Ezekkel a tippcsoportokkal tudsz a legkönnyebben pénzt keresni! (VIP csoport ajánló)

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Ismerd meg VIP csoportjainkat és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket! Kövesd a fogadási segédletet és építs fel egy komoly bankrollt! Csak ennyi a dolgod annak érdekében hogy végre te is megtapasztald milyen az amikor az eredményed nem a szerencsén múlik hanem profi sportelemzők munkáján! Természetesen ahhoz hogy profitot érj el te is kellesz, és fontos hogy mindent megtegyél annak érdekében hogy a lehető legjobb eredményeket érd el a jövőben! Fogadj úgy, mint a Profik!

Használd a TAVASZ-2024 kuponkódot

és fizess elő 25%-kedvezménnyel!

Fontos: A kedvezmény bármely VIP csoport előfizetésre felhasználható de csak péntek éjfélig! Aktív csoport megújítására az kedvezmény nem használható fel!

🏀 Morpheus: Nagy és közepes ligás kosárlabda tippek érkeznek a csoportba, amelyek követhetőségét/fogadhatóságát rendre minden hónapban dicsérik az előfizetők. Na és persze a csoport fényét a korábbi hónapok stabil eredményei is tovább növelik, ami nem kis szó hiszen itt nagyobb piacokra fogadunk, ahol jóval nehezebb profitálni mint a kis ligás/piacos tippek esetében.

💵 A nagyobb piacoknak köszönhető a csoport jobb követhetősége, mivel a tippeket akár hosszabb idő elteltével is meg lehet fogadni, a tippek alatti segédletben leírtak szerint. Csak Tippmixproval, vagy csak Broker irodával is profitábilisan követhető, de ha ezt a két irodát együtt használjuk akkor már nagyon közel tudunk zárni a tippadók havi eredményeihez!

🤑 Tehát ha fogadsz akkor ez a csoport kötelező választás számodra! Jelenleg 46 tipp került kiküldésre a hónapban és 11 tét profiton áll a csoport!

🏀 Artemisz: Ez a csoport a Morpheus kistestvére mivel itt is csak kosárlabda tippek érkeznek, viszont ezek többsége az alacsonyabb ligákra érkeznek, ami ugyan valamivel nehezebb követhetőséget, de jobb profitot biztosít számunkra.

🤑 Ez a csoport indulás óta velünk van, és már rengeteg profitot hozott a követőknek hiszen a legtöbb hónapban szép eredménnyel tudnak zárni a követők. Persze egy-egy gyengébb hónap után mindig kijelentik néhányan hogy a csoportot nem lehet eredményesen követni, de azt elfelejtik hogy itt is ingadozik a profit és nem lehet minden hónapot profittal zárni viszont aki megérti hogy a sportfogadás a hosszútávról szól és ennek fényében követi a csoportot, az biztos többszörözni fogja a bankrollját 6-12 hónapon belül.

💰 Ebben a hónapban 6 tét felett járunk igaz most csak 30 tipp került kiküldésre, viszont a tippek követhetősége márciusban sokkal jobb volt. Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehetett követni a tippeket ebben a hónapban, így az Artemisz továbbra is az egyik TOP csoportunk marad, aminek a tippjeiről nem érdemes lemaradni!

Zeusz: A csoportban az elmúlt hónapokban leginkább kis ligás teniszre fogadtunk, amelyek mellett kisebb mennyiségben voltak foci tippek is. Mivel az ITF tenisz követhetősége nem a legjobb Tippmixpro irodában ezért ezek kikerülnek a csoport kínálatából, de már nincs is rájuk szükség mivel a foci tippadók visszatértek. Néha más sportág is érkezhet, de a fő csapásirány a foci lesz! Lehet még bekerül egy plusz tippadó hogy kicsit növeljük a tippmennyiséget, de a jelenleg aktív tippadóktól is szép eredményre számíthatunk a jövőben.

🤑 A Zeusz csoportban korábban a legjobb tippadók legerősebb tippjei kerültek kiküldésre, de ez a téli leállások miatt eltolódott a tenisz irányába, de most hogy visszatértek a korábbi foci tippadók ismét visszatérhetünk a korábban jól megszokott “válogatott” tippekhez, amelyek szépen hoznak a konyhára és a követhetőség is jóval kedvezőbb mint a tenisznél.

💰 Ebben a hónapban 20 tét felett járunk 98 db tipp után de ennek a nagy részét a foci/kézi tippek hozták össze, ezért most könnyebben elengedjük a tenisz tippeket, mivel márciusban inkább csak stagnáltak. Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehetett követni a foci tippeket ebben a hónapban. Frissítettem a tippadó gárdát annak érdekében hogy minél több profitot tudjatok elérni a csoport tippjeivel!

🎾 Apollón: Ebbe a csoportba kizárólag közepes és nagyobb ligás/piacos tenisz tippek érkeznek, amelyeket a legtöbb irodában lehet fogadni. Ha megnézitek a korábbi hónapok profitjait akkor láthatjátok hogy bár ingadozik a csoport teljesítménye, de a legtöbb hónapban profittal tudnak zárni a követők ami talán a legfontosabb egy VIP csoport esetében. Itt nagyobb ligákra fogadunk azaz nem kell félnünk az irodák korlátozásaitól vagy limitálásaitól.

🤑 A márciusi hónap tippmennyiség szempontjából nem indult erősen, mivel esett ki tippadó is illetve a tippadók is kevesebb tippet küldtek így jelenleg 4,5 tét profit felett járunk 20 tipp után. A hónap közepétől már beindultak a tippek a követhetőség is rendben volt, és várhatóan innentől tovább hasít a csoport mivel csatlakozott egy új tippadó is aki korábban már erősítette az Apollón csoportot!

💰 Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehet követni a tippeket, így az Apollón továbbra is az egyik meghatározó VIP csoportunk lesz, mert láthatóan sokan kedvelitek az ide érkező tenisz tippeket, amelyekből komoly bankroll lehet építeni a jövőben. Két dolgot várok a csoporttól, az egyik hogy emelkedik a tippszám, és vele együtt az elérhető profit is! Ha szereted a teniszt, ha nem, ezt a csoportot úgyis követni fogod! 😉

Poszeidón: Ebbe a csoportba szinte csak foci tippek érkeznek, de speciálisabb ligákra vagy épp büntetőlapokra. Nagyon jó tippadókról van szó amit az előhő hónapban láthattunk is, előtte viszont a tippadók többsége téli szüneten volt, így a profitgyártás is visszaesett. Most viszont már láthatóan komoly munkában vannak a tippadók és hozzák a jobbnál jobb tippeket!

🤑 Ebben a hónapban valamivel 110 db tipp felett járunk tehát van bőven tipp! Mivel néhány tippet nem tudunk megfogadni amióta elhajtották a Bet365-öt, ezért itt durván 1,5xesére emelkedett a havi átlag tippmennyiség. Ennek köszönhetően szépen hozza a csoport a profitot igaz mi követők valamivel kevesebbet tudunk ebből realizálni, de jelenleg is 14 tét profitnál járunk így nem lehet okunk panaszra.

💰 Tippmixpro (esetleg Vegas.hu, Broker iroda kiegészítéssel) irodával szépen lehet követni a tippeket, és a csoport követése hosszú távon biztos profitot jelent az előfizetőknek. Ebben a csoporban is kiemelkedő tehetségű sportelemzők vannak, akiknek a legerősebb tippjeit fogadhatjuk!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...