V.I.P. csoportjaink 2023 márciusi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz és Aphrodité csoportra nem alkalmazható!

Ártemisz – Összes profit:
429.78

Összegzés

A profi sportfogadás egyik legfontosabb eleme az, hogy minőségi tippeket fogadjunk, hiszen e nélkül nem lehetséges hosszútávon profitálni. Pár dolgot írnék most az Artemisz csoport kosaras tippadójáról, aki mostanra már több mint 5. éve szolgáltatja számunkra a jobbnál jobb tippeket, amelyekkel bizony jópár millió Forint hasznot hozott nekem és az előfizetőinknek egyaránt. Tehát nem kérdés, hogy maga a tippadó a világ elitjébe tartozik, én pedig pontosan emiatt teszek meg mindent annak érdekében hogy a lehető legeredményesebben fogadjam meg ezeket a tippeket. Természetesen ezek a tippek önmagukban nem sokat érnek, hiszen ha nem követed őket megfelelően, akkor nem fognak megfelelő profitot hozni a számotokra. Pontosan ezért is készítettem a csoporthoz ennyire részletes fogadási segédletet, aminek az a célja hogy a segítségével maximalizáld az elérhető profitot. Leegyszerűsítve, ha pénzt akarsz keresni sportfogadással, szinte havi rendszerességgel akkor meg kell dolgoznod érte! A márciusi hónap eredményeiről, illetve az Artemisz csoportról egy részletes összefoglalót találsz ezen a linken! Ezt is mindenképp olvasd el!

Tények az Artemisz csoportról!

  • Az elmúlt 5 évben, nem volt egy olyan év sem, amikor a csoport követői ne tudták volna minimum megduplázni a bankrolljukat! Csak a tisztánlátás végett szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a sportfogadók többsége, ilyen távban leginkább elveszíti a bankrollját, és az ilyen mértékű profitról még csak nem is álmodozhat.
  • Megemlíteném azt is, hogy minden évben vagy pár olyan hónap amikor is olyan profitot hoz a csoport, hogy egy hónap alatt meg lehet duplázni a bankrollt! Ettől függetlenül a csoport leírásában azt olvashatjátok hogy az elérhető profit havonta átlagosan 10-15 tét, de ezt kis odafigyeléssel elég könnyű túlteljesíteni!
  • A csoport tippjeit a kezdetek óta pont eltéréssel fogadjuk, hiszen így is bőven profitos a számunkra! Régen max 6 pontos eltéréssel fogadtunk, 2 éve pedig már max 4 pontos eltéréssel, ugyanis a tippküldő rendszer jóval gyorsabb lett, így a tippek szinte csúszás nélkül megérkeznek az applikáción.
  • Nem csak az Artemisz csoport, de maga a sportfogadás paraméterei is folyamatosan változnak, és ezt nekünk sportfogadóknak kell lekövetnünk! Régebben pl Bet365 irodával szinte tökéletesen lehetett követni ezeket a tippeket, viszont egy ideje a Bet365 változtatott azon mikor teszi ki a tippeket így ott a tippek egy része fogadható, míg 22Bettel szinte minden tipp elérhető. Viszont jöttek azóta a kiegészítő irodák, amelyekkel szépen lefedhetjük a csoport kínálatát és tovább profitálhatunk a tippekkel.
  • Az Artemisz csoport tippjeivel nagyon könnyű pénzt keresni! Legalábbis annak aki hajlandó úgy fogadni ahogy az a segédletben szerepel! De ez nem azt jelenti hogy a sportfogadással könnyű pénzt keresni! Ez csak azért van, mert nálunk minőségi tippeket kapsz, illetve egy eredményes stratégiát. Viszont mindez semmit sem ér ha te nem azt csinálod amit kell! VEDD KOMOLYAN!!!!

A márciusi hónap eredményeiről, illetve az Artemisz csoportról egy részletes összefoglalót találsz ezen a linken! Ezt is mindenképp olvasd el!

