Így profitálunk az Artemisz tippekkel 2. rész!

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Először is köszönöm azoknak akik hónapról-hónapra rendszeresen kitöltik a hó végi kérdőívet, és ezzel segítik a munkámat, illetve hozzájárulnak ahhoz, hogy folyamatosan tudjam javítani a csoport követhetőségét és eredményességét! Minél pontosabb adatokat adtok, minél részletesebb visszajelzést, annál jobban rátok tudom szabni a csoportot, ami annyit jelent hogy többet tudsz profitálni a jövőben!

Az utolsó napon az Artemisz csoport 38 tét profiton áll, ami durván jó hónapnak számít még akkor is, ha ebből a profitból a követőink többsége 10 és 20 tét között tudott realizálni. Ha már olvastad az Artemisz csoport leírását, illetve a tippek alatti fogadási segédletet, akkor tudod, hogy a csoporttal hosszútávon elérhető átlagprofit 10-15-tét, amely eltérhet attól függően, hogy milyen gyorsan reagálsz, vagy épp melyik irodáknál fogadsz. Az Artemisz csoportról kb két hete ugyancsak készült egy blogbejegyzés, ha esetleg azt még nem olvastad akkor ezen a linken megtalálod!

Ez a hónap egyébként számunkra “kevésbé” volt eredményes, hiszen az ilyen nagy profitos hónapokból, azért többet szoktunk elhozni, de most azért több befolyásoló tényező is közbejött. Az egyik legfontosabb a fogadóiroda változás, ugyanis kis gazdáinknak sikerült újabb bőrt lenyúzni rólunk, és úgy liberalizálták a magyar sportfogadási piacot hogy menekülnek még a közelünkből is az irodák… Szóval maradt a TippmixPro, aminek a kínálatát nemrég bővítették így profitábilisan tudjuk fogadni vele az Artemisz csoport tippjeit, ami igazi örömhír számunkra! Igen, vannak tippek amik kimaradnak, ettől függetlenül kb így is szinte minden hónapot szép profittal fogsz zárni. Ha a ponthatárt/hendikepet és az oddsot nézzük akkor az esetek többségében jobb feltételekkel tudunk fogadni mint korábban a Bet365 esetében ahol a legtöbb esetben line vagy odds eltéréssel tudtunk fogadni, de az Artemisz teljes tippkínálatát nem tudja lefedni csak a Tippmixpro.

A sportfogadásban az ingadozás a jellemző, azaz ingadozik a havi profit, a havi tippmennyiség, a megjelölt fogadóirodák, illetve az hogy mennyi olyan tipp érkezik ahol a ponthatár/hendikep eltérés miatt veszítünk (Ebben a hónapban több volt a megszokottnál de mint láthatjátok így is sikerült jó profitot összehozni. Lesznek olyan hónapok is amikor alig lesz ilyen, vagy épp a kettő között)

Követhetőség: A kérdőív visszajelzései szerint, 22% a tippek 95%-át, 18% a tippek 90%-át, és 18% a tippek 80%-át meg tudta fogadni, tehát a Bet365 kiesése sem rontotta túl nagy mértékben a követhetőséget, tehát várhatóan a következő hónapokban és években is az Artemisz lesz a SportingGods pénznyomdája! Ha pedig nem tudsz megfogadni egy tippet akkor egyszerűen hagyd ki! A legtöbb hónapban 1,5x-2x annyi tippet küldünk ki mint ami a leírásban szerepel, tehát még ha marad is ki tipp nálad akkor is meg tudod fogadni a havi átlag tippszámot.

Ha te több profitot akarsz kihozni ezekből a tippekből akkor a következőket kell tenned:

– Próbálj meg javítani a reakcióidődön ha lehetséges, ugyani minél előbb fogadsz annál jobb feltételeket kapsz és annál több profitot fogsz tudni elérni! Használj több irodát!!!

– Az Artemisz kosár tippek kb döntik a pénzt a zsebedbe, tényleg olyan sok munka lenne ha rendelkeznél még plusz pár irodával? Igazából a tippek többségét a fő irodádban teszed azaz csak akkor kell megnézned más irodánál a tippeket ha a fő irodádnál nem elérhető! Erről nem is írnék többet aki nem érti meg ennek a fontosságát, nem biztos hogy a profit miatt van itt! Aki növelni akarja a megfogadott tippek számát annak érdemes még használni mondjuk, Brokerirodát(Link), illetve Yonibetet (Link), vagy épp a vegas.hu-t.

– Bizonyos tippeknél a tipp nem azonnal elérhető mondjuk tippmixpron, ilyenkor később kell ránézni! Te szoktál ilyen esetben értesítőt beállítani és miért nem? Illetve az utolsó lehetőség hogy megpróbáljuk élőben megfogadni a tippet, amire sok esetben van lehetőség így tovább tudjuk növelni a profitunkat! (Ennek a módját megtalálod a tippek alatti segédletben!)

– Ne hibázz! Mindig ellenőrizd vissza a tippet amit megfogadtál! Ha a kereső nem találja a tippet, akkor nyisd meg a tippek alatti segédletet és az ott leírt keresési segédletet kell követned! Ez fontos mert sok tippet másképp jelöl a Tmixpro, és csak akkor lehetünk biztosak hogy a meccs nem elérhető ha arról manuális kereséssel is meggyőződtünk!

– Tartsd be és szigorúan kövesd a tippek alatti fogadási segédletet amely megmutatja hogyan fogadd meg legprofitábilisabban ezeket a minőségi kosár tippeket!

Amit biztosan kijelenthetünk hogy többet kell “dolgozni” a profitért mint korábban, de azért ha reálisan nézzük akkor láthatjuk hogy ez még mindig csak napi pár perc “munkát” jelent, és cserébe azért szép pénzeket lehet nyerni. Nehezebb lett a dolgunk a fogadóirodák “liberalizációja” miatt, de ennek ellenére az Artemisz továbbra is biztos pénzt fog hozni számunkra jövőben! Az hogy mennyit főként rajtad múlik és azon hogy mennyire követed a leírtakat, illetve mennyire veszed komolyan a dolgot!

Csatlakozz az "Ártemisz sikerhez" - Fogadj úgy, mint a Profik!

A fenti képen, az Artemisz csoport novemberi tipptörténetét látjátok! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

A fenti képen, az Artemisz csoport tipptörténetét látjátok, november 13-ig! (Na erről nem érdemes lemaradni!)

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...