A 13. hónapot is profittal zártuk az INGYENES csoportunkban!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Az ingyenes FreeForLife csoportunk 2018 januárja óta, azaz lassan az 5. éve működik és ezalatt az időszak alatt nem volt egy olyan hónap sem, ami kimaradt volna! Az 59 hónapból, 51-et sikerült profittal zárnunk és csak 8 db volt vesztes! Jelenleg pedig sorozatban a 13. hónapot is profittal zártuk! Szóval mondhatjuk, hogy “megy a szekér” hiszen az ingyenes csoportunk is olyan stabil eredményeket szállít, amelyet bizony a legtöbb fizetős szolgáltatás is megirigyelne! Az ingyenes FreeForLife csoportot majdnem 5 éve hoztam létre és bizony olyan eredményeket szállít rendszeresen ami szinte már hihetetlennek tűnik, és sokan elbizonytalanodhatnak, vagy kétségek merülhetnek fel, hogy esetleg valami trükközés van a háttérben. Már eleve az hogy ingyenes, az is kiverheti a biztosítékot, hiszen a mai világban a minőséget és a szakértelmet általában mindenhol meg kell fizetni!

BIZALMATLAN VAGY?

A FreeForLife csoport tulajdonképpen mindenki számára ingyenes, ami azt jelenti hogy bármikor tudsz csatlakozni! A telegram csoportunk nagy előnye hogy az indulásig vissza tudod nézni hogy mi történt a csoportban! Ellenőrizheted a tippeket, az összesítőket, az eredményeket, a szavazásokat és mindent ami eddig történt. Ha ezt megteszed akkor már könnyedén vonhatsz le olyan következtetéseket, hogy ez valóban más mint amivel eddig találkoztál, hiszen a csoportot a minőség az eredményesség és a szaktudás jellemzi. Majdhogynem 5 évről beszélünk, és ami ennyi ideig kitart az szinte biztos hogy tud valamit! Nem igaz?

Persze az a legjobb ha saját magad teszteled le! Ezután pedig már biztos lehetsz abban hogy megéri előfizetned a VIP csoportjainkra!

Rengeteg hirdetést látni különféle tippküldő szolgáltatásoktól, ahol nem győznek egymásra rálicitálni hogy meggyőzzék a leendő előfizetőket! Ha valaki azt mondja 5 éve csinálja akkor másvalakinél már 10, vagy 20 évet lehet olvasni… Vagy épp a statisztikákban olyan összegek és eredmények szerepelnek, aminek hatására sokan azt gondolják hogy ha őket követem akkor meg fogok élni csak a sportfogadásból… Szerintem csak egy dolog számít a tippküldő szolgáltatásoknál, mégpedig az hogy a követők tudnak e rendszeresen profitálni vagy sem! Minden más csak körítés…

Mint tudjátok az ingyenes csoportunkban minden hónapban kiküldünk egy kérdőívet, ahol a követők visszajeleznek arról hogy milyen minőségben illetve milyen eredménnyel tudták követni a tippeket. És bizony ezeknek a visszajelzéseknek alapján lehet igazán megmondani, hogy mennyire éri meg követni az adott szolgáltatást! A weboldalunkon több mint 200 db visszajelzést olvashatsz, ahol a követőink hol hosszabban hol rövidebben leírják a tapasztalataikat és eredményeiket, ami bizonyítja hogy érdemes minket követni! Az ingyenes csoportunkba kiküldött kérdőívek végén bővebben lehet véleményezni a szolgáltatást, és az elért eredmények mellett, ez a másik olyan fontos dolog, ami reális visszajelzést ad a szolgáltatásunkról. Ezeket elég sokszor be is szoktam másolni a hó végi összegzésekbe, annak érdekében, hogy lássák a követők tényleg működik a dolog.

