VIP csoportjaink 2023 decemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
537.36

Összegzés

Közel 18 tét profiton zárt az Artemisz csoport a decemberi hónapban! A kérdőív szerint minden előfizetőnk profittal zárt két kivétellel, akik közül az egyik csak pár napja követi a csoportot, illetve valaki jelezte hogy a saját hibája miatt ért el gyengébb eredményt. Tehát ez egyértelműen mutatja számunkra hogy nagyon is verhető a Tippmixpro, még akkor is ha néhány tipp kimarad vagy épp be kell vállaljunk minimális eltérést. Aki követte a csoport az elmúlt fél évben, vagy épp az elmúlt években, az rengetek pénzt nyert, mivel szinte minden hónapot profittal lehetett zárni. A számok magukért beszélnek, most már 6. éve fut az Artemisz csoport és rendszeresen hozza a jobbnál jobb eredményeket. Ha profi sportfogadás, akkor Artemisz!

Jó néhány dícsérő visszajelzés is érkezett a csoporttal kapcsolatban de egyet kiemelnék ami részletesebben összefoglalja a dolgokat:

“Ebben a hónapban sokkal több tippet tudtunk egyből megtenni. Persze most is volt amit fel kellett írni és várni, hogy megjelenjen a tippmixpron. A megjelenéskor pedig mérlegelni, hogy vajon megfelelő e még a line eltérés. Főleg úgy, hogy ha már 10 pont körüli. A meccset élőben megtenni az nem igazán megy, mert egy 170u odds-u mérkőzés a kezdésre 158u-ig lemegy és annyira haloványan kezdik, hogy tovább süllyed, de a mérkőzés végére meg visszaerősödik 160 fölé, szóval többször el kell engedni egy tippet. Ebben a hónapban az orosz VTB liga tippjeit nem sikerült megtenni és egy pár tipp a kisebb ligából nem került kínálatba. Persze ez símán belefér. Ebben a hónapban is volt többször, hogy számomra 1 ponton múlt egy végkimenetel. A kiküldött line oddsa 1,69 volt és Én többet akartam nyerni és az eggyel nagyobb odds-u linera tettem ami pedig már elment. Dühítő az ilyen, de egy újabb lecke számomra….. Összességében minden okés és elégedett vagyok a csoport tippjeivel , a követhetőség pedig ennyi idő után egyértelműen rendben megy. A vicces az, hogy a kiküldött tippek bajnokságait, kupáit is, hogy megismeri az ember. Pedig régebben nem egy kosár beállítottságú voltam. …, de ha egyszer ez a jövedelmező!!! :)))))”

Pár dolgot azért szeretnék pontosítani ezzel a visszajelzéssel kapcsolatban: Sajnos mindannyian megtapasztaltuk hogy nehezített pályan fogadunk, ugyanis szinte az összes fogadóirodát kiirtották a környékünkről és nagyon korlátozottak lettek a lehetőségeink. Emiatt abból főzünk amink van, és ennek köszönhető hogy néhány tippet nem vagy csak eltérést bevállalva tudunk megfogadni. Ennek ellenére ugyanúgy rendszeres profitot fogunk elérni ezzel a csoporttal, legalábbis ha követitek a tippek alatti fogadási segédletet. Ha valami nem fogadható bármilyen okból akkor egyszerűen ki kell hagyni, felesleges ezen aggódni mert az elmúlt 5 évben is így fogadtunk ráadásul ez a csoport rengeteg profitot hozott a követőinek! Egy dolog biztos! Az Artemisz csoport kb fix pénzt hoz a követőknek még akkor is ha nem tudjuk a legoptimálisabban követni! Illetve azt még megemlíteném hogy a kimaradt tippeket úgy kompenzáltuk hogy több mint 2x annyi tipp került kiküldésre a hónapban, tehát ismét jóval többet adtunk mint amit ígértünk…

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
498.06

Összegzés:

Decemberben 16 tét profit! A többség imádja a Morpheust ami a nagyligás kosár csoportunk! Az összegzés helyett inkább bemásolok egy visszajelzést ami szépen összefoglalja mi is történik a Morpheus csoportban:

“Morpheus az év második felében igencsak ráerősített! Nagyon szépen felhozta az évet havi átlag 11 tét profitra. Gratulálok SG! És nagyon köszönöm! Ha jövöre is meglesz a havi átlag 10 vagy akár 15 tét felett, akár Ártemisz szintjére is emelkedhet a csoport. :)”

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
549.63

Összegzés:

Túl vagyunk a decemberi hónapon, ami teniszben az egyik legnehezebb időszak mivel a nagy ligák többsége szüneten van, és jóval kevesebb bajnokság fut. Ezért úgy kezdtük a hónapot hogy jeleztük néhány tippadó csatlakozását akik főként ITF ligákra küldenek tippeket, illetve azt hogy mivel nem a Bet365 nél fogadunk ezért az oddsban, kisebb nagyobb eltérések lehetnek de ettől függetlenül megéri a tippeket fogadni mivel így is jó profit érhető el. A visszajelzések szerint 8-10 tét profit körül lehetett elérni, ami teljesen jó eredmény ha azt nézzük hogy a december a legnehezebb hónap a teniszben.

