V.I.P. csoportjaink 2023 februári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz csoportra nem alkalmazható!

Ártemisz – Összes profit:
337.44

Összegzés

A Februári hónapot 11,25 tét profittal zárta a csoport és a visszajelzések szerint a követők több mint 90%-a profittal zárta a hónapot. A csoport tippadói közül az egyik tartott egy rövidebb szünetet, akinek a hiánya kicsit érződött a tippmennyiségen illetve az elért profiton is. Ezt néhányan jelezték is viszont a csoport havi átlag tippszáma 150db és ebben a hónapban 145db tipp ment ki, szóval a tervet azért tartottuk, de persze megértem ha ezekből a minőségi kosár tippekből soha nem elég! 😉 

Az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztam azon hogy megtaláljam azokat a tippadókat akikkel ugyancsak hatalmas profitot tudunk majd elérni a VIP csoportjainkban, és azt kell mondjam, nem lesz okunk panaszra a következő néhány hónapban! Viszont az Artemisz csoportban nem lesz változás, hiszen már jóideje ugyanazokkal a tippadókkal dolgozunk, akik már évek óta bizonyítják, hogy komoly profitot hoznak a számunkra, még akkor is ha minimális eltéréssel fogadjuk ezeket a tippeket. 

FONTOS: Aki csak Bet365 irodával követi a tippeket, annál előfordulhat hogy néha egy-egy tipp nem fogadható, mert mondjuk később kerül ki, vagy nálunk a területi korlátozás miatt nem elérhető stb. Ha ez számodra problémát jelent akkor javaslom hogy regisztrálj egy kiegészítő irodát LINK és a kettőt együtt használva maximalizáld a profitodat! Ha mindenképp csak a Bet365 irodát szeretnéd használni, akkor inkább válassz a Poszeidón vagy a Zeusz csoportunk közül, amelyekbe ugyancsak a legjobb tippadók közül válogattam. Persze ha rám hallgatsz addik követed az Artemisz csoport tippjeit, amíg van olyan iroda ahol tudod fogadni őket! Sok tipp érkezik a Pinnacle fogadóirodára, amely jelenleg nem fogad magyarokat, viszont a broker irodánál elérhető a kínálata, másik 10 iroda kínálata mellett. Miért éri meg broker irodánál fogadni? A választ ezen a linken találod: Link 

Az egyik előfizetőnk visszajelzését szeretném még ide bemásolni, mivel eléggé pontosan leírja, hogy mire is számíthatsz, ha ezt a csoportot követed!

“Február elején emeltem a tétméretet 5000=>8000-re lévén, hogy az Ártemisz a kedvenc csoportom és az elmúlt közel 11 hónap alatt mèg nem csalódtam benne. Ha minden igaz a következő héten elérem az csoporttal az 1 millió forint profitot. És mindezt szűk 11hónap alatt javarészt 5000ft-os egységgel. Eszméletlen! Követhetőségben nem a 100%-os de ilyen minőségi tippekkel nem is kell annak lennie. A javasolt line eltéréssel foghatók a tippek és bőven lehet pénzt termelni. Habár ez a február nem a legerősebb hónap, nem vagyok elégedetlen. A csoport összetételén véleményem szerint vétek lenne változtatni. Így tovább és köszi szépen!”

Zeusz – Összes profit:
301.98

Összegzés:

A februári hónapot a csoport 10 tét profitban zárta, ami azért elmarad a korábban megszokott nagy profitoktól. Persze ne legyünk elégedetlenek hiszen a kis profit is profit, de természetesen azt szeretjük ha ennél jobb eredményeket láthatunk! Mi pedig meg is teszünk ezért mindent, hiszen ebben a hónapban volt két új tippadó aki botladozva indult és talán a követhetősége sem volt a legoptimálisabb ezért updateltem a tippadó gárdát és kiegészítettem két új tippadóval is aminek köszönhetően jobb követhetőséget és magasabb profitot érhetünk el. Tehát a Zeusz csoport tippadói egy olyan válogatott VIP csapat, akiknek a legerősebb tippjeit fogadhatjuk, és bizony ha tartják a korábbi formájukat, komoly profitot fognak a számunkra hozni! Tehát ne nézegess! Fogadd minél gyorsabban a tippeket, ha tudsz használj több irodát LINK és kövesd a fogadási útmutatót illetve a tippek alatti segédletet! Mindenképp erős tavaszt várok az összes VIP csoportunktól, mivel jónéhány olyan tippadó érkezett, akik a legnagyobb nevek a szakmában! Természetesen a bankrollmenedzsment betartása továbbra is fontos hiszen a profit mindenkinél ingadozik és csak így lehet a legeredményesebben kezelni ezeket a változásokat.