A novemberi hónapban a kérdőív kitöltői közül csak egy valaki jelölte meg hogy veszteséggel zárt, igaz ez sem egyértelmű, mivel ő az októberi hónapról ír… Mit jelent ez? Csak annyit hogy aki elolvasta a csoport leírását és megfelelően követte az érkező ingyenes tippeket, az biztosan profitot ért el! Mindenki profitál aki elkezdi követni az ingyenes tippeket? Sajnos nem! Vannak azok akiknek az élethelyzete nem teszi lehetővé hogy megfelelően fogadja a tippeket, számukra értelemszerűen nem való a sportfogadás. Illetve vannak azok, akik nem olvassák el a csoport leírását, nem követik a fogadási segédletet, és úgy akarnak eredményesek lenni, ahogy nem lehet. Tehát hiába a jó szolgáltatás, a minőségi tippek és a profi stratégia, ha fogadóként nem tesszük bele a szükséges időt és energiát, akkor nem azt az eredményt éred el amit kellene! Ebben a hónapban a követők átlagosan 5 tét profitot tudtak elérni, ami nem rossz ahhoz képest hogy ingyenes tippekről van szó, illetve hogy a FreeForLife csoportunk profitcélja 5 tétben van meghatározva. Az egyénenkénti elért profitot természetesen több tényező is befolyásolja (Hány tippet fogad, milyen gyorsan fogad, melyik irodákat használja, fogadja e élőben a kimaradt tippeket, betartja e a stratégiát stb), de általánosságban ki lehet jelenteni hogy a FFL csoport szinte szóról szóra hozza azt ami a leírásban szerepel!

Te is rendszeresen szeretnél profitálni az ingyenes tippekkel? Csak annyi a dolgod hogy elolvasod a FFL csoport leírását, és követed a tippek alatti fogadási segédletet! Ezután megnyerheted az előfizetési díjat, növelheted a bankrollodat, és teljes bizalommal vághatsz neki a VIP csoportjainknak, ahol az első előfizetésedre 50%-os kedvezményt kapsz! 

Az alábbiakban a kérdőívben szereplő visszajelzéseket olvashatjátok, amelyek Tőletek érkeztek!

“Csak így tovább!”


“Majd biztos eszembe jut valami miután kitöltöttem, ez így szokott történni, köszönöm a munkád, munkatokat.”

“Mint a válaszaimban is látható, körülbelül a tippek negyedénél már 5 másodperccel a tipp beérkezte után más az odds, vagy változnak a line-ok. Ettől függetlenül az ingyenes csoport is stabilan hozza a kitűzött célt, és még ha néhány tipp be is zuhan, közel 5 tét profit könnyedén elérhető.”

“Jó tapasztalataim van”

“A mennyiség néha a minőség rovására ment! Többször jött minden előzetes munkát nélkülöző csak találgatós tipp!”


“Jó minden.Figyelni kell nagyon ,időben kell reagálni a tippekre”


“Követésre ajánlom a csoportot”


“Múlt hónap (október) mínuszos volt. 29 000 volt a kezdő tőke.”


“Tökéletes”


“Rendben van.”


“Elégedett vagyok”


“Nagyon jó”


“Jók vagytok! Gratulálok és köszönöm!”


Szuper az ingyenes csoport is, van két állandó előfizetésem (ebben a hónapban három), ezek mellett fogadom az ingyenes tippeket, így tulajdonképpen minden hónapban meg tudom nyerni az előzetes díjakat. 🙂 Mivel Nairobi előfizető is vagyok, ami tipp jön ide is, azt egy másik irodában megfogadom, így azért van kis line változásom, de panaszra nincs ok. A kis oddsos kosár tippek kicsit engem is zavartak, de az ingyenesből ez a tippadó kikerült, úgyhogy ez lényegtelen is. Szóval mindenki nagyon hálás lehet, hogy van ez az ingyenes szolgáltatás, én nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen.”


“Még ismerkedem a szolgáltatásaitokkal, de egyenlőre nekem tetszik, hogy ilyen korrektek vagytok és figyelmünk veszitek a visszajelzéseket. Nálam eddig nagy +”


“A régi tájékoztató felület jobban tetszett sorban ott voltak a csoportok és a hozzájuk tartozó tájékoztatás reakcióidő mennyit itipp!”


