ÉLŐ tippek- Telegram – fogadási segédlet

Ingyenes Élő Tippek promóció 

Mi a célja az Élő Tippek promóciónak?

A promóció egyetlen célja az, hogy profitálj ezekkel a minőségi tippekkel és lásd, hogy megéri előfizetned a VIP szolgáltatásunkra! Viszont az, hogy profitálsz e, illetve hogy mennyit, szinte kizárólag csak rajtad fog múlni, mivel az elérhető legjobb élő tippes sportelemzők gondoskodnak arról, hogy olyan tippeket fogadhass, amelyekben nagy érték van és magas profitot lehet elérni. Jobb ha már az elején eldöntöd, hogy pénzt akarsz e keresni, vagy kifogásokat! Ha pénzt, akkor olvasd el nagyon alaposan az alábbi leírást, és mindent PONTOSAN csinálj úgy, ahogyan a leírásban szerepel!

Mi a te feladatod, mit kell tenned?

A te dolgod csak annyi, hogy minél gyorsabban fogadd meg a tippeket! Gondoskodj arról hogy a telefonod megfelelően jelezzen, esetleg használj okosórát, amely rezeg amikor tipp érkezik és úgy biztosan nem maradsz le egy tippről sem. Ha egy adott tippet nem tudsz megfogadni, egyszerűen hagyd ki és várd a következőt! Mindig pontosan ugyanazt a tippet fogadd meg, ne kombináld vagy módosítsd, mivel lesz bőven tipp! Ha esetleg épp dolgozol vagy bármi olyan elfoglaltságod van, amikor nem tudsz fogadni, akkor nyugodtan némítsd le a telefonodat! Nagyon fontos hogy ismerd a fogadási típusokat, és hogy kizárólag a Fogadási útmutató szerint fogadj! Link A tippek 60-65%-a fog nyerni, ami azt jelenti hogy 35-40% veszíteni fog, és lehetnek rövidebb vagy hosszabb nyerő/vesztő sorozatok! Éppen ezért kiemelten fontos, hogy minden tippet azonos tétmérettel fogadj és betartsd a bankrollmenedzsmentet! Link (Ha ezt nem teszed meg akkor a fogadás nem a te sportod és szinte biztos vesztő leszel a jövőben, bármilyen tippeket is fogadsz!)

Hogyan kapom meg a tippeket?

A tippeket az ingyenes “Telegram Messenger” üzenetküldő applikációval küldjük, amely könnyedén telepíthető mobilra, tabletre vagy akár számítógépre is! 

A letöltés, a regisztráció és a használat is teljesen ingyenes és nagyon egyszerű!

  1. Lépés: Telegram app letöltése és regisztráció: https://telegram.org/ 
  2. Lépés: Belépés az ingyenes telegram csoportokba: Link

Milyen tippek fognak érkezni?

Ebben a promócióban az újrainduló Élő tippes csoportunk “In-play”, azaz mérkőzés közbeni tippjeit fogadhatjátok meg, amelyek profi sportelemzőktől érkeznek. 

Milyen sportágakra érkeznek a tippek?

Főként Labdarúgás tippekre fogadunk, de érkeznek Kosárlabda és Tenisz tippek is. 

Mennyi tipp fog érkezni? 

Naponta átlag 5-10 db tipp érkezik, de hétvégén természetesen növekedni fog a tippmennyiség. A tippek reggel 7 órától éjfélig várhatóak, délelőtt kevesebbre, délután-este többre lehet számítani.

Mennyi profitot lehet elérni?

A profitcél 20 tét, azaz minden tippet azonos tétmérettel fogadva (pl. 5000 Ft), az elért profit 20 tétnyi, tehát 100.000 Ft lesz. Az hogy ez mennyi tippből jön majd össze, illetve milyen gyorsan, előre nem lehet megmondani hiszen a profit ingadozik. Természetesen a profitot előre garantálni nem lehetséges, ezért légy türelmes, hiszen a legjobb tippadók dolgoznak azon hogy minél jobb eredményt érhess el! Az általad elért profit nagysága függ attól hogy milyen gyorsan reagálsz, illetve hogy a tippek hány százalékát teszed meg.

Melyik fogadóirodánál lehet megfogadni a tippeket?

A tippek többsége Bet365 irodára érkezik, ezért azzal, vagy 22bettel követhető a legoptimálisabban, hiszen ezek rendelkeznek a legnagyobb élő tipp kínálattal! De természetesen más fogadóirodák is használhatóak. Az ajánlott alternatív fogadóirodák listáját ezen a linken találod: Link Ha Tippmixen, Unibeten, vagy Bwinen fogadsz, akkor a tippek csak egy kisebb részét tudod megfogadni, ezért javaslom hogy mindenképp regisztrálj magadnak egy “normális” kínálattal rendelkező irodát, mert komoly összegekről beszélünk, ami megér pár perces regisztrációs “macerát”. 

