VIP csoportjaink 2023 szeptemberi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Zeusz (Multisport) – Összes profit:
927.11

Összegzés:

Közel 31 tét profittal zárt a Zeusz csoport, ami elég kiemelkedő eredménynek számít, de mondhatjuk, hogy be volt ígérve a nagy profit hiszen az előző havi Zeusz összesítőben ezt írtam:

“Azért ezt a csoportot nem kell félteni mert váratlanul robbant egyet akárcsak ebben a hónapban az Artemisz vagy a Poszeidón, azaz itt is lesznek még 30-40 tétes profitok. Sokan szeretik a csoportot a jó követhetőség miatt, de ősztől mindenképpen erősebb hónapot várok el, ugyanis itt is visszatértek a korábbi jól termelő tippadók, akik szép eredményt hoztak a korábbi hónapokban.”

Igaz a profit ingadozik a Zeusz csoportban, de az elmúlt 24 hónapból csak 1 db zárult veszteséggel 23 pedig profitot hozott, tehát mondhatjuk hogy érdemes a csoportot követni!

Igazából ami ami szépen megmutatja a csoport eredményességét az a kérdőívben feltett kérdés (Mennyire vagy elégedett a csoport teljesítményével?), ugyanis 85% nagyon elégedett a csoporttal, 15% pedig közepesen elégedett. Ne felejtsd el hogy az elégedettséged a te teljesítményedtől illetve fogadási paramétereidtől is függ, mivel minél jobban tudod követni a tippeket annál jobb eredményt érsz el azaz annál elégedettebb leszel. A követők többsége azt jelölte meg hogy a csoport jól követhető, de természetesen aki lassabb reakcióidővel rendelkezett az több tippnél tapasztalhatott odds változást, hiszen a minőségi tippeknek ez az egyik jellemzője, amellett hogy még úgy is profitot hoznak hogy ha minimális eltéréssel fogadjuk őket, de erről a tippek alatti fogadási segédletben bővebben olvashattok!

A visszajelzésekben látom hogy néhányan 5-10% os tétméretet jelöltetek meg amivel fogadtok, EZ PEDIG ÓRIÁSI HIBA!!!!! Tudom hogy ha kisebb a bankroll akkor a kis tét nem hoz “elég” profitot, de ha túl nagy a tétméreted a bankrollodhoz képest akkor azzal túl nagy kockázatot vállalsz és ha jön egy gyengébb sorozat könnyedén veszélybe sodorhatod a tőkédet. Ez pedig már nem profi sportfogadás hanem szerencsejáték! Lehet hogy ideig óráig szerencséd lesz, de ez előbb utóbb vissza fog ütni! Azonnal olvasd el a fogadási útmutatót és a Bankrollmenedzsment blogbejegyzést!!! Ugyanis ez a kulcsa a hosszútávon is sikeres profi sportfogadásnak!

Érkezett jónéhány visszajelzés a hó végi kérdőívekben de egyet szeretnék kiemelni/megválaszolni ugyanis egész jól sikerült összefoglalnia a lényeget:

“Hihetetlen, hogy mennyi munkat pakoltok bele a tippadas rendszerebe. Ertem ezalatt mind a weboldal uzemeltetest, mind a tippadasok menetet. Messzemenően a legösszeszedetebb, leginformatívabb csapat vagytok. Tobb oranyi, rettentoen hasznos info talalhato az oldalon, az altalanos jellegutol, a legaprobb reszletekbe menoig. Es most itt van ez a kerdoiv is, amibol megint csak az latszik, hogy meg olajozotabba szeretnetek tenni ezt az egeszet. Latszik, hogy az elofizetoi dijert cserebe, valoban egy olyan komplex tippadoi rendszert kapunk, ami egyedulallo ebben a szegmensben. Csak remelni tudom, hogy a jövőben is hasonlo alazattal es szorgalommal fogjatok uzemeltetni a sportinggods-ot es minnel tovább fog tartani ez a kooperacio, amit mar most imadok. Zoldfulunek szamitok meg, hiszen nemreg vagtam bele a sportfogadasba, de nagyon orulok, hogy ratok talaltam. Maradok elofizetotok es rendszeres olvasotok. btw nem tudom, hogy szoktatok-e barmilyen kozossegepito talalkozot csinalni, de en nagyon vevo lennek az olyan rendezvenyekre, ahol mindenki megoszthatja egymassal a tapasztalatait, eredmenyeit, praktikait egy jo hangulatu, kotetlen beszelgetes formajaban.”

