Ingyenes tippek júliusi eredményei és még annál is több!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Hányszor hallottam már…. “A sportfogadással nem lehet HOSSZÚTÁVON, RENDSZERESEN pénzt nyerni, mert az egész egy szerencsejáték meg amúgy is bunda az egész!” Erre én meg azt mondtam: “Fogd meg a söröm…!”

Na jó, ez nem teljesen igaz! Nem szeretem a sört… 😀 Viszont a többiről talán a fogadóirodák mesélhetnének a leghitelesebben, hiszen többségük komoly “adományokat” biztosított számomra az elmúlt évek alatt. Majd jött az a bizonyos Bet365 fiaskó, amikor is egy technikai hiba során lenyúltak 1500 Eurót tőlem majd 50 Euró bonusszal akartak kompenzálni… Amit aztán nem fogadtam el és elhatároztam, hogy ezért komoly büntit kapnak és sokszorosát fogják kicsengetni ennek az összegnek! Ekkor döntöttem el hogy nem egyedül támadok, hanem kiképzek egy sereget, és velük együtt veszek revansot ami aztán jó pár százezer Eurójába fájt az irodának!

Ha azt gondolod hogy a sportfogadással nehéz nyerni, akkor elmondom neked hogy másokat megtanítani “nyerni” még nehezebb feladat! Hiszen veszteséges szerencsejátékosokból kellett nyerő sportfogadókat varázsolni, ami azért nem volt kis feladat, hiszen köztudott hogy a sportfogadók több mint 95%-a veszteséges hosszú távon, és bizony elég nehéz rávenni őket hogy ideje másképp csinálni. Tehát a sok éves tudásomat és tapasztalatomat át kellett valahogy adjam és ekkor kezdtem írni a blogbejegyzéseket, stratégiákat és a fogadási útmutatót, illetve felépítettem egy fogadási rendszert amivel bárki sikeres sportfogadó lehet. Legalábbis akkor ha hajlandó követni az útmutatásomat.

Majd 2018 januárjában elindult az ingyenes telegram csoport ami aztán a FreeForLife nevet kapta. Persze a nagy pénzeket a VIP csoportok hozták a követőknek, de a legtöbben elsőként ebben a csoportban tapasztalták meg milyen is az amikor úgy fogadsz mint a profik!

Aztán teltek múltak a hónapok és évek amelyek alatt szinte alig találkoztak a követők veszteséges hónapokkal, ami azért elég nagy szó hiszen a sportfogadásra inkább az a jellemző hogy veszítesz saját tippek miatt, vagy épp átvernek valahol és duplán fizetsz a naivságodért. Persze mindig volt olyan követő aki csak “benézett” és persze nem olvasott el semmilyen leírást vagy segédletet amit küldtem, és pár nap vagy pár hét után megállapította hogy rosszak a tippek, vagy hogy nem lehet velük profitálni mert gyengébb oddson vagy lineon fogadunk és hogy az egész átverés mivel a táblázatokban szereplő profitokat nem lehet elérni… Aha… Csakhogy ez mind le van ám írva a csoport leírásában, a segédletekben a blogbejegyzésekben, a tudásbázisban, de ugye ha valaki nem olvassa el csak a saját feje után megy az téves következtetéseket fog levonni és bizony nem lesz eredményes a szolgáltatásunkkal, hiszen bármilyen jó tippeket is fogadsz, ha nem tartod be a profi fogadás szabályait akkor csak ideig óráig leszel sikeres.

A FreeForLife csoport tippjeivel ingyenesen ki lehet próbálni a tippeket kötöttségek nélkül, ráadásul mint ahogy a csoport neve is leírja, ez egy életen át ingyenes! A csoport célja hogy megnyerd az előfizetés díját vagy még annál is többet, viszont bevezettünk egy 5 tétes profitcélt ami azt jelenti hogy ha egy adott hónapban a csoport tippjeinek eredménye eléri az 5 tét profitot akkor leáll az ingyenes tippküldés arra a hónapra. Ilyenkor a követők többsége 2-5 tét profitot tud elérni attól függően milyen minőségben tudta követni a tippeket. De sokszor nem 5 tétet ér el a csoport hanem ennél jóval többet tehát aki komolyan odateszi magát akkor a havi átlag 4-5 tét profit könnyedén hozható. Igaz ez nem a csoport által elért profit de én nem is ígértem ilyet hanem pontosan és részletesen leírtam mire lehet számítani, ezért bolondság lenne ennél többet elvárni! Érdemes megemlíteni azt a tényt hogy kb “garantált” profitot hoz a csoport amit a legtöbben még sohasem tapasztaltak meg sőt még csak a veszteséges oldalát ismerték a sportfogadásnak és nekik ez eddig valóban szerencsejáték volt! Tehát a FreeForLife csoport tökéletesen hozza azt amit a csoport leírásában találsz, sőt még annál is többet!