Aphrodité – Összes profit:
163.53

Összegzés:

Ahogy a kérdőívben az egyik visszajelzésben írta valaki: “Nagy volt a hype a csoport körül”

Ennek pedig az az egyszerű oka hogy ez a tippadó már nagyon régóta be volt tervezve és mindenképpen szerettem volna fogadni a tippjeit mert tudtam hogy az egyik legjobb. Úgyhogy ezért volt ez a nagy lendület, de mint eddig láthattuk tényleg megérte elkezdeni. Szerencsésen indultunk, hiszen a 66%-os találati arány mindenképpen kiemelkedőnek mondható. Még akkor is ha csak egy kisebb mintáról beszélünk, de ez már ugye feltételezhető volt a tippadó korábbi eredményeit ismerve. Tehát az eredményesség rendben van/lesz, viszont mint korábban megannyiszor írtam a profit ingadozni fog, és előbb utóbb biztosan lesz veszteséges hónap is! Ennek tudatában válasszunk okosan tétméretet és használjuk a bankrollmenedzsmentet! Amit kiemelnék az a követhetőség, mivel a csoport tippjei még hosszabb reakcióidővel is jól fogadhatóak voltak. (Egy két kisebb ligás tippnél volt nehézség, de a tippek 90-100%-át meg lehetett fogadni attól függően ki mennyire követte a fogadási segédletet illetve milyen fogadási paraméterekkel rendelkezett. A kérdőív kitöltők mindegyike profitban zárta ezt a két hetet, és jónéhányan a csoport eredménye körül teljesítettek, ami azt jelenti hogy ezek a tippek sok pénzt fognak hozni a számunkra! 

Az alábbiakban a csoport követőinek visszajelzéseit olvashatjátok, néhányhoz kiegészítést is fűztem:

“Nagyon fantasztikus, elismerésem”

“Sajnos engem egyelőre nem győzött meg. :(“  – (VÁLASZ: Ez azért lehet mert valószínű túl nagy elvárásokkal érkeztél és talán ezt nem sikerült megugrani. Alább olvashatod hogy hogyan vélekednek a többiek, ezért én mindenképpen azt javaslom hogy nagyon pontosan kövesd a fogadási útmutatót, mert úgy érheted el a legjobb eredményt!)

“Az elmúlt első 2 hét szépen jött, gratulálok és köszönöm. Megnézzük a most induló teljes hónapot. ;)”

“Csak így tovább!”

“Könnyen fogadható, remek tippek, a megadott szorzóval tudom megtenni.”

“A tippek nagyon jól követhetők voltak, line-ok is alig változtak kicsit lassabb reagálás esetén, úgyhogy teljesen meg vagyok elégedve a csoport teljesítményével, csak így tovább!”

“Nem rossz eddig, de nem is olyan kiemelkedően jó, mint amire számítottam a hatalmas hypeolás után. De persze úgyis hosszútávon derül majd ki igazán.”  –  (VÁLASZ: Igen,  hosszútávon lehet reálisan megállapítani egy tippadóról, hogy mennyire jó is igazán! De mint az az elején többször is jeleztem, ne várd hogy minden tipp nyerni fog /66% arány mondjuk elég szép/ Illetve hogy a hónap indulhat minusszal is, az ingadozások miatt. Ennek pont az ellenkezője történt, ráadásul jelenleg ez a legjobban követhető kisligás csoportunk. Két hét alatt kiemelkedő eredményt várni azért elég merész, mivel a profit ingadozik szóval kb bármi lehet. Viszont ami nekünk fontos hogy a tippek többsége jól követhető, és mind megfelelő értéket hordoz és ezek biztosítják a számunkra hogy a jövőben is jól fogunk profitálni ezekkel a tippekkel.)

“Sajnos a Bet365-en és 22bet-en már nem látnak szívesen! Ezt nektek köszönhetem! 😂 Köszönöm! 😀 Ezért a pinnacle.com-on kezdtem el fogadni, de ott nem találtam meg minden tippet. De úgy tűnik az 1bet.com, ill. a kettő együtt jó lesz”

“Még kevés ideje működik a csoport releváns vélemény megfogalmazására.”

“Mivel még csak kb 2 hete követem a csoportot ezért még nincs határozott véleményem.”

“Nagyon tetszik a csoport! Látszik hogy a tippek minőségre mennek, nem pedig mennyiségre! A tippek kovethetőek! Nekem március 16 óta kettő tipp volt ami beesett, bár az az én hibám volt, túl későn próbáltam rá reagálni! Szerintem maradok hosszú távra! Csak így tovább”

“Ígéretes!!! Szokatlanul kevesebb a tipp, de tényleg hatékonyabbnak érzem.”

“Még nem tudom, hogy melyik csoportnál maradjak (Artemisz, Aphrodité). A statisztikát átfutva majd választok.”   

“A kis ligás tippekel kissé bajban voltam korlátozások miatt. Ez okozza a profit eltérést nálam. Pl a 3,348-as (nyertes) kombit én csak 2-es odson tudtam tenni, ott máris van több mint 1 egység különbség. A nagyligás tippeknél természetesen gond egy szál sem. Nyilván a megoldás, hogy át kell költözni más irodá(k)ba a market mellett amire sort is fogok keríteni. Egyébként jó lesz a csoport úgy gondolom. Tetszik, hogy viszonylag kevés tippből sok profit érhető el.”

