Újra hasít az ingyenes csoportunk!

Alapismeretek, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Lezártuk a márciusi hónapot, amikor is sikerült ismét profitban zárnunk! Aki esetleg kevésbé van képben az ingyenes FreeForLife csoport működésével és eredményeivel, annak elég annyit tudni, hogy februárban sajnos megszakadt a 15 hónapja tartó nyerő sorozat, de úgy tűnik, hogy márciusban egy hasonlóan sikeres utat kezdtünk meg! Ebben a hónapban szinte teljesen új tippadó gárdát kapott a csoport, igaz páran maradtak korábbról, de ők kisebb mennyiséget küldenek. 6 tét profit felett zártuk a márciusi hónapot, ráadásul a követhetőség is sokkal jobb lett mint korábban, azaz lassabbak voltak az odds változások, illetve a tippeket több irodában is lehetett fogadni. Na de a poén az egészben az, hogy a két új fő tippadó veszteséget hozott és még így is profitban zárt a csoport! A csoport követői szinte kivétel nélkül profitot értek el, egy-két embernél volt csak veszteség, de náluk inkább az volt a probléma, hogy nem tudták megfelelően követni a csoportot. Sajnos a mi szolgáltatásunk nem való mindenkinek, de aki legalább kicsit is oda teszi magát az szinte biztos profitot fog tudni elérni, ha a mi tippjeinket követi hosszú távon! Azért szerintem elég szép eredmény, hogy az elmúlt 17 hónapban csak egy volt veszteséges, és a követőink 90%-a hónapról hónapra profitban zártak az ingyenes tippekkel! Sokszor hallhatjátok tőlem hogy a sportfogadással rendszeresen profitálni nem könnyű, de másokat folyamatosan “nyeretni” na az már tényleg kemény dió!

Valljuk be, azért nem egyszerű benneteket követőket, (minőségi) munkára fogni! Mindenki csak a könnyű pénzkeresési lehetőséget keresi, és elvárja hogy ha elkezdi követni valakinek a tippjeit, akkor az kb mind nyerjen! Mint tudod nálunk a sportfogadás nem a szerencséről, a szórakozásról, vagy az élvezetről szól. Kizárólag egyetlen egy célunk van a PROFIT! Semmi más nem számít, minden egyéb csak bullshit! Nem véletlen vezettem be szinte már a szolgáltatás kezdetekor a hó végi kérdőíveket, mivel pontosan szeretném tudni, hogy milyen eredményeket érnek el a követőink. Néhányan sírnak hogy nem tudják elérni ugyanazt a profitot mint maguk a tippadók vagy a csoportok. (Pedig ez le van írva az adott csoport leírásában, illetve külön blogbejegyzés is foglalkozik a témával, illetve azzal is, hogy mit kell tenni annak érdekében hogy maximalizáljuk a profitot!) Sokan csak épp arról feledkeznek meg, hogy pl az ingyenes tippekkel majdnem minden hónapban profitálni tudnak, vagy hogy a vip csoportokkal pár hónap alatt megduplázzák a bankrolljukat. Na és persze az sem mellékes hogy azért a követőink többsége, mielőtt ránk talált szinte mindig csak veszített. Na de most már jó helyen vagytok, legalábbis akkor ha követitek a segédleteket és úgy fogadtok mint a profik!

Az alábbiakban a hó végi kérdőívben írt visszajelzéseiteket olvashatjátok, természetesen cenzúra nélkül, de néhány visszajelzés mellé egy rövid választ írtam amikor erre szükség volt! 

