VIP csoportjaink 2023 júniusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
39.60

Összegzés

A csoport a júniusi hónapban inkább csak stagnált és nem hozott normális profitot, ami annak köszönhető hogy a fő tippadó jóval kevesebb tippet küldött, illetve a másik tippadó pedig nyári szabadságra ment. Ebben a hónapban a követhetőség is kicsit nehezebb volt, mivel főként dél amerikai ligákra fogadtunk ahol a fogadási piac kisebb, így a változások is gyorsabban következtek be. Látom a visszajelzésekből hogy a többség tisztában van azzal hogy nem lehet minden hónapot megfelelő profittal zárni, de a célom hogy ilyen hónapból azért minél kevesebb legyen, ezért természetesen megtettem a szükséges lépéseket annak érdekében hogy a július ismét szép profittal záródjon!

Ugyanez történt a tavalyi évben is hiszen akkor is visszaesett a tippmennyiség júniusban és két beugró tippadónak köszönhetően eléggé sikerült odapirítani az azt következő hónapokban, ezért bízom benne hogy ismét hasonló eredményeket tudunk hozni júliusban. Ugyanaz a két tippadó tért vissza aki egy évvel korábban besegített a nyári szezonra, tehát a minőségi tippek továbbra is garantáltak lesznek. Természetesen ez függ a két tippadó aktivitásától is, ami ugyan váltakozó lesz, de várhatóan tudjuk majd teljesíteni a 80-100 db körüli tippmennyiséget. Az egyik új tippadó, esetenként küld nagyobb oddsos tippeket is (júniusban is elcsípett egy 4,1-es és egy 6,2-es oddsot).

Nagyon jó tippadókról van szó tehát az odds idővel változni fog, és ezeknél a nagyobb oddsoknál természetesen nagyobb oddseltérés is bevállalható. A kisebb oddsoknál pedig a fogadási segédlet a mérvadó! Ennek most már a frissített verziója lesz elérhető a fogadási segédletek alatt. Ezt mindenképp olvasd el most nagyon alaposan, de ne csak a kosár segédletet hanem az alatta levő fontos információkat is!

Fogadási segédletek

Poszeidón – Összes profit:
380.29

Összegzés:

Az első két hét stagnálós volt, ezért kicsit optimalizáltam és a hónap második felében a tippadók rátapostak a gázpedálra, aminek köszönhetően 12,68 tét profittal zárt a csoport. Külön kiemelném azt is hogy a követők visszajelzései szerint nagyon jól lehetett fogadni a tippeket, aminek köszönhetően sokan nagyjából ugyanazt az eredményt hozták mint a tippadók! A csoportban egyébként ebben a hónapban csak 55 db tipp volt, azaz nagyon kevés munkával szép kis profit jött össze. Ennél a csoportnál nem lesz változás a tippadó gárdában mivel az eredményesség és a követhetőség is rendben van, de júliusban várhatóan jóval több tipp fog érkezni mint az elmúlt hónapban.

Egyik előfizetőnk visszajelzést be is másolom, mivel ez jobban leírja a csoport teljesítményét: “1 tippel volt csak problémám amire emlékszem, egy brazil foci éjszaka került kiküldésre és egy óra múlva kezdödött a meccs, sajnos arról lemaradtam. De összeségébe nagyon elégedett vagyok a csoporttal, de szerintem jól mutatja hogy már több mint egy éve követem folyamatosan 🙂

Frissítettük a tippek alatt található fogadási segédletet! Ezt mindenképpen olvasd át nagyon alaposan, és kizárólag ez alapján fogadj!

Fogadási segédletek

 

Héra – Összes profit:
564.63

Összegzés:

Júniusban 90 db tipp érkezett a csoportba amivel 18,82 tét profitot ért el a csoport. Ehhez a profithoz nagyon közel zártak azok akik az általunk ajánlott Broker irodánál fogadtak, mivel ott lehetett elérni a legjobb oddsokat, hiszen több mint 10 iroda ajánlatát érjük el egy helyen. A kis ligás csoportokat megszégyenítő brutál hónapot zártunk, és így az 5. hónapot is profitos lett! Mint korábban többször jeleztem új tippadó gárda van a csoportban januártól és ígértem hogy a legjobb tippadókat hozom, hát tessék…! A néhány tenisz tipp is eléggé odavert az irodáknak, főleg a nagy oddsosok, úgyhogy természetesen ezek maradni fognak a jövőben is. Kit érdekel már a Bet365 limitálása, vagy éppen a kis kormányunk trükközése hogy az SZRT-nél égessük el a pénzünket a gyengébbnél gyengébb oddsokkal! Csinálsz egy Skrillt a pénz mozgatáshoz, meg egy Broker irodát és onnantól úgy fogadsz mint a profik! A csoport tippadói természetesen maradnak és várhatóan a júliusi hónapban is megörvendeztetnek minket valami hasonló eredménnyel!

Frissítettük a tippek alatt található fogadási segédletet! Ezt mindenképpen olvasd át nagyon alaposan, és kizárólag ez alapján fogadj!

Fogadási segédletek

Skrill az internetes pénztárca

Miért éri meg brókerirodában fogadni?

Zeusz – Összes profit:
185.70

Összegzés:

A júniusi hónapot 6,19 tét profittal zárta a csoport, ami leginkább az utolsó héten jött össze, előtte pedig stagnált az eredmény. De ezzel azért nem vagyok teljesen elégedett, mivel a csoport követhetősége ebben a hónapban nem volt az igazi. Ennek ellenére sokan profitban zártatok, de aki esetleg nem megfelelő irodát használt, lassabban reagált, vagy épp nem tartotta be a fogadási segédlet utasításait, annak gyengébb eredmény született. Emiatt szükséges volt kicsit módosítani a tippadókon, ezért az a tippadó aki kevésbé volt követhető, kivettem és helyette két régebbi tippadó visszakerült. Náluk jobb volt a követhetőség valamivel, és a profitot is szállították ezért bízom benne hogy júliusban mindenki egy erős hónapot zár majd. A csoportban tehát lesz bőven tipp, de ezeket szigorúan a fogadási segédlet szerint fogadjátok!

