Poszeidón csoport áprilisi eredmények

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Összegzés: Ha az előző havi teljesítményre azt írtam hogy 10/10-es, akkor most úgy néz ki hogy sikerült még erre is rátenni néhány lapáttal az előfizetők nagy örömére, hiszen durván 120 db tippel 26 tét profiton állunk a hónap utolsó napján. Mivel ebben a csoportban is nagy mennyiségű kosárlabda van ezért az Artemisz csoporthoz áll talán a legközelebb, ezért ahhoz hasonlítjuk. Sokak számára nehéz döntés ugyanis az, hogy melyiket válasszák a két csoport közül, hiszen mindegyik kimagasló eredményekkel bír. A követők többsége 10-24 tét közötti profitot hozott el az irodától amely bizony nagyon jó eredménynek számít, de ne feledjük hogy a profit maximalizálása mindenkinek a saját felelőssége! Tehát a mi célunk nem csak annyi, hogy profitot érjünk el, hanem az hogy maximalizáljuk az elérhető profitot!

A havi kérdőív visszajelzés szerint, a csoport követőinek 85%-a a tippek 90-100%-át meg tudja fogadni! Tehát a csoport tippjei nagyon jól követhetőek! De minél lassabban reagál valaki, illetve minél kevésbé használja azt az irodát amint javaslok, annál alacsonyabb lesz a megfogadott tippek száma, illetve annál kevesebb lesz a profit. Ha nem tudsz javítani a reakció idődön, illetve a használt irodán, akkor be kell érned kevesebb profittal! Akkor tudunk minél nagyobb profitot csinálni ha arra törekszünk, hogy minél jobb feltételekkel fogadjuk meg a tippeket, nem pedig akkor ha minden tippet megfogadunk bármilyen oddson vagy lineon! Inkább hagyd ki a tippet ha nem fogadható a leírt szabályok szerint, vagy próbáld meg élőben megfogadni! A szlogen az hogy “Fogadj úgy, mint a profik” nem pedig az hogy Fogadj úgy ahogy kedved tartja! 

A havi kérdőív visszajelzése szerint, a csoport követőinek jónéhány tagja 20 tét profit felett zárt, mégis vannak néhányan akik ettől elmaradtak. Persze ez valamennyire érthető, hiszen más-más fogadási paraméterekkel rendelkezünk és van aki pl a munka, a suli vagy valamilyen élethelyzet miatt csak kevésbé tudja követni a tippeket, de aki kevésbé tud minőségi fogadást biztosítani, akkor az ennek megfelelően állítsa be az elvárásait is! A csoport még akkor is szinte minden hónapban profitot hoz számodra ha tényleg csak gyengébb minőségben tudod követni a tippeket, de ha többet akarsz, akkor ezért neked kell tenni! A segédletekben megtalálod mit kell csinálnod!

Mennyire vagy elégedett a csoport eredményével? Itt a válaszadók szinte mindegyike azt jelölte meg hogy nagyon elégedett volt a csoporttal. A csoport korábbi eredményei magukért beszélnek, mégis 2 követő azt jelölte meg, hogy közepesen elégedett. Mindezt úgy hogy minden követő profitban zárt! Ha valaki csak kevésbé elégedett, az általában azért van, mert el sem olvasta hogy mire fizet elő, nem követi a segédletet és a fogadási útmutatót, ahol pontosan le van írva mi hogyan működik illetve mire lehet számítani. És mikor vagyok én elégedett a csoporttagok tevékenységével? Akkor ha minél jobban lemásoljátok azt, ahogyan én fogadok! Ez pedig csak akkor kivitelezhető ha tudod hogy mit kell csinálni, azaz ismered és használod a fogadási útmutatót illetve a tippek alatt található fogadási segédletet, de ahhoz hogy a teljes képet lásd érdemes elolvasni az összes blogbejegyzést is! Az ott található tudás sok sok százezer illetve millió Forint többletprofitot fog eredményezni számodra a jövőben! 

Hogyan változnak az oddsok és a lineok? A visszajelzések több mint 70%-a szerint az odds/line nem vagy csak minimális mértékben változott. Tehát a többség véleménye szerint, megfelelő reagálási idő esetén, illetve megfelelő irodát használva a csoport tippjei az elvárásoknak megfelelően követhető. (Ez az arány sokat javult a korábbi évekhez képest hiszen régen általában 4 pontos eltéréssel fogadtunk de mostanra már többnyire ajánlott feltételekkel vagy 1-2 pont eltéréssel meg lehet fogadni a tippeket gyors reagálás mellett.) Ha olyan tippeket akarsz fogadni ahol nem változnak, akkor van egy rossz hírem! Azokban a tippekben nem nagyon van érték, amelyeknél idővel nem változik az odds vagy a line, beszéljünk akár kis vagy nagy ligákról! Azaz azokkal nem is nagyon fogsz profitot csinálni vagy csak ideig óráig lehetséges! Ráadásul más irodáknál fogadjuk meg a tippeket ahol eleve más feltételeket adnak számunkra. Minél lassabban reagálsz a tippekre annál nagyobb változást fogsz tapasztalni! A profi sportfogadás nem kívánságműsor! Nem mi mondjuk meg hogy milyen sportágra akarunk fogadni, hanem az elérhető profit! Nem mi mondjuk meg melyik irodánál akarunk fogadni hanem az hogy hol lehet a tippeket elérni, illetve a legjobb feltételekkel megfogadni! Nekünk kell alkalmazkodni annak érdekében hogy a legjobb profitot érhessük el! Ha nem tudsz vagy nem akarsz alkalmazkodni akkor a szolgáltatásunk nem neked való, de inkább úgy fogalmaznék hogy a profitábilis sportfogadás nem neked való! 