“Tippek számának növelése ha van erre mód. Más most nem jut eszembe, illetve meg nagyon friss a csoport, így idő mire tágabb vélemény kialakul.”   –   (VÁLASZ: Mint korábban jeleztük a csoportban havi átlag 80-90db tipp kerül ki, sajnos csak ennyit küld a tippadó, így a jövőben is erre lehet számítani.)

“Majd 2 hónap múlva több lesz a tapasztalat.Kettő hét alatt úgy néz ki,hogy jó csoport lesz.”

“A tippek kiküldésekor a legtöbb esetben nem azok a ponthatárok és a szorzók, pedig másodpercek alatt megjátszom a tippeket, amint megérkeznek. Nem érkezik sok tipp sem, és azok is amik érkeznek nem olyan nagy százalékban jönnek be, mint amennyire számítottam. Új az egész, de ennél jobb átlagot és több tippet várok. Legalább napi 2-3 tippet.”  –  (VÁLASZ: Az általad kitöltött kérdőívben azért sok ellentmondást látok. Azonnali reagálásnál a tippek minimum 90%+ felett kellett volna megjelölnöd, illetve mind az odds, mind a line határok nagymértékben változnak nálad. Ez csak akkor lehet ha lassabb a reakcióidőd! Igaz így is profitáltál, de érdemes lenne egy plusz iroda használata annak érdekében hogy tudd kompenzálni a reagálási idődet. Persze nem kötelező de akkor a profitod kevesebb lesz és ezt el kell fogadd. A tétméreted 5% azaz túl nagy a bankrollodhoz képest, tehát én mindenképpen azt javaslom ha komolyan gondolod a dolgot akkor ujraolvasod a fogadási útmutatót és a tippek alatti fogadási segédletet és be is tartod azt. Ettől függ a jövőbeli profitod és a jövőbeni elégedettséged is! Mint korábban jeleztük havonta átlagosan 80-90 db tipp fog érkezni. leglábbis a korábbi hónapok alapján erre számítunk, illetve ezek nem oszlanak el arányosan az adott napokon, de erről is olvashattál a weboldalunkon. Jobb nyerési átlagra ne számíts mert ez is brutál jó, és ha ez neked nem megfelelő akkor semmiképp sem ajánlom a csoport megújítását mert nem leszel elégedett a teljesítményével.)

“Jó lesz ez, nagy reményeket fűzök ehhez a tippadóhoz, hiszen az elmúlt egy évben már bizonyítottátok a hozzáértést és profizmust. Látom, hogy nagyobb mecsek is szerepelnek a portfólióban ezért a követhetőséggel egyelőre nincs különösebb gond.” 

“Rendben”

“Sajnos pont a 3-as oddsos kombinál változott úgy a ponthatár,hogy nektek nyerő lett,nekem bukó a tipp.Kár,mert akkor nekem is meg lett volna a +6 egység.Tetszik ez a csoport is!Leginkább azért,mert más tippadók havi 600-800 tippeket küldenének,de az számomra lehetetlen,hogy tudjam követni,meg rakni azt a mennyiséget.Szóval nagyon ügyes a srác szerintem!Köszönöm!”

Poszeidón – Összes profit:
535.71

Összegzés:

A márciusi hónap utolsó napján közel 20 tét profiton áll a csoport, amivel már elég jó eredményt össze lehetett hozni. A visszajelzések szerint a csoport követhetősége is rendben volt, de természetesen itt is igaz az hogy aki gyorsabban reagál, és megfelelő irodá(ka)t használ, annak bizony több profit jár! De erről a tippek alatti fogadási segédletben részletesen is olvashattok. Sajnos a csoportban 3 tippadó is gyengébben teljesített ebben a hónapban, tehát jogosan várható el, hogy ennél az eredménynél azért jóval többet is el tudunk majd hozni a jövőben! A csoport havi összegzéséhez más nem is írnék, inkább olvassátok el Zoltán visszajelzését, amely úgy gondolom eléggé összefoglalja a március történéseit: 

“Hello! A Poszeidón csoport nagyon szuper márciust zár, igazán jó kis tippeket sikerült összeszedni. Külön öröm, hogy a félidei kosaras tippadó kikerült mert valószínűleg brutal ingadozó volt a teljesítménye. Ennél a csoportnál nem gondolom hogy kell változtatni, jelenleg tökéletesen működik. Hajrá így tovább!”