VÁLASZ: A célom az, hogy minden SportingGods követő profitábilis sportfogadóvá váljon hosszú távon és felépítsen legalább néhány milliós bankrollt, azáltal hogy lemásolják azt ahogyan én fogadok. Természetesen ez nem egyszerű dolog hiszen mindenkinek más és más fogadási paraméterei vannak, amely befolyásolja az eredményességet, de aki hajlandó arra hogy rávegye magát egy kis olvasásra és szabálykövetésre annak biztosan sok pénzt fogok a konyhára hozni. Az oldalon azért van annyi bejegyzés és olvasnivaló mivel az elmúlt több mint 10 éve tapasztalatait írtam le amelyek nagyobb értékkel rendelkeznek mint maguk a tippek, szóval célszerű mindent elolvasni! A szolgáltatásunk lassan a 6. éve menetel, és ez idő alatt rengeteg milliomosunk született amely valljuk be nem kis dolog, de erről a weboldalon lévő vélemények részben is sokat olvashatsz. Természetesen ezt a részt már nem nagyon bővítjük hiszen akit ennyi visszajelzés nem győz meg, az ingyenes csoportunkkal karöltve, annak valószínű semmi sem lesz elég jó. Ha pedig elégedett valaki a szolgáltatásunkkal csak annyit kérünk, hogy 💰Ajánld barátaidnak az ingyenes FreeForLife csoportunkat és fizess elő kedvezményesen, vagy szerezz ingyen hónapokat! További info: Link

Ártemisz (kosárlabda) – Összes profit:
854.55

Összegzés

28 tét profit felett zárt a csoport szóval a kosár tippek ismét hozták a kötelezőt és persze túl is teljesítették azt. Az Artemisz csoport szinte garancia arra hogy profitot érj el majdhogy havi rendszerességgel. Kicsit a csoport követése nehezebbnek tűnhet, de ha ráérzel a könnyű pénz ízére akkor más tényleg csak azzal fogsz törődni hogy minél több profitot hozz ki ezekből a minőségi kosár tippekből! Itt tényleg nincs mit magyarázni hiszen a csoport tényleg stabil eredményt hoz évekre visszamenőleg, amellyel hosszú távon havi átlagban könnyedén lehet hozni az 10-15 tét profitot, amihez azért tényleg nem kell túl sok mindent tenni. Egy valaki ért el veszteséget, a csoporttal viszont nála úgy gondolom hogy már az iroda limitálja az oddsokat, hiszen már több mint 4 hónapja követi a csoportot, és az irodák bizony nem nagyon szeretik a magunkféle nyerő sportfogadókat… Neked mindenképpen javaslom hogy ellenőrizd az oddsaidat belépve/kilépve és ha szükséges válts irodát annak érdekében hogy több profitot érhess el!

Ha elégedett valaki a szolgáltatásunkkal csak annyit kérünk, hogy 💰Ajánld barátaidnak az ingyenes FreeForLife csoportunkat és fizess elő kedvezményesen, vagy szerezz ingyen hónapokat! További info: Link

A csoport eredményességéről beszéljenek inkább a visszajelzések amelyeket ti írtatok:

Eszméletlen ez a csoport😊

Nincs semmi megjegyzésem, ez egy gyenge hónap volt  de hát van ilyen. VÁLASZ: Rajtad kívül mindenki profittal zárta a hónapot ezért a következő hónapot csak akkor kezdd el ha van olyan irodád ahol nem limitálják az oddsodat, vagy válts nagy ligás csoportra brokerirodát használva! ★

Igazából nem tudok egységet számolni, hogy hany tét a profit. Azt tudom hogy a posszeidon amit 5500al teszek es az artemisz amit 7500al teszek hozott plusz 120-130ezret, 18 nap alatt, sajna szeptember 18an limitalt a bet365, igy akkor elengedtem a csoportokat. Köszönöm köszönöm köszönöm… Nincs elég köszönöm a munkatokra amiálltal a nyár eleji bankrollomat megtriplaztatok hála a 2 csoportnak. Ha ninca alimit meglett volna a bűvös 1 milla amit kitűztem celnak szept végére, de igy se bankodom…

Meggyőzött, folytatom, emelek a büdzsén és így tétméreten is

Ártemisz nagyon profitos csoport, köszönöm és gratulálok! Csak így tovább!

