Fogadási segédletek

Mi kizárólag olyan hivatásos tippadók tippjeit fogadjuk, akik a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtották az elmúlt években, és bizonyították azt, hogy a legeredményesebbek egy adott sportágban/ligában. Az ilyen “minőségi” tippeknek az egyik legfontosabb jellemzője, hogy a “záró odds” jóval alacsonyabb, mint az eredeti tippben és ez mutatja számunkra, hogy mekkora értéket is hordoznak! Mivel ezekben a tippekben nagyon magas érték van, ezért még minimális odds/line eltéréssel is profitábilisan fogadhatjuk őket! Az odds csökkenés egyik oka, hogy a fogadóirodák próbálják “korrigálni” az esélyeket annak érdekében, hogy minél kevésbé érje meg számunkra megfogadni a tippeket. Nekünk profi fogadóknak, pedig arra kell törekednünk, hogy a lehető legjobb feltételekkel fogadjunk! Minél inkább megvalósítjuk ezt, annál több profit üti majd a markunkat. A csoportokba nagyobb piacokra/ligákra is érkeznek tippek, (mint pl a nagyobb ligás foci/kosár/tenisz tippek) amelyek jól követhetőek és jóval több időnk van ezeket megfogadni, mielőtt módosulna a szorzó. Ebben a leírásban megmutatom neked azt, hogyan fogadd meg a tippeket a lehető legnyereségesebben!

🎾 Tenisz

A.) Gyorsaság: A lehetőségeidhez képest, fogadd meg minél gyorsabban a tippeket! Ismerd a fogadóirodádat, és a fogadási típusokat, illetve azok alternatíváit! Minél gyorsabban fogadod meg a tippet, annál közelebb tudod azt megtenni az ajánlott line/odds-hoz képest és annál nagyobb lesz a profitod is!!

B.) Fogadóiroda: A fogadóirodák különböző esélyeket kínálnak, éppen ezért érdemes több irodát is használni, mivel így jobb oddsokat is elcsíphetsz, amivel növelheted a profitodat. Mivel a tippek legnagyobb része “nagy ligás” és “ázsiai” irodákra érkezik, ezért a legjobb ha “Broker” irodát használunk (Link) ahol 10+ fogadóiroda kínálatát érjük el egy helyen, amit kiegészíthetünk más fogadóirodákkal is! (Bet365, 22Bet, 18Bet, Winmasters stb.) A tippek kisebb része Bet365-re érkezik, de ezek többnyire fogadhatóak ázsiai irodákban is, viszont érdemes több irodát használni, mert van ahol lassabban változnak az oddsok és aki lassabban reagál az így kompenzálni tudja a kimaradt profit egy részét. Természetesen a több iroda használata nem kötelező, de ha a profit miatt vagy itt akkor erősen ajánlott! 😉

A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

C.) Bevállalható eltérések:

Ha egy adott tippnél túl sokat változna az odds, akkor abban az esetben érdemesebb minimális line/hendikep eltéréssel fogadni. Ha a tipp nem fogadható megfelelő oddson, az alábbiakban leírt eltéréssel fogadva, akkor a TIPPET KI KELL HAGYNI!

Ha azok közé tartozol akik valóban gyorsan tudnak reagálni a tippekre akkor természetesen a tippek jórészét, ajánlott feltételekkel meg fogod tudni fogadni. De ha gyors változás volt, vagy éppen nem tudtál egyből fogadni, akkor a következő lehetőségeid vannak:

1. Kisebb odds változással még ugyanúgy megfogadhatod a tippet, de azért ügyeljünk arra hogy túl nagy eltéréssel ne fogadjunk!

2. Nagyobb odds változásnál minimális ponthatár/hendikep eltéréssel fogadunk, az eredeti tipphez közeli oddson.

 • Mérkőzés nyertese: Ha az odds túl sokat változott, akkor maximum -2 game(játék) hendikeppel fogadhatunk, de csak akkor ha az eredeti tipp körüli oddsot kapunk! (Máskülönben hagyjuk ki a tippet, vagy próbáljuk élőben megtenni ha van rá lehetőség!)
 • Game (játék) hendikep: Game hendikepnél maximum 2 pont eltérés alkalmazható, azaz -4,5 helyett -6,5, vagy +5,5 helyett +3,5.
 • Összesített játékok (Total Games): Összesített játékok alatt/felett esetén, maximum 2 pont lehet az eltérés, azaz 22,5 felett helyett 24,5 felett, vagy 20,5 alatt helyett 18,5 alatt.
 • Set (szett) hendikep: Ha egy szett hendikep tippnél túl sokat változott az odds, akkor élőben kell megpróbálni, vagy ki kell hagyni a tippet!

