FreeForLife ingyenes csoport szeptemberi összegzés

Hírlevél

A szeptembert a FreeForLife csoport 6,68 tét profittal zárta ahol 17 tippből csak kettő volt vesztes. Erről többet nem is nagyon érdemes mondani. A tippek többnyire nagyobb piacokra érkeztek és ezeket szinte minden nagyobb kínálattal rendelkező fogadóirodában meg is lehetett fogadni. Mivel nagyobb piacokról volt szó az oddsok is stabilabbak voltak. Mégis láttam a kérdőíven hogy nem mindenki fogadta meg az összes tippet.. Vagy válogatott, vagy tippmixen fogad, vagy nem vette észre az értesítőt stb. Most már ők is tudják mi az a tanulópénz és remélhetőleg tanultak a hibákból! Mindenki más és más reakcióidővel rendelkezik, de fontos megérteni hogy a minőségi tippek nem várják meg azt amíg te hajlandó leszel azokat megfogadni, hiszen a tippben lévő érték magas és a fogadóirodák ezt idővel elkezdik korrigálni! Tehát az idő pénz! Megértem ha nem tudsz gyorsan reagálni de te is értsd meg ha órák múlva akarod megfogadni a tippet akkor az már jóval kevesebb profitot fog hozni a számodra! Van köztetek olyan aki még nem értette meg a bankrollmenedzsment fontosságát? Akkor ezt olvasd! És tartsd is be! A profit ingadozik és vannak gyenge időszakok is! Ha nem készülsz fel ezekre nagyon sokba fog kerülni! Ez a kulcsa a nyereséges sportfogadásnak!

A tegnapi napon kiküldött kérdőív alján, megoszthattátok véleményeiteket tapasztalataitokat! Néhányat fontosabbat kiemelnék és megválaszolnék, hiszen bizonyos kérdések másoknál is felmerülhettek és biztos vagyok benne hogy hasznos válaszokat fogsz olvasni!

 

“Kevés az ingyen tipp. Még nem igazán tudom érdemes e előfizetni.”

Válasz: Hogy érdemes-e előfizetni? Az Artemisz csoportba kiküldött kérdőív egyik visszajelzése, talán választ ad a kérdésedre!

Hogy kevés e az ingyen tipp? A FreeForLife csoport egy olyan ingyenes szolgáltatás amiért máshol 10.000-15.000Ft-ot is elkérnek és messze nem rendelkezik ilyen eredményességgel. Amikor nem sikerül ilyen gyorsan elérni a csoport leírásában meghatározott profitcélt, akkor értelemszerűen több tipp kerül ki az adott hónapban. Illetve felajánlottam a csoport követőinek hogy ha ajánlják az ingyenes csoportunkat és növelik a taglétszámot, akkor lesznek további tippek a hónapban. Szerintem ez elég korrekt dolog volt részemről, viszont szinte senki nem volt hajlandó ennek érdekében tenni, ami azért kicsit fájó volt számomra, főleg úgy hogy a kérdőívben szinte mindenki azt jelölte meg, hogy nagyon elégedett az ingyenes csoportunkkal.

“Néha, olvashatatlan a tipp, a fényképről”

Válasz: Itt szerintem arra gondolhatsz, hogy nehezen értelmezhető. Más visszajelzés ezzel kapcsolatban nem jött, ezért úgy gondolom, hogy érdemes lenne átolvasnod a fogadási útmutatót, ahol sok hasznos infot megtalálsz a tippek értelmezésével kapcsolatban.

“Zavar, hogy mindig csak az eredményes csoportok vannak promózva és nem kerülnek ki a gyengébben teljesítő csatornák statjai. Bízom benne, hogy ez változik.”

Válasz: Weboldalunkon mindegyik csoportunk részletes statisztikáját és tipptörténetét is megtalálod a tipptörténetek fülön. Ott pontosan látod hogy a csoportok hogyan teljesítenek.