“Szerintem elég jó.”


“Eddigi tippek nagy része bejött, viszont a profitom nem lett egy túl nagy szám, kövi hónapban nagyobb tőkével fogok játszani.”


“Minden rendben van szerintem”


“Rossz tapasztalatom nincs, csak jókat tudok mondani.”


“Nagyon kiraly gratulalok nektek”


“Jól szervezett, jól követhető”


“Több esetben az azonnali reakció sem elég, hogy azonos oddson tudjam tenni a tippeket, viszont nem szeretnék panaszkodni, mert pluszban vagyok. Elő is fizettem a Zeusz csoportra, ott is szépen jöttek a tippek, viszont több esetben bet365 irodából jött az ajánlás, közben meg nem is érhető ott el a tipp. 2-3 kosárlabdánál volt ez, jó lenne, ha a megfelelő iroda képe lenne az ajánlásnál. De ezt majd le írom a Zeusznál hónap végén. Köszi az eddigieket!”


“Elégedett vagyok”


“2 fogadóirodában fogadtam a tippeket és csoportokra bontva nem vezetek külön statisztikát ezért nem tudom pontosan mennyi volt a profit (Zeusz,Artemisz + Free4Life együtt eddig pár tét plusz, kicsit lasabban reagáltam és néhány tippről le is maradtam)”


“Jók a tippek.”


“Nagyon szuper csoport”


“Pozitív”


“Legjobb ingyenes csoport”


“Nagyon szimpatikus és korrektnek tartom a csoportot!”


“Sokszor nem küld a telegram értesítőt, magamtól meg elfelejtem nézegetni”


“Sajnos jelentős idő eltolódással tudok fogadni, ezért kevesebb a profit.”


“Kiváló tippek”


“Nekem a negatívum csak a kombi tippek ahol van 2-3 1.20 és 1.40 közötti odds és ezek is ugyanolyan rizikósak mint az 1.80 vagy 2es oddsok. Egyébként mivel profitot hozott megvagyok elégedve. Csak így tovább”


“Folyamatos, szép munka … sok zöld sorral, ami a szakértelmet mutatja”


“Az éjszakai órákban érkező tippeket nem állt módomban megfogadni!!”


“Régóta kovetem, es elégedett vagyok.”


“Nem fogadtam a free tippeket, mert tagja vagyok 2 VIP csoportnak is.”


“Jelenleg nincs”


“Én megvagyok elégedve!”


“Mostanság kicsit ingadozó a dolog, de mint tudjuk, ez egy ilyen bringa :)”


“A free tippek jó arányban jöttek.”


“Minden okés”


“jónak tűnnek a tippek”


“Remek csoport, hozza a kötelezőt, nem keltett csalódást!”


“Meg vagyok mindennel elégedve ! Remélem sok tipp lesz a világbajnokságról.”


“Tökéletes amit csináltok!”


“Az odsok között elég nagy különbség van általában”


“Meg vagyok elégedve”


“Elismerésem a munkátokert”


“Jonak tűnik”


“Nagyon elégedett vagyok a csoport teljesítményével és eredményével.”


“A reagálási időnél megjelöltem, hogy 3 percen belül. Ez annyit foglal magába, hogy végig néztem az irodák ajánlatait és kb ennyi időt vett igényben 3 iroda megvizsgálása (1bet, Betsensation, Cbet). A tippek a tőletek megszokott legmagasabb szintet képviselik továbbra is. A kiküldött tippek kb 98% fogadható 1beten és Betsensationon egyaránt, néha még magasabb oddsot is kínálnak. Bet365, 1xbet, 22bet tőlem már kiestek, de 2 irodával is követhetőek ezek a tippek. Remélem a vip csoportok tippjei is követhetőek, mert előfizetek 1 kis ligás és egy nagy ligás csoportra!”


“Jó a stratégia! Hosszú távon is profitra számítok!”


“Van benne lehetőség”


 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...