Gyors profit az Artemisz kosár tippjeivel!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Az Artemisz csoport évek óta hozza a legjobb kosárlabda tippeket és erről most ti magatok is meggyőződhettetek az elmúlt 6 napban, ugyanis ez idő alatt közel 11 tét profiton áll az augusztusi hónapban! Nem szabad megfeledkezni arról, hogy augusztus van, tehát a kosár ligák többsége nyári szünetet tart, szóval nem egyszerű a tippadók dolga, mivel ilyen gyatra kínálatból ilyen kiemelkedő eredményeket elérni ami azért nem kis teljesítmény. Ebben az időszakban a tippek követése valamivel nehezebb, mivel a legkisebb piacokra fogadunk, ráadásul jelenleg mindenki ezekre fogad. Viszont a visszajelzéseitekből egyértelműen látszik hogy a követők 95%-a, 4 és 10 tét profitot ért el, attól függően milyen gyorsan reagált, mennyi tippet fogadott meg, és milyen fogadóirodákat használt. Minél pontosabban követte valaki az útmutatásomat annál több profitot ért el! (Fogadási segédlet Link)

Nézzük át a kérdőívben szereplő kérdéseket és válaszokat: A kitöltők 81%-a nagyon, 19% pedig közepesen elégedett a csoport teljesítményével. Látható hogy a csoport jól működik és tényleg azt nyújtja, mint ami a leírásban és a tippek alatti segédletben olvasható. Ugye aki közepesen elégedett, az azért jelölte meg ezt, mivel jobban eltért az eredménye a csoport eredményétől, de a ti eredményeitek mint láthatjátok nem a tippektől, hanem a ti fogadási paramétereitektől függenek! Minél jobban követitek az útmutatásomat annál eredményesebbek lesztek, minél eredményesebbek lesztek annál elégedettebbek lesztek! 😉  (Fogadási segédlet Link)

A kérdőív végéről néhány visszajelzést kiválasztottam és megválaszoltam mivel nagyon tanulságos lehet mindneki számára. Ne feledd, a cél az hogy minél eredményesebb legyél, amit egyedül te magad tudsz befolyásolni!

“Eddig nagyon tetszik, de varom,hogy beinduljanak az europai bajnoksagok, akkor konnyebben lehet majd fogadni talán.”  VÁLASZ: Igen, szeptembertől már kezdődik a javulás és októbertől már minden liga menni fog! Szerencsére azért így is sikerül minden hónapot profittal hozni és valljuk be, azért játszva napi pár perces munkával, elég szép pénzt össze lehet hozni! A követhetőség valamelyest javulni fog, és a tippek nagyobb részét már az irodák többségénél fogadni lehet majd.

“Az augusztusi hónap nagyon jól indult. Hamarosan növelem a tétméretet ahogy a bankrollom is növekszik a leírás alapján persze.” – Válasz: 6%-os tétméretet jelöltél meg ami túl nagy kockázatot jelent, ugyanis az egy dolog hogy jól indult a hónap és elég stabil eredmények jönnek, de mindig vannak ingadozások! Gondolj csak bele, mi van akkor ha van egy 10 tétes lejtmenet? Az azt jelenti hogy a bankrollod 60%-a eltűnik, de láttunk már 15 tétes ingadozást is… Nem véletlen hogy ennyire sokszor hívom fel a figyelmeteket arra hogy kövessétek a fogadási útmutatót és tartsátok be a bankrollmenedzsmentet, mivel az garantálja hogy hosszútávon is eredményes legyél! nem szabad mohónak lenni ugyanis igaz hogy a nagy téttel könnyebben jön a profit de gyengébb időszakban viszont nagyobb a veszteség tehát emiatt okosan kell megválasztani a tétméretet.

