Artemisz csoport hó végi összegzés

Hírlevél

 

Az Artemisz csoportot sokan már több hónapja, vagy épp több éve is követik. Ennek pedig az az oka, hogy ha valaki megfelelően fogadja az itt érkező tippeket, akkor bizony szinte havi rendszerességgel profitálni fog. 

Itt érdemes megállni egy pillanatra! Szinte rendszeres profitról beszélünk, amit sportfogadással lehet elérni. Gondolj kicsit arra, hogy korábban, mennyire voltál eredményes és sikeres! Az igazság az hogy a sportfogadók többsége, (és ezt értsd úgy hogy szinte mindenki) hosszútávon veszteséges! És akkor itt egy VIP csoport, amely biztosítja azt hogy olyan minőségi tippeket fogadhass, amely szinte biztos profitot garantál a számodra. Legalábbis akkor, ha megfelelő minőségben követed! De ne gondold hogy te nem kellesz ahhoz hogy rendszeres profitot érj el! A nyereséges sportfogadás azért nem olyan könnyű…! A kérdőívekből látom hogy mindig van egy-két ember aki veszteséget ér el annak ellenére, hogy mindenki más profittal zár. Ez egyértelműen megmutatja azt, hogy hiába a jó tippek, ezt el is lehet rontani! Ezekről a hibákról már sokszor írtam, és még le is fogom párszor, mivel ezeket el kell kerülni, hiszen jóval több profitot lehet úgy elérni, ha mindent úgy csináltok, ahogy azt leírtam. És persze mindig vannak új követők is, akiknek még bele kell tanulni, ezért ezeket az információkat megtalálod a csoportban, a tippek alatti linken Fogadási segédlet címmel. Megkérek mindenkit, még azokat is akik már nagyon régóta követik a csoportot, hogy olvassák el újra, mivel egy kis hiba is sokba kerülhet! A te legfontosabb dolgod a profit maximalizálása, azaz hogy a legjobb eredményeket érd el az itt érkező tippekkel! Ehhez készítettem egy Fogadási útmutatót, egy Fogadási segédletet ami a tippek alatti linken érhető el, és ebben segítenek azok a bizonyos blogbejegyzések is amiket folyton ajánlgatok hogy olvasd el. Láthatod hogy elég rendesen kell küzdenem azért, hogy minél többet profitáljatok, hiszen nekem is érdekem hogy nyerj, mivel kizárólag csak így leszel hosszútávon előfizetőnk és csak így fogsz ajánlani az ismerőseidnek! 

Amúgy tudtad, hogy ha ajánlod a SportingGods szolgáltatását akkor akár 0-ra is csökkentheted az előfizetési díjadat? Persze az sem elhanyagolandó tény, hogy rendes leszel az ismerőseiddel és segítesz nekik abban, hogy ők is megismerjék azt, hogy milyen összerakni mondjuk egy 1 Millió Forint bankrollt, pár tízezer forintból! Erről a lehetőségről bővebben ezen a Link-en olvashatsz!

Az Artemisz csoport fontosabb információi:

A hónap utolsó előtti napján 14,4 tét profiton állunk, ami inkább egy átlagos eredmények felel meg, de ahogy a kérdőívekből láttam, szinte mindenki profitban végzett ebben a hónapban. mivel két tippadó is 0 körüli profitot hozott a hónapban, úgy gondolom hogy ennek ellenére is jó eredményt hozott a csoport, de szeptemberre ennél mindenképp erősebb hónapot várok, hiszen sok kosár liga beindul, és ezekre a piacokra van pár profi sportelemzőnk akik ismét megmutathatják miért is vannak a csoportban!