Végül olvassatok el két visszajelzést a csoporttal elérhető eredményekkel kapcsolatban, amelyet, előfizetőink írtak a hó végi kérdőív vélemények részéhez:

“Hat hónap után is teljesen meg vagyok elégedve a csoporttal. Folyamatosan szállítja amit elvárok tőle. Csak így tovább.”

“Gyakorlatilag minden hónapban megismételhetném az értékelést, nekem továbbra is ez A CSOPORT, függetlenül az eredménytől. Most is nagyon “mélyről” jöttünk vissza pluszba a hónap végére. Néhány nagyon kis ligás tippet kellett kihagynom, illetve az 1XBET már limitál, néhány tippet így csökkentett tétmérettel tudtam csak fogadni, ezért maradtam el jobban a csoport eredményétől, de amíg ilyen stabil és kiszámítható a csoport, annyi baj legyen. Köszönöm a munkátokat!”

Poszeidón – Összes profit:
358.08

Összegzés:

A csoport ebben a hónapban 11.9 tét profitot ért el, viszont ez inkább a hónap utolsó hetében indult meg, mert addig inkább kisebb veszteségben voltunk és úgy stagnált a dolog. A februári teljesítménnyel nem voltam megelégedve mivel, néhány tippadó nem hozta azt a szintet amit elvártam volna, és volt néhány fogadási típus amit nagyon nehéz volt lekövetni. A tippmennyiség is nagyobb volt az egyik új tippadó miatt, aki cserébe csak kisebb profitot hozott. Sajnos ő a hónap elején csinált vagy 20 tét profitot amiből kimaradtunk, mivel a tippadó csak a hónap közepén csatlakozott. Jóval elégedettebben írnám ezt a bejegyzést ha nagy profit is párosult volna ezekhez a tippekhez, de még a legjobbaknál sem várható el hogy minden héten/hónapban folyamatosan profitot hozzon, hiszen a profit mindenkinél ingadozik. A csoportban 6 kő profi tippadótól várhatjuk a tippeket, amelyek főként labdarúgásra és kosárlabdára érkeznek. Az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztunk azon hogy ebbe a csoportba is olyan tippadó gárdát állítsunk össze, akikkel könnyedén profitálhatunk, és ennek meg is lett az eredménye hiszen visszakerült az egyik régi közkedvelt tippadó aki még a karácsonyi szünet előtt vette ki a szabadságát, illetve érkezik egy hasonló kvalitású profi sportelemző, aki brutál eredményeket szállított az elmúlt években, és mi ugyanezt várjuk el tőle a következő hónapokban/években. Tehát ebben a csoportban rengeteg munkánk van és nem sajnáltuk sem az időt sem a pénzt hogy elhozzuk nektek a legeredményesebb tippadókat, akiknek kösöznhetően ez a csoport lesz az egyik legerősebb a VIP csoportjaink közül!