“Minden tökéletes.”
“Szeretnék pontosabb tippeket”  –  VÁLASZ: Mint láthattad a csoport tippjeivel mindenki profitálni tudott aki kicsit is tartotta magát a fogadási segédletben leírtakhoz. A visszajelzésedből ítélve, fontos lenne hogy átolvasd a FFL csoport leírását illetve a tippek alatti segédletet. Ott pontosan leírtam mit kell tenni ahhoz hogy rendszeresen profitálj ezekkel a minőségi tippekkel.
“Tetszik a csoport. Nemsokára megjátszom a tippeket is.”
“Szeretem ezt a csoportot, örülök, hogy vagytok és dolgoztok azért, hogy megismerjem a sportfogadás világát, és profittal zárjam a hónapokat. Köszönöm a munkátokat.”
“Ingyenes csoportként teljesen meg vagyok elégedve”
“5 nap leforgása még nem elegendő a messzemenő következtetésekhez, de az eddig tapasztaltak igen meggyőzőek. Kíváncsi leszek az áprilisi indulásra is, várom hogy induljunk. Köszi a befektetett munkát, tényleg ritkaság ezzel találkozni.”
“Nagyon köszönöm az önzetlen és ingyenes segítséget! Csak így tovább, motiválva mindenkit a havidíjas csoportok minőségi tippjei felé. :)”
“Sajnos sok tippről lemaradtam, rögtön az elején az 5 nyerő kosárról. Utána fele fele arányban jöttek jó és rossz tippek. SAJNOS az oddszok gyorsan változtak, + pár nyerő tipp még kimaradt, ezért 4 mínusz lett a vége. Köszi” – VÁLASZ: Az elért eredményt nagyban befolyásolja az is hogy a tippek mekkora részét fogadod meg! Minél gyorsabban reagálsz annál jobb feltételeket kapsz és annál több profitot érsz el. A csoportot természetesen hosszú távon kell követni, hiszen ha megnézed a visszajelzéseket akkor láthatod hogy azért elég könnyű rendszeres profitot hozni ezekkel a tippekkel legalábbis ha követed a tippek alatti fogadási segédletet, és lehetőleg minél gyorsabban megfogadod a tippeket.
“Köszönöm a tippeket! A múlt havi veszteséges hónap után remélhetőleg egy újabb, legalább olyan hosszú nyereséges szériát kezdtünk meg, mint amilyen a korábbi volt! Csak így tovább, hajrá! ;)”
“Nekem tetszik,elegedett vagyok”
“Nagyon jól csináljátok remélem én egyszer egy nap profitban részesülhetnek ;)”
“Nagyon tetszik a hosszú távú gondolkodása a csoportnak.”
“Nagy közösséget tudtatok összehozni Csak így tovább! 🙂”
“Sokszor a dátum szerinti nap sem stimmelt, illetve a 18.órára kiírt kosár meccs 11 órakkor már élőben ment. Így nehezebb gyorsan fogadni, mire megtalálom az otszok változnak. A tippek minősége nagyon jó, meg vagyok elégedve. 😎”  – VÁLASZ: A tippadók a világ minden tájáról vannak ezért sok esetben az időzónák eltérnek. Azt javaslom ha tipp érkezik az irodádnál ellenőrizd a kezdést, és lehetőleg fogadd meg minél előbb a tippet.
“Sosincs akkora szorzó, mint amekkorát írnak, csak kevesebb. Nem mindig lehet olyan fogadást tenni amit írnak, annak ellenére, h uaz a fogadóiroda és 1ből néztem, amint +jelent telegrammon. Nem értem, h lehet, h uaz a fogadóiroda, más fogadási lehetőséget ajánl fel más felhasználónak, uarra az eseményre. Legutoljára ilyen volt néhány napja, bet365, női v reg. ligás focinál, gólszámoknál. – VÁLASZ: Én jónéhányszor fogadtam ajánlott oddson sőt még néha jobb feltételekkel is mint a tippben van, de a a kérdőívből látom, hogy nem voltam egyedül. Tehát ha nincs akkora szorzó akkor, vagy lassan reagálsz, vagy nem megfelelő irodát használsz, vagy az iroda limitálja az oddsaidat, vagy az internet kapcsolatod nem volt megfelelő. Ha odafigyelsz ezekre akkor akkor ugyanúgy profitban kell legyél mint a többiek. Ismerd a fogadóirodádat! Ismerd a fogadási segédletet! Előfordul hogy a tipp alternatív piacra jön azaz ki van írva pl hogy 183,5 felett 2,1 ért de a tippben 181,5  van, és akkor ezt az alternatív pontoknál kell keresni és hendikepnél ugyanígy. De természetesen az is előfordul hogy a lienok elmozdulnak. De ezekről mind olvashatsz a tippek alatti segédletben illetve a fogadási útmutatóban.
