Kinek jár az 50%-os kedvezmény és hogy lehet igénybe venni?

Hírlevél, Public, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Jónéhány kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy a SportingGods bejelentése során felajánlott 50%-os kedvezmény kinek is jár pontosan és hogyan lehet felhasználni azt!

 

Íme a válasz:

Minden alkalommal amikor adunk valami kedvezményt, azt lehetőleg úgy szeretnénk tenni, hogy ne legyen sértődés, azaz mindneki megkaphassa azt! Emiatt úgy döntöttünk hogy ezt az 50%-ra jogosító kuponkódot MINDENKI egy alkalommal felhasználhatja, függetlenül attól hogy régi vagy új előfizetőről legyen szó.

Fizess elő féláron a választott VIP csoportodra a HelloSportingGods kuponkóddal! A kuponkód csak egyszer használható fel és 50%-os kedvezményre jogosít! Tehát a 24,99€ (~9000Ft) helyett 12,5€ (~4500Ft) lesz az előfizetési díj!

 

A kedvezmény bármelyik csoportra felhasználható!

 

Új csoport előfizetése esetén nincs más dolgod csak annyi, hogy miután kiválasztottad a csoportot, rákattintasz az “Előfizetek” gombra, és a pénztár menüben felül megadod a HelloSportingGods kuponkódot, majd rákattintasz a “Kupon beváltása” gombra, megadod a szükséges adatokat és előfizetsz! Segédlet itt!

Ha jelenleg aktív előfizetéssel rendelkezel és ugyanarra a csoportra szeretnéd felhasználni a kedvezményt akkor a Fiókom/Előfizetések menüben ki kell kapcsolni az automatikus megújítást, majd ha lejárt a csoport előfizetése, a manuális megújítás során a pénztár menüben felül megadod a HelloSportingGods kuponkódot, majd rákattintasz a “Kupon beváltása” gombra, megadod a szükséges adatokat és előfizetsz! Segédlet itt!

Ha a meglévő csoportod mellé szeretnéd felhasználni a kedvezményt egy másik csoportra, akkor ugyanaz a teendőd mint új csoport előfizetése esetén!

Válassz magadnak VIP csoportot!

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Artemisz csoport áprilisi eredmények

Összegzés: Áprilisban a hónap végén 25 tét profiton áll a csoport, de ebben a hó végi összegzésben nem a csoportról írnék részletesen, hanem inkább rólatok követőkről! És ez inkább egyfajta fejmosás lesz, mintsem dicséret… Sokan ránk találnak, előfizetnek, de nem...

2 hét alatt 100 tét profit VIP csoportjainknál!

Augusztus felénél járunk és bizony néhány csoport már most komoly profitban van!   Kezdjük az Artemisszel! Már megint?? Tehetik fel sokan a kérdést! Akiben ez a kérdés felmerül, vagy nem aktív előfizető, vagy nincs lehetősége Bet365 vagy az 1x klónoknál fogadni!...

SportingGods – A következő szint!

Fontos változások a Sportingg.eu-nál! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani a követőinknek és most végre egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Ugyan a következő pár héten még előfordulhatnak kisebb technikai hibák, vagy épp a...