Frissítettük a tippek alatt található fogadási segédletet! Ezt mindenképpen olvasd át nagyon alaposan, és kizárólag ez alapján fogadj!

Fogadási segédletek

Apollón – Összes profit:
70.23

Összegzés:

A csoportban két fő teniszes tippadó tippjeit egészít ki néhány elemző akik kisebb mennyiségű elemzéssel járulnak hozzá a csoporthoz. Az ő tippjeik közül az ITF-eket és a kombikat kivettük annak érdekében hogy még követhetőbb legyen a csoport. Lesz ugyan néhány tipp ami Bet365 irodára érkezik de ez csekély mennyiség lesz, ezek többnyire fogadhatóak a többi irodánál is, illetve azok a tippek amelyek nem Bet365 irodára érkeznek, a Bet365-nél is fogadhatóak. A csoport követéséhez a legoptimálisabb a Broker iroda, amit érdemes azért kiegészíteni egy európai irodával (Bet365, 22Bet, Winmasters, 18Bet). A csoport júniusban 1,58 tét profitot hozott. Ugyan nem egy kiugró eredmény, de az első fő tippadó valamivel 6 tét profit felett zárt, a másik akinek ez volt az első teljes hónapja minimális plusz hozott. Ezt az eredményt sajnos az ITF-ek és a kombik lefaragták, így minimális profit lett. Habár mindkét fő tippadó többnyire jó profitot hoz, úgy tűnik hogy az induló hónapban mindegyiknél pont a gyengébb hónapot csíptük el, de láthatóan jó tippek érkeznek, tehát aggodalomra semmi ok. Ebben a hónapban indul a wimbledoni torna, ahol remélhetőleg már komolyabb profittal zárhatunk.

Nagyon jó tippadókról van szó, tehát az odds idővel változni fog, és piacoktól függően kisebb-nagyobb odds eltérés tapasztalható. Odds változás esetén pedig a tippek alatti fogadási segédlet a mérvadó! Ennek most már a frissített verziója lesz elérhető a fogadási segédletek alatt. Ezt mindenképp olvasd el most nagyon alaposan, de ne csak a tenisz segédletet hanem az alatta levő fontos információkat is! A kérdőívekből látom hogy sokan nem tartjátok be a leírtakat és saját belátásotok szerint fogadtok ami nagy hiba! Ha egy tippet nem tudsz fogadni, akkor ugyancsak megtalálod a megoldást a segédletben ezért ezt mindenképpen alkalmazd!

Fogadási segédletek

Skrill az internetes pénztárca

Miért éri meg brókerirodában fogadni?

Morpheus – Összes profit:
127.77

Összegzés:

A júniust 4,26 tét profittal zárta a csoport, 48 db tipp hozta ezt az eredményt, ami nem rossz, de érezhető a nagyobb ligák leállása, ami azért visszafogta mind a profitot, mind a tippmennyiséget. Mivel több tippadó is nyári szabadságra vonult, ezért júliusban és augusztusban a kosár tippek mellett, labdarúgás (főként Dél-Amerikai ligák) és tenisz lesz terítéken. Ha a tippadók hozzák a korábbi eredményeket akkor erős hónapra számíthatunk a csoportban. Továbbra is csak nagyobb ligákra/irodára jönnek a tippek, de nagyritkán egy-egy kisebb liga is előfordulhat.

Természetesen az új tippadók eredményei is kiemelkedőek, de várhatóan a követhetőség hasonló lesz mint korábban. Odds változás esetén pedig a tippek alatti fogadási segédlet a mérvadó! Ennek most már a frissített verziója lesz elérhető a fogadási segédletek alatt. Ezt mindenképp olvasd el most nagyon alaposan, de ne csak a tenisz segédletet hanem az alatta levő fontos információkat is! Az ajánlott fogadási iroda természetesen továbbra is a Broker iroda, mivel ott 10+ fogadóiroda oddsait érjük el egy helyen, és a be/ki fizetés pedig Skrillel történik.

Fogadási segédletek

Skrill az internetes pénztárca

Miért éri meg brókerirodában fogadni?

Aphrodité – Összes profit:
-195.72

Összegzés:

Júniusban -6,52 tét veszteséggel zárt a csoport, aminek a felét már le is dolgozta ugyan július első pár napjában, de sajnos ezt nem nagyon lehet szépíteni. A legnagyobb probléma az volt hogy a csoportban nagyobb ligákra fogadtunk volna, de a fő tippadó már májusban szabadságra ment, a többi tippadó pedig júniustól már nem küldött tippet. Hiába bővítettük a tippadó gárdát, illetve vezettük be a foci tippeket is, csak minimálisan sikerült növelni a tippmennyiséget, viszont a profitot így nem sikerült hozni. Jelenleg olyan tippadókat nem is nagyon találok, akik megfelelőek lennének a csoportba, azaz tudnának megfelelő tippmennyiséget és profitot hozni, ezért a csoport egyenlőre szünetelni fog. A jelenleg aktív tagoknak küldünk egy 100%-os kuponkódot amellyel 1 teljes hónapra aktiválhatnak maguknak a többi VIP csoportjaink közül egyet. A többi VIP csoportunk a nyár folyamán, továbbra is zavartalanul fog működni, amelyek közül 3 nagyligás, és a legtöbb fogadóirodával követhető.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...