FreeForLife fogadási segédlet

FreeForLife ingyenes telegram csoportunkba szinte csak kosárlabda és kézilabda tippek érkeznek, amelyek értelmezése nagyon egyszerű!

A bemutató kosárlabda tippek az Artemisz csoportból míg a kézilabda tippek a Zeusz csoportból érkeznek!

A fogadóirodák idővel korrigálják az oddsokat, ezért az elsődleges célunk az, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a tippekre, mivel minél közelebb tudunk fogadni a tipp ajánlott feltételeihez, annál több profitot érünk el! Az odds/line változást a következő tényezők befolyásolják:

1. Milyen gyorsan tudunk reagálni a tippre?

2. Mekkora ligára illetve fogadási piacra érkezik a tipp?

3. Melyik irodára küldi a tippet a tippadó? (Irodánként az oddsok eltérnek!)

Ha egy adott tippnél túl sokat változna az odds, akkor abban az esetben érdemesebb minimális line/hendikep eltéréssel fogadni.

Labdarúgásnál: Ázsiai hendikepnél és gólokra fogadásnál 0,25-ös eltéréssel fogadhatunk! Pl: Hazai -0,25Ah helyett -0,5Ah (azaz sima csapatgyőzelem), vagy +1Ah helyett +0,75Ah stb.. 4 gól felett helyett 4,25 gól felett, vagy 2,5 gól alatt helyett 2,25 gól alatt. Ha csapatgyőzelemre érkezik (aminek az alternatívája -0,5Ah) a tipp akkor -0,75AH is fogadható! Szöglet fogadásoknál maximum 1 lehet az eltérés akár alatt/felett, akár hendikepről legyen szó! A büntetőlapokra érkező tippeknél maximum 0,5 eltéréssel fogadhatunk! Azaz over 4 cards helyett over 4,5 cards, vagy under 3,5 helyett under 3 is fogadható, Card hendikepnél ugyancsak max. 0,5 lehet az eltérés, azaz home 0.0 card, helyett home -0,5 card. Fontos hogy mindig ellenőrizzük a fogadások alternatíváit, mivel az oddsok eltérnek és így tovább tudjuk növelni a profitunkat! Pl. A Draw No Bet fogadás alternatívája a 0 Ázsiai hendikep, a gólok alatt/felett alternatívája a goal line fogadás, csapatgyőzelem esetén pedig a -0,5 Ázsiai hendikep.

Kosárlabdánál leginkább 3 féle területre fogadunk: 1. Győztes, 2. Hendikep, 3. Pontszám. Ha az irodád túl gyenge oddsot vagy eltérő pont/hendikep határt(line) kínál, mint ami a tippben szerepel akkor azt max 3 pont eltéréssel fogadhatjuk meg! Pl. Hazai +6 helyett Hazai +3 még fogadható, vagy Vendég -2,5 helyett a -5,5 még fogadható! Sima győzelemnél ha túl sokat csökkent az odds, ugyanúgy fogadhatunk max -3 hendikepig!

1.) Mérkőzés győztese (Money Line, ML, Winner), Ha a tippben az szerepel hogy 1ML akkor a Hazai(Home) csapat győzelmére fogadunk ha pedig 2 ML akkor a Vendég(Away) csapat győzelemre fogadunk.(Ebben az esetben a hosszabbítás is beleszámít!) Fogadhatunk Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1. Half), Negyedre (Quarter QT)
2.) +/- Hendikep (Spread),
Ha a tippben -/+ előjelű szám található akkor azt hendikeppel kell megfogadni! (Ha nincs +/- Jelölés akkor +os  hendikepről van szó) Ilyenkor a csapat nevét kiírják, vagy Home(hazai)/Away(Vendég)-ként jelölik, de előfordul az is hogy 1 (Hazai) vagy 2 (Vendég) számmal jelölik. A Hendikep is vonatkozhat egy adott játékrészre is. (Félidőre, Negyedre) Bizonyos tippeknél előfordul hogy a hendikep a csapat neve mellé van írva, míg a tippnél csak annyi szerepel hogy 1 vagy 2., azaz hazai vagy vendég! Erre figyelj oda hiszen a tippet a csapatnév melletti hendikeppel kell megfogadni!

3.) Mérkőzés Pontok Alatt/Felett (Total O/U, Points Over/Under), Az elért pontszám vonatkozhat a Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1. Half), Negyedre (Quarter QT), vagy épp az egyik csapat pontszámára (Home/Away Team Totals, TTG Over/Under),
3.1.) Játékos pontszámokra fogadás esetén, maximum 1 pontos  eltérés vállalható be!

