V.I.P. csoportjaink 2023 januári eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Miről szól a SportingGods?

Elhozzuk nektek a világ legjobb sportelemzőinek tippjeit, adunk egy nyereséges stratégiát és megmutatjuk hogyan tudod a legtöbb profitot elérni! Előfizetőink évek óta hatalmas összegeket nyernek azzal, hogy egyszerűen lemásolják azt, amit én 10 éve eredményesen csinálok! Viszont az, hogy te milyen eredményt érsz el velünk, csak RAJTAD MÚLIK és te vagy azért a felelős, hogy lehetőségeidhez képest, mindent megtegyél a legjobb eredmény elérése érdekében! A te dolgod egyszerűen csak annyi, hogy fogadd meg a tippjeinket a fogadási útmutatónk, illetve a tippek alatti fogadási segédlet szerint! Szinte minden hónapban érkezik visszajelzés arról, hogy valamelyik előfizetőnk elérte az 1 Millió Forintos tiszta profitot… Legyél te a következő! Fogadj úgy, mint a Profik!

A VIP csoportokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók!

Profit: A weboldalon, a profittáblázatban feltüntetett profit, a tippadók VIP csoportokba kiküldött tippjeinek pontos eredményeit mutatják! Maga a tipptörténet és a statisztikák csak úgy hitelesek, ha azokon nincs módosítva, ezért minden pontosan úgy kerül be a statisztikákba ahogyan a tipp megérkezett! Tehát a VIP csoportok profittáblázata azt mutatja meg hogy mit tudnak a tippadók! Én pedig megmutatom neked azt, hogy hogyan tudod elérni, illetve maximalizálni a legjobb profitot ezekkel a tippekkel! Viszont az, hogy te személy szerint milyen eredményeket érsz majd el, az leginkább a hozzáállásodon, és a fogadási paramétereiden fog múlni! Minden VIP csoport leírásában van egy olyan pont, hogy mekkora profit érhető el az adott csoporttal hosszútávon, ahol azt láthatod, hogy a kisligás csoportoknál az elérhető profit 10-15 tét. Neked az elvárásaidat ehhez kell igazítani, nem pedig a profittáblázatban található eredményekhez! Ha régebbóta követed a csoportokat és megfelelő minőségben fogadod a tippeket, akkor pontosan tudod hogy ezt a 10-15 tét profitot azért nagyon könnyű túlszárnyalni, és bizony pár hónap alatt duplázni vagy épp triplázni lehet a bankrollt. De ha lassabban reagálsz, tippeket hagysz ki, vagy nem megfelelő irodát használsz, akkor ez hatással lesz az elért profitodra is, ezért ebben az esetben a profit elvárásaidat is ehhez kell igazítanod. 

Követhetőség: A minőségi tippek jellemzője, hogy az odds idővel változik, ugyanis a fogadóirodák korrigálják annak érdekében, hogy minél kisebb érték legyen az adott tippben. A változás mértéke és gyorsasága főként attól függ, hogy mekkora ligáról/piacról beszélünk, ezért a cél az, hogy minél gyorsabban megfogadjuk az adott tippet, hiszen akkor tudjuk kihozni belőle a legtöbb profitot. Mivel minden esetben minőségi tippeket fogadunk amelyekben óriási érték van, ezért azokat, minimális odds, vagy line (pont/gól/hendikep határ) eltéréssel is fogadhatjuk, így ugyancsak szép profitot tudunk realizálni. Éppen ezért, minden csoportunkhoz készítettem egy fogadási segédletet amelyből megtudhatod milyen eltéréseket lehet bevállalni, ami még profitot hoz a számodra. Tehát a SportingGods szolgáltatásában elérhető tippek még azok számára is profitábilisan követhetőek akik valamivel lassabb reagálási idővel rendelkeznek. Viszont az idő pénz, tehát minél gyorsabb vagy annál több pénzt fognak hozni a tippek! Ha olyan tippeket fogadsz amelyeknél nem változik és a záró odds és ugyanaz mint a tippben, akkor szinte biztos, hogy nem fogsz tudni hosszútávon profitálni velük! A VIP csoportok összeállításánál arra törekszem, hogy minél jobban követhetőek legyenek a tippek, illetve hogy minél több profitot tudjunk velük elérni, neked csak arra kell koncentrálnod hogy mielőbb megfogadd a tippeket.

Átláthatóság: Aki veszi a fáradtságot és megnézi a weboldalunkat, azt biztosan nem éri meglepetés, hiszen mindent nagyon pontosan és részletesen leírtam a szolgáltatással illetve a profi sportfogadással kapcsolatban. Részletes és 100%-ban hiteles tipptörténetet és statisztikát találsz az oldalon, több mint 200 előfizetői véleményt, számos szakmai blogcikket, és jópár sikertörténetet is elolvashatsz. Persze megértem ha valakit még ezek sem győznek meg, hiszen valóban sok átverés van ezen a területen. Nekik azt javaslom hogy lépjenek be az ingyenes FreeForLife telegram csoportunkba, ahol bárki letesztelheti a szolgáltatásunkat, illetve a tippek eredményességét. Ott nem csak az oddsok változnak, de jóval több irodára érkeznek a tippek, mint a VIP csoportokban, tehát az ingyenes tippeket valamivel nehezebb követni, ennek ellenére a követők hónapról-hónapra rendszeresen profitálnak! Ja, és épp sorozatban a 14. hónapot zártuk profittal! Bármi kérdésed van? Nézd meg a tudásbázist (Link), ahol mindent kérdésedre választ kapsz!

