VIP csoportjaink 2024 márciusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
474.42

Összegzés

Artemisz márciusban 15,8 tét profittal zárta a hónapot, és a követhetőség javulásának hála a gyorsabban reagáló követők sem maradtak el túlzottan ettől a profittól. De inkább beszéljenek a kérdőív végi visszajelzések:

“Anno régen követtem a csoportott és nem is tudom, miért hagytam abba, talán mert úgy voltam vele, hogy a Zeusz elég nekem, azt évek óta követem már. De egyáltalán nem bántam meg, hogy 2hónapja újra előfizettem az Ártemiszre is.”

”Free csoportal egy kicsit elszaladtam, nem sikerült jól de ez szépen visszahozta és sikerült egy megint kicsit növeli a bankomat. Köszönöm urak!”

”Az Ártemisz tippek hibátlanul követhetők a Tippmixpro irodában ha azt egy ázsiai fogadóirodával kiegészítjük ahol azt a kb 1-5db tippet megfogadunk amit a Tippmixpro nem vagy nagyon későn tesz fel a kínálatába. Köszönöm a folyamatos profitos hónapokat SG Team! :)”

”Fél hónapja vagyok tag, de így is profittal zártam. Kíváncsian várom a következő hónapokat.”

”Láthatóan javult a csoport követhetősége, remek munka srácok, köszönöm! :)”

”Úgy érzem most találkozott a csatorna profilja és az Én elképzeléseim. 95%-osan követhető, minimális line mozgás mellett, minőségi tippek érkeztek. Maximálisan átfordultunk a kevesebb néha több vonalra. Hónapokig ment a darálás, ki lett posztolva minden olyan tipp amiben X+5% érték volt, most viszton olyan mint ha csak a X+30%-os értékű tipp jönne ki! A váltás hátterében nem tudom mi áll, de nagyon jó vonal.Továbbá a két hónappal ezelőtti mínuszos és követhetetlen hónap után, világos-, egyértelmű, jól éretelmezhető kommunikáció kezdődött a profit, tippek hátterének és azok megfogadhatóságának kapcsán. Összességében ha az Artemisz ezt a vonalat viszi tovább, -akár egy-egy mínuszos hónap mellett is- tökéletesen elégedett leszek!”

”Minden ok.”

”Nagyon jó elemzések vannak , jók a tippek❤️”

”Sportmarketen is elég sok tipp fogadható.”

”Ez az új frissítés a tippgárdában eddig egész jól működik mind profit, mind követhetőség szempontjából”

”Eddig elégedett vagyok”

”Csak így tovább”

”Eddigiekben szuper a teljesítmény”

”Teljesen elégedett vagyok a tippjeitekkel! Köszönöm, hogy itt lehetek! ✋🏼”

”3 tipp maradt csak ki, a követhetőség is javult valóban. Összességében rendben van ez a csoport, igaz, az idei év eddig nem túl acélos, de veszteségről semmiképpen sem beszélhetünk.
Biztosan lesznek durvább hónapok is.”

”Nagyon jó hónap volt. Csak így tovább!”

”Nagyot ment ebbe a hónapban a csoport. Csak így tovább.”

”Nagyon szép eredmény jött össze a jóval kevesebb tippből is! Gratulálok! Köszönöm szépen a munkátokat!”

”Az előző 3 hónap viszonylagos gyengékedése után újra egész szépen teljesített. Remélem, az április még jobb lesz.”

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
218.82

Összegzés:

7,29 tét profiton zárt a csoport és nagy kedvenc lett a követőink körében hiszen rendre hozza a profitot ráadásul nagyon jó követhetőség mellett! De beszéljenek itt is inkább a visszajelzések:

“A Morpheus tippek jelenleg hibátlanul követhetők a Tippmixpro irodában.
Köszi SG !!!”

”Teljes mértékben elégedett vagyok a csoporttal, remek munkát végeztek, köszönöm !”

”Kb fele tippet élőben tudtam csak fogadni.Így jobb oddsal tudtam fogadni.”

”Minden ok.”

”Nagyon jól indult a hónap. Sajnos a hónap második felébe visszaesés következett be. Azért jó a csoport mert jól követhető.”

”Nagy kár a hónap közepi hegymenet utáni szakadékért, így megint egy pár tétes plusszos hónap lett, remélem lesz ennél jobb is. A követhetőség továbbra is nagyon jó, egyedül a csapatpontokra vonatkozó tippek azok, amiket többnyire 1-2 pontos eltéréssel lehet fogadni a brokeren.”

”Jó kis Morpheus 😉”

”Minden ok”

”Jól követhető,jók a tippek is de lehetne jobb is !” (VÁLASZ: Azért amit az elmúlt másfél évben elért a csoport az mindenképpen brutál teljesítmény. főként hogy nagyobb piacokra fogadunk!)

”Elégedett vagyok a csoporttal, jó a követhetőség, legtöbb irodával követhető. Nagy ligás csoporthoz képest pedig a profit is teljesen rendben van.
3 tipp maradt ki telefon szervizeltetés miatt.”

”Nem a teljes hónapban voltam előfizető emiatt a kevesebb profit. A tippek nagyon jól követhetőek.”

”Pár nap alatt 28 tippből kb 1,4e profit 4,75% roival. Tmp en többször jobb odds fogható. Az utolsó napért kár, mert az vitte a profit harmadát el.”

“A márciusi statisztikám: 85 db tippből 34 vesztes, 1 tét visszajár és 50 nyertes tipp volt.
12000es tétmérettel 80400 Ft profitot értem el. Az általatok küldött tippek pedig 85661 Ft profitot hoztak volna a számításaim szerint. A nagyjából 5000 Ft különbséggel elégedett vagyok.
Köszönöm a munkátokat!”

”Nagyon faszák vagytok, kicsit kevesellem a hozanot, de elég így is. Majd kövi hónapban.”

”Hozza amit kell. Egyszerűen követhető,”

”A csoport hozza a kötelezőt 5 tét körüli eredménnyel minden hónapban, enyhén csökkenő, 57,8 %-os találati aránnyal. Jól követkető csoport, jó lenne kicsivel több tipp úgy, hogy a találati arány nem csökken.” (VÁLASZ: A tippmennyiség illetve a találati arány is ingadozik főleg akkor ha minél rövidebb időtávot vizsgálunk. Lesznek erősebb és gyengébb sorozatok de a hónapok többségében profittal zárunk és ez számít igazán.)

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
526.02

Összegzés:

A csoport tovább folytatja a menetelést mivel 17,5 tét profiton zárta a hónapot! Áprilist is szépen kezdte mivel már majdnem 3 tét profitnál jár 3 nap után. Aki szereti az alacsonyabb ligás fogadásokat illetve azt hogy ezekkel könnyen lehet pénzt nyerni akkor ezt a csoportot mindenképp érdemes követni! Az elmúlt pár napban érkezett pár új tippadó is akik remélhetőleg tovább növelik a Poszeidón csoport hatékonyságát.

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
826.50

Összegzés:

A 27,5 tét profit már önmagában nagyon beszédes, de ehhez társul a csoport követhetőségének jelentős javulása, ugyanis a korábbi kis ligás tenisz tippadót kivettük a csoportból aki helyett érkezett pár profi sportelemző, akik már az elmúlt pár hétben azonnal le is tették a névjegyüket, hiszen a profit nagy része nekik köszönhető! Nagyjából hasonló eredményekre számítunk a következő hónapokban is, ezért mindenképp jó választás a Zeusz csoport követése!

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
0.81

Összegzés:

Márciust sajnos eredmény nélkül kellett zárjuk, mivel egy-két régebbi tippadó rendszere nem működött megfelelően ezért tőlük megváltunk és helyette érkezett két másik teniszes tippadó akik ha hozzák a korább eredményeket akkor nem lehet majd okunk panaszra. Az áprilisi hónapkezdés is nagyon bíztató mivel máris 3,5 tét profitnál járunk.

Héra (Foci) – Összes profit:
-339.01

Összegzés:

A csoport ebben a hónapban elég gyatra eredményt hozott és 11,3 tét veszteséggel zárt. Ebben a hónapban itt komolyabb változások lesznek, és a más csoportokban korábban jó teljesítményt hozó tippadók kerülnek ide, de ehhez hamarosan lesz majd egy promóció is még több infóval.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,806

TALÁLATI ARÁNY

61.03%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.87%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,898

TALÁLATI ARÁNY

58.01%

Havi átlag profit

€ 534

ROI

9.56%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,054

TALÁLATI ARÁNY

57.69%

Havi átlag profit

€ 416

ROI

10.34%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...