Kézilabdánál leginkább 3 féle területre fogadunk: 1. Győztes, 2. Hendikep, 3. Pontszám. A Kézilabda tippeknél 1 pontos eltérés megengedett! Pl: 55,5 pont felett fogadható még 56,5 pont felett, vagy 60,5 alatt helyett 59,5, illetve -4.5 hendikep helyett, -5,5, vagy +3,5 helyett +2,5!

1.) Mérkőzés győztese (Money Line, ML, Winner),Ha a tippben az szerepel, hogy 1ML akkor a Hazai(Home) csapat győzelmére fogadunk ha pedig 2 ML akkor a Vendég(Away) csapat győzelemre fogadunk. Fogadhatunk Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1st Half), 
2.) +/- Hendikep (Spread),
Ha a tippben -/+ előjelű szám található akkor azt hendikeppel kell megfogadni! (Ha a szám mellett nincs +/- Jelölés akkor +os  hendikepről van szó) Ilyenkor a csapat nevét kiírják, vagy Home(hazai)/Away(Vendég)-ként jelölik, de előfordul az is hogy 1(Hazai) vagy 2(Vendég) jelölik. A Hendikep is vonatkozhat egy adott játékrészre is. (Félidőre, 1st Half, 2nd Half) Bizonyos tippeknél előfordul hogy a hendikep (esetenként a 1st half, ha félidőre vonatkozik) a csapat neve mellé van írva, míg a tippnél csak annyi szerepel hogy 1 vagy 2., azaz hazai vagy vendég! Erre figyelj oda hiszen a tippet a csapatnév melletti hendikeppel kell megfogadni!

3.) Mérkőzés Pontok Alatt/Felett (Total O/U, Points Over/Under), Az elért pontszám vonatkozhat a Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1st Half), vagy épp az egyik csapat pontszámára (Home/Away Team Totals, TTG Over/Under), 

Tenisznél: Játszmák(Games) alatt/felett esetén, maximum 2 pont lehet az eltérés, azaz 22,5 felett helyett 24,5 felett, vagy 20,5 alatt helyett 18,5 alatt. Game hendikepnél maximum 2 pont eltérés alkalmazható, azaz -4,5 helyett -6,5, vagy +3,5 helyett +1,5. Szett hendikepet ne fogadjuk line eltéréssel!. Ha sima játékos győzelmére érkezik a tipp, akkor 2 game hendikep eltéréssel fogadható a tipp, hazai nyer helyett, hazai -2.0. 

A FreeForLife csoport tipptörténetét, aktuális és korábbi havi profitjait, és részletes leírását ITT találod!

Miért éri meg line (ponthatár), hendikep (spread) eltéréssel fogadni a tippeket?

 

Évek óta kiemelkedő eredményekkel fogadjuk a tippeket ezzel a módszerrel, azaz a kosár tippeknél max. 3 míg a kézilabdánál max. 1 pontos eltérés a megengedett! Tehát az elmúlt évek eredményei egyértelműen bebizonyították, hogy ezekben a tippekben nagyon nagy érték van, ezért bőven megéri még eltéréssel is megfogadni azokat! Habár emiatt valamivel kevesebb profitot érünk el, mint maguk a tippadók, de úgy gondolom, hogy ilyen magas és rendszeres profit mellett nem lehet okunk panaszra! FreeForLife csoportunkban a legjobb sportelemzők küldik a tippeket, és nekünk csak annyi a dolgunk, hogy mielőbb megfogadjuk azokat! 

 

Mi okozza az odds vagy a line (ponthatár) eltérést? 

 

1.) A tippeket a tippadók általában több irodára küldik, és a különböző irodák, más-más oddsokat és lineokat határoznak meg. Így ha a tipp jön “A” irodára és mi “B” irodánál fogadunk, akkor már emiatt is eltérést fogunk tapasztalni. Tehát az odds, vagy a line igazából nem is változott, csak más irodára jött a tipp! Az hogy milyen arányban és melyik irodákra jönnek a tippek az változó. Tehát ha egy adott hónapban pl nem jön tipp Bet365-re akkor 2-4 pontos eltéréssel fogunk tudni fogadni. De pl volt olyan hónap amikor a tippek 75%-a Bet365-re érkezett és akkor valóban csak a reagálási gyorsaságunktól függött, hogy ajánlott linehoz képes milyen eltéréssel fogadtunk! Ilyenkor 0-2 pont eltéréssel lehet megtenni a tippeket. Tehát minél jobb irodát vagy irodákat használsz, annál nagyobb profitot fogsz elérni!

