VIP csoportjaink 2023 novemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
1,102.20

Összegzés

Annyi bejegyzést írtam már az Artemisz csoport sikereiről hogy most csak inkább kicsit módosítom az előző havi összegzést, amelynek a végén belinkelem az Artemisz csoport legutolsó hosszabb blogbejegyzését, amelyet mindenképp olvass végig!

“36,7 tét profit felett zárt a csoport szóval a kosár tippek ismét hozták a kötelezőt…..

Az Artemisz csoport összegzőjének írása a legunalmasabb, mivel nagyon stabil teljesítményt nyújt amivel kb havi rendszerességgel lehet profitálni. Ráadásul már a tippek nagy része Tippmixpro irodával is fogadható, így az Artemisz kosaras csoport mostantól kötelező választás mindneki számára! Többet szerintem ide nincs mit írni hiszen verhetetlen a csoport, lassan már 6. éve hasít, töretlen sikerrel!”

Így profitálunk az Artemisz tippekkel: Link

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
-113.07

Összegzés:

A novemberi hónapot sajnos 3,7 tét veszteséggel zárta a csoport aminek szerencsére a nagy részét már sikerült is lefaragni a decemberi hónap első pár napjában. Az előző hónapban a tippmennyiség valamivel kevesebb volt, mivel néhány tippadó visszafogta magát, és talán az ő eredményük is kicsit hiányzott a novemberi teljesítményből. Szeretném tovább javítani a csoport követhetőségét, hiszen az eddig a Bet365 irodára volt szabva, és most hirtelen volt egy gyors váltás TippmixPro-ra, ami miatt a tippek követhetősége ugyan valamivel nehezebb lett, viszont az eddigi tapasztalatok alapján, a megújult kínálattal már ugyancsak profitábilisan lehet fogadni ennél az irodánál is. Természetesen ehhez leginkább arra van szükség, hogy az adott VIP csoport maga is megfelelő profitot tudjon elérni, ami ebben a hónapban nem valósult meg. Mint látható a korábbi eredményekből ez nem probléma, hiszen évente átlagosan két gyengébb hónappal kell számolnunk, a többi hónap pedig kisebb vagy épp nagyobb profitot hoz a számunkra.

Tehát ezen a héten az várható hogy a csoportba csatlakozik még 1-2 profit sportelemző annak érdekében, hogy minél eredményesebben követhető legyen a csoport. Ne várd azt hogy mostantól a világ legjobb tippadói a TippmixPro-ra fogják küldeni a tippeket, mert nem fogják! Ők továbbra is a legjobb irodák kínálatára fogják küldeni a tippeket, ami miatt minimális odds/line eltérést fogunk tapasztalni, hiszen egy teljesen más iroda kínálatát látjuk/használjuk, de az elmúlt 6 évben is végig így fogadtuk eredményesen a tippeket, tehát ez nem fog különösebb változást okozni. Én továbbra is arra törekszem hogy összeválogassam azokat a legjobb tippadókat, akiket profitábilisan tudunk követni a TippmixProval (és kiegészítő irodáival) is! A te dolgod pedig hogy a segédlet szerint próbáld mielőbb megfogadni a Zeusz tippeket, és hasonló eredményeket fogsz elérni mint a 2022-es évben! Viszont fontos lenne hogy megértsétek, annál jobban rátok tudom szabni a csoportot és a tippeket, minél pontosabb visszajelzéseket kapok a kiküldött kérdőívekben. Ha ez megvalósul, akkor jobban tudod követni majd a tippeket és több profitot fogsz tudni elérni! Viszont ha arra vársz hogy majd más kitölti, akkor ugyanúgy hozzájárulsz ahhoz hogy ha a csoport kevésbé lesz eredményes!

