SportingGods – A következő szint!

Hírlevél, Public, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Fontos változások a Sportingg.eu-nál!

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani a követőinknek és most végre egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Ugyan a következő pár héten még előfordulhatnak kisebb technikai hibák, vagy épp a megjelenítés nem lesz tökéletes, de már nem bírtunk tovább várni és szerettük volna, hogy mielőbb használatba vehessétek az új oldalt!

Megújult a weboldal!

Ezzel együtt kicsit tovább fejlesztettük a brandet is, hogy még kerekebb legyen a történet! Miről is van szó pontosan? Mint tudjátok VIP csoportjainkat görög istenekről (Artemisz, Zeusz, Héra, stb.) neveztük el nagyjából 3 évvel ezelőtt. Ehhez alakítottuk a szolgáltatásunk nevét, ami mostantól SportingGods néven működik tovább! 1-2 héten belül a fő domain név sportinggods.eu-ra változik, de természetesen a régi sportingg.eu domain is átnavigál majd benneteket a vadiúj oldalra.

Ezzel együtt az egész weboldalt átdizájnoltuk, átláthatóbbá és felhasználóbarátabbá alakítottuk! Bővítettük és frissítettük a tartalmakat, hogy minden olyan információt megkapjatok, amelyek segíthetnek benneteket még eredményesebb sportfogadóvá válni! Úgy gondolom az oldal magáért beszél!

Optimalizáltuk az előfizetési díjakat!

Profi fogadóként pontosan tudom, hogy mennyire fontos az, hogy a csoportok előfizetési díja megfelelően kigazdálkodható legyen az előfizetőknek! Mivel az emberek többsége kisebb bankrollal rendelkezik, ezért próbáltunk egy olyan előfizetési díjat választani a Magyar előfizetőinknek, amely optimálisabb lesz mindenki számára. Mostantól ez előfizetési díj 25€ (~9000Ft) lesz minden csoportunkra!

50%-os előfizetési kedvezmény MINDENKINEK!

Fizess elő féláron a választott VIP csoportodra a HelloSportingGods kuponkóddal! A kuponkód csak egyszer használható fel és 50%-os kedvezményre jogosít! Tehát a 24,99€ (~9000Ft) helyett 12,5€ (~4500Ft) lesz az előfizetési díj! Ezt a kedvezményt természetesen minden régi és új előfizetőnk is igénybe veheti! A kedvezmény csak egy csoport előfizetésére használható fel, de ha már van aktív csoportod, akkor kedvezményesen választhatsz mellé egy másik csoportot is!

Részletes Statisztikák a VIP csoportokról!

Készítettünk egy összehasonlító táblázatot a VIP csoportjaink teljesítményéről és eredményeiről, amely pontosan megmutatja egy-egy csoport legfontosabb adatait és statisztikáit. Emellett természetesen minden csoportunk tipptörténetét is eléred, amely nagy segítségedre lesz a saját tipptörténeted vezetésénél.

Új és régi blogbejegyzések! (Hamarosan!)

Weboldalunkon a blog menübe kis frissítés után bekerültek régebbi, illetve az újabb blogbejegyzéseink, amelyeket az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján készítettem! Mindegyiket érdemes elolvasni, hiszen ezek által betekintést nyerhetsz a profi sportfogadás világába! Ha komoly céljaid vannak a sportfogadás terén akkor a “kötelező olvasmányt” már nem a könyvtárakban kell keresned, hanem a SportingGods weboldalán! (A blog menü még egyenlőre frissítés alatt van és sok bejegyzés még nem került ki, de 1-2 héten belül ez is végleges lesz.)

válassz magadnak VIP csoportot!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...