A csoportban jelenleg van egy “alvó” kosaras tippadó de ő várhatóan csak szeptember végétől lesz aktív, mivel az ő preferált kosár ligái akkor indulnak be, így tőle nem is érkezett tipp az elmúlt időszakban. Van két “ébredező” tippadó, akik küldtek ugyan tippeket, de jóval kevesebbet mint a megszokott, és ebben a hónapban különösebb profitot nem is hoztak, de szeptembertől tőlük, már jóval magasabb tippszám, illetve nagyobb profit várható. Ők régi motorosok akiket már évek óta követünk, szóval a csoport biztos tippadói maradnak a jövőben is, hiszen rengeteg profitot hoztak már a számunkra és bizonyították hogy a legjobbak a területükön. Nyárra bekerült egy kiegészítő tippadó, aki gondoskodott a nagy profitról. A tippadókról azért nem írok bővebben, mivel az én dolgom, illetve az én felelősségem hogy a legjobb tippeket fogadhassátok. Ezt pedig úgy tudjátok segíteni hogy ha mindig pontosan kitöltitek a hó végi kérdőíveket, mivel azzal járulsz hozzá leginkább a csoport eredményességének/követhetőségének a javításához! Jó lenne ha ezt mindenki megértené, mert a TE pénzed függ attól hogy minél pontosabb visszajelzéseket lássak tőletek! A csoportban a tippmennyiség a leírásban megjelölt 150 db felett volt, amit próbálunk tartani a jövőben is. Szeptemberben ez lehetséges hogy valamivel magasabb lesz, de próbálom úgy belőni, hogy többnyire 150 db/hó körül legyen. Mindenképp szeretném úgy alakítani hogy a csoport megfelelően profitábilis legyen akár csak Bet365 vagy akár csak valamelyik 1xbet klón irodával követve is. És persze eredményesen követhető legyen azok számára is aki már csak 2-3 kiegészítő irodával tudnak fogadni. A Legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link Lesz e olyan a jövőben hogy egy egy tippet ki kell hagynod mert az általad használt irodánál nem elérhető? Igen lesz! Éppen ezért van a csoportban átlag 150db tipp, azaz kb 50 db-vel több mint szükséges, hogy ne legyen gond ha kimarad pár tipp és még így is szép profitot tudj elérni. 

Ebben a hónapban volt néhány tipp az egyik tippadótól ami éjszaka érkezett, és ezeket a többség nem tudta fogadni, ahogy én sem, ez kicsit rontotta a követhetőséget az előző hónapokhoz képest. Arra, hogy egy adott tippadó éppen mikor küldi a tippet nincs ráhatásom, ezért lehetséges hogy beteszünk egy szűrőt ebbe a csoportba, ami éjfél és reggel 6 között nem enged majd ki tippeket. Mindig úgy alakítjuk a tippadó gárdát, hogy a tippek minél optimálisabban fogadhatóak legyenek a követőink számára. Mindezektől függetlenül az előfizetőink többsége szép profitban zárt és nagyon elégedett volt a csoporttal, de páran csak minimális profitot tudtak elérni, amin mindenképpen javítani kellene. Én megteszem az én részemet azaz jobb követhetőséget, jobb eredményességet hozok, a te részed pedig az, hogy még jobban figyelj arra oda, hogy kövesd a leírt szabályokat és segédletet, illetve hogy lehetőség szerint minél előbb fogadd meg a tippeket!

Volt egy olyan visszajelzés hogy jó lenne pár soros indoklás hogy miért az az adott tipp lett kiküldve. Akinél ez a kérdés/igény felmerült, annak javaslom hogy olvassa el ezt a blogbejegyzést: Link 

A kérdőívekből néhány visszajelzést azért szeretnék kiemelni, mivel ezek sokszor jobban megfogják a lényeget, mint az én unalmas “szakmai” leírásaim: 

“Ez a legjobb csoport, elégedett vagyok vele, szép teljesítményt hozott a nyári időszakban is.”

“A csoport ismét hozzta amit elvárok tőle profi munka. Egy pár tippadót benne hagyhatnátok más sportágakból akár egesz évre. Nagyon megdobta a nyári szezont mind élmény mind profit szempontjából az a pár kézi, röpi vagy épp asztali tenisz tipp. Köszönöm a munkátok!”

“Megfelelően követhető a csoport, bár az éjszakai tippeket nem követem”

“Sajnos nyaralás miatt most nem annyira sikerült követni a tippeket, mint ahogy szoktam, de így is pluszos hónapot sikerült zárni, pedig tényleg sok tipp kimaradt. Továbbra is nagyon köszönöm és rettentően elégedett vagyok, csak így tovább! ✌️”

“Brutál jó, 3 hónap alatt 3 csoport követésével a bankrollom közel 10-szerese lett, így átléptem az 1 milliós nyereséget! 🙂”

“Látszik, hogy nincs félvállról véve az “ügyfél elégedettség”, illetve folyamatosan oda van figyelve minden részletre. Korrekt csapat, megfelelő hozzáállással!”

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...