VIP csoportjaink 2024 áprilisi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
240.36

Összegzés

A hónapot 8 tét profittal zárt a csoport ami azért nem számít valami erősnek, legalábbis nem a megszokott eredmény volt. Persze ne legyünk elégedettlenek hiszen a követők többsége profittal zárta a hónapot, és láthatóan sikerült kb ugyanazt a követhetőséget hozni mint a korábbi hónapban. Legalábbis azután miután kivettük a tippadót aki már régóta a csoport elemzője de nem igen küldött tippeket viszont áprilisban beindult. Miután az ő tippjei kikerültek, a követhetőség drasztikusan javult és visszaállt a korábbi szintre. Ezután pedig szépen elkezdett jönni a profit is és remélhetőleg ez tovább folytatódik májusban is! Látom a kérdőíven leírt válaszokat és egyértelműen látom hogy a többség nem követi vagy egyáltalán el sem olvassa a fogadási segédletet illetve a fogadási útmutatót, majd csodálkozik hogy nem olyan eredményeket ér el mint a többség vagy épp olyan miatt bosszankodik ami ugyancsak le van írva a csoport leírásban vagy a segédletben. Mint mondtam az elért profit mértéke rajtatok is múlik és egyértelműen itt van a legtöbb esetben a gond. A használt tétméretekről ne is beszéljünk… A segédletek és a blogbejegyzések azért vannak hogy megmutassák hogyan tudod a legjobb eredményt elérni, de ha nem olvasod el alaposan és nem követed akkor azért nagy terveid ne legyenek a jövőben a sportfogadással mivel megfelelő stratégia nélkül komoly eredményt nem lehet elérni hosszútávon.

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
-269.49

Összegzés:

Az április nem sikerült jól a csoportnak mivel 8,9 tét veszteséggel zárt. Ha megnézzük a csoport korábbi eredményeit azért láthattuk hogy az elmúlt 1-2 évben nem nagyon volt veszteséges hónap és amikor volt akkor csak nagyon minimális. Mivel a csoport nagyligásnak számít ezért több és nagyobb ingadozás tapasztalható a csoportnál mivel itt már jobban belövik az irodák az esélyeket és nehezebb profitálni. Ha megnézitek az e havi tippeket akkor láthatjátok hogy volt egy hosszabb nyerő széria majd egy hosszabb vesztő majd megint nyerő és végül egy vesztő. Mivel itt vége lett a hónapnak ezért gyengébben zártunk de ne felejtsük el hogy a veszteséges hónap ugyancsak része a profi sportfogadásnak és ilyenkor jobban összetorlódnak a vesztes tippek de ennek az elennkezője is megtörténik amikor egy adott hónapban a nyertes tippek torlódnak össze amivel szép profitot realizálunk. A kérdőív visszajelzésekből látom hogy a többség megértette hogy a csoport teljesítményét nem az utolsó hónap eredményessége mutatja meg hiszen ez csak egy kis részlet és épp a korábbi szép eredményeket hagyjuk figyelmen kívül így ez nem mutat reális képet. Tehát a hosszútáv és bankrollmenedzsment ami leginkább a profi sportfogadást jellemzi, így kerüljük el hogy az időközben bekövetkező gyengébb ingadozások ne okozzanak komolyabb problémát a bankrollunkban.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
654.39

Összegzés:

21,8 tét profittal zárta a csoport a hónapot, így áprilisban ismét szép eredménynek örülhettek a csoport követői. Nagyjából a hónap közepén még javítottunk a csoport követhetőségén és kikerült a büntetőlapos tippadó, mivel a Tippmix sajnos ezen a téren nem a legerősebb, és sokan nem akartak még egy irodát használni ahol ezek a tippek is fogadhatóak lettek volna, ezért az egyszerűbb követhetőség miatt a büntetőlapos tippeket kivettük. A csoport egyébként szépen hasít már jóideje, egyedül a dec-jan leállásnál volt gyengébb az eredmény, de összességében kijelenthetjük hogy a csoport stabilan szállítja az eredményeket a követők számára. Ebben a hónapban közel 120 db tipp érkezett ami elég szép profitot eredményezett. Igaz kis ligás csoportról van szó ahol azért érdemes gyorsan reagálni, és az elért eredményt befolyásolják a saját fogadási paramétereid is, de a kérdőívekből is látszik hogy a követők rendszeresen profitálnak és szeretik az ide érkező tippeket. Előző hónapban is írtam hogy nem érdemes lemaradni ezekről a tippekről, és most is csak ismételni tudom magamat!