“Összehasonlítva az ingyenes csoport tippjeivel, nagyon gyorsan változnak az oddsok vagy a lineok a tipp beérkezése után. Előfordult többször is, hogy 10 másodperccel a tipp után már csak nagy változással tudtam volna megfogadni.”  – Válasz: Minden VIP csoport más és más, de mint látod nagyon megéri “gyorsnak” lenni főleg akkor fogod ezt megérteni ha majd jön egy 20-30 tét profitos hónap, és fél szemed mindig a telefonon lesz! 😀 Héra, Apollón Morpheus jobban követhetőek mivel nagyobb ligákra fogadunk, de a követők sokszor kiemelik a Zeusz csoport jó követhetőségét is, Poszeidón meg mindig hozza a “szokásos” profitot.. Szóval a kérdés csak az, hogy neked elég a kevesebb profit, vagy hajlandó vagy kicsit “többet dolgozni” a nagyobb profit érdekében? TIPP: Ellenőrizd az 1xbet/22bet irodádnál az oddsokat kilépve és belépve hogy esetleg nem korlátoz e az iroda! Régóta követsz már minket, szerintem kezdenek kevésbé szimpatikusnak találni, ugyanis nem szeretik a nyerő fogadókat 😉

“Van pár tipp ami Pinnacle irodára ment és Bet365 irodán csak sokkal később lehetett fogadni az adott eseményt de már sokat változott a fogadás és nem volt értelme megtenni. – Válasz: Ha ez valóban zavarna gondolom már regisztráltál volna egy plusz kiegészítő irodát nem igaz? 😉 Én megmutattam leírtam hogy tudod a legtöbb profitot elérni ezekkel a minőségi kosár tippekkel a többi már csak rajtad múlik! Sok meccset meg tudtam fogadni broker irodában vagy pinnacle klón irodánál, erre neked is ott van a lehetőség. Persze nekem is maradnak ki tippek, de inkább arra kell koncentrálni amit meg lehet fogadni illetve arra hogy biztosítsd a megfelelő feltételeket a legeredményesebb fogadáshoz. Ha a hónap végén lesz 20 tét profit és nekem csak 15 tét profitom lesz azért nem leszek olyan szomorú! Évek óta fogadom már ezeket a tippeket és jónéhány irodát kivégeztem, és szinte mindegyiknél kivétel nélkül profitot hoztam el! Csak annyi a dolga mindenkinek hogy kövesse a fogadási segédletet és azt veszitek észre hogy a bankrollotok folyamatosan gyarapszik!

“A követhetőség szerintem teljesen jó, ha jól emlékszem még így hogy egyenlőre csak bet365ot használok, így se maradt ki egy tipp sem. Az igaz hogy van amikor 1-5 másodpercen belül reagálok és már keresem is a meccset de még így is van hogy Line változással tudom csak fogadni, de ilyenkor természetesen követem a fogadási útmutatót. A javaslat szerint robot üzemmódban nyomom így ezen kívül mást nem is igen figyelek, és írtad hogy most a többi infó annyira nem is lényeges, így akkor nem nézek utána a történetben.”  — Válasz: Mint láthatjátok ennyit kell tenni, semmi mást! Lehet hogy valakinél marad ki tipp, vagy épp lassabban tudsz reagálni, de ha odafigyelsz és követed a leírtakat a profit nem marad el!

“Nagyon jo a csoport, sajnos Bet365 masodzsor is korlatoztak, de ratalaltam Cbetre, valahogy eddig elkerulte a figyelmemet, kiegeszito irodanak akartam hazsnalni, de foiroda lesz belole hamarosan, Winmasters helyett…. Eddig a legtobb Artemisz tippet Cbetten lehetett megtenni, miota kovetem a csoportot, lassan egy eve.”  Válasz: Minden fogadóirodát kivégzünk amit csak lehet! De figyelj arra hogy mielőtt fogadsz csináld meg a fiókod hitelesítését, ne vegyél igénybe bónuszt, és ne fogadj túl nagy téttel mert a kisebb irodákban azért előbb felfigyelhetnek rád.

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...