Lejjebb elolvashatod majd az e havi visszajelzéseket amelyben nem fukarkodtatok a dicsérő szavakkal, de engedjétek meg hogy most egy kicsit én fényezzem magunkat hiszen sokan egyszerűen nem is értik, vagy épp nem tudják értékelni azt amit a SportingGods szolgáltatásától kapnak!

Először is mi az hogy ingyenes??!!

Valljuk be ingyen valami jót kapni, ráadásul a sportfogadás területén nem nagyon lehet, és szinte biztos hogy átverésbe szaladunk bele a legtöbb esetben! Ez az amit sokaknak nehéz feldolgozni, de még sokszor számomra is hihetetlen hogy van egy ilyen ingyenes szolgáltatás ami szinte havi rendszerességgel pénzt hoz a követőinek, pedig én csinálom!

Na és az hogy 5 tét előre meghatározott 5 tétes profitcél van?!

Profi sportfogadóként tudom, hogy előre meghatározni mennyi profitot akarok elérni, nem lehet! Egyszerűen ilyen nincs! Nagyon ennek a hátterébe nem akarok belemenni és untatni sem szeretnélek benneteket, de a lényeg az hogy rengeteg külső tényező van ami befolyásolja az eredményességet ezért ezt megvalósítani kb lehetetlen, mégis a legtöbb hónapban sikerül varázsolni ami számomra is meglepő még akkor is ha már 6,5 hónapja az esetek többségében sikerül véghezvinni, sőt túlteljesíteni. Sok mindent láttam az elmúlt 12 évben, de ilyennel még sehol nem találkoztam!

Szerencse szerepe a sportfogadásban?!

A szerencse nálunk csak annyiban játszik szerepet hogy ránktalálsz e vagy sem! Ha ez megtörténik és azt csinálod amit mondok akkor minden évben brutál profitot fogsz elérni! A szerencse csak azoknak számít akik nem tudják hogy mit csinálnak, és az is csak rövid ideig lesz mellettük így garantált a bukás. Ha viszont a tudás, a tapasztalat, a stratégia és a minőségi tippek vannak melletted, akkor pedig a profit garantált, legalábbis akkor ha megérted a szabályok és a hosszútáv fontosságát!

Miért nem tud mindenki profitálni a csoporttal?

Ennek két oka lehet: 1. Nem azt csinálod amit kell, nem olvasod el amit leírtam és nem követed a segédletet! Ez a leggyakoribb ok, de ebben az esetben nem rajtunk múlik az hogy valaki eredményes legyen, mégis mi leszünk majd a rosszak ha nem jönnek az eredmények. 2. Az élethelyzeted nem alkalmas arra hogy “profi” fogadóként tevékenykedj, hiszen vannak követelmények ami szükséges ahhoz hogy lemásold azt ahogyan én fogadok. Sokan úgy gondolják hogy: “Bár még sosem nyertem, de majd én meg mondom hol, mit és hogyan szeretnék fogadni, nekem csak a jó tippek kellenek” Én meg elmondtam hogy akkor leszel sikeres ha úgy fogadsz mint én, azaz ha nincs időd megtenni a tippeket, vagy épp nem tudod biztosítani a szükséges alap feltételeket akkor számodra nem fog olyan eredményt hozni mint a többségnek, aki tényleg komolyan veszi a dolgot. Nincs kényelmi fogadás, nincs kívánságműsor, az az igazság hogy a sportfogadással profitálni hosszú távon nem könnyű! Ezért is van annyi sikertelen veszteséges sportfogadó mert egyszerűen nem értik meg hogy vannak bizonyos szabályok, amelyeket be kell tartani, mert azok garantálják hogy tényleg sikeres és eredményes legyél.