2.) Mivel többnyire kis ligás/piacos tippeket fogadunk, ráadásul olyan tippadóktól akiket a legjobbak között tartanak számon, ezért az oddsok és a lineok gyorsabban változnak. Ez a megállapítás egyébként minden jó tippadóra jellemző, hiszen azoknál a tippeknél ahol az irodák rossz esélyeket állapítottak meg, amint észreveszik, korrigálják annak érdekében, hogy a fogadók pénzt ne nagyon vigyenek el. Minél kisebb piacra fogadunk annál gyorsabb és annál nagyobb a változás. Tehát minél gyorsabban fogadod meg a tippeket annál nagyobb profitot fogsz elérni! 

 

Mennyi profitot lehet elérni a FreeForLife csoporttal?

 

Ez több dologtól függ: Először is attól, hogy ki milyen hosszú távon követi a csoportot! Tehát aki azt mondja, hogy “kipróbálom megnézem mit tud” az szinte biztos hogy nem megfelelő következtetéseket fog levonni, mivel egy tippadónak az eredményességét nem lehet megállapítani 1 hónap alatt! Mivel a profit folyamatosan ingadozik, ezért bizony előfordul olyan hogy egy hónap gyengébbre sikerül vagy épp jóval erősebbre. Aki pedig pont abban az egy gyengébb, vagy erősebb hónapban követi a csoportot, akkor tévesen megállapítja, hogy a tippek nem jók, vagy hogy épp mennyire jók. Tehát a profitot nem egy hónapra, azaz rövidtávra számoljuk, hanem a hosszabb távon várható havi átlagprofitot számolunk.

Az FreeForLife csoportnál átlagosan havonta 5 tét körüli profitot fogunk megcélozni, ami azt jelenti, hogy 25€ tétméretnél a várható havi átlagprofitunk nagyjából 125€ lesz. De ne felejtsük el, hogy ez átlagprofit, azaz lesznek hónapok, ahol a profit több vagy épp kevesebb lesz! Garantált profit nincs, de a MI szakmai tudásunk és több mint 10 éves tapasztalatunk biztosítja számodra, hogy a bankrollodat tudatosan építsd és V.I.P. szolgáltatásunkkal egy év alatt többszörözd! 2022 májusában, a FreeForLife telegram csoportba és a Sporting Instagram oldalára posztolt ingyenes tippek összesen 32 tét profitot hozott a követőinknek! Mint láthatod néha túltoljuk azt a bizonyos 5 tétes profitcélt.

Fontos: Az elért profitodat befolyásolja, hogy mennyire követed pontosan a fogadási útmutatónkat, melyik fogadóirodát használod, milyen gyorsan reagálsz a tippekre, illetve azok hány %-át fogadod meg.

Hogyan fogadd meg a legprofitábilisabban a tippeket?

 

Gyorsaság

A csoportban a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit fogadhatjuk, amelyekben komoly érték van! Az iroda idővel korrigálja az oddsokat és a ponthatárokat (lineokat), illetve hendikepeket, azaz fogadd meg a tippeket a lehető leggyorsabban! Minél gyorsabban fogadod meg a tippet, annál közelebb tudod azt megtenni az ajánlott line/odds-hoz képest és annál nagyobb lesz a profitod is!! 

Fogadóiroda

Az ingyenes FreeForLife csoportban a tippek több fogadóirodára érkeznek, ezért a legjobban akkor tudod megfogadni a tippeket ha:

  1. Olyan fogadóirodát használsz, amely nagyon nagy fogadási kínálattal rendelkezik!
  2. Több fogadóirodát (2-3) használsz egyszerre, amelyek együtt nagy fogadási kínálatot adnak!

Ha pl. Tippmix, Unibet, Bwin, vagy hasonló irodával fogadsz, amelyeknél gyengébb a meccskínálat, illetve kevesebb fogadástípus elérhető, akkor a tippek csak egy kisebb részét fogod tudni fogadni. Ha viszont több profitot szeretnél elérni, azaz minél több tippet szeretnél megfogadni, akkor kezdj el végre olyan fogadóirodát használni, ahol nagyobb kínálatot érsz el, magasabb oddsokat kapsz, és még esetleg egy “kis” ingyen pénzzel is megdobnak valamilyen bónusz formájában. Egy ilyen döntés több százezer Forint extra profitot is jelenthet a számodra!

