VIP csoportjaink 2024 májusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
577.23

Összegzés

Rövidre fogom az Artemisz májusi összegzését, hiszen könnyen követhető tippek érkeznek amelyek ráadásul havi szinten szép profitot hoznak az előfizetőknek már hosszú évek óta! Májusban 19,2 tét profittal zárt és a visszajelzésekből látom hogy jónéhányan szinte azonos profittal zártatok mint maga a csoport! Artemisz jelenleg épp a legjobb formában van hiszen régen nehéz volt fogadni a tippeket a gyros változás vagy épp az általunk használt irodák korlátozásai miatt, de most oda jutottunk hogy még ezzel a rissz-rossz tippmixproval is hatalmas pénzeket lehet elérni!

Ha esetleg előfizetésen gondolkodsz, kis kedvcsinálónak olvasd el hogyan vélekednek a csoport követői!

Szép profitos hónap volt, szerintem a játékos tippek is maradhatnak.
Nagyon jól követhető! Sokkal rosszabb követhetőséghez szoktam hozzá.
Profi tippek!
Nincs semmi gondom! Egyenlőre figyelek.
Szia! Szerintem ez az egyik legjobb csoport!
Szuper, még úgy is hogy az éjszakai tippeket nem tudom rakni
A Héra csoport visszajelzéseben kifejtettem a 43 tét profit részleteit, nem írom le még egyszer. Köszönöm
Kedvenc csoportom, gondolom nem csak nekem. Voltak már erősebb hónapjai is az Artemisznek, de a stabil profitot mindig hozza. Kár, hogy az elmúlt 2 hónap csaknem teljes nyereségét megette a Morpheus vesztesége.
Asszem ebben a hónapban is volt 3db tipp amit az eredetihez képest 1 pont eltéréssel tettem meg és természetesen. A tippadónak még pont bejött nekem pedig már elment. Ezek hihetetlenül bosszantóak tudnak lenni főleg hogy minden hónapban akad néhány ilyen tipp. Tudom hogy ez nem a ti hibátok de ettől függetlenül még felb*sz 😅. Amúgy ez a hónap fasza volt én meg vagyok vele elégedve. Csak így tovább srácok 😃
Nagyon jó az oldal!
Szuper minden, követhető volt nagyszerűen a TippmixPro-n is!
Jók a tippek, alighanem emelnem kellene a tétméretemen az eddigi tapasztalatok alapján.
Örülök hogy tag lehetek! Csakis a melóm miatt csúszok le néhány tippről!
A WNBA tippek jelenleg nem működnek, de majd lesz másképpen is biztosan, egyébként elégedett vagyok a tippekkel
A követhetőséget érintő fejlesztések után abszolút rendeződött a tippek rakása. Csak kevés esetben csúszik el a line és az odds, de ez abszolút kezelhető a fogadási útmutatóval. Egyedül a 23:00 óra kürül küldött tippeket nem szoktam rakni, mert akkor már pihenek.
Tetszik a csoport, jók a tippek és rendbe tettétek a fogadási határidőket, ennek kifejezetten örülök.
Nagyon jó a csoport, így tovább nincs semmi probléma a csoportal véleményem szerint.
Zászlóshajó.
Nagyon jó lett a csoport követhetősége, csak így tovább!
Szuper hónap, most a vége felé kevés tipp érkezett, de jól van ez így. Inkább 5 jó tipp mint 15 rossz 😊
Legstabilabb csoport,kozepes es nagyliga konnyen teheto.Remélem nyaron is lesz kinálat.Szép honap volt!
Szuperek vagytok, így tovább! ☺️
Most szuper hónapot zártam.Mindössze 2 olyan tipp volt ami a tippadónak jött, én meg vissza kaptam a tétemet. Nem értem, hogy mire várok a tét emeléssel, de nem merek kockáztatni vele. Pedig ilyen stabil eredmények mellett kötelező lenne. Köszönöm szépen a munkátokat!🙏
Tetszik
Az elso honaphoz kepest javult a kovethetoseg es a tallatai arany is! A WNBA meccseket viszont folosleges megtenni mert sorra mennek el. Jo lesz a csoport. Keep up!
Csak így tovább.
Szomorú hogy a Morpheus csoport elvitte a profitot😥

Mióta kikerült a kisligás tippadó azóta nagyon jó a követhetőség. A meccsek 98%-a megtalálható volt a magyar oldalakon. Odds különbségek folyamatosan előfordulnak, de 1-1 pont változtatással megoldható, így ennek nincs jelentősége. Ez a csoport úgy jó, ahogy van. NE VÁLTOZTASSATOK RAJTA!!
Ártemisz ismét hozta a szép profitot. Jól követhető tippek még line csúszásokkal is.
Ártemiszt szeretjük, megbízható és hosszú távon stabilan termeli a profitot.
Gratulálok SG! Csak így tovább!
Újra szép eredményt hozott a csoport, rekord 74,5% találati arány mellett. Továbbra is a legjobb csoport az általam követett 4-ből. Csak így tovább!
Minden tipp teljesen jól megfogadható volt. Sajnos 1-2-ről lemaradtam de még így is szép profit. Amik mindig ilyen este 11 fele érkeztek (WNBA) azokról maradtam le.