Mindig fáj olvasnom azt amikor valaki arról ír a kérdőívben hogy nem tudott profitálni annak ellenére hogy mindenki más igen. Már csak azért is mert én pontosan tudom hogy mi volt annak az ára hogy legyen egy olyan szolgáltatás ami végre nem átverés, és tényleg megtanít fogadni, ráadásul tényleg valós profitot lehet vele elérni. És sajnos ilyenkor azt is megírják sokan hogy ez átverés, vagy trükközés a profittal, holott minden pontosan le van írva az oldalon. Ezért teszem ki a visszajelzéseket hónapzáráskor hogy az újak vagy a kétkedők lássák hogy nem miattunk van az ha nem működik a rendszer valaki számára. Viszont a negatív véleményeket is mindig megosztom hiszen ezekből lehet a legtöbbet tanulni, és a hibákat előre elkerülni.

Az egész SportingGods szolgáltatásának a célja az hogy minél több olyan követőt/előfizetőt képezzek ki akiknek a fogadószámlája több mint egy millió forintra duzzad! Ha valaki nem nyer az ingyenes tippekkel nem fog előfizetni, ha pedig valaki nem nyer a VIP tippekkel nem fogja megújítani az előfizetést, tehát nyomós okom van arra hogy mindenki nyerjen, viszont mint láthatjátok ez nem csak tőlem függ! Az elmúlt 6,5 évben rengeteg visszajelzést kaptam tőletek amikor sikerült elérni az 1 millió forintos bankrollt vagy épp ennél jóval többet, és akár hiszitek akár nem én ennek ugyanúgy örülök mint ti, hiszen tudom hogy sikerült tartani a tervet ami az volt hogy szénné büntessük az irodákat amiért ennyire inkorrektek a fogadókkal! Ez történik most a Tippmixpro irodával is, hiszen annak ellenére hogy jóval nehezebb fogadni a tippeket a gyengébb kínálat miatt, vagy épp a gyengébb oddsok miatt, de még így is brutál profitot tudunk elhozni, és kicsit visszavesszük azt amit sokan az elmúlt évekbe beletömtek a SZRT. zsebébe. Sokan írjátok hogy a visszajelzésekben hogy nem lehet fogadni a tippeket mert Bet365-re jönnek! Persze ez nem igaz hiszen most már több mint fél éve fogadunk így de tény hogy néha van olyan hogy egy tipp nem elérhető egyből vagy gyengébb oddsot kapunk, de ha követed a tipp alatti segédletet akkor ez igazából nem probléma hiszen amit meg tudunk fogadni, még az is nagyon korrekt profitot hoz a számunkra. Gondolj csak bele hogy miért küldenének tippeket a világ legjobb tippadói olyan irodára ami csak a Magyaroknak van “fenntartva”, ráadásul a kínálat is messze van a legjobb irodákétól?! Szóval azzal főzünk ami van és a 💩szarból építünk várat mondhatni!

Na hát ez a bevezető elég hosszúra sikeredett, de szerettem volna ha látjátok, illetve megértitek hogy ilyen lehetőség máshol nem nagyon van, és ha mindent megteszel annak érdekében hogy a legjobb eredményt érd el, akkor szinte biztos hogy növekedni fog a bankrollod és végre te is sikeres sportfogadó lehetsz. Ha pedig jobban tudod mint én, akkor szerencse majd eldönti meddig lesz melletted, de szinte garantált hogy jóval gyengébben fogsz muzsikálni, és inkább befizető leszel mint kifizető…

A júliusi hónapban az ingyenes csoport 7,8 téten zárt tehát az 5 tétes profitcélt ismét sikerült elérni és túlteljesíteni! Miért is teljesítjük túl sok alkalommal az 5 tétes profitcélt? Hát természetesen azért mert tudom hogy nem minden tippet lehet megrakni, vagy épp gyengébb oddson tudunk fogadni, és szeretném ha azért mindneki elérne legalább 2-3 tét profitot, viszont a visszajelzéseitekből látom hogy ennél azért jóval többet ért el a többség. Viszont ne legyél elkeseredve ha minimális profittal zártál, inkább törekedj arra hogy a következő hónapban még jobb minőségben tudd követni a tippeket! Láthatod ha a többségnek sikerül akkor ez nem lehetetlen, de ne feledd a ingyenes csoport célja nem az hogy itt nyerd meg a milliókat, hanem ez az első lépcső a profi sportfogadás felé, illetve ad egy olyan bizalmat ami segít eldönteni hogy előfizess a VIP csoportokra. (Ha még nem voltál előfizető akkor első előfizetésednél használd a hellosportinggods kuponkódot amivel 50% előfizetési kedvezményt kapsz!) Előfizetés: Link

