3 év alatt csak 3x volt veszteséges hónap! Érdekel?

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Nagy hiba volt a TippmixPro-tól hogy javított a kínálaton mert szépen faragjuk a ZRT bevételét amióta főként oda kényszerültünk!

A kérdőívekben két ember jelölte meg hogy veszteséggel zárt (egyikük fél hónapnál abbahagyta a tippek követését, a másikuk pedig csak hosszú reakcióidővel tudja fogadni a tippeket ami már nem megfelelő a profi fogadáshoz) A többség egyébként 6-10 tét profittal zárt attól függően milyen minőségben tudta fogadni a tippeket.

“Nehezen indult és sokáig tartott de végül szép lett a vége, köszi fiúk.”

Több visszajelzésben is írtátok hogy ez a hónap sokáig tartott illetve nehezebb volt a profitcél elérése, vagy hogy sok tipp volt a hónapban.

Tudjátok hogy ez miért van? Egyszerűen annyira el voltatok kényeztetve jó tippekkel az elmúlt 1-2 évben, hogy a legtöbb hónapban extrém rövid idő alatt értük el a profitcélt és már sokan azt várják(el) hogy pár tippel egy hét alatt meg is lesz a profitcél. Annak ellenére hogy szinte minden hónapot profittal zárunk, nem jelenti azt hogy az ne ingadozna, vagy épp a tippmennyiség amivel elérjük azt. Tehát legyenek reálisak az elvárásaitok, amelyet igazítsatok a FFL csoport leírásában olvasottakhoz!

Az eredményeink magukért beszélnek, akár csak az a sok száz kifotózott visszajelzés a telegram csoportunkban amelyet a követőink írtak! Persze lehet menni olyan csoportokba is ahol nincs tipptörténet vagy bármi statisztika, de cserébe van olyan ígéret hogy két nap és milliomos leszel, aztán meg szépen lehúznak ahogy az a nagy könyvben meg van írva… Gondolkodj!

 

A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink eredményességét és szaktudásunkat.

Ráadásul mindezt úgy, hogy a hozzáférés időben sincs korlátozva, azaz lejárat nélküli! A csoportban a tippek mellett, fogadási tanácsokat és útmutatás is adunk, amelyek segítségével maximalizálhatod az elérhető profitot! A havi profit cél 5 tét.

ÖSSZPROFIT: 4,736,599 Ft

Csatlakoznál a csoportba?

Itt inden infot megtalálsz

FreeFORLife visszajelzései 2024.06. hó

Aki pedig többet szeretne, az választhat a VIP csoportjaink közül!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 25,112

TALÁLATI ARÁNY

60.66%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.08%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 23,946

TALÁLATI ARÁNY

58.28%

Havi átlag profit

€ 544

ROI

9.82%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,362

TALÁLATI ARÁNY

57.61%

Havi átlag profit

€ 395

ROI

10.04%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...