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
-564.84

Összegzés:

Márciusig 27 hónapból 3 alkalommal volt veszteséges hónap de mindig csak pár tét mínusz volt, és 24 hónap hozott profitot. Viszont az utolsó két hónap gyenge lett, májusban 18 tét veszteséggel zártunk ugyanis mindhárom tippadó egyszerre kapott el gyenge szériát. Az elmúlt hónapokban rendszeresen felhívtam a figyelmet hogy lesz ingadozás hiszen nagyobb ligákra fogadunk és hogy lesz veszteséges hónap is mivel ez része a tevékenységünknek. Amikor pedig bekövetkezett sokan kétségbeesve jelezték hogy ez így nem jó és hogy abba fogják hagyni a csoport követését. Értem én hogy te úgy szeretnél fogadni hogy nincs gyenge időszak, de akkor nem olvastad el a csoport leírást, a blogbejegyzéseket vagy épp a segédleteket ahol leírtam hogy lesz gyenge időszak és ez csak akkor nem lesz probléma ha megfelelő a tétméret választás és a bankroll menedzsment. Biztos vagyok benne hogy a követők csak töredéke veszi ezt komolyan, pedig láthatóan ettől függ hogy nyereséges vagy épp veszteséges fogadó lesz belőled hosszútávon. A veszteséges hónapon nincs mit magyarázni, ez része a tevékenységünknek és ezt kezelni kell! Fontos még az is hogy a bankrollod nem egy malacpersely amit minden hónapban megfejhetsz! Ez egy befektetés amit ha szépen kezelsz akkor többszörözöd a bankrollodat! Tehát nem egy havi fix kamat amit kapsz hanem egy év alatt lesz 2-4 gyengébb hónap és 8-10 profitos amelyek összeségében komoly profitot hoznak. Ez az amit el lehet várni a csoporttal kapcsolatban nem pedig azt hogy minden hónap profitot hoz, mi pedig folyamatosan növeljük a bankroll, majd két hónap után dőlnek a milliók. Ne feledd hogy kis téttel kezdtél fogadni amit folyamatosan növeltél mivel szinte minden hónapban jött a profit. Csak épp azt felejti el mindenki hogy nem mindig hegymenet van és néha a bankroll csökkenteni kell, és ilyenkor van az hogy belerohansz egy lejtmenetbe egy túl nagy tétmérettel ami aztán jóval gyorsabban lefaragja a bankrollodat! Tehát ésszerűen válassz tétméretet és kövesd a fogadási útmutatóban leírtakat!

A nyári időszakban is érdemes természetesen maradni, annak ellenére hogy sok nagyobb európai liga ilyenkor szünetre megy, viszont a tippadók többsége aktív marad, de a tippek száma valamelyest lecsökken. És épp erre a pillanatra várt az egyik nagyligás tippadónk akit azért ültettem kispadra mert már nem volt hely a csoportokban a mennyiségi limit miatt, de mivel tudtam hogy nyáron szükség lesz rá, ezért már szinte biztos helye volt itt a Morpheusban. A legnagyobb amerikai sportokra fogadunk, tehát a követhetőség ebben az esetben mindenképp kiemelkedő lesz illetve a tippadó elég szép eredményeket ért el az elmúlt pár évben, ráadásul alig volt veszteséges hónapja. Bízom benne hogy hozza a korábbi szintet és akkor biztosan nagy profittal zárjuk ezt a pár nyári hónapot. Tehát az új tippadó is ugyanazt a minőséget képviseli mint a többiek így nagy eséllyel mindenki kedvelni fogja ezeket a tippeket is!

Érdemes a csoportot folyamatosan követni mivel továbbra is a legjobb elemzőktől érkeznek a tippek, amelyek hosszabb távon biztos profitot hoznak a követők számára.

Mivel a csoport veszteséggel zárta a hónapot ezért igénybe vehető a profitgarancia! A Profitgarancia részleteit itt találjátok.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
391.20

Összegzés:

Ebben a hónapban csak 58 db tipp került kiküldésre ami nem volt probléma hiszen még így is 13 tét profitot sikerült összehozni! A kérdőívekből látom hogy aki gyorsabban reagált több profitot tudott elérni, viszont még azok is profitáltak akik jóval lassabban fogadták meg a tippeket. Egy valaki zárt 0 profittal de neki 60 perc feletti volt a reakció ideje és az már a kis ligás csoportok esetében (Zeusz, Poszeidón) már kevésbé eredményes. Ha megnézitek a csoport korábbi eredményeit láthatjátok hogy nem nagyon van veszteséges hónap, tehát igazából csak rajtad múlik hogy az elérhető profitból mekkora részt teszel magadévá. Igazából se a Poszeidón se a Zeusz illetve se az Artemisz csoportnál nincs nagyon szükség nagy szavakra hiszen mindenki a komolyan veszi a profi sportfogadást illetve követi az általam leírt segédleteket az biztos és könnyű profitot tud csinálni napi pár perc “munkával”.

