Ismét profit az ingyenes tippekkel! (unalmas ugye?)

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Sorozatban a 6. hónapot is profittal zárta az ingyenes FreeForLife telegram csoportunk! Az elmúl két évben pedig volt 23 profitos, és 1 veszteséges hónap! Nem is tudom hogy mi a hihetetlenebb, maga az eredmény, vagy az hogy egy ingyenes csoportról beszélünk!? Elsőre még azt is gondolhatnánk hogy átverésről van szó, csakhogy a dolog teljesen ingyenes és ráadásul időkorlát nélküli hozzáférést biztosít, hiszen erről szól a FreeForLife csoport! Itt megismerkedhetsz a profi sportfogadás menetével és a legfontosabb információkkal, majd hónapról hónapra hizlalhatod a bankrollodat. Majd előbb vagy utóbb, választasz magadnak VIP csoportjaink közül és nekilátsz felépíteni az első egy millió forintos bankrollodat! 

Nézzük mi történt a szeptemberi hónapban!

A durva nyerő sorozat ellenére sem hajlandóak sokan kitölteni a csoportba kitett kérdőívet, amiért cserébe több ingyenes tippet küldenénk, plusz segítenétek a munkámat, így ebben a hónapban a megszokottól eltérően csak a hónap közepén aktiváltuk a tippküldést a FreeForLife csoportban. Majd egy hét alatt gyorsan bevertük a “kötelező” 5 tétes profitot a fogadóirodák nagy bánatára! Összesen 30 db tippet küldtünk ki, amelyből 6-nál visszajárt a tét, 9 vesztes és 15 nyertes lett. Ez 4,89 tét profitot eredményezett, amellyel a követők többsége 3-5 tét közötti profitot tudott realizálni. Természetesen az elért eredmény függött attól hogy ki milyen gyorsan reagált, illetve hogy mely irodáknál fogadott, de mint a kérdőívből kiderült szinte mindenki profittal hozta le ezt a hónapot is. A követők 51%-a a tippek 90-100%-át meg tudta fogadni, tehát a tippek jól követhetőek voltak, habár a Peru ligáknál elég kis piacokra fogadtunk ezért ott az odds változás, valamivel gyorsabb volt. Az elején egyébként a foci tippek gyengébben teljesítettek a kosár tippek pedig parádéztak, majd a foci tippek ismét erőre kaptak így gyorsan meg lett a kitűzött 5 tétes profitcél. A kérdőívből látom hogy sokan nem tartjátok be még mindig a bankrollmenedzsmentet és túl nagy tétmérettel fogadtok a bankrollotokhoz képest. Ez nagymértékben növeli a kockázatot és mint láthattátok az elején, van hogy sorozatban több vesztes tipp is érkezik, ezért erre nagyon figyeljetek oda mert gond lehet belőle! Egy szó mint száz az ingyenes csoportunk ismét hozta a kötelezőt! Ennél talán csak a visszajelzéseitek beszédesebbek, amelyeket mindenképp olvassatok el, mert néhányra adok egy rövid választ ami pontosabb képet ad a profi sportfogadásról!

Visszajelzések:

