VIP csoportjaink 2023 júliusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

Ártemisz – Összes profit:
361.68

Összegzés

A hónap utolsó napján 12 tét profiton állunk amit az úgynevezett “elmegy” kategóriába raknánk, de tekintve hogy nyár közepe volt és ilyenkor a legtöbb kosár liga nyári szüneten van, így ezzel kell beérjük. Viszont augusztustól már megindul a javulás a meccskínálatban, amely októberre fog teljesen visszarendeződni. A nyári időszakban egyébként valamivel nehezebb komolyabb profitot hozni mivel ilyenkor kisebb piacokra fogadunk és az oddsok gyorsabban változnak, viszont a kérdőívekből egyértelműen kiderül, hogy szinte mindenki profitban tudta zárni a hónapot. Volt néhány ember aki 0 körül zárt viszont ennek két fő oka volt: Az egyik hogy 30-60 perc feletti reagálási idővel rendelkeznek ami a nyári időszakban már kicsit sok, a másik pedig a nem megfelelő fogadóiroda használata. Ebbe beletartozik az is hogy valaki csak tippmixel, vagy broker irodával akarja követni a csoportot, vagy épp az hogy a 22bet/1xbet stb iroda már limitálja az oddsát(ellenőrizd ha ezt használod), vagy épp olyan line/odds eltéréssel fogad amit már a fogadási segédlet nem enged. Az elért profit nagysága leginkább rajtad múlik, ezért nagyon fontos hogy mindent megtegyél annak érdekében hogy a legtöbb profitot tudd elhozni! Az Artemisz csoporttal tényleg szinte minden hónapot profittal lehet zárni, de nagyon nem mindegy hogy mennyivel! Ezért megkérek mindenkit hogy próbáljátok nagyon pontosan követni az általam leírtakat, mert igencsak könnyű pénzt fog jelenteni a számotokra ha ezt a csoportot követitek!

Pár pontban összeszedem melyek a legfontosabb paraméterek ahhoz hogy a lehető legprofitábilisabban tudd követni az Artemisz csoportot!

  1. Fogadóiroda (legjobban használhatótól kezdve): 22Bet(vagy valamelyik 1xbet klón iroda), 18bet/1bet, Bet365, GG.bet, Winmasters, Brokeriroda/Pinnacle, Unibet, stb. Az első kettőnél a tippek szinte mindegyike elérhető, viszont a többinél érdemes plusz irodát használni. Pl: Tegyük fel hogy van 3 db irodád egyszerre, ezekből az egyiket fogod gyakrabban használni a többit meg csak akkor ha a fő irodádban nem elérhető a tipp és ha tudod megfogadod azoknál, vagy kihagyod a tippet. igazából csak annyi plusz munkát jelent az egész hogy beregisztrálsz plusz néhány irodába és ha kell ránézel. A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link
  2. Gyorsaság: A lehetőségeidhez képest, fogadd meg minél gyorsabban a tippeket! Ismerd a fogadóirodádat, és a fogadási típusokat! Minél gyorsabban fogadod meg a tippet, annál közelebb tudod azt megtenni az ajánlott line/odds-hoz képest és annál nagyobb lesz a profitod is!! Ne fogadj túl nagy odds vagy line eltéréssel, ha nem fér bele a segédletben leírt szabályokba, inkább akkor hagyd ki a tippet! Nem az a cél hogy minden tippet megfogadjunk valahogy, hanem az a cél hogy úgy fogadjuk meg a tippeket hogy megfelelő érték legyen bennük!
  3. Fogadási segédlet ismerete és használata: Fogadási segédlet ismerete és használata! Fogadási segédlet ismerete és használata! Fogadási segédlet ismerete és használata! Fogadási segédlet ismerete és használata! Fogadási segédlet ismerete és használata! 😉

Zeusz – Összes profit:
460.20

Összegzés:

A hónap utolsó napján 15.3 tét profiton állunk, ami ugyan nem rossz de mivel a csoport fő tippadója bealudt és elmaradt tőle a megszokott profit így nem sikerült 20 tét fölé kanyarodnunk. Augusztusban remélhetőleg már nem lesz ilyen probléma és a tippadók egy nagyon erő hónapot fognak hozni, amivel szépen gyarapíthatjuk a bankrollunkat! A csoport követhetősége eléggé rendben van, mint ahogy a visszajelzésekből is látom és persze tapasztalom is, és valóban szinte mindenki elégedett.

