1.667.266Ft (5126€) profit 53 nap alatt!!

Public, Sikertörténetek, Eredmények

350€-ból 5126€ Profit! tudatos sportfogadással!

A Facebookon, Twitteren, Instagramon, illetve az interneten mindenhol, millió szám találkozhatunk valamilyen tippadó szolgáltatással, amelyek mind a mai napig gombamód szaporodnak. Sokan azt gondolják, hogy ez mennyire könnyű szakma hiszen csak elemezni kell pár mérkőzést, hozni a nyertes tippeket, és már dől is a pénz. De ha saját maguk nem tudtak rendszeresen komolyabb eredményt felmutatni az elmúlt években, akkor miből gondolják, hogy ez most működni fog? Vagy épp már úgy indul a történet, hogy eleve az a cél, hogy átverjék a sok naiv és mohó fogadni vágyót, akik nem akarnak mást, csak irreális módon “gyorsan és nagyon” sok pénzt nyerni. Viszont a legtöbb ilyen szolgáltatásra igaz, hogy amilyen gyorsan jönnek, olyan gyorsan el is tűnnek (Általában jó pár ember pénzével.) Azt gondolják hogy “zsinórban” nyert 5 tipp és most akkor hirtelen profivá váltak, és ezt bizony meg kell osztaniuk a nagyvilággal! Egy dolgot felejtenek csak el, hogy ha az előfizetők nem nyernek (márpedig hosszútávon biztosan nem fognak) akkor bizony nem lesz kinek tippet adni. Persze ehhez még hozzá tartozik az is, hogy ennek a működtetése mennyi időt, pénzt és energiát emészt fel, nem beszélve arról, hogy szakértelem és tapasztalat is szükséges lenne hozzá, ami igazából az alapköve az egész történetnek.

Vannak szolgáltatások amelyek valamivel tovább bírják, ami általában a rengeteg befektetett pénznek, energiának, illetve egy jó marketingnek köszönhető. Viszont ez még mindig kevés ahhoz hogy, olyan profitokat érjenek el rendszeresen mint én, illetve a legtöbb előfizetőnk. (Sőt a közelében sem igen járnak) Ezek a szolgáltatások kimondottan jók a hobbi fogadóknak vagy a tippmix szerelmeseinek akik eleve vesztésre vannak ítélve. 

A weboldalunkon sok olyan visszajelzést lehet olvasni arról, hogy mennyit is nyert egy-egy előfizetőnk. Ennek pedig a fő oka az, hogy nem egy úgynevezett tippadó szolgáltatást “statisztikai elemzést vagy egy tuti nyerő stratégiát” követnek aminek csak egy célja van, hogy eladja a tippjeit. Ők egy régóta eredményes és profi fogadót követnek, akinek a bevált módszereit és megfogadott tippjeit másolják/fogadják egy 5* szolgáltatás keretein belül, ami mellé egy profi és mindenre kiterjedő támogatást is kapnak (weboldal cikkek illetve email support támogatás stb.) és mindez segíti őket egy nyereséges és profi sportfogadóvá válni.

És ez a fő különbség a “konkurencia” és köztünk, hogy bizony ők csak tippeket árulnak, én pedig a tudásom és tapasztalatom, amivel valóban komoly eredményt lehet produkálni hosszú távon is. Tehát én nem csak mondom, hanem mutatom és csinálom is! 

 

(A képen még nem látszik a teljes profit, mivel a Bet365 csak a két nappal ezelőtti dátumot engedi meg beállítani a szűrőben, ezért van minimális eltérés)

Május 16.-ától sikerült újítanom egy Bet365 számlát. Ahol 35€-os átlagtéttel 5126€ tiszta profitot értem el. Az átlagoddson 1.85 volt (Egy nagyobb oddsos tipp volt amit fogadtam, de azt csak 1€-val lehet megtenni, mégpedig a híres neves 247-es odds a Héra csoportból.) Tehát a profit apró kis fogadásokból jött össze amelyek 1.85 ös odds körül mozogtak. Azaz nem egy szerencsésen elcsípett valami véletlen tipp jött be (ilyeneket amúgy nem is fogadok, a Héra csoportba is csak nagy ritkán érkezik ilyen, igaz brutál jó találati aránnyal) hanem egy tudatos bankrollépítésről volt/van szó, megfelelő tippekkel és stratégiával párosítva. Felmerülhet a kérdés hogy miért magasabb (igaz nem sokkal) a tétméretem mint ami fel van tüntetve a V.I.P. csoportok leírásánál. Ennek az oka az hogy, nekem nem tolódik el a tippek aránya a kis ligás tippek felé, mivel nagyon sok nagy ligás tippet is megfogadok, illetve sok kombi és élő tippet is megtettem. Ezért a fogadott tippek aránya szépen eloszlik a kis és nagyobb ligásak között. Az irodába is csak 350€-t fizettem be, hogy minél kevésbé legyen feltűnő, és az első hónapban csak max 25€ téttel fogadtam. De semmi sem tart örökké, vasárnapra a Bet365 megelégelte az ámokfutásomat és belimitálta a tétméretemet. 😀

Azért senki ne gondolja azt hogy emögött nem volt kemény munka, mivel rengeteg tippet fogadtam meg, és szinte reggeltől estig villámgyorsan reagáltam az érkező tippekre. Persze mindez nem ért volna semmit ha nincs mögöttem az a sok éves tapasztalat és tudás ami szükséges ahhoz hogy ilyen eredményeket érjen el valaki. Ez természetesen nem először és nem is utoljára történt meg. 

Ennek a blogbejegyzésnek a célja az, hogy lássátok, bizony lehet elérni komoly profitokat, akár rövidebb távon is. Sokat dolgozunk azon, hogy a követőink hasonlóan hozzánk, ugyanilyen kiemelkedő eredményeket érjen el. Persze a nagy profitnak ára is van, szabályokat kell betartani, időt kell rászánni, persze azt is tudom, hogy sokak élethelyzete sem engedi meg mindig azt, hogy 100%-ig lemásolják azt ahogyan én fogadok. A visszajelzésekből látjuk hogy az előfizetőink többsége nagyon szép profitokat ér el hónapról hónapra, viszont ritka esetekben előfordul, hogy néhány embernek nem sikerül azt az eredményt elérni mint a többségnek. Ami több okból lehet, pl.: Nem megfelelő csoportot követ, nem tud elég gyorsan reagálni, nem tartja be a szabályokat, sok tippet nem tud megtenni vagy hasonló dolgok vannak a háttérben. Viszont azzal nem szeretnénk megelégedni, hogy a többség nyer csak, még akkor sem, ha ez nem rajtunk vagy a tippeken múlik, hanem az adott előfizető valamelyik paramétere nem megfelelő ahhoz, hogy eredményesen tudja másolni azt, ahogy mi és a többi előfizetőnk is fogadunk. 

A profit nagy részét a V.I.P. csoportjaink tippjeivel értem el, kisebb részét pedig azokkal az új tippadókkal akik az elkövetkezendő hónapokban lesznek bevezetve. Ehhez jön ősszel egy új rendszer is, ami által minden előfizetőnk nagy mértékben fogja majd növelni a profitját. Azaz tovább emeljük a lécet és megpróbálunk még több profitot elhozni a fogadóirodáktól.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...