Élő tippek – Összes profit:
-328.66

Összegzés:

Az élő tippek csoport sajnos februárban veszteséget hozott, így aki a hónapban végig követte a tippeket, jogosult a profit garanciára. Erről bővebb infót a weboldalunk menüjében találsz. Sajnos a hónap eleje nagyon gyengén indult, és ez rányomta a bélyegét az egész havi teljesítményre. A csoportban több tippadó is kisebb veszteséggel zárt így emiatt nem alakult jól a hónap, természetesen ennél a csoportnál sem maradhatott el a tippadók alapos felülvizsgálata, és ahol lehetett optimalizálni, vagy javítani az eredményességen azt megtettük illetve a csoport erősített plusz egy új tippadóval ezért a máricusi hónapban már sokkal jobb eredményeket várok. Persze a profit sohasem azért jön mert elvárjuk hanem azért mert minőségi tippeket fogadunk egy bevált stratégiát felhasználva, és ezek biztosítják a számunkra azt hogy hosszútávon is profitábilis tudunk maradni. Mindennek persze az is része amikor gyengébb teljesítmény születik, de ezeket mindig bőven kompenzálják a profitos hónapok, de természetesen mint mindenhol ez a történet is csak akkor működik eredményesen ha tudunk hosszútávban gondolkodni! Ebben a csoportban van a legtöbb tippadó, akik mind kimagasló eredményeket értek el az élő fogadás területén, nekünk pedig csak annyi a dolgunk hogy minél gyorsabban megfogadjuk azokat!

Héra – Összes profit:
340.61

Összegzés:

A februári hónapot 11,3 tét profittal zárta a csoport ami nagyon jó eredménynek mondható hiszen itt egy olyan csoportról beszélünk ahol a tippek a nagyobb ligákra/piacokra érkeznek, és mint tudjuk itt jóval nehezebb profitálni mint az alacsonyabb ligáknál. A csoport különlegessége hogy a legtöbb irodával profitábilisan követhető, de a tippek leginkább Ázsiai (Broker) irodára vannak specializálódva ahol nem limitálják a tétméretünket vagy épp az oddsokat. Miért érdemes brokerirodában fogadni? LINK A profit legnagyobb részét még az előző hónapban bekerült tippadó hozta, de mindenképp szerettem volna hogyha a csoport folyamatos és stabil profitot hozna, ezért csoportban kizárólag a legeredményesebb tippadók maradnak, és érkezik két specialista is akiket nem volt egyszerű megszerezni, és az korábbi eredményeik miatt bizony jóval magasabb árkategóriába esnek mint a korábbi tippadók. éppen ezért nagyon jó eredményekre számítok a jövőben, mivel ezek a tippadók a TOP kategóriába tartoznak, akik biztosítják a számunkra a jövőbeni nagy profitot és eredményességet.

Apollón – Összes profit:
53.55

Összegzés:

A Februárt 1,79 tét profittal zártuk ami ugyan nem sok, de tudva hogy az első két hét elég gyengén alakult, és ezt az eredményt rántotta helyre pár hosszabb nyerő sorozat. A csoport régóta nagyon jó teljesítményt nyújt annak ellenére hogy a nagyobb ligákra illetve piacokra fogadunk, és hasonlóan a Hérához, ázsiai irodával is profitábilisan követhető azok számára akiket már a többi iroda korlátozott. Tehát az eredmények kiemelkedően jók ennél a csoportnál. Viszont még ennél is többet/jobbat szeretnénk ezért a tippadó gárda itt is kapott egy frissítést, azaz csak a legerősebb tippadók maradtak a csoportban. És ami a legfontosabb a csoportba érkezett 3 tippadó is akik közül kettő már korábban is hosszú ideig küldött tippeket, tehát régi jólbevált sportelemzőkről van szó akik biztos profitot fognak hozni a számunkra. A csoport fő csapásiránya továbbra is a tenisz illetve a kosárlabda, néhány foci tippel megfűszerezve! Ha eddig szeretted ezt a csoportot most imádni fogod, mert ezek  a tippadók, már korábban is százezreket , illetve milliókat hoztak már nekem illetve a követőknek! Kezdődjön a tavaszi szezon!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 23,989

TALÁLATI ARÁNY

61.07%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

14.07%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 20,626

TALÁLATI ARÁNY

57.90%

Havi átlag profit

€ 529

ROI

9.38%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 16,009

TALÁLATI ARÁNY

57.54%

Havi átlag profit

€ 410

ROI

10.03%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...