Csak Bet365 irodával rendelkezel? Számodra tökéletes választás a Poszeidón vagy épp a Zeusz VIP csoportunk hiszen ezek a Bet365 irodára vannak optimalizálva így egy irodával is tökéletesen lehet követni! Ha pedig a FreeForLife ingyenes csoportunkat szeretnéd követni a Bet365 irodával, akkor a tippek egy részét fogod tudni csak megtenni, igaz még így is profitálni fogsz, de ha maximalizálni szeretnéd a profitodat akkor, egyszerűen regisztrálj mellé egy kiegészítő irodát!

Ne feledd, arra kell törekedni hogy maximalizáld az elérhető profitot és ehhez neked kell biztosítanod a szükséges feltételeket, mint pl. a gyors reagálás, a szabályok betartása, a megfelelő fogadóiroda használata, vagy szükséges bankroll előteremtése.

A tippek egy kisebb része pedig elérhető Brókerirodáknál amely a közepes és nagyobb ligás/piacos tippek fogadására a legjobb megoldás hiszen több mint 10 iroda oddsait kapjuk meg egy helyen! A tippek egy része ugyan elérhető Tippmixpron is, de ez az iroda, inkább csak kiegészítő irodaként javasolt.

A célunk a profit maximalizálása ezért, ha van „kedvenc” irodád és inkább ott fogadsz akkor jobb, ha tudomásul veszed, hogy emiatt jóval kisebb profitot fogsz tudni elérni, illetve a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni! 

Az oddsok irodánként eltérnek, illetve bizonyos mérkőzéseket és fogadási típusokat csak a megjelölt irodáknál lehet elérni. 

Összegezve: A FreeForLife ingyenes telegram csoportunk tippjeit időkorlát nélkül fogadhatod, amelynek a célja, hogy bemutassuk a szolgáltatásunk eredményességét, megnyerhesd előfizetésed díját, illetve növelhesd a bankrollodat! A FreeForLife csoport leírása, és a tippek alatti fogadási útmutató pontosan leírja hogy mit tud a csoport, mit lehet vele elérni, hogyan lehet a legprofitábilisabban követni a tippeket. A te dolgod csak annyi hogy ELOLVASD és kövesd a leírást, majd másold le azt, ahogyan évek óta eredményesen fogadunk!

Ha segítségre van szükséged a fogadóiroda, vagy VIP csoport választásnál, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen! ([email protected])

Szeretnéd megduplázni a bankrollodat 1 hónap alatt? További infó ITT!

Tipp keresés

Ha tipp érkezik és nem találjuk az irodánál a következőket kell tenni: 

  1. Ha a kereső nem találja akkor keressünk rá a másik csapat nevére is! (Előfordulhat az is hogy rosszul gépeljük be a csapatnevet vagy felcseréljük a betűket!)
  2. Ha magyar nyelven használjuk az irodát, akkor néhány csapatnév másképpen szerepelhet mint angolul így a kereső ennek megfelelően ad majd találatot is!
  3. Ha a kereső nem dobja be a meccset akkor keressük meg manuálisan, azaz kattintsunk a sportoknál a kosárlabdára vagy kézilabdára, majd keressük meg az adott ligát, és azon belül a mérkőzést!
  4. Előfordulhat, hogy a tippet ideiglenesen levették, vagy csak később kerül ki az irodához. Ebben az esetben rá kell keresni a későbbiekben, vagy élőben megfogadni! 
  5. Ritkább esetben előfordul hogy a tipp nem érhető el az általunk használt irodánál, aminek az oka lehet az, hogy a tipp speciálisan csak néhány kisebb, vagy helyi(local) irodánál fogadható. Illetve az is előfordulhat, hogy azért nem érhető el egy tipp mert pl a Bet365 bizonyos országoknak és régióknak nem tesz elérhetővé bizonyos ligákat és mérkőzéseket. Ha egy tippet nem találunk és később sem kerül ki akkor hagyjuk ki nyugodtan mert lesz bőven tipp!

Nyerő és vesztő sorozatok

A tippadók nagyon magas, 60-65% feletti találati aránnyal rendelkeznek, de ez nem azt jelenti hogy nem fordulhatnak elő erősebb vagy gyengébb sorozatok! Pl.: 65%-os találati aránynál 1000 db tippnél lesz 650 db nyertes tippünk, de lesz 350 db vesztes tippünk is. Előfordulhat az hogy ebből a 350 db vesztes tippből 5-6 egymás után következik? Simán! Ugyanúgy a nyertes tippeknél is előfordul hosszabb rövidebb sorozat. Ennek köszönhető az, hogy a profit ingadozik a sportfogadásban, amit csak megfelelő bankrollmenedzsmenttel lehet kezelni! Bővebben erről ITT olvashatsz!