Fogadási típus alternatívák amelyek közül mindig azt kell megfogadni ahol a legjobb oddsot kapjuk, legalábbis ha az általunk használt irodá(k)nál több is elérhető:A 3 szettes mérkőzéseknél,a -1,5 szett hendikep alternatívái:

 • A végső szett eredmény 2:0 (Sets correct score 2:0),
 • Egyenes szettekben nyer “Igen” (Win in straight sets “Yes”),

  Az ellenfél nyer egy szettet “Nem”(Win a set “No”)

  Mindkét játékos nyer legalább egy szettet “Nem” (Both players win at least one set “No”)

  A +1,5 szett hendikep alternatívái:

  Az ellenfél egyenes szettekben nyer “Nem” (Win in straight sets “No”)

  A tippben szereplő játékos Nyer egy szettet “Igen”(Win a set “Yes”),

  Mindkét játékos nyer legalább egy szettet “Igen” (Both players win at least one set “Yes”)

3. Ha nincs lehetőség pont/hendikep eltéréssel fogadni, a megjelölt határokon belül, akkor élőben kell megfogadni a tippet, mivel sok esetben játék közben az esélyek visszaállnak és fogadható újra a tipp. Ha erre nincs lehetőséged, akkor a tippet egyszerűen hagyd ki! Tehát ne fogadd meg “sz*r” oddson, csak azért mert te mindenképp fogadni akarsz! Lesz bőven tipp, te csak arra koncentrálj, hogy az itt leírtakat nagyon szigorúan tartsd be!

A legjobb megoldás arra hogy beállíts magadnak értesítőt a meccs kezdésre: Mivel a tenisz meccsek kezdési időpontját folyton tolják akár napokkal is, ezért a legjobb módszer az, ha letöltöd az “Eredmenyek.com” alkalmazást a telefonodra, regisztrálsz, bejelentkezel, majd jobb felül a “fogaskerékre” böksz, ott a Push notification engedélyezése legyen “zöld” bekapcsolva. Majd alatta pedig bökj a Részletes értesítési beállításokra, ezután válaszd a tenisz opciót és kapcsold be a “Meccs kezdése” értesítőt! Ezt csak egyszer kell beállítanod! Amikor pedig értesítőt akarsz egy meccs kezdésre, keress rá (bökj a főmenüben jobb felül a fogaskerék melletti nagyítóra) majd ha megvan a meccs jobb felül bökj a csillag ikonra ami mellett megjelenik egy kis harang és végeztél is!

🏀 Kosárlabda

A.) Gyorsaság: A lehetőségeidhez képest, fogadd meg minél gyorsabban a tippeket! Ismerd a fogadóirodádat, és a fogadási típusokat! Minél gyorsabban fogadod meg a tippet, annál közelebb tudod azt megtenni az ajánlott line/odds-hoz képest és annál nagyobb lesz a profitod is!!

B.) Fogadóiroda: A fogadóirodák különböző esélyeket kínálnak, éppen ezért érdemes több irodát is használni, mivel így jobb oddsokat is elcsíphetsz, amivel növelheted a profitodat. Mindegyik csoportunk leírásában megtalálod, hogy melyik irodával lehet azt, a leghatékonyabban követni! Érdemes több irodát használni, mert van ahol lassabban változnak az oddsok és aki lassabban reagál az így kompenzálni tudja a kimaradt profit egy részét. Természetesen a több iroda használata nem kötelező, de ha a profit miatt vagy itt, akkor erősen ajánlott! 😉

A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

C.) Bevállalható eltérések:

Ha egy adott tippnél túl sokat változna az odds, akkor abban az esetben érdemesebb minimális line/hendikep eltéréssel fogadni! Ha a tipp nem fogadható megfelelő oddson, az alábbiakban leírt eltéréssel fogadva, akkor a TIPPET KI KELL HAGYNI!