‘Nincs negatív tapasztalatom és -20000 az a eredeti és az eset odds miatt van”  –  VÁLASZ: Nálad két problémát látok. Egyrészt nagyon hosszú a reagálási időd, és bizony az oddsok nem várnak meg! Az irodák sem hülyék ha látják hogy hibáztak korrigálják. Próbálj minél gyorsabban fogadni. Látom 22betet használsz. Ott lehet hogy limitálják már az oddsaidat amit ugy tudsz ellenőrizni hogy egy kis ligás tipp oddsát összehasonlítod úgy hogy ki vagy lépve és be vagy lépve. Ha túl nagy oddsváltozásokkal teszed meg a tippeket akkor azok nem fognak számodra profitot hozni. Csak azt a tippet fogadd meg ami közel az eredeti tipphez tudsz, vagy minimális line eltérést bevállalva. Sajnos nálad nem optimálisak a követési feltételek szóval mindenképp javaslok egy újratervezést, illetve plusz irodák regisztrálását, mert úgy jobb oddsokon tudsz majd fogadni. LINK
“Köszi a tippeket!”
“Jók vagytok, így tovább.”
“Azokat a tippeket nem ide számoltam, amelyek olyan csoportból jöttek, amiket amugy is követek.”
“Tetszenek a tippek, még a focik is elég jo arányban jonnek be”
“Örülök, hogy létezik ilyen csoport és hogy tag lehetek, szeretnék komolyan foglalkozni és pénzt keresni a segítségetekkel és előfizetni is csak még meg kell teremtenem az időt és a tőkét hogy ez létre jöhessen de rajta vagyok az ügyön. Csak így tovább!”
“Határozottan pozitív”
“Nagyon kiraly ez a csoport imadom 😁❤️”
“Nagyon jól nyomjátok, csak így tovább. Hamarosan tervezek újra rendesen csoporttagként veletek sikereket elérni, de jelenleg az autóm többet kér, mint amit megérdemelne… :DDD Várom már újra együtt a közös munkát! ;)”
“Túl sok minden érkezik bet365re egyébként jó kis csoport”  – VÁLASZ: Ez csak nézőpont kérdése, aki Bet365 nél fogad az több betes tippet szeretne. Azt javaslom regisztrálj pluszban egy kiegészítő irodát és így jobb oddsokon fogadsz nagyobb kínálat mellett, ami több profitot fog számodra jelenteni!
“Gyorsan kell reagálni különben esik az odds.És akik nem fogják fel hogy csak hosszútávon lehet profitálni azoknak nem való ez a fajta sporfogadás.”  – VÁLASZ:  Azért valljuk be, a többségnek gyerekjáték rendszeresen profitálni ezekkel a tippekkel! 😀 Aki többet szeretne tegyen többet érte!
“Sajnos nem mindig tudom követni a tippeket” – VÁLASZ: Kezdésnek mindenképpen azt javasolnám hogy olvas el mindent a weboldalunkon! Ott mindent megtalálsz hogyan kell értelmezni a tippeket hogyan kell fogadni illetve hogyan kell profi fogadóvá válni.
Ha viszont több mint 60 perc a reakcióidőd akkor ez a csoport nem biztos hogy neked való.
“Nappal dolgozom,akkor nem tudok fogadni meccsekre. Jó lenne,ha korábban (előző nap) kikerülnének a tippek.”
“Elégedett vagyok a tippekkel illetve a mennyiségekkel is. Sikeresen tudtam megjátszani.”
“Még korai vélemény nyilvánitani.”
“Sok kosartippnel egyből reagalok bet365 fogadoirodan, de akkor is olyan nagyot változnak a pontok, hogy mar nem tudom megfogadni.” – VÁLASZ: Sokan követik ezeket a tippeket Bet365 irodával és megfelelően tudtak profitálni. Tehát ha egyből reagálsz akkor nálad is hasonlóan kellene történnie. PErsze megoldás lehet plusz kiegészítő iroda regisztrálása LINK de szerintem nálad más gond is lehet. Pl ha a tipp másik irodára jön akkor nagy eséllyel te az irodádnál teljesen más linet és oddsot kapsz mert az irodák kínálata eltér. Ettől függetlenül azonnali reagálással is profitot kell hozz csak bet365 irodával, ezért nagyon figyelj oda az áprilisi hónapban!
“Minden oké”

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...