugyanis az Artemisz csoport sorozatban hozta a nyertes tippeket és szinte alig volt vesztes tipp a csoportban. 20 db tippet fogadott meg az elmúlt 3 napban (mindegyiket 20€ tétmérettel) és 1 fogadásnál a tét visszajárt, 2 vesztes volt, 17db pedig nyertes. Ez eddig tisztán 243€ profitot jelentett, ami 34,7%-os hozamnak felel meg. Azaz 3 nap alatt keresett 86500 jó Magyar Forintot!

Amúgy ebben a hónapban a Artemisz csoport, éppen rekord eredményt ért el, ugyanis 10 nap alatt már 35 tét volt a profit! Egy kis matek: 3%-os tétmérettel 33 tét profitnál kis kerekítéssel már megdupláztuk a bankrollunkat! És ezt 10 nap alatt sikerült megcsinálni azoknak, akik a hónap elejétől követték a csoportot! Azért ez nem rossz főleg úgy, hogy köztudott, hogy a fogadók csak 5% képes profitot hozni hosszú távon, és sokan már annak is örülnek, ha egy év alatt megduplázzák a bankrolljukat, velünk pedig ez 10 nap alatt sikerült jónéhány előfizetőnknek. Ez egyébként új rekord is volt, mivel ilyen gyorsan ekkora profitot még egyik tippadó sem hozott össze, akiket ismertem. pedig az elmúlt években több száz tippadóval volt dolgom.

Jelenleg 12 tét profitban van Mr. Chang, amit 3 nap alatt ért el. Hurrá!

NA ITT ÁLLJUNK MEG EGY PILLANATRA!

Az emberek hajlamosak általánosítani vagy épp hibás következtetéseket levonni! Ugyanis, ha folyamatosan jönnek a nyerő tippek, akkor mindenkiben egyre jobban erősödik az érzés, hogy hú, de király vagyok, minden tipp nyer és a hónap végére már sok százezres profitokkal számolgat, de az ember mohó… Ekkor eszébe jut, hogy ha dupla annyi téttel fogadna akkor dupla annyi profit is lenne! És sokan el is követik az első hibát és már növelik is a tétméretet! Csak egy dolgot felejtenek el! Hogy a profit bizony ingadozik, azaz habár felfelé haladunk, de időszakonként vannak lejtmenetek is, és nagyon tud fájni, ha jön a profit kis téten majd a nagy téttel meg jön egy lejtmenet. Egy ilyen apró módosítás a stratégiában bizony komoly összegekbe fájhat!

Sosem felejtem el, amikor kaptam egy emailt az egyik előfizetőtől, hogy elvesztette a bankrollját…  Azonnal utánanéztem az esetnek, hiszen ez nem nagyon fordulhat elő, ha valaki tartja a tőkekezelési stratégiát. Majd látom, hogy a követett csoportja 22 tét profitot hozott!!! Mit gondoltok mi lehetett a hiba? Barátunk 2000 Forinttal kezdett fogadni és a hónap végén már 20000 Forinttal fogadott. Az elején amikor sorozatban jöttek a tippek dőlt a pénz, majd jött mohó jojó és azt súgta: Emeld fel a tétet, mert akkor többet fogsz nyerni! Néhány vesztes fogadás a megnövelt tétmérettel pillanatok alatt odavert a bankrollnak. Bezzeg ilyenkor nem volt senki, aki súgott volna, hogy csökkentsd a tétméretedet te tufa!

Na hát pont az ilyen és hasonló esetek miatt kérem mindenkitől azt, hogy a fogadási útmutatóban leírt szabályokat 100%-ban tartsa be! Ugyanis ezen kívül is rengeteg hibát el lehet követni még a sportfogadásban, nem véletlen az, hogy csak nagyon kevesen képesek rendszeres profitot elérni. Tehát vagy követed azt, amit mondunk neked és türelmesen felépítesz egy brutális bankrollt, vagy te jobban tudod és kb. ugyanazt fogod elérni, mint korábban mindig.

Tehát tény, hogy Mr. Chang repülőrajtot vett, de ilyen távon igazából nincs jelentősége az elért eredménynek, hiszen ez annyira ultra rövid távnak számít, hogy jóval nagyobb szerepe van a szerencsének. Mi pedig nem a szerencsére játszunk, hanem tudatosan profi módon megfelelő stratégia szerint fogadunk! Tehát ha Mr. Chang most veszteségben lenne, annak sem lenne semmi jelentősége hiszen ilyen rövid távon sokkal nagyobb az ingadozás akár felfele akár lefele és ezekből nehéz reális következtetéseket levonni. Viszont egy dolog biztos, ha minőségi tippeket fogadunk megfelelő stratégiával akkor az biztos profitot fog hozni számunkra hosszútávon. Az, hogy mi történik egy pár hetes, vagy hónapos intervallumban lényegtelen hiszen a sportfogadás nem sprint, hanem maraton, és csak több hónapos vagy éves távlatban szabad gondolkodni. Ezt nevezhetjük egy hosszabb távú rendszeres befektetésnek is, ahol bár ingadozik a profit, de a befektetéseink értéke hosszú távon folyamatosan emelkedést mutat még akkor is, ha rövid távon ingadozások vannak.

Vége az második résznek!  A folytatáshoz kattints ide: Link

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...