Ha azok közé tartozol akik valóban gyorsan tudnak reagálni a tippekre akkor természetesen a tippek jórészét, ajánlott feltételekkel meg fogod tudni fogadni. De ha gyors változás volt, vagy éppen nem tudtál egyből fogadni, akkor a következő lehetőségeid vannak:

Kosárlabdánál leginkább 3 féle területre fogadunk: 1. Győztes, 2. Hendikep, 3. Pontszám.

Ha az irodád túl gyenge oddsot, vagy eltérő pont/hendikep határt(line) kínál, mint ami a tippben szerepel, akkor azt max 4 pont eltéréssel fogadhatjuk meg, ha alacsonyabb ligákról van szó! (Pl. Hazai +6 helyett Hazai +2 még fogadható, vagy Vendég -2,5 helyett a -6,5 még fogadható! Sima győzelemnél, ha túl sokat csökkent az odds, ugyanúgy fogadhatunk max -4-es hendikepig! Amikor pedig arra fogadunk, hogy egy adott határ felett (Pl.: 125,5 felett) lesz a mérkőzés összpontszáma, akkor ugyancsak 4 pontos eltérést vállalhatunk be, azaz még 129,5 felett ponthatáron is fogadható a tipp. A nagyobb ligákban, maximum 2 pont eltérést lehet bevállalni! Ha eltérő ponthatárral fogadunk, akkor ügyeljünk arra, hogy a megfogadott odds, az eredeti tippben szereplő odds körül legyen! Abban az esetben, ha egy játékossal kapcsolatos pontszámra fogadunk, akkor 1 pont eltérés vállalható be!

1.) Mérkőzés győztese (Money Line, ML, Winner), Ha a tippben az szerepel hogy 1ML akkor a Hazai(Home) csapat győzelmére fogadunk, ha pedig 2 ML akkor a Vendég(Away) csapat győzelemre fogadunk.(Ebben az esetben a hosszabbítás is beleszámít!)

Fogadhatunk Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1. Half), Negyedre (Quarter QT)

2.) +/- Hendikep (Spread), Ha a tippben -/+ előjelű szám található akkor azt hendikeppel kell megfogadni! (Ha nincs +/- Jelölés akkor +os  hendikepről van szó) Ilyenkor a csapat nevét kiírják, vagy Home(hazai)/Away(Vendég)-ként jelölik, de előfordul az is hogy 1 (Hazai) vagy 2 (Vendég) számmal jelölik. A Hendikep is vonatkozhat egy adott játékrészre is. (Félidőre, Negyedre)

3.) Mérkőzés Pontok Alatt/Felett (Total O/U, Points Over/Under), Az elért pontszám vonatkozhat a Teljes játékidőre (Full Time röv. FT). Félidőre (Half Time röv. HT, 1. Half), Negyedre (Quarter QT), vagy épp az egyik csapat elért pontszámára (Home/Away Team Totals, TTG Over/Under).

⚽ Labdarúgás

A.) Gyorsaság: A lehetőségeidhez képest, fogadd meg minél gyorsabban a tippeket! Ismerd a fogadóirodádat, és a fogadási típusokat, illetve azok alternatíváit! Minél gyorsabban fogadod meg a tippet, annál közelebb tudod azt megtenni az ajánlott line/odds-hoz képest és annál nagyobb lesz a profitod is!!

B.) Fogadóiroda: A fogadóirodák különböző esélyeket kínálnak, éppen ezért érdemes több irodát is használni, mivel így jobb oddsokat is elcsíphetsz, amivel növelheted a profitodat. Mindegyik csoportunk leírásában megtalálod, hogy melyik irodával lehet azt, a leghatékonyabban követni! Érdemes több irodát használni, mert van ahol lassabban változnak az oddsok és aki lassabban reagál az így kompenzálni tudja a kimaradt profit egy részét. Természetesen a több iroda használata nem kötelező, de ha a profit miatt vagy itt, akkor erősen ajánlott! 😉 A fogadóirodák különböző esélyeket kínálnak, éppen ezért érdemes több irodát is használni, mivel így jobb oddsokat is elcsíphetsz, amivel növelheted a profitodat. Mivel a tippek legnagyobb része “nagy ligás” és “ázsiai” irodákra érkezik, ezért a legjobb ha “Broker” irodát használunk (Link) ahol 10+ fogadóiroda kínálatát érjük el egy helyen, amit kiegészíthetünk más fogadóirodákkal is! (Bet365, 22Bet, 18Bet, Winmasters stb.) A tippek kisebb része Bet365-re érkezik, de ezek többnyire fogadhatóak ázsiai irodákban is, viszont érdemes több irodát használni, mert van ahol lassabban változnak az oddsok és aki lassabban reagál az így kompenzálni tudja a kimaradt profit egy részét. Természetesen a több iroda használata nem kötelező, de ha a profit miatt vagy itt akkor erősen ajánlott! 😉