“Későn csatlakoztam bele a csoportba, a tippek kevesebb mint felet tudtam megfogadni de így is sikerült profitot elérni. Köszönöm a tippeket nagyon megvagyok elégedve.”
“Szuper a csoport.”
“Most nincs extra egyszer lehetne egy teljes hónap kíváncsiságból…” VÁLASZ: Augusztusban volt lehetőség ingyenesen kipróbálni a VIP csoportokat igaz ilyen mostanában nem valószínű hogy lesz. Teljes hónap általában akkor szokott lenni az ingyenes tippeknél, ha nem sikerül elérni az 5 tétes profitcélt, de ilyen elég ritkán van szerencsére, viszont pont ez az időszak amit nem látnál annyira szívesen, hiszen a legjobb az ha nagyon gyorsan elérjük a kitűzött 5 tétes profitcélt. Régebben többször volt hogy megemeltük a profitcélt, amiért cserébe csak annyit kértem hogy töltsétek ki a kiküldött kérdőívet, de a brutál durva eredmények ellenére ez mégsem történik meg. Én magam sem értem a dolgot hiszen az ingyenes csoportban kb hónapról hónapra megy a varázslat, és valljuk be a legtöbben ilyet még sohasem láttak… Mégsem töltik ki a kérdőívet ami kb egy perc lenne.. Tehát így marad az 5 tét ami viszont pontosan elég arra hogy megmutassa hogy érdemes előfizetni a VIP csoportokra, hiszen azokban sokszor 30-40 tét profitokat is el lehet érni.
“Csak így tovább mind az utóbbi hónapokban, mást nem igazán tudok hozzáfűzni 😁”
“A tippmix sajnos nem kínál minden lehetőséget, a többi oldalon való fogadás pedig nehézkes lett.” VÁLASZ: Lehet hogy nehézkes, de nem lehetetlen! Aki szereti a könnyű pénzt, rászán 30-40 percet arra hogy beregisztráljon egy két online irodát és inkább ott fogad. A tippmix profi fogadásra alkalmatlan, inkább egyfajta lehúzást szolgál, így maximum csak egy sokadrangú kiegészítő irodának lehet használni. Ha segítség kell az irodákkal kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot!
“Sok a válszték jól a tippek”
“Teljesen jó. Ami nem ment, az rajtam múlt nem rajtatok.”
“Nagyon jók a tippek.Gratulàlni tudok csak🍀”
“Nagyon elédedett vagyok, ingyenes csoporthoz képest eddig mindig pozitívan zártam. Sajnos egyre gyakoribb hogy csak odds vagy line változással bírom megfogadni a tippeket, akkor is ha gyorsan reagálok. Feltételezem túl sokan vagyunk a csoportban azért van ez. Elő vagyok fizetve VIP csoportra is és sajnos ott is ezt tapasztalom.” VÁLASZ: Néhány tippnél valóban gyors volt a változás mivel nagyon kis piacra jött a tipp, de mint látható az eredményekből, még így is szépen lehetett profitálni. Ha esetleg 22betet vagy 1betet használsz javaslom hogy nézd meg a tippet ugy hogy ki vagy lépve illetve úgy hogy be és hasonlítsd össze azoddsot. Ha eltér akkor az iroda már limitálja a számládat.
“Szerintem jók a tippadók , de később több tapasztalatom lessz bizom benne lessz tovább próba hónap” VÁLASZ: Sajnos nem, mert nem sokan töltötték ki a kérdőíveket, így legközelebb oktober 1 től lesznek ingyenes tippek.
“Nem rossz” VÁLASZ: Magasan van a léc 😀 Ez azért egy leheletnyit több mint nem rossz! 😉
“Most már élesben megyek két csoporttal és az instrukciók betartása mellett biztonságban érzem a bankrollt, amely gyarapodásnak is indult. Ezt ilyen betanuló hónapként kezeltem, következő hónaptól egy kis extra tőkét belepakolok, ha kell, rendelkezésre áll, hogy a tétméreten emelhessek.”
“Az Ázsiai oddsok nem jönnek be mert sok helyen nem lehet rá fogadni. Jó lenne ha pár mondatot odairnal a kép mellé h miért tetted meg” VÁLASZ: Légyszíves olvasd el a tippek alatti fogadási segédletet illetve a csoport leírását. Ott mindent megtalálsz ami szükséges ahhoz hogy a legeredményesebben fogadd a tippeket. Ott leírtam azt is hogy én milyen irodákat használok, nektek csak annyi a dolgotok hogy lemásoljatok azt ahogyan én fogadok.
“Szimpatikus a csoport, egyenlőre még meg kell szoknom, hogy hol és hogyan keressem a tippeket, és, hogy melyik ázsiai hendi mit jelent, mert eddig azokat sosem fogadtam, de érthető minden, és remélem pluszos lesz minél többször 🙂 Köszönöm nektek!”
“Köszönöm a tippeket, sikeres hónap volt ez is! Jó ez az ingyenes csoport, mert legalább egy VIP csoportra mindig össze lehet szedni a tagdíjat! 😉 Sajnos volt pár tipp, ami a késő esti órákban jött, így nem tudtam azonnal reagálni (gyerek fürdetés, altatás, stb.), az odds is eléggé beesett addigra (volt, amit meg sem tudtam már fogadni), de így is pluszban zártam. Csak így tovább!”
“Meg vagyok elegedve”
“A jövő hónapban fogadni szándékozok, jók a tippek tetszik”
“Hajrá”
“Nagyon tetszik eddig”
“Gratulálok a tippekhez”
“Nagyon jó a csoport, lassan előfizetes lesz a vége 🙂”
“Jók a tippek ,hosszútávon hoznak profitot.”