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
424.14

Összegzés:

A Morpheus nagyligás kosár csoport 14 tét profit felett zárta a novemberi hónapot! Ugye ez a csoport nevezhető az Artemisz kis ligás kosaras csoportunk “nagytestvérének” ahol a nagyobb piacok miatt a tippek valamivel könnyebben követhetőek. Nagyon sokan emeltétek ki a visszajelzéseitekben hogy a csoportot milyen jól lehet követni illetve ennek köszönhetően könnyebb megközelíteni a tippadók profitját. Aki követi a Morpheust annak ajánlott az Artemisz is és fordítva ez ugyancsak igaz, hiszen mindkét kosaras csoport nagyon stabil eredményeket hoz szinte minden hónapban! Persze Morpheus-nál gyakoribb és nagyobb ingadozások várhatóak, mivel nagyobb piacokról van szó, ennek ellenére havi átlag 10 tét profitot el lehet hozni az irodáktól ezekkel a minőségi kosár tippekkel!

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
-215.61

Összegzés:

Novembert 7,2 tét veszteségben zártuk mivel 3 tippadó is gyengébben teljesített, illetve az egyik tippadó csak januárban tér vissza. A többi tippadó továbbra is aktív marad de a hónapban valamivel kevesebb liga fog futni ezért a tippek száma valamivel kevesebb lesz. Ha szükséges akkor beaktiváljuk a tippadók ITF ligáit is amelyek eddig csak az ingyenes csoportba kerültek ki de ezek többsége fogadható Tippmixpron és egy kisebb része brokeren is. Ezekkel nagyon magas profitot hoznak a tippadók így biztos profitot hoznak a számunkra a jövőben még akkor is ha minimális odds eltéréssel kell fogadjuk a tippeket. Ebben a hónapban a nagyobb oddsok miatt hosszabb gyenge sorozatokat is láthattunk, mivel ilyenkor arányosan csökken a találati arány, illetve nem szerencsés ha valakinek éppen kimarad egy nagyobb oddsos nyertes tipp, ezért probálom úgy alakítani a csoportot hogy az átlagodds kisebb legyen illetve minél követhetőbbek legyenek.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
307.11

Összegzés:

10,2 tét profittal zárta a csoport a novemberi hónapot, amit még mindig kicsit gyengébbnek érzek, mivel pontosan tudom hogy a tippadók ennek a dupláját is tudják hozni, de az ingadozás természetesen itt is közbeszól, ezért tapasztaljuk hogy bizonyos hónapok erősebbek míg mások gyengébbnek tűnnek. Ettől függetlenül szinte mindenki profitált a hónapban a csoporttal és a tippeket is megfelelően lehetett fogadni. Természetesen itt is tovább dolgozom azon hogy minél jobban követhető legyen a csoport ,akár csak Tippmixproval követve, de a profi tippadók minidig a legjobb irodákra fogják küldeni a tippeket nem a tippmixprora, tehát sosem fogjuk ugyanazokat az oddsokat és lineokat megkapni, ennek ellenére a csoport követése még így is bőven profitábilis. Fontos hogy a keresésre nagyon figyelj oda mert a Tippmix magyar nyelve sokszor bekever a csapatneveknél, illetve rengeteg csapatot másiképp ír vagy rövidít a tmix, ezért ha egy meccs nincs meg akkor minden alkalommal manuálisan keress rá a ligára és nézd meg hogy ott van e a keresett mérkőzés!

Héra (Foci) – Összes profit:
-408.40

Összegzés:

-13,4 tét veszteséggel zártuk ezt a nagyon peches hónapot, mivel a veszteséget csak egy tippadó csinálta ezért külön bosszantó és egyben hihetetlen hogy a többi 10 tippadó meg egyszerre stagnált így nem tudta kompenzálni a veszteséget. A hónap végén szerencsére már láttunk némi fényt az alagút végén mivel megkezdődött végre egy nyerő sorozat, ami egyrészt az új tippadóknak is köszönhető, mivel kicsit változtattam a tippadó gárdán hogy a következő hónapokban megfelelő eredménnyel fogadhassunk. A december már jobban kezdődött mivel jelenleg 5 tét profit környékén jár a csoport, és remélhetőleg ez tovább fog halmozódni a hónapban!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...