Na és akkor jöjjenek a jó hírek: Korábban jeleztem hogy decemberben vendégelőadó lesz a csoportban, mivel a nagyobb teniszligák szünetre mennek így a tippadók is szabadságolták magukat. Az új tippadó szépen bemutatkozott hiszen a csoport 19 tét profittal zárta a hónapot. Mivel ezzel a kisebb ligás teniszes tippadóval is szép profitot lehetett hozni a Tippmixpron, ezért a tippadó mától átkerült a Zeusz csoportba!

Mivel itt a január, visszatért a két fő teniszes tippadónk! Szerencsénkre az egyikük indított egy másik szolgáltatást is, ami azt jelenti hogy brutál jó tippeket fogadhatunk ebben az évben! A nagyobb oddsos első szettes tippadót kivettük, hogy javítsunk a követhetőségen. Az egyik tippadó csak pinnacle irodára küldi a tippeket a másik pedig több irodát is használ, viszont őt már évek óta követjük és fogadjuk ázsiai irodával is, ezért a tippeket könnyedén megfogadhatjuk majd a tippek alatti fogadási segédlet útmutatásával! A tippadók értéke ebben a csoportban a legmagasabb, ami miatt profitban nagyon erős tenisz szezont várok!

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
165.27

Összegzés:

Ebben a hónapban meg kellett elégedjünk az 5,5 tétes profittal mivel a tippadók ligái illetve a tippadók is szabadságolták magukat ami miatt csak 37 tipp érkezett a csoportba. Januárban viszont már várhatóan az átlag feletti tippszámmal lehet számolni mivel…

Mától új tippadó érkezik a csoportba aki a meglévő gárdához csatlakozik! Ettől a tippadótól korábban már kerültek ki tippek a FreeForLife ingyenes csoportunkba is, illetve az Apollón csoport decemberi hónapját segítette nagy sikerrel, amíg a nagyligás tippadók szüneten voltak. Tenisz tippekről van szó főként ITF ligákból és további kisebb bajnokságokból. Az elmúlt két hónap volt a tesztidőszak, amikor is megnéztük mennyire követhetőek profitábilisan Tippmixproval a tippek, és a visszajelzéseitekből kiderült hogy annak ellenére hogy be kell vállalnunk kisebb odds eltérést, mindenképp megéri fogadni ezeket a tippeket hiszen mindben hatalmas érték van. A tippadó extrém jó eredményeket ért el korábban és várhatóan ebben az évben is folytatja az ámokfutását az irodák ellen.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
-34.77

Összegzés:

A decembert 1,16 tét veszteséggel zárta a csoport. Sajnos több tippadó is szabadságolta magát az ünnepekre aki pedig maradt a néhány lehetőségből próbált összehozni valamit sajnos siker nélkül. Átnéztem a tippadókat a csoportban, de a gyengébb eredmény ellenére nincs szükség semmilyen változtatásra, mivel mindegyik tippadó a legmagasabb szinten tevékenykedik, de természetesen a variancia néha hozzájuk is beköszön. 1-2 napon belül az egész gárda aktív lesz és megindulnak a tippek! A csoport egyébként stabil profitot hoz de véleményem szerint ennek a másfél-kétszerese lenne a reális, tehát itt mindenképpen jóval erősebb hónapokat várok!

Héra (Foci) – Összes profit:
-165.55

Összegzés:

4,5 tét veszteséggel zárt a csoport ezért itt kisebb változtatásokat kell eszközölnöm hogy a 2024-es évet jobban indítsuk. Várhatóan erre a csoportra lesz egy promóció, ahol ingyenesen egy hónapig le lehet tesztelni a tippeket, amelyek az új tippadóktól érkeznek.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,229

TALÁLATI ARÁNY

60.98%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.81%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 21,022

TALÁLATI ARÁNY

57.92%

Havi átlag profit

€ 526

ROI

9.39%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,663

TALÁLATI ARÁNY

57.66%

Havi átlag profit

€ 417

ROI

10.21%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...