A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

C.) Bevállalható eltérések:

Az alacsonyabb ligás fogadásoknál, ha egy adott tippnél túl sokat változna az odds, akkor abban az esetben érdemesebb minimális line/hendikep eltéréssel fogadni. Ha a tipp nem fogadható megfelelő oddson, az alábbiakban leírt eltéréssel fogadva, akkor a TIPPET KI KELL HAGYNI!

Ha azok közé tartozol akik valóban gyorsan tudnak reagálni a tippekre akkor természetesen a tippek jórészét, ajánlott feltételekkel meg fogod tudni fogadni. De ha gyors változás volt, vagy éppen nem tudtál egyből fogadni, akkor a következő lehetőségeid vannak:

Ázsiai hendikepnél és (Ázsiai) Gólok száma (Goal line) fogadásnál 0,25-ös line eltéréssel fogadhatunk! Pl: Hazai -0,25Ah helyett -0,5Ah (azaz sima csapatgyőzelem), vagy +1Ah helyett +0,75Ah stb.. 4 gól felett helyett 4,25 gól felett, vagy 2,5 gól alatt helyett 2,25 gól alatt.

Ha csapatgyőzelemre érkezik a tipp (aminek az alternatívája -0,5 Ah) akkor -0,75AH is fogadható! Fontos hogy mindig ellenőrizzük a fogadások alternatíváit, mivel az oddsok eltérnek és így tovább tudjuk növelni a profitunkat! Pl. A Draw No Bet fogadás alternatívája a 0 Ázsiai hendikep, a gólok alatt/felett alternatívája a goal line fogadás, csapatgyőzelem esetén pedig a -0,5 Ázsiai hendikep. Szöglet fogadásoknál maximum 1 lehet az eltérés akár alatt/felett, akár hendikepről legyen szó! A büntetőlapokra érkező tippeknél maximum 0,5 eltéréssel fogadhatunk! Azaz over 4 cards helyett over 4,5 cards, vagy under 3,5 helyett under 3 is fogadható, Card hendikepnél ugyancsak max. 0,5 lehet az eltérés, azaz home 0.0 card, helyett home -0,5 card.

Abban az esetben ha nagyobb ligákra érkezik a tipp (Héra csoport) törekedjünk arra hogy a lehető legjobb oddson fogadjunk! Itt mindenképp érdemes Broker irodát használni, mivel ott kapjuk a legjobb oddsokat, hiszen egy platformon 10+ fogadóiroda oddsait érhetjük el. Itt csak akkor vállaljunk be minimális line eltérést, ha nem a top ligákról van szó. Ha mínuszos hendikep vagy over tipp érkezik és az odds gyenge, érdemes a meccskezdésre értesítőt állítani, és megfogadni azt az első 20 percben!

Tipp keresés

Ha tipp érkezik és nem találjuk az irodánál, a következőket kell tenni:

