Kinek jár az 50%-os kedvezmény és hogy lehet igénybe venni?

Hírlevél, Public, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Jónéhány kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a SportingGods bejelentése során felajánlott 50%-os kedvezmény kinek is jár pontosan és hogyan lehet felhasználni azt!

 

Íme a válasz:

Minden alkalommal amikor adunk valami kedvezményt, azt lehetőleg úgy szeretnénk tenni, hogy ne legyen sértődés, azaz mindneki megkaphassa azt! Emiatt úgy döntöttünk hogy ezt az 50%-ra jogosító kuponkódot MINDENKI egy alkalommal felhasználhatja, függetlenül attól hogy régi vagy új előfizetőről legyen szó.

Fizess elő féláron a választott VIP csoportodra a HelloSportingGods kuponkóddal! A kuponkód csak egyszer használható fel és 50%-os kedvezményre jogosít! Tehát a 25€ (~10000Ft) helyett 12,5€ (~5000Ft) lesz az előfizetési díj!

 

A kedvezmény bármelyik csoportra felhasználható!*

*Az Ártemisz csoportra nem felhasználható a kupon!

 

Új csoport előfizetése esetén nincs más dolgod csak annyi, hogy miután kiválasztottad a csoportot, rákattintasz az “Előfizetek” gombra, és a pénztár menüben felül megadod a HelloSportingGods kuponkódot, majd rákattintasz a “Kupon beváltása” gombra, megadod a szükséges adatokat és előfizetsz! Segédlet itt!

Ha jelenleg aktív előfizetéssel rendelkezel és ugyanarra a csoportra szeretnéd felhasználni a kedvezményt akkor a Fiókom/Előfizetések menüben ki kell kapcsolni az automatikus megújítást, majd ha lejárt a csoport előfizetése, a manuális megújítás során a pénztár menüben felül megadod a HelloSportingGods kuponkódot, majd rákattintasz a “Kupon beváltása” gombra, megadod a szükséges adatokat és előfizetsz! Segédlet itt!

Ha a meglévő csoportod mellé szeretnéd felhasználni a kedvezményt egy másik csoportra, akkor ugyanaz a teendőd mint új csoport előfizetése esetén!

 

Válassz magadnak VIP csoportot!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...

Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy...

12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

Ha már régebb óta követed az ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink...