Ezekkel a tippcsoportokkal tudsz a legkönnyebben pénzt keresni! (VIP csoport ajánló)

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Ismerd meg VIP csoportjainkat és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket! Kövesd a fogadási segédletet és építs fel egy komoly bankrollt! Csak ennyi a dolgod annak érdekében hogy végre te is megtapasztald milyen az amikor az eredményed nem a szerencsén múlik hanem profi sportelemzők munkáján! Természetesen ahhoz hogy profitot érj el te is kellesz, és fontos hogy mindent megtegyél annak érdekében hogy a lehető legjobb eredményeket érd el a jövőben! Fogadj úgy, mint a Profik!

Használd a TAVASZ-2024 kuponkódot

és fizess elő 25%-kedvezménnyel!

Fontos: A kedvezmény bármely VIP csoport előfizetésre felhasználható de csak péntek éjfélig! Aktív csoport megújítására az kedvezmény nem használható fel!

🏀 Morpheus: Nagy és közepes ligás kosárlabda tippek érkeznek a csoportba, amelyek követhetőségét/fogadhatóságát rendre minden hónapban dicsérik az előfizetők. Na és persze a csoport fényét a korábbi hónapok stabil eredményei is tovább növelik, ami nem kis szó hiszen itt nagyobb piacokra fogadunk, ahol jóval nehezebb profitálni mint a kis ligás/piacos tippek esetében.

💵 A nagyobb piacoknak köszönhető a csoport jobb követhetősége, mivel a tippeket akár hosszabb idő elteltével is meg lehet fogadni, a tippek alatti segédletben leírtak szerint. Csak Tippmixproval, vagy csak Broker irodával is profitábilisan követhető, de ha ezt a két irodát együtt használjuk akkor már nagyon közel tudunk zárni a tippadók havi eredményeihez!

🤑 Tehát ha fogadsz akkor ez a csoport kötelező választás számodra! Jelenleg 46 tipp került kiküldésre a hónapban és 11 tét profiton áll a csoport!

🏀 Artemisz: Ez a csoport a Morpheus kistestvére mivel itt is csak kosárlabda tippek érkeznek, viszont ezek többsége az alacsonyabb ligákra érkeznek, ami ugyan valamivel nehezebb követhetőséget, de jobb profitot biztosít számunkra.

🤑 Ez a csoport indulás óta velünk van, és már rengeteg profitot hozott a követőknek hiszen a legtöbb hónapban szép eredménnyel tudnak zárni a követők. Persze egy-egy gyengébb hónap után mindig kijelentik néhányan hogy a csoportot nem lehet eredményesen követni, de azt elfelejtik hogy itt is ingadozik a profit és nem lehet minden hónapot profittal zárni viszont aki megérti hogy a sportfogadás a hosszútávról szól és ennek fényében követi a csoportot, az biztos többszörözni fogja a bankrollját 6-12 hónapon belül.

💰 Ebben a hónapban 6 tét felett járunk igaz most csak 30 tipp került kiküldésre, viszont a tippek követhetősége márciusban sokkal jobb volt. Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehetett követni a tippeket ebben a hónapban, így az Artemisz továbbra is az egyik TOP csoportunk marad, aminek a tippjeiről nem érdemes lemaradni!

Zeusz: A csoportban az elmúlt hónapokban leginkább kis ligás teniszre fogadtunk, amelyek mellett kisebb mennyiségben voltak foci tippek is. Mivel az ITF tenisz követhetősége nem a legjobb Tippmixpro irodában ezért ezek kikerülnek a csoport kínálatából, de már nincs is rájuk szükség mivel a foci tippadók visszatértek. Néha más sportág is érkezhet, de a fő csapásirány a foci lesz! Lehet még bekerül egy plusz tippadó hogy kicsit növeljük a tippmennyiséget, de a jelenleg aktív tippadóktól is szép eredményre számíthatunk a jövőben.

🤑 A Zeusz csoportban korábban a legjobb tippadók legerősebb tippjei kerültek kiküldésre, de ez a téli leállások miatt eltolódott a tenisz irányába, de most hogy visszatértek a korábbi foci tippadók ismét visszatérhetünk a korábban jól megszokott “válogatott” tippekhez, amelyek szépen hoznak a konyhára és a követhetőség is jóval kedvezőbb mint a tenisznél.

💰 Ebben a hónapban 20 tét felett járunk 98 db tipp után de ennek a nagy részét a foci/kézi tippek hozták össze, ezért most könnyebben elengedjük a tenisz tippeket, mivel márciusban inkább csak stagnáltak. Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehetett követni a foci tippeket ebben a hónapban. Frissítettem a tippadó gárdát annak érdekében hogy minél több profitot tudjatok elérni a csoport tippjeivel!

🎾 Apollón: Ebbe a csoportba kizárólag közepes és nagyobb ligás/piacos tenisz tippek érkeznek, amelyeket a legtöbb irodában lehet fogadni. Ha megnézitek a korábbi hónapok profitjait akkor láthatjátok hogy bár ingadozik a csoport teljesítménye, de a legtöbb hónapban profittal tudnak zárni a követők ami talán a legfontosabb egy VIP csoport esetében. Itt nagyobb ligákra fogadunk azaz nem kell félnünk az irodák korlátozásaitól vagy limitálásaitól.

🤑 A márciusi hónap tippmennyiség szempontjából nem indult erősen, mivel esett ki tippadó is illetve a tippadók is kevesebb tippet küldtek így jelenleg 4,5 tét profit felett járunk 20 tipp után. A hónap közepétől már beindultak a tippek a követhetőség is rendben volt, és várhatóan innentől tovább hasít a csoport mivel csatlakozott egy új tippadó is aki korábban már erősítette az Apollón csoportot!

💰 Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehet követni a tippeket, így az Apollón továbbra is az egyik meghatározó VIP csoportunk lesz, mert láthatóan sokan kedvelitek az ide érkező tenisz tippeket, amelyekből komoly bankroll lehet építeni a jövőben. Két dolgot várok a csoporttól, az egyik hogy emelkedik a tippszám, és vele együtt az elérhető profit is! Ha szereted a teniszt, ha nem, ezt a csoportot úgyis követni fogod! 😉

Poszeidón: Ebbe a csoportba szinte csak foci tippek érkeznek, de speciálisabb ligákra vagy épp büntetőlapokra. Nagyon jó tippadókról van szó amit az előhő hónapban láthattunk is, előtte viszont a tippadók többsége téli szüneten volt, így a profitgyártás is visszaesett. Most viszont már láthatóan komoly munkában vannak a tippadók és hozzák a jobbnál jobb tippeket!

🤑 Ebben a hónapban valamivel 110 db tipp felett járunk tehát van bőven tipp! Mivel néhány tippet nem tudunk megfogadni amióta elhajtották a Bet365-öt, ezért itt durván 1,5xesére emelkedett a havi átlag tippmennyiség. Ennek köszönhetően szépen hozza a csoport a profitot igaz mi követők valamivel kevesebbet tudunk ebből realizálni, de jelenleg is 14 tét profitnál járunk így nem lehet okunk panaszra.

💰 Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehet követni a tippeket, és a csoport követése hosszú távon biztos profitot jelent az előfizetőknek. Ebben a csoporban is kiemelkedő tehetségű sportelemzők vannak, akiknek a legerősebb tippjeit fogadhatjuk!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...