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
875.73

Összegzés:

A májusi hónapot 29 tét profittal zárta a csoport, igaz talán itt volt a legnehezebb a csoport követhetősége mivel a kis piacok oddsai jóval gyorsabban változtak. Viszont valamit gyorsan tisztázni szeretnék, mivel azt látom hogy a nagyligás csoportokban max pár percen belül reagál a többség, itt Zeuszban pedig sokan 30-60 perceket írnak holott ez a csoport inkább azoknak optimális akik azért gyorsan megfogadják a tippeket. Tehát VIP csoport választás során mérlegeld a saját fogadási paramétereidet, és annak megfelelően dönts. A csoportot egyébként én is fogadom annak ellenére hogy 5 óra az időeltérés és közel sem optimálisak a fogadási paramétereim de ha rá tudok csapni egy érkező tippre mindenképp megteszem hiszen biztosan esélyesebbként teszem be a pénzem így ezeknek a tippeknek a fogadása hosszútávon biztos profitot hoz még akkor is ha a tippek csak egy részét tudom tenni. A csoport tippadóit egyébként hamarosan ellenőrzöm és teszek még pár kisebb változtatást hogy a követhetőség még kedvezőbb legyen és minél több profitot tudjunk elhozni ezekkel a minőségi tippekkel. Erről hamarosan fogok kiküldeni infót a csoportba!

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
448.17

Összegzés:

Végül csak megérkezett egy jobb hónap ide a tenisz csoportba is, de mint a csoport leírásban is olvashattad nem lehet minden hónapot nagy profittal zárni ezért ez semmiképpen se legyen elvárás részedről. Természetesen azért dolgozunk hogy a bankrollod folyamatosan növekedjen viszont a hosszú táv alatt vannak gyengébb időszakok is, majd a hegymenetek bőven kompenzálnak bennünket. Érkezett egy visszajelzés hogy a tippeket csak kisebb eltéréssel lehet fogadni és hogy ezen változtatni kellene ha megoldható. Igen megoldható amit eltakarodik a jelenlegi kormány aki már több mint 10 éve dolgozik azon hogy ellehetetlenítse a profi sportfogadást és a szerencsejátékból érkező összes pénzt lenyúlja. Sajnos oda jutottunk hogy már kb csak tmixpron lehet fogadni és értelem szerűen ez nem a sportfogadók kánaánja, így a külföldi profi tippadók bizony nem ezt az irodát használják, és már irodáknál más más oddsok találhatóak. Annak érdekében hogy a lehető legjobb profitot tudd elérni a csoporttal, érdemes használni kiegészítő irodákat is mint pl a vegas.hu, yonibet és brokeriroda. Természetesen a Tippmixpro használatával is profitábilisan lehet fogadni a tippeket de a profi sportfogadás a profitról szól és mint láthatod rajtad múlik hogy mit teszel meg azért hogy minél többet nyerj! A csoport tippadói kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek ezért minden tippet érdemes minél előbb megfogadni, ha pedig kimarad, akkor repülj rá élőben mivel a tippeket a legtöbb esetben lehet fogadni élőben is amikor visszaáll az odds. 14,9 tét profittal zárta a csoport a hónapot amely mindenképp jó eredménynek mondható, de biztos vagyok benne hogy ez lesz ennél jóval erősebb is! De persze ne legyünk telhetetlenek! 😉

Héra (Foci) – Összes profit:
399.24

Összegzés:

Április közepétől május közepéig futott az ingyenes teszt időszak, amit közel 0 tét profittal zártunk, azaz ismét sikerült egy promóciót bebuktatni a varianciának. Persze aki képben van és tudja hogy a legjobb tippadók kerülnek a VIP csoportjainkba az tovább követte a csoportot és meg is tapasztalhatta a májusi hónap végére hogy az itt érkező tippek tényleg jók! 13 tét profittal zártuk a májust ami mindenképp szép eredmény nem beszélve a csoport jó követhetőségéről hiszen itt is a legnagyobb ligákra és piacokra fogadunk. Mivel a világ minden tájáról érkeznek tippek ezért néhány tipp kimaradt. 6 db tippről van szó ezek közül 3 nyertes és 3 vesztes így az eredményességbe nem nagyon szóltak bele, de a többi tipp jól követhető volt. Aki broker irodánál fogad annak javaslom hogy használjon pinnacle irodát is vagy ha korábbról nincs akkor regisztráljon a brokeren keresztül egy ps3838 irodát mivel néha a broker iroda nem adja a tippet pedig adnia kéne mivel a kínálatban ott a pinnacle(ps3838) iroda. Tehát ha direktben az irodánál keressük akkor ki fogja dobni a kereső. Tmixen egyébként szinte minden tipp fenn volt tehát azt is érdemes használni.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,942

TALÁLATI ARÁNY

61.00%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.80%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 22,969

TALÁLATI ARÁNY

58.17%

Havi átlag profit

€ 547

ROI

9.80%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,084

TALÁLATI ARÁNY

57.65%

Havi átlag profit

€ 407

ROI

10.28%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...