 1. Ha a kereső nem találja, akkor keressünk rá a másik csapat nevére is! (Előfordulhat az is, hogy rosszul gépeljük be a csapatnevet, vagy felcseréljük a betűket!)
 2. Ha magyar nyelven használjuk az irodát, akkor néhány csapatnév másképpen szerepelhet mint angolul, így a kereső ennek megfelelően ad majd találatot is! (P.: Spain/Spanyolország) Tipp: Mindig használd angol nyelven az irodát, mivel a tippek is nemzetközi formában érkeznek, és nem szükséges angolul tudni mivel pár fogadás után pontosan tudod mit kell keresned!
 3. Ha a kereső nem dobja be a meccset akkor keressük meg manuálisan, azaz kattintsunk az adott sportágra (pl. a kosárlabdára, labdarúgásra vagy teniszre), majd keressük meg az adott ligát, és azon belül a mérkőzést!
 4. Előfordulhat, hogy a tippet ideiglenesen levették, vagy csak később kerül ki az irodához. Ebben az esetben rá kell keresni a későbbiekben! Tipp: állítsd be magadnak értesítőt a telefonodra, hogy ne felejts el később rákeresni! Ha, nem elérhető a mérkőzés, vagy épp nem fogadható, akkor a meccskezdésre állíts be értesítőt (eredmenyek.comapplikáció segítségével) és próbáld megfogadni élőben!
 5. Ritkább esetben előfordul hogy a tipp nem érhető el az általunk használt irodánál, aminek az oka lehet az, hogy a tipp speciálisan csak néhány kisebb, vagy helyi(local) irodánál fogadható. Illetve az is előfordulhat, hogy azért nem érhető el egy tipp, mert pl a Bet365 bizonyos országoknak és régióknak nem tesz elérhetővé bizonyos ligákat és mérkőzéseket. Ha egy tippet nem találunk és később sem kerül ki akkor hagyjuk ki nyugodtan mert lesz bőven tipp! Persze az a legjobb megoldást, ha rendelkezünk alternatív irodával is, hiszen ha egy másik hasonlóan nagy kínálattal rendelkező irodát is használunk, akkor nem nagyon lesz olyan tipp amit nem tudunk megfogadni! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Mi okozza az odds vagy a line (ponthatár) eltérést?

 1. Ha egy tipp “A” irodára érkezik, mi “B” irodánál fogadunk, akkor már emiatt is tapasztalhatunk odds/line eltérést, mivel a különböző fogadóirodák más-más oddsokat határoznak meg! Tehát az odds vagy a line igazából nem változott, csak más irodára jött a tipp! Az hogy milyen arányban és melyik irodákra jönnek a tippek az változó. Mindegyik csoportnál megjelöltük hogy melyik irodával követhető a legoptimálisabban, ezért a tippeket ott érdemes fogadni, hiszen úgy kapod a legjobb feltételeket és a legjobb kínálatot, ami nagyban befolyásolja a jövőben profitodat!
 2. A profi tippadók, azokat a lehetőségeket/tippeket keresik, ahol a fogadóirodák rosszul állapították meg az esélyeket. Minél kisebb  ligáról/fogadási piacról beszélünk, annál nagyobb az előnyünk az irodákkal szemben, hiszen ha egy tippadó specializálódott egy adott területre, akkor jóval pontosabban be tudja lőni az esélyeket, aminek köszönhetően nagy értékkel rendelkező tippeket kapunk. Ezt természetesen idővel a fogadóirodák is észreveszik és megpróbálják mielőbb korrigálni annak érdekében, hogy a tudatos fogadók pénzt ne nagyon vigyenek el tőlük. Minél kisebb fogadási piacra fogadunk(vagy minél nagyobb oddsra) annál gyorsabb és annál nagyobb a változás. Tehát minél gyorsabban fogadod meg a tippeket annál nagyobb profitot fogsz elérni!

Nyerő és vesztő sorozatok

A tippadóink többsége, 60% feletti találati aránnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően, évente átlagosan 8-10 (attól függően, hogy kis vagy nagyligás csoportról van e szó) hónapot profittal tudunk zárni. Ez összességében azt jelenti hogy hogy egy év alatt, havonta átlagosan 8-15 tét profitot tudunk elérni, amellyel 1 év alatt többszörözni tudjuk a bankrollunkat. De természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem fordulhatnak elő erősebb vagy gyengébb sorozatok! Pl.: 65%-os találati aránynál 1000 db tippnél lesz 650 db nyertes tippünk, de lesz 350 db vesztes tippünk is! Előfordulhat az hogy ebből a 350 db vesztes tippből 6-7 egymás után következik? Simán! Ugyanúgy a nyertes tippeknél is vannak hosszabb nyerő sorozatok de jóval több. Ennek köszönhető az, hogy a profit ingadozik a sportfogadásban, amit csak megfelelő bankrollmenedzsmenttel lehet kezelni! Tehát ez az ingadozás normális, és a profi sportfogadás része! Bővebben erről ITT olvashatsz!