Nekem kicsit magasabb elvárásaim vannak, mivel pontosan tudom hogy a csoport ennél jóval több profitot is tud hozni, amit remélhetőleg augusztusban be is fog bizonyítani. A csoport követésére a Bet365 iroda a legoptimálisabb, de én pl a tippek nagyrészét broker irodánál fogadtam, Winmasters és yonibet társaságában, és még így is teljesen jól követhető volt. Persze itt is fontos a gyorsaság, ezért célszerű minél előbb megfogadni a tippeket, de a legtöbb esetben ha lemaradsz egy tippről élőben meg tudod fogadni, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Itt már csak az a kérdés hogy veszed e a fáradtságot és beállítod e az eredmények applikációban a meccskezdést és megfogadod e élőben! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Természetesen itt is alap hogy a fogadási segédletet betéve ismerjük, mivel azzal tudod maximalizálni az elérhető profitot. A visszajelzésekből látom hogy sokan ezt nem teszik meg, és olyan hibákat követnek el, amelyeket könnyen elkerülhetnének ha használnák a tippek alatti fogadási segédletet! Vagy mások hibájából tanulsz vagy a sajátodéból!

 

Poszeidón – Összes profit:
369.87

Összegzés:

Az utolsó napon 12,3 tét profiton állunk, igaz a hónap közepén volt egy kis hullámvasutazás mert volt egy gyenge széria, de szerencsére ezt a hónap utolsó hetében sikerült megfelelően kompenzálni. Augusztusban valamivel több tippre számíthatunk és nagy eséllyel jóval több profitra is, mivel ebben a hónapban már visszatérnek a tippadók kedvenc ligái, ahol a legerősebben teljesítenek. A csoport stabil eredményeket hoz és a következő hónapokban még több profit várható, mivel vége a nyári szünetnek és itt a lehetőség hogy a tippadóink ismét bizonyítsák azt hogy miért is vannak itt.

A csoport követésére a Bet365 iroda a legoptimálisabb, de én pl a tippek nagyrészét broker irodánál fogadtam, Winmasters és yonibet társaságában, és még így is teljesen jól követhető volt. Persze itt is fontos a gyorsaság, ezért célszerű minél előbb megfogadni a tippeket, de a legtöbb esetben ha lemaradsz egy tippről élőben meg tudod fogadni, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Itt már csak az a kérdés hogy veszed e a fáradtságot és beállítod e az eredmények applikációban a meccskezdést és megfogadod e élőben! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Természetesen itt is alap hogy a fogadási segédletet betéve ismerjük, mivel azzal tudod maximalizálni az elérhető profitot. A visszajelzésekből látom hogy sokan ezt nem teszik meg, és olyan hibákat követnek el, amelyeket könnyen elkerülhetnének ha használnák a tippek alatti fogadási segédletet! Vagy mások hibájából tanulsz vagy a sajátodéból!

Morpheus – Összes profit:
527.61

Összegzés:

A hónap utolsó napján 17 tét profit felett áll a csoport, ami nagyrészt az itt érkező brutál jó tenisz tippeknek is köszönhető, mivel a hónap közepén ránk jött a rohadás és kicsit visszaesett a profitunk, de aztán utolsó héten beindult a henger! Ugyan a csoportba leginkább nagyligás kosár tippek érkeznek de nyáron kiegészült tenisz és foci tippekkel is. Várhatóan 1-2 hónapon belül visszaáll a rend és visszatérnek a profi kosár tippadóink is akik épp nyári szüneten vannak. Ekkor majd a teniszes tippadó a teniszes csoportba kerül, a focis pedig valószínű a Hérában landol, attól függően befér e a jelenlegi tippadók közé. Jónéhány nagy oddsot fogtunk a hónapban és aki követte a csoportot, biztosan elégedett volt az elért eredménnyel! A tippek a nagyobb ligákra érkeztek ezért jól követhetőek voltak szinte minden irodánál. Durván jó eredménnyel zártuk a hónapot, és bízunk a hasonló folytatásban, hiszen mint minden VIP csoportban itt is a legjobb tippadók tippjeit érhetitek el!