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
395.52

Összegzés:

Az áprilist 13 tét profittal zártuk, amit igazából a hónap első felében már sikerült elérni és utána inkább csak a stagnálás volt jellemző. Talán ennél a csoportnál a legfontosabb a gyors reakcióidő mivel az itt elérhető tippadók tényleg nagyon jók és szépen mozgatják a piacot amivel stabil profitot hoznak. Ennek ellenére azt gondolom hogy ennél jóval többet tud a csoport és bízom benne hogy májusban ez már meg is fog mutatkozni. A csoport tippadóin egyébként frissítettük a hónap közepén, kivettük a kevésbé követhető tippadókat és bekerül egy jól követhető és eredményes elemző aki már korábban is volt a csoportban. Tehát májusban a követhetőség és az eredményesség javulását várom, de a csoport továbbra is kisligás tehát gyors reakcióidőt követel meg.

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
48.93

Összegzés:

1,6 tét profittal zárt a csoport az áprilist ami azért nem a legacélosabb főleg mert több tippadó is gyengébb eredményt hozott. Viszont ebben a hónapban két új tippadó is bekerült hogy javítsuk a csoport követhetőségét de mivel ők csak az utolsó héten csatlakoztak ezért a profitjuk nagy része nálunk elmaradt. A tippek leginkább két irodára érkeznek (Pinnacle, Bet365) de a Betes tippek esetében találhatóak inkább odds eltérések, de mivel a tippadók 20% feletti hozamot tudnak ezért ezeket könnyedén fogadhatjuk profitábilisan ha a tippek alatti fogadási segédletet használjuk. A csoport így elég erős tippadó gárdával indítja a májust és bízom benne hogy ezt az elért eredményekkel is alá tudjuk támasztani a következő hónapokban

Héra (Foci) – Összes profit:
-82.23

Összegzés:

2,7 tét veszteséggel zárt a csoport a hónapban, igaz a tippadók többsége később csatlakozott viszont szinte mindegyik stagnáló eredményt hozott a hónap végéig. Ebből azért kár lenne levonni bármilyen következtetést az eredményességgel kapcsolatban, hiszen még két hét sem telt el az új tippadók csatlakozása óta. A kérdőívben a többség nagyon jónak találta a követhetőséget aminek a fő oka hogy itt nagyobb piacokra fogadunk ezért az oddsok lassabban és kisebb mértékben változnak. Ez persze nem az összes tippre igaz mivel a tippadók döntik el mire küldik a tippet, de a csoport tippjeinek a többségét nagyon közeli oddson meg lehet fogadni. Ez persze attól is függ melyik irodát használod, mivel a broker irodánál a tippeket sok esetben azonos feltételekkel meglehet fogadni. Mivel tippmixpro más iroda eleve más esélyeket ad, de sokszor belefutni jobb oddsba is, illetve a tippmixpron ugyancsak profitálni lehet ezekkel a tippadókkal. Mindegyikük rendelkezik 3. fél által hitelesített egy vagy több éves tipptörténettel, tehát már bizonyították hogy eredményes tippeket tudnak adni így mindenképpen érdemes megbízni bennük. Ez persze nem azt jelenti hogy nem lesz ingadozás a profitban, vagy hogy épp nem lesz veszteséges hónap, de jóval több profittal fog zárulni ami összességében szép pénzt hoz nekünk. Tehát el kell keserítsem azokat akik most hirtelen azt várták hogy egy hét múlva százezreket vesznek ki, ugyanis mi kis tétekből hosszabb távon építünk fel egy nagy bankrollt. Persze erről csak akkor lehet beszélni ha követed a tippek alatti fogadási segédletet illetve beleolvasol a blogba és kicsit jobban képbe kerülsz a sportfogadás világával. Tehát összegezve a csoport követhetősége rendben van, így már csak egy erős szériára várunk de ne felejtsük el hogy akár indulhat lejtmenettel is a dolog hiszen ez ugyanúgy a része a sportfogadásnak.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,806

TALÁLATI ARÁNY

61.03%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.87%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,898

TALÁLATI ARÁNY

58.01%

Havi átlag profit

€ 534

ROI

9.56%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,054

TALÁLATI ARÁNY

57.69%

Havi átlag profit

€ 416

ROI

10.34%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...