Így csinálj százezreket az ÉLŐ fogadással!

Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

Az élő tippek fogadásával hatalmas összegeket lehet nyerni, ami olyan stabil profitot eredményez, amelyet a legtöbb csoportnál nem lehet elérni!

Néhány évvel ezelőtt, jobban beleástam magam az élő mérkőzésekkel kapcsolatos fogadásba, és ez annyira jól sikerült, hogy nagyjából 12 hónapig, én magam is adtam tippeket. Ráadásul nem is rossz eredménnyel, hiszen a 12 hónap alatt, egy hónap veszteséggel, egy hónap 0 körül, 10 hónap pedig profittal zárult. Persze ez rengeteg plusz munkát, elemzést jelentett, illetve a meccseket élőben is követni kellett, szóval inkább maradtam a profi sportelemzők tippjeinek fogadásánál. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően, pontosan meg tudom mondani, hogy ki az aki nagyon jó tippadó és a tippjeivel szép profitot lehet keresni! Nem véletlen hogy az elmúlt években az élő fogadással nyertem a legtöbbet.

Sajnos a COVID tönkrevágta a korábbi években jól bevált tippadó gárdát, mivel hosszú időre leálltak a bajnokságok, és bizony a tippadók nagy része abbahagyta a munkát, a többségük örökre. Ugyan néhány tippadó megmaradt a csoportban, de újak nem nagyon kerültek be, és az Élő tippek csoport sem volt promótálva, hiszen idő kellett ahhoz, hogy új megbízható tippadókat találjak, akiket hosszútávon eredményesen lehet követni. Így az élő tippeket nem erőltettük, hiszen szükség volt arra, hogy “kinevelődjön” egy új generáció, akik rendelkeznek a COVID utáni 1-2 éves tipptörténettel, amellyel bizonyítják számunkra, hogy megfelelő tudással és szakértelemmel rendelkeznek, illetve megfelelően kezelik a profit ingadozásokat.

Júliusban megindult a legjobb tippadók vadászata, és augusztusban ismét megnyitotta kapuit a Élő tippek csoport! Már az első hónap is szép profitot hozott, de ehhez arányaiban még sok tipp kellett, és a követhetőségen is faragtunk kicsit, amelynek köszönhetően október közepére már 100 db tipp 20 tét profitot hozott! Tehát az Élő tippek csoport ismét régi fényében tündököl, és egyre jobb és jobb profitokat lehet hozni ezzel a csoportunkkal is, hiszen az élő tippek fogadása jóval profitábilisabb, és az ingadozás is kisebb. Ilyenkor a tippadók már pontosabban meg tudják határozni a kimeneteleket az élő statisztikákból, illetve a mérkőzés előtt összegyűjtött adatokból. 

Az élő tippek fogadása elsőre nehezebbnek tűnhet, de aki többnyire pár percen belül tud fogadni, annak profitot fognak hozni ezek a tippek! Élő tippekről beszélünk tehát mindig lesz olyan, hogy egy-egy tippet nem tudunk megfogadni, mert épp gyors gól született, túl nagyot változott az odds vagy épp egy tipp nem elérhető. A mi dolgunk csak annyi hogy törekedjünk arra hogy minél több tippet fogadjunk meg és ennek köszönhetően szinte biztos profitot tudunk elérni minden hónapban! 

Miért szeretjük az Élő tippeket?

Az egyik fő oka az, hogy az élő tippek nagyobb piacos fogadásnak számítanak, még akkor is ha kisebb ligákról beszélünk, azaz tökéletes választás azok számára akik csak kis ligás/piacos tippeket fogadnak! Nekik muszáj védeniük a fogadószámlájukat nagyobb piacos/ligás tippekkel, hiszen ha az iroda azt látja, hogy csak a kis piacokra fogadnak, ráadásul folyamatosan hozzák el a pénzt, akkor jóval előbb korlátozni fogják a számlájukat. Tehát ahhoz, hogy radar alatt maradjunk, vegyesen kell fogadni a tippeket, és éppen ezért kiváló lehetőség a élő tippek csoport! Persze van még más előnye is, mivel nagyobb piacokról van szó, ezért a tippeket jónéhány irodánál lehet fogadni, és éppen ezért, alternatíva azok számára akiket már korlátozott a  Bet365 vagy 22bet. Na és persze az sem utolsó szempont, hogy ezekkel a tippekkel nagyon jó kis profitot lehet összehozni, még azok számára is akik nem rendelkeznek különösebb tapasztalattal a sportfogadás területén!

Most egy hétig*, az élő tippek csoportra 25%-os kedvezménnyel előfizethetsz, ha felhasználod az elo-25-oktober kuponkódot! 

* A kupon az ÉLŐ csoportra használható fel, 2022.10.23.-ig!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...