A csoport követésére a Broker iroda a legoptimálisabb, de tovább növelhető a profit ha van mellette egy kiegészítő iroda mint pl a winmasters vagy a yonibet! Persze itt is fontos a gyorsaság, ezért célszerű minél előbb megfogadni a tippeket, de a legtöbb esetben ha lemaradsz egy tippről élőben meg tudod fogadni, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Itt már csak az a kérdés hogy veszed e a fáradtságot és beállítod e az eredmények applikációban a meccskezdést és megfogadod e élőben! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Természetesen itt is alap hogy a fogadási segédletet betéve ismerjük, mivel azzal tudod maximalizálni az elérhető profitot. A visszajelzésekből látom hogy sokan ezt nem teszik meg, és olyan hibákat követnek el, amelyeket könnyen elkerülhetnének ha használnák a tippek alatti fogadási segédletet! Vagy mások hibájából tanulsz vagy a sajátodéból!

 

Héra – Összes profit:
48.51

Összegzés:

A hónap utolsó napján minimális profitban vagyunk, ami azért kicsit fájó mivel az utolsó két hét gyengébben sikerült és lefaragta az addig elért profitunkat. Persze az ingadozás a profi sportfogadás része, és ez hozzátartozik a tevékenységünkhöz, de minden alkalommal nehéz beletörődni… Augusztusban itt ugyancsak igaz hogy kezdődnek a nagyobb bajnokságok, és kezdenek visszatérni a régi tippadóink is a nyári szabadságról, és remélhetőleg hozzak majd a korábban megszokott magas profitot. A tippek vegyesen fognak érkezni az egész világból, amelyek többsége jól követhető lesz, de ritkán érkezhet néhány kisebb piacos tipp is ezeknél gyorsabb változás is előfordulhat, ezért mindenki kövesse a tippek alatti fogadási segédletet! A csoportban nagyon jó tippadó gárdát sikerült összeállítani ezt bizonyítja hogy ez az év szép eredményekkel zárult, de véleményem szerint ennél még erősebb “évzárásra” számíthatunk!

A csoport követésére a Broker iroda a legoptimálisabb, de tovább növelhető a profit ha van mellette egy kiegészítő iroda mint pl a winmasters vagy a yonibet! Persze itt is fontos a gyorsaság, ezért célszerű minél előbb megfogadni a tippeket, de a legtöbb esetben ha lemaradsz egy tippről élőben meg tudod fogadni, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Itt már csak az a kérdés hogy veszed e a fáradtságot és beállítod e az eredmények applikációban a meccskezdést és megfogadod e élőben! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Természetesen itt is alap hogy a fogadási segédletet betéve ismerjük, mivel azzal tudod maximalizálni az elérhető profitot. A visszajelzésekből látom hogy sokan ezt nem teszik meg, és olyan hibákat követnek el, amelyeket könnyen elkerülhetnének ha használnák a tippek alatti fogadási segédletet! Vagy mások hibájából tanulsz vagy a sajátodéból!

 

Apollón – Összes profit:
141.63

Összegzés:

A hónap utolsó napján 4,72 tét profitban vagyunk, mivel az első 10 nap nem alakult valami fényesen, igaz onnantól már volt egy jobb széria de a nagy profit egyenlőre még várat magára. A csoport tippadói továbbra is bizalmat élveznek, de azért nem ártana ha már lenne egy kis szerencsénk is, és kicsit többet láthatnánk abból a bizonyos nyerő szériából ami a hónap közepén is előfordult. Persze legyenek reálisak az elvárásaink, mivel a profit és az elért eredmény minden tippadónál hullámzik, de egyértelműen látszik hogy a tippadók biztos tippeket küldenek, és profitot fognak hozni a számunkra. 

A csoport követésére a Broker iroda a legoptimálisabb, de tovább növelhető a profit ha van mellette egy kiegészítő iroda mint pl a winmasters vagy a yonibet! Persze itt is fontos a gyorsaság, ezért célszerű minél előbb megfogadni a tippeket, de a legtöbb esetben ha lemaradsz egy tippről élőben meg tudod fogadni, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Itt már csak az a kérdés hogy veszed e a fáradtságot és beállítod e az eredmények applikációban a meccskezdést és megfogadod e élőben! A legjobb fogadóirodák listáját itt találod: Link

Természetesen itt is alap hogy a fogadási segédletet betéve ismerjük, mivel azzal tudod maximalizálni az elérhető profitot. A visszajelzésekből látom hogy sokan ezt nem teszik meg, és olyan hibákat követnek el, amelyeket könnyen elkerülhetnének ha használnák a tippek alatti fogadási segédletet! Vagy mások hibájából tanulsz vagy a sajátodéból!

 

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...