Héra – Összes profit:
262.00

Összegzés:

Március utolsó napján 9 tét profiton áll a csoport, és láthatóan jót tett a tippadó gárdának a frissítés, ugyanis a nagyligás csoport már a 3. hónapot hozza le profittal! A 10 tét körüli profit a nagyligás tippeknél már nagyon jónak számít, így ezt a csoportot nem éri meg kihagyni, hiszen amellett hogy jobban követhet mint a kisligás csoportok, a tippeket fogadhatjuk ázsiai irodáknál is ahol nem korlátoznak minket. Természetesen tökéletes védeni a limiálástól a Bet365, 22bet stb számláinkat is. A jó eredmény ellenére az egyik új tippadó akinek már több mint egy éve nem volt veszteséges hónapja, sajnos pont azzal kezdett nálunk aminek nem örülök, de persze tudjuk hogy a profit ingadozik és jó profitot fog hozni a számunkra. Ha ez megtörténik akkor azért 15-20 tét profitos hónap is elképzelhető! Szóval mondhatjuk azt hogy beindult a Héra csoport, és ebben az évben szinte biztos hogy kimagasló teljesítményt fog nyújtani!

Zeusz – Összes profit:
377.01

Összegzés:

A csoport március utolsó napján 10 tét feletti profiton áll, ami jó-jó de ennél azért többre számítunk a jövőben. Ebben a hónapban a tippadók eredménye inkább stagnált vagy minimális profitot hozott, ami persze nem vészes, de mi már szinte tragédiának vesszük amikor nem jön legalább 20 tét. Természetesen ennek a csoportnak is megvolt a szokásos havi tippadó ellenőrzése, változtatásra nincs szükség, mindegyikük kiemelkedő eredményekkel rendelkezik, és továbbra is minőségi tippekre számíthatunk tőlük. Természetesen van néhány beugró sportelemző is, akit azonnal aktiválni fogok ha szükséges növelni a tippszámot vagy a profitot. 

 

Apollón – Összes profit:
-484.15

Összegzés:

Ebben a hónapban sajnos a csoport gyengébben teljesített, és 12,7 tét veszteségen áll az utolsó napon. Igazából két tippadónál volt gyenge szereplés, az egyik az egyik teniszes tippadó aki már jóideje hozza a jobbnál jobb tippeket, a másik pedig az új kosaras tippadó aki 12 hónap nyerő széria után, kezdésre pont egy rosszabb eredménnyel indított. Ennek ellenére nem kell aggódni, hiszen a profit ingadozása teljesen normális és néha előfordulhat egy-egy gyengébb hónap is, de ezek a tippadók már bizonyítottak számunkra is korábban ezért bízunk abban hogy áprilisban odacsapnak. Mint korábban jeleztük megérkezett az a teniszes sportelemző is akit már régóta vártunk, de ő csak a hónap második felében csatlakozott és még csak néhány tipp érkezett tőle. A hónapban 70%-os találati arányt produkált, úgyhogy türelmetlenül várjuk a következő tippjeit. A követők visszajelzései alapján a csoport tippjei jól követhetőek és a gyengébb teljesítmény ellenére is dicsérően beszélnek a tippekről, aminek az az oka hogy a korábbi hónapok megalapozták a bizalmat számukra. Az Apollón csoport sajnos márciusban veszteséget hozott, így aki a hónapban végig követte a tippeket, jogosult a profit garanciára LINK.

Élő tippek – Összes profit:
-172.75

Összegzés:

 Ebben a hónapban több tippadó is stagnáló eredményt mutatott, vagy kisebb veszteséget hozott, amit az a tippadó sajnos nem tudod kompenzálni megfelelően aki viszonylag szép profitot hozott. Enném mindenképpen jobb eredményre számítunk, ugyanis mindegyik tippadó aki a csoportban található, a korábbi években magas profitot hozott és kiemelkedő eredményt ért el. Habár tudjuk hogy a profit ingadozik, itt mindenképp tovább szeretnék javítani az eredményességen, de természetesen ez a tippadókon is múlik illetve azon hogy egy adott időtávban milyen eredményeket tudnak hozni. Egyenlőre mindegyik kiemelt figyelmet élvez, de egyikkel sincs különösebb probléma, szimplán csak a variancia miatt volt ez egy gyengébb időszak, és persze várjuk ennek az ellenkezőjét ahol egyszerre több tippadó indul be és mindezt egy nagyobb profittal zárják. Az élő tippek csoport sajnos márciusban veszteséget hozott, így aki a hónapban végig követte a tippeket, jogosult a profit garanciára LINK.

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...