A kiképzés! 4. rész – Szerencsejátékosból PROFI SPORTFOGADÓ

Sikertörténetek, Eredmények

13 nappal később

Elérkeztünk a 13. naphoz, ami semmiképpen sem számít szerencsétlennek, mivel ezen a napon már sikerült is megduplázni a befizetett összeget! 527€ profit nem egész két hét alatt! Ez jelen állás szerint 190.000Ft tiszta haszon! Ez már valóban brutál profitnak számít ennyire rövid távon ráadásul úgy, hogy minden tippet 20€-val fogadott. Egy ilyen kezdésre még én is irigykedtem, de tudtam, hogy ilyenkor sokkal többen követnek el hibákat, mivel könnyen mohó lesz az ember és gyorsan felrúgja a szabályokat, amelyek garantálják a későbbi jóval nagyobb eredményeket.

Sokan itt biztos felhorkantanak, hogy könnyű neki, szerencséje volt!

Nekik bizonyos szempontból igazuk van, de igazából óriásit tévednek! Annyiból volt szerencséje, hogy pont olyan időszakban kezdte el a fogadást amikor egy komoly hegymenet kezdődött, és innentől be is fejeződött a szerencsének a szerepe… Ugyanis teljesen mindegy, hogy valaki hegymenettel vagy lejtmenettel kezd, a lényeg az, hogy hogyan kezeli az adott szituációt, mivel mindkét esetben el lehet baltázni a profi tőkeépítés folyamatát! (Ezeket majd a következő blog valamelyikében részletesen ki is fejtem)

Tehát bárhogy is alakult volna Mr. Chang sorsa, sokan nagyon könnyedén rossz következtetést vonhatnak le ebből a szép kezdésből, vagy épp egy gyenge időszakból. Sajnos hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha az ég kék a fű zöld akkor az mindig így is lesz, pedig előbb utóbb jön más évszak is, amely borúsabb képet fest majd, azaz nem fogunk mindig nyerni vagy veszíteni, hiszen a lejtmenetek és a hegymenetek váltakoznak. Igaz minőségi tippeket követve, profi stratégiával többségben lesznek a profitos időszakok, amelyeknek köszönhetően egy hatalmas tőkét építhetünk fel. Persze csak akkor, ha nem rontjuk el és nem képzeljük magunkat okosabbnak! A profi sportfogadás a hosszútáv bla bla bla… Nézzünk inkább egy példát grafikonokkal, amely jobban szemlélteti, hogy miért nem mindegy, hogy milyen időtávot vizsgálunk, illetve, hogy csak megfelelő időtávból vonjunk le következtetéseket:

Bizonyára mindenki találkozott már ilyen vagy olyan részvény árfolyam grafikonokkal! Ha egy jó részvénynek az árfolyam grafikonját vizsgáljuk akkor leszűrhetjük azt is, hogy hasít, mint a szél vagy épp, hogy olyan mélyrepülésben van, hogy a padló sem fogja megállítani. Hogy mi az oka annak, hogy egyes emberek más-más eredményt látnak ugyanannak a részvénynek a vizsgálatakor? A válasz egyszerű: Nem ugyanazt az időtávot nézik! Mindenki nyugodjon meg ez nem a tanfolyam kezdőknek című tőzsdei oktató blog, de sok hasonlóság van és a könnyebb érthetőség miatt párhuzamot vonunk a profi sportfogadás és az (OTP) részvény index között. Ezzel pedig rávilágítunk a profi fogadás legfontosabb részére a hosszútáv fogalmára, illetve arra, hogy milyen könnyű hibás következtetéseket levonni, ha úgy próbálunk okoskodni, hogy nem rendelkezünk a megfelelő háttérinformációkkal.

A képen az OTP részvény 1 éves alakulását látjuk, de tételezzük fel, hogy ez a bankrollunk 1 hónapos ingadozását mutatja. Ez a történet sokak számár már ismerős igaz? A legtöbben általában ezzel a grafikonnal, illetve eredménnyel találkoztak sportfogadó karrierjük során! Náluk ezek a gyenge időszakok vannak többségben, ezért ebben az esetben nem tőkefelépítésről hanem tőkeleépítésről „azaz bukóról” beszélünk… Ennek számtalan oka lehet: Saját tippek fogadása, más önjelölt amatőr tippadók követése, hibás bankrollmanagement, duplázós stratégiák és még sorolhatnám… De hopp-hopp, bizony Mr. Changnak is lesz ám majd ilyen gyengébb hónapja! De ez csak a kirakós egyik darabja, és nem ezt kell nézni, hanem a teljes képet!

Nézzük ezt az grafikont úgy mintha egy éves távlatról lenne szó! Bőven találunk benne „gyengébb” időszakokat (hónapokat), mégis többszöröztük a bankrollunkat! Tehát az egyik legfontosabb tanulság, hogy reális következtetést levonni csak megfelelő időtáv vizsgálata után lehet, és fogadjuk el, hogy az ég nem mindig kék és a fű nem mindig zöld…! Egy dolog állandó, mégpedig az, hogy tartsuk be a profi fogadás szabályait, fogadjunk minőségi tippeket és kerüljük a mohóságot!

A “szerencse” szó…

A „szerencse” szó pedig csak egy kifogás arra, hogy megmagyarázzuk a jó vagy rossz eredményeinket! A mi eredményeinket a tudatosság és a profizmus garantálja! De ebből azt is látjuk pontosan, hogy ez nem egy fix jövedelem hiszen nem csapolhatjuk meg minden hónapban a bankrollunkat, mivel sokaknál ez azt is jelentené, hogy a tétméretet is vissza kell venni. Pedig az elsődleges cél az, hogy felépítsünk egy nagy és biztonságos bankrollt, amelyhez már olyan tétméretet tudunk választani, ami jó profitot hoz, mégsem okoz gondot, ha egy hosszabb vagy rövidebb gyenge időszak következik. Innentől már azonos tétmérettel fogadhatunk, nem kell aggódnánk a variancia miatt és már lehetőségünk van egy havi fix pénzkivétellel számolni, mivel ekkor már belefér a nagy bankroll miatt, hogy gyengébb hónapban is utaljunk ki magunknak. Igaz ez már a legprofibb kategória ahol már nem a Bet365 vagy 1xbet klón irodáinál fogadunk, hanem az ázsiai irodáknál érünk el kisebb profitokat de jóval nagyobb téttel.

Vége az negyedik résznek!  A folytatáshoz kattints ide: Link

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...