Ismét egy profitos hónap az ingyenes FreeForLife csoportban!

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

9 nap alatt sikerült az 5 tétes profithatár közelébe kerülnünk és ezzel ismét sikerült hozni egy profitos hónapot, szám szerint a 6.-at ebben az évben! Hihetetlen eredményeket produkál a csoport hónapról hónapra de ezt te magad is láthatod és megbizonyosodhattál róla hogy valóban egy profi és hiteles szolgáltatásról van szó, hiszen szinte 100% pontosan azt kapod amit a csoport leírásában olvashattál! Úgy gondolom ez nagy szó a mai világban, amikor az igazi tudás helyett inkább a csalás vagy az átverés a jellemző, de bizonyára ezt már ti is megtapasztaltátok korábban. Nézzük mit tudott a csoport ebben a hónapban!

A visszajelzések szerint, mindenki aki követte a csoportot profitban zárt, még akkor is ha nagyban eltért azoktól a paraméterektől amit a fogadási segédletben leírtam! A statisztikák egyértelműen megmutatják, minél pontosabban követte valaki a segédletet, annál közelebb zárt a csoport profitjához, sőt néhányan hasonló eredménnyel zártak. Tehát a csoport pontosan hozta azt amit kell! Arra a kérdésre hogy mennyire vagy elégedett a csoport teljesítményével szinte mindenki azt válaszolta hogy “nagyon” de pár ember csak közepesre értékelte aminek valószínű az az oka hogy nem tudták tökéletesen követni a csoportot. Viszont ez igazából nem a csoport hibája, hiszen a te feladatod hogy mindent megtegyél annak érdekében ahogy maximalizáld a profitodat! Viszont ha a te fogadási paramétereid az élethelyzeted vagy akár a hozzáállásod miatt nem optimális, akkor ennek megfelelően állítsd fel az elvárásaidat is! Ha még mindig Tippmixen küzdesz hogy legyen egy kis profitod, akkor neked kis profitod lesz, hiszen a segédletben pontosan leírtam milyen irodákat célszerű használni. Minél lassabban reagálsz a tippekre, minél kevésbé figyelsz oda az iroda használatra, minél kevésbé ismered a fogadási típus alternatívákat illetve minél kevésbé követed a segédletet annál nagyobb odds/line változással fogadsz tapasztalni és ez a profitodat is le fogja faragni. Ha ezt nem akarod akkor tegyél többet, ez ennyire egyszerű. Sajnos a profi sportfogadás nem kívánságműsor! Megvannak a szabályok amiket nem mi (Fogadók) hozunk, és minél inkább megfelelünk ezeknek annál eredményesebbek leszünk!

A kérdőívben néhányan 5-10% os tétméretet jelöltek meg, ami már a szerencsejáték kategóriába tartozik, egy gyenge széria, vagy egy veszteséges hónap és nem csak az addigi profitodat égeted el hanem a bankrollodat is! Persze majd akkor azt fogod mondani hogy a csoport tippjei a rosszak, pedig sokszor hallhatod, hogy az ingadozás része a profi sportfogadásnak, amit a megfelelő tétméretválasztással illetve a bankrollmenedzsmenttel kezelünk. Ha ezt nem tartod be szinte garantál a veszteség, mindegy hogy mennyire jók azok a tippek amiket megfogadsz! Amikor valakinél szóba kerül a fogadási segédlet akkor mindenki azonnal rávágja hogy 100%ban követte, pedig én egyértelműen látom ám a kérdőívekből hogy ez nem igaz. Ezen most kicsit gondolkodjon el mindenki, és ugorjon neki újra és újra amíg fejből nem megy! Emberek! Pénzt csinálunk a semmiből! A munkahelyeden napi 8-10 órát dolgozol! Érezd a kontrasztot! 😉

Érkezett pár visszajelzés amire szeretnék reagálni. Ezeket semmiképpen se bántásnak vegyétek, inkább tanuljatok belőle, mivel az egyetlen cél az hogy rávegyelek arra, hogy minél több profitot érj el az ingyenes és a VIP csoportjainkkal! Legalul pedig megtaláljátok kifotózva az összes visszajelzést ami érkezett!