Fontos tanulság sokak számára, hogy minél gyorsabban reagálsz, minél több kiegészítő irodát használsz, minél pontosabban követed a fogadási segédletet, annál több profitot fogsz elérni! Ne feledd a cél az hogy minél több profitot hozz el az irodától és mint látod ez rajtad múlik! Lehetsz lusta vagy épp kényelmes, de akkor fogadd el hogy kisebb profitod lesz! A többség azt jelölte meg hogy tökéletesen elégedett volt a csoport teljesítményével mégis volt néhány ember aki “csak” azt jelölte meg hogy közepesen volt elégedett, pedig a csoport pontosan azt hozta amit leírtam! Legyenek reálisak az elvárásaid, ami csak akkor valósítható meg ha elolvasod a csoport leírását és ennek megfelelően lövöd be mit is tud számodra hozni a csoport!

TÉTMÉRET: Még mindig sokan vagyok akik 5-10%os tétmérettel fogadjátok a tippeket! Nektek csak azt tudom mondani hogy garantált az hogy el fogjátok veszíteni a bankrollotokat! Hiába jönnek jó tippek, a variancia miatti ingadozás során a nagy tét hamar le tudja faragni a rollt tehát megfelelő tétméretkezelés nélkül jobb ha bele se kezdesz a sportfogadásba! Irány a blog és keress rá a bankrollmenedzsment bejegyzésre! Olvasd el és az alapján válassz tétméretet!

NE LÉGY GENYA: A többség hónapok óta követi a csoportot aminek egyetlen oka van! Az hogy nyernek! Ne legyél genya másokkal! Hívd meg őket is a csoportba hiszen az ingyenes csoport csak addig fog működni amíg van megfelelő érdeklődő, és ha azt látom hogy nem töltitek a kérdőívet, vagy épp csökken az aktivitás akkor nem lesz meg a kellő motiváció a folytatásra, szóval tegyél egy kis jót másokkal és segíts nekik abban hogy ne bukjanak tovább és tapasztalják meg hogy milyen az ha végre növekszik a bankrolljuk ami ráadásul nem a szerencsének köszönhető! Ajánld barátaidat és ismerőseidet amiért cserébe előfizetési kedvezményt kapsz! Te is és az ajánlott is! Így akár ingyenessé is tehetsz VIP csoportokat magadnak! További info: Link

Az alábbiakban a júliusi hónap követhetőségével kapcsolatos visszajelzéseket olvashatjátok, és ahol szükséges ott egy rövid véleményt is írtam a VÁLASZ szöveg után!

Minden oke


A tenisz és foci tippeket szinte módosítás nélkül, minimális oddsváltozással tudtam tenni. A kosár tippeket, főleg a kisebb piacokat nem tudtam tenni, vagy mert nem volt ez az opció, vagy mert nagyon nagy eltéréssel tudtam volna rakni. De csak ezek miatt nem szeretnék másik regisztrációt, így megelégedtem azzal amit tudtam a tippmixpro-n tenni. Összesen 13 tippet tudtam tenni (abból egy törölve lett), így a maradék 12-ből jött össze ez az eredmény.


Jók a tippek,régóta követem.Volt előfizetésem is.Zeusz,Herkules,Héra,Poszeidon.Sajnos az anyagiak korlátozottsága miatt nem tudok megfelelő nagyságú tétméretet rakni. ———VÁLASZ: Magyarországon sajnos a fogadók többsége nincs eleresztve, de kis bankrollal nem lehet csodát művelni, vagy legalábbis nem egyszerű! Viszont egy dolog biztos ha akarod növelni a bankrollodat akkor tedd meg amit meg kell tenned ennek érdekében! Kifogást könnyű találni miért nem megy, és ez a könnyebb út! Gondold át mit szeretnél és ezért cserébe mire vagy hajlandó!


X


Szuper hónap ismét, köszönet érte! 😎


  •  

Szerintem elég jók a tippek amiket idàig néztem!


