A NAGYTESTVÉR! – Így profitálunk a Morpheus nagyligás kosaras tippekkel!

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Pár héttel ezelőtt írtam az “Így profitálunk az Artemisz kosár tippekkel” című blogbejegyzést, amely a legrégebbi és legeredményesebb kisligás VIP csoportunkról szólt! (Ha még nem olvastad kattints a LINK-re!) Ebben a blogbejegyzésben pedig a MORPEHUS nagyligás kosaras csoportról lesz néhány fontos és érdekes információ azok számára, akik kedvezőbb követhetőségre, de viszonylag stabil profitra törekednének.

Tehát a Morpheust bátran hívhatjuk az Artemisz nagytestvérének, mivel mindkét csoportban ugyanúgy kosár tippek érkeznek, de a nagyobb ligák miatt a Morpheus tippjei könnyebben követhetőek, de ha alul elolvasod a visszajelzéseket akkor magad is láthatod, hogy a követők nagyon elégedettek ezzel a VIP csoporttal is! Míg az Artemisz csoport előnye az hogy szinte havi rendszerséggel profitot hoz, kevesebb és kisebb ingadozások vannak, cserébe viszont gyorsabb reakció szükséges, hiszen ez határozza meg mennyi profitot tudsz elhozni. Itt a fő fogadóiroda a TippmixPro, míg a Morpheustázsiai irodáknál is lehet követni, mint pl a Brokeriroda (Link), aminek a jellemzője (amellett hogy 16 iroda kínálatát és ezáltal a legjobb oddsokat érjük el egy helyen) hogy itt nem limitálják/korlátozzák a nyerő fogadók számláját, azaz tökéletesen alkalmas profi eredményes sportfogadásra, hosszútávon is

A csoport követőinek 85%-a már hónapok óta fogadja eredményesen a csoport tippjeit, ami egyértelműen megmutatja, hogy a Morpheus csoport valóban jó választás, ha valóban komoly céljaid vannak a sportfogadással! Sokat nem érdemes gondolkodni azon hogy követed e a csoportot vagy sem, hiszen máris 12 tét profitnál tart a hónapban amelyet az alábbi táblázaton meg is tekinthetsz!

Csatlakozz az "Morpheus sikerhez" - most Kedvezményesen!

Előfizetéskor használd a MOPRHEUS20 kuponkódot, amellyel 20% előfizetési kedvezményt jelent a számodra! A kupont PÉNTEK ÉJFÉLIG (2023.12.15.) lehet felhasználni a Morpheus  VIP csoportra!

A következőkben pedig a november hó végén kiküldött kérdőív néhány visszajelzését láthatjátok, amely mindegyik nagyon beszédes!

”Szerintem jó. Mivel nagyligás kosaras tippek általában megtudom fogadni.”

”Könnyű követni, miniális line eltéréssel lehet, nagyon jó volt a csoport”

”Abszolút könnyű követni a csoportot. Persze nincs akkora profit mint az Artemisznel, januártól ezerrel megy a bróker iroda nagyobb téttel”

”Időhiányban ez most elmarad de elégedett nem vagyok az biztos. Annyi, hogy örülök ennek az eredménynek mert van mit visszahoznom az előző hónapból. Próbáltam most mèg jobban követni és tényleg a szabály szerint fogadni.”

”Szeretem ezt a csoportot, de szerintem kb dupla ennyi profit kellene.”

”Az tippek nagy része fogadható ázsiai irodánál, bár egy részük oddsa, vagy line-ja változik, de a fogadási segédlet mellett könnydén követhető! Utóbbi időben kicsit lecsökkent a profit, de alapvetően nincs gond ezzel a csomaggal.”

”Maradok még egy ideig! 😂”

”Super”

”Nagyon szeretem ezt a csoportot! Előfordult már gyengébb hónap is, de a november számomra nagyon jól sikerült: 14.6 tét profitot hozott. Az összes tipp fogadható volt, ha jól emlékszem TippmixPro-n, még jobb szorzókkal, mint ami a tippben szerepelt. Így tudtam mérlegelni is, hogy magasabb szorzót vegyek igénybe vagy könnyítsek a line-on. Az eredeti line az esetek túlnyomó többségében mindig elérhető volt. Hajrá!”

”Nagyon elégedett vagyok ezzel a csoporttal. Könnyen követhető, az odds-ok, line-ok nem változnak olyan gyorsan, így meg lehet közelíteni a tippadó eredményét. Néha becsúszik az 1-2 ponton múló veszteséges tipp az eredetihez képest. De egyébként teljesen rendben van a csoport.”

A fenti képen, az Artemisz csoport novemberi tipptörténetét látjátok! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

A fenti képen, a Morpheus csoport novemberi tipptörténetét látjátok! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

PROMÓCIÓ: Előfizetéskor használd a MOPRHEUS20 kuponkódot, amellyel 20% előfizetési kedvezményt jelent a számodra! A kupont PÉNTEK ÉJFÉLIG (2023.12.15.) lehet felhasználni a Morpheus  VIP csoportra!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...