“Bet365 irodám van, nem tudok mindent úgy megtenni, ahogy külditek.”

VÁLASZ: De meg tudsz! Csak nem akarsz egy plusz irodát regisztrálni. Erről egyébként a fogadási segédletben olvashatsz bővebben!

“Gyakran kb 1 percnél kevesebb idő alatt reagálok a tippre de ami a tippben van már nem fogadható”

VÁLASZ: Én például a maximális profitot akarom elérni, ezért azonnal reagálok a tippekre, de ezzel még sokan vannak így rajtam kívül. Amúgy a kérdőívben azt jelölted meg hogy 5 percen belül reagáltál a tippekre 😉 Mi azért profitálunk mert minőségi tippeket fogadunk amelyeknél idővel változnak az oddsok mivel az iroda észreveszi ha hibázott és korrigálni fog. A fogadási segédlet megmutatja mit kell tenned abban az esetben ha lassabban reagálsz és változott az odds! Illetve mivel nem pont azokat az irodákat használod mint amire a tipp érkezik, ezért már elve más oddsokat kapsz, hiszen azok irodánként eltérnek!

“Nagyon jók a tippek, persze vannak amiket nem tudok meg fogadni, mert késön észlelek, de ez nem a ti hibátok. Amúgy jó”

VÁLASZ: Számodra a megoldás egy okos karkötő vagy egy okos óra. Azzal nem fogsz lemaradni egy tippről sem amiatt mert nem veszed észre! 😉

“Légyszíves segítsetek melyik fizetős csoportot válasszam és akkor előfizetek. Az utolsó 2 hónap valós statisztikái minden csoportra lebontva segítenének ebben.”

VÁLASZ: VIP csoport választásnál nem csak a csoport eredményeit kell nézned (ezeket megtalálod a statisztikák menüben), hanem fontosak a te saját fogadási paramétereid is! Ettől függ ugyanis hogy egy adott csoporttal mit fogsz tudni elérni, ami egyénenként változó. Írj a [email protected] email címre és segíteni fogunk, de előtte olvasd el a VIP csoportjaink leírását elejétől a végéig, hogy pontosan tudd mire számíthatsz! Persze én mindig azt mondom az a legjobb ha a weboldalon mindent átolvasol A-Z-ig, mivel csak úgy kapsz teljes képet arról hogyan lehetsz igazán eredményes.

“Nyaralás közben vagyok, nem tudok sokat írni most, de továbbra is minden szuper!! 4 tippről lemaradtam, ebből kettőről lecsúsztam, kettőt viszont nem találtam az irodákban. (A tegnapi kettőt.)

VÁLASZ: Mivel hasonló irodákban fogadunk, képzeld én is így jártam! És mit kell tenni ilyen helyzetben? Ismét a fogadási segédletben találod a választ! A meccskezdésre be kell állítani egy értesítőt, és a többségét élőben meg is lehet fogadni! Akárcsak ezeket!

“A kosárlabda tippek követése valamelyest nehezebb volt, mint a foci. 1 vagy 2 nem tudtam megfogadni, mert nem szerepelt az az opció a broker iroda kínálatában.”

VÁLASZ: A megoldás számodra egy plusz iroda mint pl a winmasters, yonibet, 18bet, stb. Enni nem kér, de azért néha jól jön! Ezeknél mindnél lehet használni skrillt a ki és be fizetéshez, és ha limitálnak jöhet anyu, apu, tesó, barátok stb nevére egy új számla. irány a fogadási segédlet és ott több infót találsz erről!

“Sajnos a brazil d tippet îgy nem lehetett megfogadni nem ajànlott ilyen opciót a bet, a litvàn női meccset meg nem tudtam megrakni ,(èpp műtèt utàn voltam),îgy nàlam 2 egysèg plusz jött össze. Egyèbkènt nagyon jó a csoport,csak ajànlani tudom mindenkinek!”