A 30 db tippből 6db-ot nem tudtam megtenni de szerencsére fele nyert fele bukott szóval nem nagyon befolyásolták a végeredményt. +70.200 ft lett a vége aminek örülök. Köszi fiúk a munkát, remélem augusztusban innen tudjuk folytatni. 😃


Sajnos a tippek 90%-a a BET365-re van optimalizálva, amirő tudjuk, hogy köszönhetően a Cigány Vajdának MO-ról nem lehet fogadni. A Tippmixpron pedíg olykor nagyon- nagy a “line” eltérés a BET-365höz képest. Én MO-on élek n v.hol kűlföldön. ———VÁLASZ: Csak semmi politika és kerüljük a rasszizmust is ha lehet 😉 Viszont a profi szemlélet sokkal hasznosabb! Mindenki ugyanazokat a tippeket fogadja, és a legtöbben csak Tmixprot használnak és a visszajelzésekből is láthatod ez sem akadály arra hogy profitáljunk! Nem annyit mint a tippadók, de akkor is minden hónapban jön a profit! Én inkább így fogadok eredményesen minthogy olyan tippeket fogadjak ahol nem változik az odds de veszteséget érek el.


Sajnos az elmúlt egy hónap során 33 fogadást tudtam megtenni, mert akkora eltérés volt a kiküldött tipp és a fogadóiroda kínálata között, hogy nem tudtam megfogadni néhány tippet. Továbbá hagynom kellett még pénzt a poszeidón csoport tippjeire is.De ami talán még rosszabb az egészben, hogy ebből a 33 tippből 16 nyert és 17 vesztett. A csoportba küldött kép alapján ez is egy profitos hónap nekem sajnos mégis minuszosan jött ki mert kb az utolsó 8-10 tippet ami jött a csoportba nem tudtam megfogadni mert akkora eltérések voltak az irodáknál (22bet, 1bet, Tippmixpro), és ahogy látom ezek jelentős többsége nyerő is volt. A tippek nagy része bet365-re érkezik, ez Magyarországon nem elérhető. VPN segítségével elérhető de regisztrálni már nem lehet hiszen az állampolgárságom igazolni kell. Bróker irodát pedig – ahogy olvastam a szabályzatot – inkább nagy ligás meccseknél érdemes hasznalni ilyen kicsiknél nem. Talán megpróbálok mégegy hónapot és megpróbálok Mégegy irodához regisztrálni, remélve hogy eredményesebb lesz a következő hónap. —————VÁLASZ: Két oka van annak ha rendszeresen nagy eltéréseket tapasztalasz: 1. Lassú a reakció időt, de ezen csak te tudsz változtatni de ha többségében 30 percen túl van akkor nem biztos hogy érdemes a csoportot követni. LEgalábbis a nyári időszakban mivel ilyenkor a nagy ligák többsége áll, így a csoport követhetősége is nehézkesebb ez szeptembertől azért javulni fog. 2. Az irodák korlátozzák a tétméretedet ez 22betnél és 1betnél elég gyakori hiszen az oddsok tekintetében ők adják a legjobbat, ezt ugy tudod ellenőrizni hogy megnézed a tipp oddsát kijelentkezve majd belépsz és ugy is majd összehasonlítod. Több kisligás tipp is elérhető Brokeren vagy épp a pinnacle klónján a ps3838 nál, ráadásul ezekhez nem kell vpn sem, ezért mindenképpen plusz profitot jelent ha a tmixpro mellé kiegészítésként használod! További info az irodákról itt: Link, illetve ha kimarad nagyobb mennyiségű tipp akkor az megnövelheti a varianciát. Mint olvashattad feljebb mi mind ugyanazokat a tippeket fogadjuk és nekünk is bet365re jönnek a tippek, és a segédlet szerint fogadva ezek ugyanúgy profitábilisak igaz kevesebb profitot hoz mint a tippadóknak!


Nagyon jó a csoport, és nagyon ügyesek vagytok! Az én hibám, hogy csak egy fogadó irodát használok, és ott a tippek felet kb nem lehet fogadni! De amit lehet az 90%ban mindig jön


Free csoport! Ingyen pénz🤤🤤🤤🤤 köszönöm szépen.


Követtem az előző hónap sikeres élőzését, amikor csak módom volt rá. Így sokszor tudtam ugyanazzal vagy jobb oddssal fogadni jobb feltételekre Pl -1,5 hendikep helyett +6,5 hendikep élőben 1,75 odds, amivel az eredeti tipp vesztett, én viszont nyertem. Így sikerülhetett most először a ti nyereményetek közelében végeznem (7 tér profit, ami az esetemben 7000Ft). Persze nem mindig jött be, de tekintettel arra, hogy én csak tippmixpron tudok fogani, elég jó hónap volt a mostani. Követem jó szokásomat a következő hónapokban is, élőzök amit tudok. Remélem sikerül feltornászni az igen csekély bankrollomat és akkor tudok majd előfizetni is vmelyik csoportra.


