FreeForLife csoport 2021 évértékelő

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Mielőtt belekezdenénk a FreeForLife csoport éves értékelésébe, előtte ejtsünk pár szót a decemberi eredményekről!

A decemberi hónapot 15,93 tét profittal zártuk, azaz háromszorosan is túlteljesítettük az 5 tétes havi profitcélt! A hónap közepén volt egy gyengébb sorozatunk amivel elég gyorsan sikerül is leszámolni hiszen azt követte egy durva hegymenet ahol szinte minden tipp nyert! A hónapban kosárlabda és kézilabda tippek érkeztek az Artemisz és a Zeusz csoportból. Mint láthattátok minden tipp komoly értéket képviselt függetlenül attól hogy az nyert vagy veszített. Habár a tippek különböző fogadóirodákra érkeztek, bárki szép profitot érhetett el még akkor is ha csak Bet365-el vagy épp 22Bettel stb követte azokat. Aki pedig maximalizálni szerette volna a profitját az nem volt lusta a jobb oddsok érdekében akár 2-3 irodát is használni. Fontos hogy megértse mindenki hogy a profit ingadozik! Azaz ne várd azt hogy a következő hónap is 15+ tét profittal fog záródni! Ha csak rövid távban tudsz gondolkodni akkor bizony a sportfogadás nem neked való! A hónap végi kérdőívből látom hogy elégedettek vagytok a csoporttal, illetve annak teljesítményével és megfelelően tudjátok követni azt! A kérdőív végén lehetőség volt megírni a véleményt tapasztalatot is, amelyek közül szeretnék kiemelni egyet annak érdekében, hogy ez a témakör mindenkinek világos legyen: “Üdv. Sajnos sose az az opció van meccs kezdés elött,mint amit Ti küldtök. (Pont és ods eltérések)” Válasz: A tippek mellett mindig fel van tüntetve hogy melyik fogadóirodára érkezik. Nálad pl láttam hogy csak Bet365-nél fogadsz. De a különböző irodáknál más más odds van ugyanarra a tippre! Esetenként még a line is eltérhet. Tehát ha nem a te fogadóirodádra érkezik a tipp akkor nem várhatod el hogy a te oddsod legyen megadva! Ha pedig maximalizálni szeretnéd a profitodat akkor használj több fogadóirodát! A csoportban a tagok számos fogadóirodát használnak és nem lehetséges az hogy mindenkinek jó legyen. A VIP csoportjaink már fogadóiroda specifikusak, azaz 1-2 irodával már tökéletesen követhetőek! 

Sajnos nagyon sok olyan kérdés érkezik, amelyre bizony a választ már tudni kéne hiszen szerepel a fogadási útmutatóban vagy épp a csoport leírásában! Kérlek benneteket hogy olvassatok el mindent alaposan mert csak akkor fogsz tudni hatékonyan fogadni! Például: Az 1ML vagy 2ML rövidítést nem értem, azokat nem tudom megtenni. Ha ezt megírnátok, hálás lennék. Köszönöm! VálaszFogadás győztesre (Money Line röviden ML) Ezt általában amerikai sportoknál alkalmazzák (jégkorong, kosárlabda stb) ahol konkrétan csak arra fogadunk, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést. A szám pedig mellette 1 Hazai, 2 Vendég.

A 2021-es évben 12 hónapból 3-at veszteséggel, míg 9 hónapot profittal sikerült zárni. Ez összességében 60 tétet hozott, azaz havi átlag 5 tét profitot ért el az ingyenes csoportunk. 

Mit mutat ez meg számunkra? Először is azt, hogy nem lehet minden hónapot profitban zárni, hiszen az folyamatosan ingadozik, de ha megfelelő időtávban követi valaki a szolgáltatásunkat, az bizony szép eredményt érhet el! Természetesen fontos a megfelelő tétméret kezelés is hiszen ez biztosítja számunkra hogy a gyengébb időszakok ne okozzanak problémát és a maximális profitot érhessük el. Pl. Volt aki elkezdte követni a csoport tippjeit, amikor az épp gyengébben teljesített, majd pár nap múlva abba is hagyta, mondván hogy “ez nem működik”. Az eredmények pontosan megmutatják hogy az illető mekkorát tévedett, és hogy nem érti miért kell hosszútávban gondolkodni! 

Aki 2021-ben figyelemmel követte a FreeForLife ingyenes csoportunkat, az láthatta hogy folyamatos fejlődésen ment keresztül és mára már egy olyan INGYENES szolgáltatásról beszélünk, amely szinte az összes “hasonló” FIZETŐS szolgáltatást kenterbe veri! Ez a csoport alkalmas arra, hogy megbizonyosodj a szaktudásunkról és a hitelességünkről, illetve arról hogy megéri e előfizetned valamelyik VIP csoportunkra

Az ingyenes csoportunkat még 2018 januárjában indítottuk és ezalatt a 4 év alatt minden hónapban szünet nélkül küldtük az ingyenes tippeket számotokra! Minden egyes tipp amelyet kiküldtünk a telegram csatornáinkon, a mai napig visszaellenőrizhetőek és hamarosan kitesszük ennek a néhány évnek a tipptörténetét is, hiszen azt a kezdetek óta vezetjük. Fogadj úgy, mint a Profik!

És akkor jöjjön az a várva várt 2022-es év, amikor ismét bizonyítjuk számodra, hogy a SportingGods szolgáltatása a legjobb választás!

 

Válassz magadnak VIP csoportot és fizess elő 50%-os kedvezménnyel! Részletek itt

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...