“Nagyon sok tipp Pinnacle irodából való volt, volt amit nem találtam Bet365-ön, Peru 2 – vagy minimálisan, de rosszabb geltételekkel. Illetve volt olyan tipp is, kosár -8,5 ről, fél percen belül reagáltam, megfogadtam, de már nekem ilyen rövid idő alatt -10,5 mutatott ami 1 kosarnyi eltérés csak, de nekem pont elment, -8,5 el jött volna. De ez nem a ti hibátok természetesen 🙂 csak a tapasztalatomat írtam le.”
“👌”
“Ebben a hónapban nem tudtam kezelni a Free t a 2 vip csoport mellett.”
“Szuperek vagytok! Azt hittem iroda váltásom miatt nehezebb lesz követni titeket, de nem így lett. Alig néhány tucat tippből elérni ezt az eredményt, zseniális a csapat. Gratulálok és köszönöm a munkátokat!”
“Ok”
“Ennek amit ti csináltok szerintem nincsen párja nálunk. Csak így tovább! Nagyszerű ez a csoport, meg ugye az összes másik vip is. 😁”
“Hosszú!!!”
“Sok jó tipp volt ügyesek vagytok”
“Elő vagyok fizetve csoportra, így csak kiegészítésképpen fogadtam az ide érkező tippeket, ami más csoportból érkezett, ezért a kisebb profit, összességében teljesen meg vagyok elégedve hónapok óta.”
“Nagyon tetszik, tobb nagyligas tipp jobb lenne, amit mindenhol lehet rakni!” VÁLASZ: Próbálom az arányokat úgy alakítani hogy a tippek többsége mindenkinek fogadható legyen, de ez nem csak rajtam múlik, meg persze van egy profit elvárás is, emiatt nagyon sok változót kell figyelembe vegyek. 
“Szuper”
“Tetszettek a free tippek, ígéretesnek tűnnek az eddigi eredmények, sajnálom hogy most találtam csak az oldalra, de bízom benne, hogy majd bet nélkül is sikerül majd a profitálás.”
“Szeretem a csoport könnyű követhetőségét.”
“Megvagyok elegedve, tippmixpron sajnos par meccs nincsen fennt de persze ez nem a ti hibatok.”
“Héra csoport tag vagyok. Egyelőre nem vagyok teljes mértékben meggyőzve, hogy hosszabbítsak vagy bővítsem más csoportokra a VIP tagságom. Továbbra is teszem a Hera csoport tippjeit csökkentett egységgel, remelem javulás történik a Hera csoport teljesítményben. Az ingyenes tippek megfigyelés alatt vannak.”  VÁLASZ: Egyenlőre ebben a hónapban stagnál a Héra csoport, de a többi csoport viszont szépen hasít. A Héra nagyligás csoport ezért nagyobb az ingadozás, de ettől függetlenül ugyancsak szép profitot lehet vele elérni, de pár hetes követés után még nem mutat reális képet. Előző hónapban is az utolsó héten verte be a 10 tétes profitot, remélhetőleg most is így lesz, de fontos tudni hogy nem lehet minden hónapot nagy profittal zárni a variancia miatt.
“Teljes mértékben meg vagyok elégedve, mint mindig. Vezetek már 3 hónapja egy saját profittáblát is ahol pontosan tudom követni, hogy mit-mikor és milyen odds-al tudok megfogadni. Eddig a bankrollom ezalatt az idő alatt a 10x-re növekedett.”
“Próbának előfizettem a Zeusz csoportra, sajnos külföldi nyaralás miatt egy hétig nem tudtam fogadni, de elégedett vagyok, látom, hogy ha jobban ráfekszem, kifizetődő a befektetés. :)”
“Sok az ázsiai hendi”
“Kicsit soknak találom azt a tippet ahol nagyon kevés idő van hátra a kezdésig”
“Szokasos profi munka remelem a tobbiek is kitoltik es mehet egy 10egyseges honap🙏🏽😁”
“Nincs kritikám, elismerèsem, hogy ikyen profi munka folyik!”
“27 tippet sikerült megfogadnom, teljesen elégedett vagyok a csoporttal. Sajnálom, hogy kevés a visszajelzés, köszönjük az ingyenes tippeket!”
“Az elmúlt néhány hónapban szünetet tartottam az ingyenes csoportnál, mert már csak bróker irodában tudok fogadni, a Bet365, az 1xbet és a 18bet is limitált. Láttam az előző tipptörténetekből, hogy egész jól követhető az ingyenes csoport, főleg nagy ligás tippek jönnek, ezért tértem most vissza, és nem bántam meg, három tippet nem tudtam csak megfogadni, egyébként nagyon jól követhető és értékes volt a csoport, köszönöm szépen.”
“Osszessegeben elegedett vagyok!😊”
“GG!!!”
“Sajna a hónap közepén érkezett az ujabb bet365 limitalas, igy nem tudtam kimaxolni a csoportot, de igy legalább kozben beregeltem winmastersre és a tippmixprora is. Azt hiszem annál nem kell többet mondanom az eredmenyessegetekrol, hogy idén mar a 3. Bet365 cuccot nyitom, a bankrollom nyár eleje óta megtriplazodott 😁 köszönöm!”
“Nagyon örülök, hogy végre rátok találtam és növekszik a bankom! ✋🏼”
“Továbbra is csak hálásak lehetünk, köszi a munkátokat!!! Ha valaki tényleg profitálni akar és mindent megtesz, keresi a legjobb oddsokat stb. akár még kicsit jobban is teljesíthet mint a csoport. Nekem 5,1 egység lett végül. És igen mindezt BET365 NÉLKÜL.”
“nagyon jó a csoport, a lehetőség is hogy létezik ilyen ingyenes csoport. Jól fogadható többnyire. Pár tippről lecsúsztam,(persze hogy azok nyertek),nyaralàs miatt, de teljesen elègedett vagyok.”
“Sajnos a BET365 megszüntette a profilom így ebben a hónapban sem tudtam megtenni a tippek nagy részét”
“Eddig megfigyeltem, de ezután szerintem meg is fogadom a tippeket, és ha ebből összehozom egy tagsági árat, akkor valószínűleg előfizetek.”

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...