Ismét rekord sebességgel értük el az 5 tétes profitcélt az ingyenes csoportban!

Fogadóirodák, Pénznem, Limitálás, Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

A profitcélt igazából már 2 nap alatt el is értük, köszönhetően a szenzációs tenisz tippeknek, a 3. napon ment le a maradék függő tipp így a 2024-es évet 9,3 tét profittal robbantottuk be. Decemberben a profitcél eléréséhez 4 nap kellett, tehát az ingyenes FreeForLife telegram csoportunk januárban újabb rekordot állított fel! Érdemes ránézni az ingyenes csoportunk profittáblázatára, amely 2018 januárja óta mutatja az eredményeket, amelyek szinte magukért beszélnek!

 

FREEFORLIFE ÖSSZPROFIT:

4,398,209 Ft

(2018.01. óta)

Ami még nagyon beszédes, az a követőink eredményei, illetve a hó végi kérdőívekben adott válaszai! Ezekben a kérdőívekben a követőink visszajeleznek a csoport követhetőségével kapcsolatban, illetve megmutatja milyen minőségben, illetve milyen eredménnyel követitek a [SportingGods.eu] által közvetített tippeket. Ezeknek a visszajelzéseknek köszönhető az is, hogy folyamatosan tudom fejleszteni a csoportot, ami által jóval hatékonyabbak tudunk lenni és bizony szinte alig van olyan hónap ahol nem tudnak profittal zárni a követőink.

Az elmúlt hónapok és évek során vagy kismillió pozitív visszajelzést kaptunk tőletek, és ez a januári hónapban sem volt másképp! A visszajelzések között található olyan is aki nem tudott megfelelő eredménnyel járni, de a profitálók arányokból is látni aki komolyan veszi a dolgot és követi az útmutatásomat az megismeri a “rendszeres profit” fogalmát.

Tehát legutóbb érkezett néhány kevésbé pozitív visszajelzés, amelyek abból adódnak hogy nem olvasták el a csoport leírását és a tippek alatti segédletet ahol pontosan és részletesen leírtam mire lehet számítani. (*Vagy épp csak pár napja követi a csoportot és még nem lát reális eredményt.*) Ha a tippek Bet365 irodára érkeznek akkor az azt jelenti hogy a legtöbb esetben más oddsot fogunk kapni hiszen az irodáknak eltér a kínálata egymástól! Én azt mutatom meg hogy tudsz profitábilis lenni a sportfogadással hosszútávon, azaz hol, hogyan és milyen tippeket kell megfogadni. Kb minden hónapban profitál a FreeForLife csoport követőinek a 95%-a, vagy több, amit szerintem bármely fizetős csoda tippszolgáltató szívesen vállalna. A csoport célja nem az hogy milliókat nyerjenek a követők hanem az hogy leteszteljék a tippeket és a követhetőséget, illetve azt hogy megtudják milyen egyszerűen lehet pénzt nyerni ha egy profi sportfogadó tanácsait követk.

Itt megnyeretem a VIP csoportjaink előfizetési díját, akár hónapokra előre, nem pedig le akarom nyúlni sportfogadók pénzét mint oly sokan teszik. A tudásbázisban is le van írva, a rengeteg segédletben illetve blogbejegyzésben, hogy a profit táblázatok a tippadók eredményeit mutatják be hitelesen változtatás nélkül. Mi pedig megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a tippekből, ami ugyan nem lesz annyi mint a tippadónál, de így is súlyos milliókról beszélünk amiról már megannyi vélemény posztoltunk vagy épp blogbejegyzést sikertörténetetekről amelyet a blogban olvashatsz.

 

Kövesd profi sportelemzők tippjeit! - Fogadj úgy, mint a Profik!

Tehát a profittábla/tipptörténet a tippadók eredményeit mutatja be míg a te saját tipptörténeted az általad elért eredményt. A kérdőívet kitöltők fele a tippek 100%át meg tudta tenni többségében a Tippmixprot használva, tehát ha valakinek ez nem sikerült akkor vagy nem tudott reagálni, vagy sok volt a reakció idő, vagy nem találta meg a tippet vagy alternatíváját azaz nem használta a segédletet. Nem azt mondtam hogy nem kell megdolgozni a pénzért hanem hogy megmutatom mit kell csinálni azért hogy viszonylag szép pénzt hozz össze sportfogadással.

A kérdőív visszajelzések szerint aki fogadta a tippeket az 2-9 tét körült zárt attól függően milyen minőségben követte a tippeket. Lehet csűrni csavarni a dolgot, de akkor is csak egy dolgoz számít: Az hogy a követőink bankrollja lehetőleg hónapról hónapra gyarapodjon, mivel ez mutatja meg hogy tényleg működik a dolog és megéri követni engem, illetve azt ahogyan én fogadok! 😉

A FreeForLife csoportunk januárban már elérte, illetve túlszárnyalta a kitűzött profitcélt, ezért legközelebb már csak február elsejétől lesznek ingyenes tippek! Ha esetleg nem szeretnél addig várni, akkor ajánlom figyelmedbe VIP csoportjainkat, ugyanis ezekből válogatjuk az ingyenes csoportunk tippjeit is! Ha még nem voltál előfizetőnk akkor használd a hellosportinggods kuponkódot és 50% előfizetési kedvezményben részesülsz. Ha pedig már előfizetőnk vagy akkor használd a JAN20 kuponkódot amely 20%-os előfizetési kedvezményre jogosít, 1 db választott csoportra!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...