VIP csoportjaink 2024 júniusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
136.17

Összegzés

A júniusi hónapot 4,5 tét profitban zártuk amellyel a csoport követőinek 90%-a ugyancsak el tudott érni néhány tét profitot ami azt jelenti hogy a csoport követhetősége továbbra is nagyon jónak mondható. Igaz ez a hónap elmarad a korábbi profitoktól de mint a weboldalon és a segédletekben is annyiszor szó van, a profit ingadozik. Persze sokan ezt már óriási tragédiának élik meg hogy a csoport nem hozta a “szokásos” profitot ami persze nem létezik hiszen az ingadozás a sportfogadás szerves része, éppen ezért a sportfogadással csak hosszútávban szabad gondolkodni, amiért cserébe komoly összegek kerülnek a zsebedbe! A csoport követőinek 80%-a több mint 3 hónapja előfizető ami egyértelműen bizonyítja hogy érdemes követni ezeket a minőségi tippeket. Júniusban valamivel kevesebb tipp érkezett de általában tippmennyiségben ez a hónap szokott a leggyengébb lenni és innentől már hónapról hónapra növekszik a tippek száma is. A csoportba továbbra is a megszokott jó minőségű tippekre lehet számítani, amelyeket vétek kihagyni!

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
1,070.67

Összegzés:

35 tét profit júniusban, tehát folytatódik a gyalázás! Igen ennek a csoportnak a követhetősége valamivel nehezebb mivel alacsony ligákra fogadunk és ezeknél az oddsok gyorsabban változnak, ráadásul rá vagyunk kényszerülve hogy a Tippmixprot használjuk fő irodának ami azért nem a legerősebb, ennek ellenére a követők 10-25 tét közötti profitokat tudtak elérni. Igen, a profitért meg kell dolgozni kemény napi pár percet! Foglalkozni kell vele de ezt azért nyugodtan hívhatjuk könnyű pénznek… Sokszor olvasom tippmix csoportokban egy egy tipp mellett hogy fosszuk ki a Zrt-t de persze ők csak befizetők, mi pedig elvesszük ami jár! Fogadj úgy mint a profik! Természetesen ennél a csoportnál fontos hogy gyorsan fogadjuk meg a tippeket de láthatod az eredményekből megéri gyorsnak lenni!

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
415.56

Összegzés:

13,85 tét profiton zárt végül a csoport, mivel sajnos az utolsó 8-10 nap gyengébben sikerült így visszaestünk a 20 tétes profitról. Mivel jelenleg ebben a csoportban valamivel magasabb oddsok érkeznek ezért természetesen az ingadozás is nagyobb, de a követők többsége még így is 6-10 tét profit körül zárt ami ezeknél a nagyobb piacoknál már teljesen jó eredménynek mondható. Igaz a tippek egy része Bet365 irodára érkezik amiket oddseltéréssel tudunk fogadni de mint az eredmények is mutatják ez azért akkora gondot nem okoz. Egyébként a jó profit ellenére a tippadók nem hoztak kiemelkedő profitot ezért úgy gondolom hogy ennél jóval magasabb profit is elérhető. Dolgozunk azon hogy tovább javítsuk a követhetőséget is de mint tudjátok eléggé be vagyunk korlátozva az irodák terén de még van egy két ötletem hogyan szedjük szét a hazai irodákat. Tovább fejlesztjük a szolgáltatást és 1-2 hónapon belül még jobb lesz a csoport, szóval láthatjátok nem elégszünk meg a jóval, mivel mi a legjobbat akarjuk!

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
29.64

Összegzés:

Az EB miatt még úgy látszik a tippadók valamivel kevesebb tippet küldtek ami miatt 1 tét profiton zárt a csoport, de júliustól indulnak a barátságos mérkőzések és remélhetőleg a tippadók nagyobb mennyiséget küldenek mivel ebben a csoportban jelenleg jóval többen vannak mint a többi csoportban de ennél tovább már nem szeretném növelni a számukat. Szeretjük a Poszeidón csoportot mert viszonylag jól követhető de az elmúlt időszakban szinte minden tippadónál egyszerre csökkent a tippszám ami az profiton is meglátszott. Persze az ingadozás része a fogadásnak, de júliustól már nagyobb mozgolódás várható így bízom benne hogy rövidesen visszatérnek a korábban megszokott jó profitok is. Nem kétséges hogy a tippek jók de természetesen itt is fontos a gyors reagálás hiszen a Zeuszhoz hasonlóan itt is a kisebb piacokra fogadunk, de mint láthattuk a korábbi években, szépen kaszálunk ezekben az alacsonyabb ligákban.

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
70.98

Összegzés:

A csoport 2,37 tét profitban zárt ami azért nem túl acélos, de azért érdemes hozzátenni hogy az amerikai sportos tippadó nem teljes hónapban volt, és emiatt pár tét profitról lemaradtunk. Mivel a nagyobb ligás kosár meccsek többsége még szünetel ezért ő küldi a tippek egy részét a következő hónapban de természetesen a többi tippadótól is érkezik majd kosár tipp de nem Európából hanem más piacokról. Ne feledd hogy nagyobb piacokra fogadunk emiatt tapasztalható a nagyobb ingadozás, de mint tudod a profi sportfogadás nem egy hónapról szól.

Azok akik a maximumot szeretnék kihozni ezekből a tippekből: Használd kiegészítő irodaként a PS3838 irodát, ami a Pinnacle klón irodája. Pinnacle irodához nem lehet regisztrálni de a PS3838 irodát a brokeren keresztül el tudod érni. Rengeteg kis liga is elérhető amik még a broker irodához sem kerülnek kis ezért sok tippet jobb feltételekkel meg lehet fogadni mint Tippmixpron.
Csak Tmixproval is profitálni fogsz de a több iroda használatával tovább tudod növelni a profitodat! Ha segítség kell az irodával kapcsolatban kérj segítséget e-mailen!

Héra (Foci) – Összes profit:
-299.14

Összegzés:

Április közepétől május közepéig futott az ingyenes teszt időszak, amit közel 0 tét profittal zártunk, azaz ismét sikerült egy promóciót bebuktatni a varianciának. Persze aki képben van és tudja hogy a legjobb tippadók kerülnek a VIP csoportjainkba az tovább követte a csoportot és meg is tapasztalhatta a májusi hónap végére hogy az itt érkező tippek tényleg jók! 13 tét profittal zártuk a májust ami mindenképp szép eredmény nem beszélve a csoport jó követhetőségéről hiszen itt is a legnagyobb ligákra és piacokra fogadunk. Mivel a világ minden tájáról érkeznek tippek ezért néhány tipp kimaradt. 6 db tippről van szó ezek közül 3 nyertes és 3 vesztes így az eredményességbe nem nagyon szóltak bele, de a többi tipp jól követhető volt. Aki broker irodánál fogad annak javaslom hogy használjon pinnacle irodát is vagy ha korábbról nincs akkor regisztráljon a brokeren keresztül egy ps3838 irodát mivel néha a broker iroda nem adja a tippet pedig adnia kéne mivel a kínálatban ott a pinnacle(ps3838) iroda. Tehát ha direktben az irodánál keressük akkor ki fogja dobni a kereső. Tmixen egyébként szinte minden tipp fenn volt tehát azt is érdemes használni.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 25,112

TALÁLATI ARÁNY

60.66%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.08%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 23,946

TALÁLATI ARÁNY

58.28%

Havi átlag profit

€ 544

ROI

9.82%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,362

TALÁLATI ARÁNY

57.61%

Havi átlag profit

€ 395

ROI

10.04%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...