VÁLASZ: Ha egy tippet nem tudsz megfogadni bármilyen okból akkor a kezdésre állíts értesítőt! Ennek a részleteit a fogadási segédletben találod! Jobbulást! 😉

“Köszi a tippeket, most viszonylag jól jöttek! Azonban most is mint mindig a ponthatárok és oddsok változása miatt míg te kb 4.5 tét hasznot csináltál, én csak 2.8 at! 1 tippet nem is fogadtam meg, akkora volt a változás. Bár jött volna ha megfogadom! Úgy 3.5 tét profit lett volna. Köszi”

VÁLASZ: Azért lett valamivel kevesebb profitod, mert a fogadási paramétereid nem voltak a legoptimálisabbak, illetve nem tudtál/akartál megtenni mindent annak érdekében hogy maximalizáld a profitodat. Mint a kérdőívekből kiderült sokan hasonló eredményt értek el mint maga a csoport, tehát az elért eredmény rajtad múlott illetve a körülményeiden. Én magam sem tudom mindig azt az eredményt hozni mint a tippadók, de nem is ez az elvárásom, hanem az hogy a lehetőségeimhez képest a lehető legjobb eredményt tudjam elérni. A legfontosabb hogy minél pontosabban kövesd a fogadási segédletet. Az ingyenes csoport célja hogy bemutassa azt hogy érdemes előfizetni a VIP csoportokra, amit a 2,8 tét profitod ugyancsak alátámaszt. Az általad használt 5%-os tétméret túl magas ezt mindenképp vedd vissza legalább 3%-ra. Minél nagyobb a tétméreted annál nagyobb kockázatot vállalsz, mi pedig pont ezt akarjuk elkerülni. Illetve javaslom hogy regelj egy plusz irodát, mert azzal is növelni tudod a profitodat!

Lehetne kombinációs szelvény is”

VÁLASZ: Ritkán előfordulhat kombi is, de nekünk igazából csak az számít hogy meglegyen a profitunk, hogy az milyen tippel, fogadási típussal vagy sportágból stb jön össze igazából lényegtelen.

“Eddig tetszik, volt jó tipp de nyilván ez szerencsejáték és nem 100% hogy minden tipp jönni fog. Ezzel kalkulálni kell”

VÁLASZ: Ha megnézed az eredményeket akkor láthatod hogy ennek nem nagyon van köze a szerencsejátékhoz, hiszen mondjuk 20 hónapból 19-et profitban zárni már nem a szerencse kérdése. Mint a csoport leírásában is olvashatod nem fog minden tipp nyerni, de olyan arányban fognak jönni a tippek (Megfelelő odds mellett) amely többnyire minden hónapban profitot eredményez. Tehát lesznek nyertes és vesztes tippek is de több nyertes lesz mint vesztes és ez összességében profitot hoz a számunkra.

“Sokat segítene,ha az adott tipp sorszámmal lenne osztva!!”

VÁLASZ: A tippek alatt ha a statisztikák eredmények gombra kattintasz akkor megtalálod az aktuális havi tipptörténetet, ahol látod a tippeket napi szinten kiértékelve. Nem nagyon látom előnyét ha be lenne sorszámozva a tipp, pedig most már több mint 10 éve tolom az ipart.

“Véletlenül töröltem a Telegramm ön a követést,S mire újra aktiválni tudtam,jó sok idő eltelt.1-től,Skrillex,nem tudom,a külföldi irodákat használni!!! Már, belefáradtam a próbálkozásokba.Marad a Tippmix, Tippmixpro…”

VÁLASZ: Szerintem ez inkább csak akarat kérdése! Ha nem tudsz angolul, segít a google fordíto vagy a chatGPT, vagy bárki aki tud angolul. Én anno az ismerőseimet zaklattam amikor még a netes fordítás nem volt tökéletes, és addig mentem amig nem kaptam választ. Egyszerűbb ez az út mint a tippmixel profitálni 😉 A interneten manapság már mindenre megtalálni a választ.

“Jók a tippfajták, van idő megfogadni, a többségét a tippmixpron is lehet tenni.”

VÁLASZ: A tippmixpro azért egy küzdelmes út, és jóval több munkába kerül profitot építeni.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...