Hozzá amit kell

Végre megtaláltam a helyem nálatok!, többszöröztem a bankom! Köszönöm! 🥰✋🏼

Még csak most vettem igazából, sokat nem tudok mondani, ide mindenképpen kell még egy bet365 vagy 22bet nekem.

nagyon szuper

Nagyon szépen zárt ez a hónap még úgy is hogy néha a kiküldött tipp nyert én még vesztettem a Line változás miatt de ez elenyésző volt, belefér.Köszönöm hogy tag lehetek!

A tippek tovabbra is zseniálisak!!! Számomra csak az fájó, hogy bet18-tól el kellet búcsúzni. Miután ellehenetlenítettek a bet22-n és most már itt (bet18) sem lehet fogadni alternatív iroda nélkül maradtam. Másfél napig a bet365-re sem bírtam belépni,, akkor már tényleg cidri volt!!!

Ezt a kritikát az összes csoportra írom: Nagyon sokszor előfordul, hogyha megjön a tipp, mire meg szeretném rakni, vagy az odds változik, vagy a lineok. Volt nem egyszer olyan eset, hogy a kiküldött tipp után 5 másodperccel már a megrakásnál voltam, de vagy változott a line, vagy pedig az odds. Ezért is mondtam le a Poseidon csoportot, mivel én értem, hogy nektek igy is 200 euró profitotok jött, de nekem sajnos nem, annak ellenére, hogy nagyon odafigyeltem a sebességre és a pontosságra. Persze volt olyan is, hogy nem tudtam megrakni a tippet, de ez az esetek maximum 5%-a. VÁLASZ: A többi visszajelzésből is láthatod hogy a csoportokat profitábilisan lehet követni és habár pont ugyanazt az eredményt nem lehet elérni mint a csoport, azért könnyedén össze lehet rakni pár milliós bankrollt és igazából ez a lényeg. Az odds változásról a weboldalon és a fogadási segédletben is olvashatsz, ahogy arról is milyen módon lehet megfogadni ezeket a tippeket. Én magam sem tudok megfogadni minden tippet és bizony van hogy eltéréssel vagy módosított line-al fogadok viszont ez több mint 10 éve eredményes, tehát érdemes ezt az irányt követni. ★

Ez az a csoport ami még akkor is kiemelkedően teljesít mikor úgy érzem szétesik minden. A jelenlegi fogadási paramétereim közel sem optimálisak és szerintem a tippek 60-70%-át meg se tudtam fogadni de így is olyan eredményt értem el az Ártemisszel amit aláírnék örökre. 😊 Köszi

Nagyon jól követhető. 22beten vagyok ahol egy minimális odds korlátozást kaptam de eltéréssel tudom rakni. Munkám miatt most kevesebb tippet tudtam rakni és ha egy csapatra több tipp jön a 22bet nem enged rá rakni. Ettől függetlenül így is nagyon elégedett vagyok a csoporttal. Lassan Cash out és repülök egy másik bet számlára itt már háromszoroztam a rollt hála nektek. Csak így tovább!

Morpheus (Kosár, kevés Foci) – Összes profit:
849.89

Összegzés:

28 tét profit felett zárta a csoport a hónapot ami már tényleg durván erős időszaknak számít, még akkor is, ha érkezett pár kisebb piacos tipp is amit csak line eltéréssel vagy élőben lehetett megtenni, de az eredményességüket tekintve megérte mindenképp megfogadni a tippeket. A foci tippek nagy része egyébként októbertől már nem lesz a csoportban, hiszen ez egy kosaras csoport ahova a nyári szünet miatt, most érkezik vissza az egyik fő tippadó, így nem lesz szükség kiegészítő tippekre. A foci tippek egyébként nagyon jól teljesítettek az elmúlt hónapokban, így az eredményesebben követhető tippadók valószínű átkerülnek a Héra csoportba. A kérdőív kitöltők 90%-a nagyon elégedett volt a csoporttal, ahogyan én magam is, hiszen láthatóan szépen túlteljesíti az elvártakat, és várhatóan szép eredményeket biztosít majd számunkra az év végi hajrában is!