Ha komolyan foglalkoznék vele sokkal jobb eredményeket érnek el! Köszönöm!


A tenisz tippeket még azonnali fogadassal is lehetetlen megfogadni a kínált odds-n. A 3.5-s nagytetest nekem 2.9-n sikerült. Egyébként remek csoport, minőségi tippek. Kár lenne bárkinek is ezt az ingyen pénzt futni hagyni, csak követni kell az utasításokat


Lám lám ismét szállította a csoport az eredményt rekord sebességgel. Nagyon nagyon elégedett vagyok a csoporttal ahogyan az általam követett Artemisz vip csoporttal is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ne habozzon kezdje a szabályok szerint követni valamelyik vip csoportot.Nem fog csalódni benne,de kiemelem ne 1 hónap alatt várjátok a brutál profitit. Tessék bele tenni az energiát,én már 6 hónapja követek vip csoportot.Nem is csalódtam benne egy percet sem. A vip csoportok leírását elolvasva meg tudja mindenki mi illik hozzá , itt elsősorban arra gondolok (reakció idő,és használt fogadóirodák mennyisége,plusz a harmadik mankó mennyi energiát fektetsz bele). Például ha valaki , pl mint én jelenleg csak a tippmixet használom,több időt kell ráfordítani. Később kerül ki a tipp , csak meccs kezdésre kerül ki, más feltételekkel,szórzóval(szinte mindig roszabbakkal),élőben kell ránézni/követni stb stb. Itt jön máris a tudás amit a Blog ,és a fogadási segédlet ad ,amit úgy kell fújni kívülről , mint az Édesanyánk kedvenc virágát 🙂 Jön a tipp tenni kell mint a gép ,nem percekig keresni a tippet ,aztán ha eltérés van gondolkodni belefér nem fér bele. Minden hezitálás pénzt jelent, olykor több olykor kevesebb.A mostani hónapom az egyik le nem játszott tenisz tipp nélkül 8 tét profitban zártam. Ennek oka egy tippet kihagytam ,ami pont nyert. Nem volt elérhető azonnal , meccs közben pedig már túl nagy volt a vállalható eltérés. Száz szónak is egy a vége ,hajrá vip csoport aki még nem követi !Blog ,szabályok,Balázs kérései szent írások,melyek követése nagyon nagyon sok forintot vagy eurót jelent,vagy dollárt vagy pénzt. Olyan vagyok mint Dagobert bácsi mikor meglátom a tipp érkezését 😀 ———-VÁLASZ: köszi a dicsérő szavakat és láthatóan te pont azt csinálod amit kell, én pedig pont ilyen követőket szeretnék kiképezni mit te is vagy! Emberek, tessék példát venni!


Csak ìgy tovább


Minőségi tippek!!! Csak az egyik tippadó kis ligás tippje nem voltak fent…


2019 óta vagyok előfizetőtök. Jelenleg Artemisz és Morpheusz csoportra vagyok előfizetve. Ingyenes csoportot régen játszottam. Most hogy a kosárlabdára kevesebb tipp érkezik ráértem rakni őket. Most sem bántam meg 😉


A tippek 80%-a teljesen jól fogadható volt, a tenisz tippek kis odds különbséggel rakhatóak voltak ill. a kosár meccsek is teljesen jól fogadhatóak voltak, kivéve az utolsó tippek amik az ausztrál meccsek voltak. Nem lehetett fogni őket a normális line-al amivel ki lettek küldve hanem csak 5-6-7-8 pontos line eltolásokkal, de azokból 3 vagy 4 el is ment. Így lett nekem csak 4 egység profitom, míg a stat szerint 8 egység profit lett. Kicsit torzítja az összeképet az, hogy esély sem volt arra, hogy azt fogadjam ami a tipp. 😀 De attól függetlenül hálás vagyok a 4 egységért is. A többi tipp teljesen rendben volt! Köszönjük!