Mivel a csoportban több válogatott tippadó is van, ezért ők nem minden esetben egy irodára küldik a tippeket. Például van olyan tipp amint nem Bet365-re küldenek, viszont ezek többsége elérhető Bet365 irodánál is, de esetenként van olyan hogy a meccset az iroda nem adja vagy csak a Magyar piacra nem teszi elérhetővé. Ha ilyen van akkor a tippet vagy ki kell hagyni, vagy érdemes egy alternatív kiegészítő irodát használni, aminek a segítségével a tippek többségét megfogadhatjuk. Hol fogadj

Fogadási segédlet!

Gyors gól: Élő tippek fogadásánál előfordul olyan, hogy gyors gól születik! Ez egy teljesen normális dolog, hiszen a mérkőzés már folyamatban van és olyan tippek érkeznek, ahol nagy eséllyel hamarosan történni fog valami. Éppen ezért törekedni kell a lehető leggyorsabb reagálásra, ha pedig már gól volt, akkor a tippet egyszerűen hagyd ki! Ezen bosszankodni felesleges, illetve a meccset tovább követni nem szabad! (Tilos!) Egyébként a gyors gól nem jelenti azt, hogy az adott tipp biztosan nyer, hiszen a meccsnek akkor még nincs vége és bármi megtörténhet, de ez minket már nem érint mert, ez esetben számunkra ez a tipp kimaradt!

Meccsek, Tippek keresése: Mivel a csoportot jópár irodával lehet profitábilisan követni, ezért oda kell figyelni arra hogyan keressük meg a mérkőzéseket, ugyanis esetenként a csapatokat a fogadóirodák másképpen jeleníthetik meg. Van ahol pl. rövidítik a csapat nevet és nem dobja ki a kereső, van ahol a csapat kevésbé ismert vagy régebbi nevét mutatják, vagy egyszerűen csak kicsit másképp írják. Ha az egyik csapat nevére nem dobja ki a kereső próbáld a másik és figyelj arra hogy ne hibásan írd be! Ha nincs meg, akkor manuálisan keresd meg a ligát az élő meccsek között! Ha használsz alternatív irodát akkor ott is hasonló módon vidd végig a keresést! Érdemes angol nyelven használni az irodát, mivel a tippek nemzetközi formában érkeznek, és például ha jön a Serbia csapatra a tipp akkor magyar nyelve sok iroda csak akkor találja meg ha Szerbia-t írunk! 

Oddsok: Az oddsokból könnyű kideríteni hogy jó tippet nézel e! Ha csapatgyőzelemre fogadunk, mínuszos hendikepre, vagy gólok felettre akkor az oddsok növekednek mivel egyre kevesebb idő van hátra. Draw no betnél, 0-ás vagy pluszos hendikepnél, gólok alattnál az oddsok pedig csökkennek ahogy egyre kevesebb idő van hátra a mérkőzésből! De ha gyorsan reagálsz akkor látod hogy nagyjából a megjelölt odds közelében tudsz fogadni, ha nagyobb az eltérés legyen gyanús mert akkor lehet hogy rossz tippet nézel! Kisebb piacoknál és ligáknál előfordulhat hogy az oddsok csökkennek de ez nem nagyon volt jellemző a tippeknél gyors reagálás esetén. Fontos, hogy ha más irodánál fogadjuk a tippet, mint amire a tippadó küldi, akkor is lehet eltérés az oddsban, mivel az irodák oddsai nem egyformák!

A fogadási útmutatóban megtalálod a fogadási típusokat és azok alternatíváit! Néhány speciális tipp magyarázatot pedig az alábbiakban felsorolunk:

NE FELEDD HOGY NEM SZÓRAKOZÁSBÓL FOGADUNK, HANEM KIZÁRÓLAG A PROFIT MIATT! Tekints erre a tevékenységre úgy mint egy munkára, és vedd nagyon komolyan!

Gondoskodj arról hogy minél több tippet tudj megfogadni, azaz: 

  • Fogadd meg a tippeket minél gyorsabban! 
  • Használj megfelelő fogadóirodát! 
  • Legyen meg a megfelelő fogadótőkéd! 
  • Tartsd be a bankrollmenedzsmentet! 
  • Ismerd a fogadási típusokat és alternatívákat!
  • Ne várd hogy minden tipp nyerjen, mert nem fog!
  • Ha küldünk ki kérdőívet, azt kötelező jelleggel töltsd ki!

Fogadj úgy, mint a Profik!