Artemisz csoport info

Hírlevél

Az augusztust közel 40 tét profittal zártuk, viszont aki új, annak tudnia kell, hogy nem fog minden hónapban ilyen eremény születni, hiszen a profit, illetve a csoport által elért eredmény ingadozik!

Tehát folyamatosan jönni fognak jobb és gyengébb sorozatok, de szinte minden hónapot profittal fogunk zárni. Ritkán ugyan előfordulhat veszteséges hónap, ami a sportfogadás velejárója, éppen ezért nagyon fontos a megfelelő tétméretválasztás, illetve a bankrollmenedzsment, hiszen ez védi meg a bankrollunkat a veszteségektől! Arra számíts, ha hosszútávon követed a csoportot, akkor havonta átlagosan 10-15 tét profitot fogsz elérni! Ha odateszed magad és követed az útmutatásomat akkor ennél több is elérhető, de természetesen ez nagyban függ a saját fogadási paramétereidtől is! 

Mint tudjátok a kosárlabda ligák többsége leáll nyáron és csak októbertől indul be az összes liga. A leállás alatt pedig azokra a ligákra fogadunk amire épp van lehetőség, ilyenkor kisebb piacokat érünk el, azaz nehezebb követni a tippeket, mert gyorsabban változnak az oddsok, de mint augusztusban is láthattátok azért még ezt az időszakot is ki tudjuk maxolni! Most szeptemberben már sok bajnokság elkezdődik, és várhatóan ebben a hónapban valamivel több lesz a kiküldött tipp is, de ezt előre megmonadni nem könnyű, hiszen pontosan nem tudni hogy egyes tippadók mikor kezdik meg a munkát. A tippek kb 50%-a továbbra is Bet365 irodára fog érkezni, de a többi tipp nagyrésze ugyancsak fogadható lesz Beten, amivel már komoly profit érhető el. Természetesen aki 22bettel fogad ugyancsak meg tudja tenni szinte az összes tippet, de Winmasterssel is szép profit hozható. 18Bet is nagyon jó a tippek követésére, amit skrill virtuális vagy fizikai kártyával fel lehet tölteni vagy akár simán Revoluttal. Sok lehetőség van de ha nehézségekbe ütközöl inkább írj emailt a [email protected] címre és segítünk! Láthatjátok hogy nagyon jó a csoport tehát megéri ez a kis plusz macera hogy az összes irodát kifosszuk.

FONTOS: Ha ész nélkül emeled a tétméretedet, vagy túl nagy tétméretet használsz, vagy több kisligás csoportot követsz, akkor az iroda sokkal előbb fogja limitálni a fiókodat ami után meg már nem tudsz ott fogadni többé. Ez azt jelenti hogy sokkal több pénzt el tudsz hozni ha odafigyelsz arra mit hol és hogyan fogadsz! Erről bővebben itt olvashatsz: LINK (KÖTELEZŐ)

Szeptemberben még lesz egy két tipp ami nehezebben követhető, de amint visszatérnek a tippadók akkor kiveszem azokat akiket a lassabban reagálók kevésbé tudnak fogadni. Ez persze nem azt jelenti hogy lesz idő nézegetni, hiszen nagyon jó minőségű tippekről van szó, az irodák pedig nem fogják hagyni hogy a rosszul megállapított esélyek hosszú ideig úgy maradjanak. Természetesen a csoportban továbbra is a legjobb kosár tippek fognak érkezni, ezért légy résen és tegyél meg mindent annak érdekében hogy a lehető legjobban meg tudd fogadni a tippeket!

Mit kell tenned?

1. Rendelkezz a megfelelő irodákkal! Az a legjobb ha több irodát is tudsz használni mert úgy jóval több profitot el lehet hozni!

2. Reagálj minél gyorsabban! Minél gyorsabb vagy annál jobb feltételekkel meg tudod fogadni a tippet, ez pedig több profitot fog jelenteni!

3. Szigorúan kövesd a tippek alatti fogadási segédletet! Tudd hogyan kell megfogadni a tippeket, tudd hol és hogy kell keresni, tudd mi mit jelent és hogy milyen eltéréseket lehet bevállalni! Olvasd el újra az Artemisz csoport leírását! LINK

4. Figyelj oda a tétméretedre és ne légy túl mohó, mert azzal csak az irodádat nyírod ki idő előtt! Bankrollmenedzsment: LINK

5. Ne hibázz! Ha megfogadtad a tippet ellenőrizd is vissza! Ha egy tippről lemaradsz, ne bosszankodj, várd a következőt, lesz bőven tipp!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...