Az alábbi visszajelzésből kiderül hogy tényleg érdemes hosszútávon követni a Morpheus csoportot:

“Nagyligás csoport lévén teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, főleg úgy, hogy augusztusban +13 egységet termeltünk. Ez messzemenően brutális teljesítmény manapság! Jelenleg is épp az aktuális hét ront az eredményen. Az elmúlt 6 hónapból 1 mínuszos, az se durván. Szóval így tovább, nagy reményeket fűzök ide. Annyit engedj meg esetleg, hogy ide szokott a legtöbb dupla, nem ritka tripla ugyanaz tipp érkezni. Érzésre azt mondom, hogy ezek inkább vesztesek sajnos mint nyertesek, persze konkrét statom nincs erről. Tudom írva van, hogy nem kell többször megjátszani mégis néha elkap a feeling, hogy ha több tippadó is ugyanazt küldi akkor abban hatalmas érték van.”

Apollón (Tenisz) – Összes profit:
275.13

Összegzés:

9,1 tét profittal zárt a csoport, habár azért az első pár hét után benne volt hogy ennek a duplája is összejöhet, de a profit ingadozik így ezzel az eredménnyel kell beérjük. Ami ugyan nem olyan rossz, hiszen egy nagy ligás csoportról beszélünk ahol azért több az ingadozás és valamivel kisebb a profit mint a kisligás társainál, de 84 db tippel azért ez nem is olyan rossz teljesítmény. A tippadók a hónapban visszafogottabb mennyiséget küldtek, de látható volt hogy mindegyik komoly minőséget képviselt, és tényleg nagyon jó szakemberekről beszélünk. A nagyobb ingadozás igazából annak köszönhető hogy az egyik tippadó nagyobb oddsokat küld ahol értelem szerűen kisebb a találati arány, de a nagyobb oddsok bőven kompenzálnak minket. Viszont emiatt több gyenge sorozatot látunk ami igazából csak nagyon rövid távon probléma. A többi tippadó valamivel kevesebb tippet küldött, amelyeknek az átlagoddsa alacsonyabb, így a találati aránya is jóval nagyobb, de várhatóan októbertől ezek a számok már jobban kiegyenlítik egymást. Összegezve, nem rossz az elért eredmény, de kis szerencsével ha másképp alakul a hónap vége akkor sokkal boldogabbak lennénk.

Poszeidón (Foci) – Összes profit:
242.85

Összegzés:

8 tét profittal zárta a csoport a hónapot, de nem lehet természetesen mindig 30+ tétel zárni hiszen a sportfogadás egyik jellemzője az ingadozás. A csoport tagjai szinte mind profittal zártak, de volt két visszajelzés ahol veszteséget kellet elkönyvelni, igaz az egyik inkább a balszerencsének köszönhető a másik pedig inkább a kevésbé megfelelő fogadási feltételeknek. Ne legyünk türelmetlenek vagy mohók, hiszen van olyan időszak mikor gyorsan dől a profit, de van olyan is hogy csak minimális a haladás. A lényeg hogy a bankrollodat minél jobban tudd növelni a következő hónapokban, ezért kizárólag arra koncentrálj hogy minél jobban kövesd a fogadási segédletet. A csoportba továbbra is érkeznek majd a minőségi tippek de azért hamarosan átvizsgálom a tippadókat hogy a lehető legjobb követhetőséget illetve eredményt tudjuk biztosítani. Persze ez igaz a Zeusz és Artemisz kisligás csoportjainkra is, amelyek a szeptemberi hónapban is kimagaslót alkottak!

Héra (Foci) – Összes profit:
-329.47

Összegzés:

A szeptemberi hónapot sajnos 10,9 tét veszteséggel zárta a csoport, ami azért nem túl jó eredmény, főleg hogy a csoport ebben az évben még nem nagyon hozott komolyabb veszteséget. Mindegyik tippadó stagnált, vagy hullámzó eredményt hozott a hónapban és ez okozta a gyengébb eredményt. Bízom benne hogy ennek az ingadozásnak megláthatjuk a másik oldalát is amikor is a tippadók együtt teljesítenek jól, amivel kimagasló profitot hoznak majd a számunkra.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...