Nagyon jó. Mindig profitot hoz. Ebben a hónapban az 1,50 alatti szóló oddsokat nem tettem mert nen szeretem a túl kicsi oddsokat mert nagy rizikónak tartom. Persze ez csak az én véleményem🙂


A csoport tippjei az ajánlott irodákban jól fogyadhatóak.A lényeg hogy gyorsan reagálj a tippekre!Ha nincs fent a tipp az irodákban a tippküldés idejében, akkor később többször érdemes rákeresni. Egyébként meg a meccskezdés után élőben lehet azokat a tippeket is jól megfogadni.Bár több prémium csoport aktív előfizetője vagyok, ezeket az ingyenes tippeket is rendre minden hónapban megfogadom. 😉 Mert az 5 tét profit is szép profit, főleg ha minden hónapban megkapod hozzá az ingyenes tippeket!Köszönöm az ingyen pénzt! :)Hajrá SG Team!!!


Nagyon köszönöm a júliusi tippeket. Egy időre leálltam a sportfogadással munka és magánéleti okok miatt, de az ingyenes csoport segített visszatérni az aktív fogadásra. Korábban voltam előfizetője az összes csoportnak, azonban szünetet kellett tartanom. Úgy gondolom, hogy hamarosan vissza fogok térni mindegyik csoporthoz. Köszi mégegyszer a profizmust!


Sztem,jók a tippek


Jó tippek.


Szuperek a tippek 🙂 Én korábban már előfizető is voltam, akkor is rendkívül elégedett voltam. Gyakorlatilag az egyetlen tippadó, amivel nyereséges tudtam lenni. Külső tényezők miatt kellett abbahagynom. Most az ingyenes csoportot kezdtem újra felfedezni. Az ausztrál kosár nagyon nehezen volt követhető Tmixen (jelenleg csak ott fogadtam). Így jelentős számú tippet nem, vagy nagyon eltérően tudtam tenni. Ez nyilván az én saram 🙂 A többi tipp könnyen követhető és végül 4 egység nyereséget tudtam termelni.


Elégedett voltam veletek..szépen jöttek..persze volt pàr amit nem tudtam rakni🥺


Az az őszinte véleményem, hogy kizárólag a lusták, türelmetlenek és/vagy full hülyék lehetnek abban a halmazban, akik szerint ez nem működik. Tervezek egy komolyabb összefoglaló írást készíteni majd az 1 éves évfordulómon, addig is nyomom tovább.


Jelenleg észrevétellel szolgálni nem tudok, ami a fejlődést segíteni tudná, minden esetre köszönöm szépen a júliusi munkát. Az Apollón csoporttal együtt úgy néz ki elég szépen hoz, még úgy is, hogy itt nem mindent tudtam megtenni.


Jók a tippek. Hamar meglett az 5 egység


Nagyon meg vagyok elégedve a csoporttal.


Jók vagytok!


Júliusi FreeForLife statisztikám: 12000es tétekkel 56520 Ft.Köszönöm!


Mindenképpen úgy látom hogy szükséges a Tippmixpro és a Vegas mellé egy harmadik fogadóiroda


K*rva jók vagytok, mindennel maximálisan elégedett vagyok, így tovább!🤑


Sajnos én közel sem zártam a csoport eredményéhez, mivel az ausztrál kosarak nekem követhetetlenek voltak, pedig több kiegészitő és fő irodát is használok. Lehet hogy maga az ausztrál piac ilyen, de az esetek több mint felénél lehetetlen volt megfogadni bármit is. Rengeteg meccset azonnal vagy leszednek, vagy csak rohadt későn kerül ki megfogadhatatlan line-on, élőben pedig ugy alakul hogy szintén fogadhatatlan legtöbbször.————-VÁLASZ: Sajnos a tippadók nem nézik hogy nekünk többnyire csak a Tippmixpro jutott ami bizony nem egy kiemelkedő iroda, de most ezzel kell megoldani hogy jöjjön a profit és mint láthatod a visszajelzésekből ez nem is annyira lehetetlen.


Szuperek vagytok, remélem ahogy lemegy a nyár újra tudok csatlakozni és folytatni a Tippmixpro fosztását 😉 Kitartást nektek a melegben

ÖSSZPROFIT: 4,736,599 Ft

Csatlakoznál a csoportba?

Itt inden infot megtalálsz

FreeFORLife visszajelzései 2024.06. hó

Aki pedig többet szeretne, az választhat a VIP csoportjaink közül!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 25,025

TALÁLATI ARÁNY

60.56%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

12.86%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 24,318

TALÁLATI ARÁNY

58.26%

Havi átlag profit

€ 540

ROI

9.75%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 18,222

TALÁLATI ARÁNY

57.60%

Havi átlag profit

€ 405

ROI

10.15%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...