“Szia! Sajnos még nem sikerült a kezdő (100000)-res tőkèmet össze gyüjtenem,ezèrt csak megfigyelem a csoportot,de mèg soha nem találkoztam ennyire korrekt csoporttal amely ennyire körül tekintően ,segíti a tagokat !!!Eddig csak lehúzós csoportokkal találkoztam.Szerintem tökèletes amit csináltok makszimálisan!!”

Válasz: Köszönjük! De ne feledd, hogy tökéletes csak akkor lesz, ha rá tudunk venni arra, hogy mindent úgy csinálj ahogy mondunk, mivel a profit ingadozik és csak akkor leszel hosszú távon sikeres ha betartod a profi fogadás szabályait! Ajánlott olvasmány: A Kiképzés!

“Egyrészt örülök, hogy hamar elértük a cél profitot, másrészt azért hiányoztak a tippek a hónap második két harmadából. A tippek jól követhetőek voltak, teljesen elégedett vagyok.”

Válasz: Ajánlom figyelmedbe az első válaszunkat! Ha elégedett vagy a munkánkkal akkor ne légy irigy és ajánld az ingyenes csoportunkat és több tipp kerül ki! Ajánld barátodat!

“Mivel a tippek zöme a bet365 írodához jöttek és én nem ott fogadok ezért nem minden tippet tudtam úgy meg fogadni ahogy ki lett küldve (pl góll line 3.5 – 4 csak a bet-nél van a többinél csak 3.5 több vagy kevesebb)”

Válasz: A profit maximalizálása érdekében neked kell tenned, ezt helyetted nem oldhatjuk meg! Kb 1 perc alatt lehet regelni egy új irodához és kb. ugyanennyi idő beküldeni a pénzt. Ráadásul a Bet365 irodán kívül még jónéhány iroda rendelkezik nagy kínálattal ahol lehet követni a tippeket. A kérdés az hogy mennyire veszed komolyan! Ajánlott blogok: 1. Hol fogadj? 2. Oddsok fogadóirodák profit! 3. A nagy tippmix átverés!

“Tiszelt SportingGods,
Azért figyelem az ajánlott tippeket ,mert szeretnék belőle meríteni ,amit jónak találok.
De túlnyomórészt csak Over/Under és Ázsiai hendikep tippek vannak ,ami elég lutri kategória.Véleményem szerint ezekre nem lehet alapozni ,mint például egy “ki nyeri a mérkőzést” tippre . Maguk a csapatok sem érdekeltek abban ,hogy milyen over/ under pontszámot érnek el ,de a győzelem /vereség az nekik is fontos.
Az ázsiai hendikep is elég kétes tipp ,mert ott is szinte mindegy a csapatoknak ,hogy milyen pontszámmal nyernek ( akár 1 ponttal vagy akár 10 ponttal ,ugyanannyit ér nekik) .
Másrészről ha sokan ugyanazokat a tippeket játszák meg az adott fogadóirodáknál ( bet365 vagy 1xbet ,stb.) ,az elég gyanússá válik és akkor jönnek a korlátozások a fogadóirodák részéről .
Gondolkoznak -e azon ,hogy sima “győztesre fogadás” tippeket is adnak? Ez érdekes lehetne számomra.
köszönöm,üdv,Cs”

Válasz: A probléma ott kezdődik, hogy azt gondolod jobban tudod, mint a profi tippadók. Itt nincs szükség semmilyen extra dologra csak másold le azt amit én csinálok! Nyerni akarsz? Olvasd el az összes blogbejegyzést és tarts be 100%-ban a fogadási útmutatót és a tippeket gondolkodás nélkül fogadd meg minél előbb! Ez ennyire egyszerű! Blog, Fogadási útmutató

“A csoportban a tippek alatt lehetne hogy bejött-e vagy sem.”

Válasz: Igen az amatőrök, a csalók és a nagy marketingesek így csinálják! Mi profik vagyunk! Ezen a linken eléred a csoport aktuális profitját és tipptörténetét, amelyet naponta egyszer frissítünk!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...