Mekkora tétmérettel fogadsz? A tétméreted meghatározza hogy mekkora profitot fogsz elérni! Nagyobb tétméret értelemszerűen nagyobb profitot jelent, de nagyobb kockázatot is rejt! Éppen ezért készítettem egy fogadási útmutatót ahol külön pont foglalkozik a BANKROLLMENEDZSMENT témakörrel, amely garantálja a profi fogadók számára azt hogy hosszútávon is eredményesen fogadhassanak és hogy soha ne legyen veszélyben a bankroll. Mégis látok olyat hogy 4-10% százalékos tétméretet jelölnek meg! Ti szinte biztos hogy idővel el fogjátok veszíteni a bankrollotokat! Minél nagyobb a tétméreted a bankrollodhoz képest, annál nagyobb kockázatot vállalsz, a profi fogadók célja pedig az hogy a kockázatot minimálisra csökkentsük. Kicsi a tétméreted az elvárásaidhoz? Tegyél pénzt a bankrollodhoz, vagy várj amíg egy normális kezdő bankrollt össze tudsz rakni!

Megfelelő fogadóirodák használata! A sportfogadás környezete folyamatosan változik ahol azok lesznek a legsikeresebbek, akik a legjobban alkalmazkodnak! Megbeszéltük hogy azt kell csinálnod amit mondok! Ez a csoport szinte tökéletesen követhető Bet365 fogadóirodával, és szép profitokat lehet elérni többnyire hónapról hónapra. De nem szeretnél esetleg a követők azon 20%-ába tartozni, akik tényleg kimaxolják az itt elérhető profitot, és nagyon közel zárnak a csoport profitjához?! Ebben az esetben a fogadási paramétereiden célszerű javítani. Például egy kiegészítő iroda használatával! Nekem ne sírjon senki hogy jaj nem akarok két irodát használni! Minimális plusz munkát jelent, cserébe viszont szépen meg lehet növelni a profitot. Természetesen aki lusta ezt megtenni, vagy beéri kevesebb profittal is, annak ezzel nem kell foglalkozni! Folyamatban van a legjobban használható irodák összeállítása ehhez a csoporthoz amelyekkel a legprofitábilisabban követheted! Elsőnek ezt az irodát szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami egy tökéletes választás kiegészítő irodának! Nagy sportkínálat, ahol a kosár tippek nagy része fogadható, gyors reagálással akár azonos vagy jobb feltételekkel is! A leírást és a segédletet ezen a linken találod találod! 

Kinek kell kitölteni a hónap végi kérdőíveket? Tényleg megengedheted magadnak hogy ne jelezz vissza, és ne segíthessünk a hibáid elkerülésében, illetve te nem szeretnéd, hogy tovább javíthassuk a csoportok eredményességét számodra? Aki nem tölti ki rendszeresen minden követett csoportra külön a kérdőívet, ami kb 1 percig tart, az nem veszi komolyan a sportfogadást! Próbálok óvatosan fogalmazni mert nem akarok megbántani senkit, de ez nem az Óvoda! A havi kérdőívek kitöltése mindenkinek a saját érdeke! 

Így maximalizáld a profitodat! Három lehetőség van azok számára akik lassabban reagálnak a tippekre: 

  1. A munka, az iskola, a sport vagy bármi megnehezítheti a reagálás gyorsaságát számodra. Tehát nem mindig optimálisak a fogadási feltételek. Ezt megértem és el is fogadom. De gondolom nem mindig dolgozol vagy nem 0-24 az iskola?! Azaz állítsd be a telefonodat hogy megfelelően jelezzen, és vedd is észre, ha ez lehetséges. Ha van okosórád akkor használd! Rezeg a csuklódon és így egy tippről sem fogsz lemaradni! Amikor pedig nem dolgozol, tanulsz sportolsz stb. akkor főállású sportfogadó vagy, azaz nincs kifogás arra hogy miért ne reagálj azonnal a tippekre! 
  1. Használj több fogadóirodát hogy azzal is javítsd az oddsaidat és az elért eredményedet! Nem kell 6 irodába regisztrálni félreértés ne essék! 2-3 iroda bőven elég! Ezeket sem kell mindet mindig használni hiszen van egy fő irodánk, meg a többi kiegészítő iroda, ahol csak akkor fogadunk, ha jobb odds van, vagy esetleg a tipp a másik irodánál nincs a kínálatban stb. 
  1. Nagyon sok tippet meg lehet fogadni élőben is! Tehát ha egy tippről lemaradsz, nem elérhető az irodádnál, vagy nem kapsz megfelelő feltételeket, akkor a telefonodon állítsd be a meccs kezdési időpontot és fogadd meg a tippet amikor úgy alakul az eredmény! Pluszmunka? Igen! Plusz pénz? Igen!!!

 

Gyors reagálással a tippek 90-100%-a megfogadható, de ez a szám csökken, ha lassabb a reagálási időnk, vagy épp egy kevésbé ajánlott irodát használunk. Te döntesz, hogy mennyire fontos neked az, hogy több profitot érj el, de ha a fenti dolgoknak kevésbé felelsz meg akkor fogadd el hogy az általad elért profit kevesebb lesz mint azé, aki hajlandó két percet rászánni hogy regisztráljon még egy irodát, vagy hogy törekedjen arra hogy gyorsabban reagáljon. 

A hó végén mindig kiküldünk egy kérdőívet ahol a csoporttagok visszajelezhetnek a csoport követésével kapcsolatban amelynek a végén meg lehet osztani a tapasztalatokat és véleményeket. Érdemes elolvasni és elgondolkodni azon hogy te miért nem követed ezt a csoportot?? Előfizetni ezen a linken tudsz!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...