Válassz VIP csoportjaink közül és
fizess elő 50%-os kedvezménnyel!
Kuponkód: HelloSportingGods

*Ártemisz csoportra nem alkalmazható!

Ártemisz – Összes profit:
987.15

Összegzés

A januári hónapban ismét brutál profitot szállított a csoport és 32,91 téttel zárt! Szóval csak a szokásos! 😉

A kérdőívek visszajelzéseiben többen megemlítettétek hogy volt néhány tipp, amely hibásan került ki. Ilyen esetben ha van lehetőségem kiírom a pontosítást, de ezeket szinte minden esetben enélkül is meg lehet fogadni! Pl. ha a tippben nem látszik hogy alatt/felett 155,5 tippről van szó akkor megnézed hogy változott e már a line vagy az odds. Azaz ha azt látod hogy az elérhető line pl 153,5 akkor egyértelmű hogy under tippről van szó. Ha több ponthatár is fenn van és azt látod hogy a 155,5 mellett az odds mondjuk 1.6, akkor ugyancsak alatt tippről van szó mert láthatóan csökkent az odds és ilyenkor megtesszük a tippet minimális pont változással az ajánlott odds körül. Ha pedig ezek ellenkezőjét látod akkor over tippről van szó. Tehát az oddsból és line ből szinte minden esetben meg lehet mondani hogy mi a pontos tipp!

Előfordul hogy az egyik csapatnév hiányzik. Ilyenkor rákeresel arra a csapatra amit látsz és nagy eséllyel a kereső csak egy meccset fog feldobni azza már meg is van amit kerestünk. Ha több meccs jön fel akkor a ponthatár megmutatja melyikről is van szó. Tehát a “hibás” tippeket is könnyedén meg lehet fogadni kis gondolkodás segítségével.

Természetesen ezek a hibák nem szándékosak, és próbáljuk a lehető legtökéletesebbre faragni a rendszert! Viszont csodát azért ne várjatok, mivel, bonyolult technikai rendszerekkel dolgozunk amelyek esetenként hibáznak. Magasabb színonalat pedig csak abban az esetben tudnánk biztosítani ha bővítenénk a szakembergárdát, ami egyúttal magával vonná azt is hogy megemelkedik az előfizetési díj ami jelenleg a legolcsóbbak között van a piacon. Azt szinte biztosan meg tudom mondani hogy a többség nem szeretne többet fizetni a szolgáltatásért, ezért néha fognak előfordulni kisebb hibák, de ezek többnyire nem okoznak különösebb problémát a szolgáltatásban és a tippek fogadásában.

Fogadóirodák: Az egyik tippadó aktívabban kezdte használni a Pinnacle irodát, ami jelenleg nem fogad magyar játékosokat, viszont az iroda kínálata elérhető broker irodánál. Erről bővebben ezen a linken olvashatsz: Link Emiatt azok akik csak Bet365 irodával fogadnak, azok a tippek 75-80%-át tudják megfogadni, ami persze ugyancsak szépp profitot hoz, de ha kiegészítésként használod a Winmasters irodát (vagy 18bet, Betclic, Yonibet ) akkor nagymértékben tudod maximalizálni a profitodat! Nem lesz nehezebb a fogadás folyamata mivel a tippek egy kis részéről van szó amikor másik irodánál kell azt megfogadni, de minél több irodád van annál jobb oddsokat tudsz elcsípni ami ugyancsak növeli a profitodat, ráadásul a limitálást is tovább elkerülöd mert a tippek nem egy irodát terhelnek hanem eloszlanak és kevésbé keltesz feltűnést!

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

 

Zeusz – Összes profit:
442.35

Összegzés:

14,75 tét profittal zárta a csoport a hónapot, amihez elég nagy részt tett hozzá a 29.-ei nap amikor egy elég komoly profitot sikerült összehozni. Mondanám hogy ez nem annyira rossz eredmény, de megvizsgálva a tippadónkénti teljesítményt, látom hogy bizony a fő tippadók szinte mind stagnáltak a hónapban vagy kis veszteséget hoztak. Szerencsére azért a követők többsége így is tudott profitálni, de ezzel azért most kivételesen nem vagyok annyira elégedett, mivel ennél azért jóval többet tud a csoport. Persze nem szabad telhetetlennek lennünk hiszen nem lehet minden hónapot giga profittal zárni, hiszen a profit ingadozik, ezt mutatta meg a 29.ei nap is amikor hirtelen jött egy nagyobb kompenzáció. Tehát a türelem itt is fontos tényező hiszen a profi sportfogadást a folyamatos profit ingadozás jellemzi, amiből szerencsére mi ritkán tapasztalunk lejtmenetet vagy stagnálást, a minőségi tippeknek köszönhetően.

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

Poszeidón – Összes profit:
1.80

Összegzés:

A csoport 0,06 tét profitban végzett, szóval ebben a hónapban sajnos elmaradt a tűzijáték, mivel a csoport tippadói nem tudták szállítani az általunk elvárt eredményeket, mert a többségük ebben a hónapban leginkább stagnált és a téli szünet gyengébb kínálata miatt, nem tudott komolyabb profitot felmutatni. De mindenkit megkérek, hogy támasszon reális elvárásokat a sportfogadással szemben, hiszen mint te is tudod nem lehet minden hónapot kiemelkedő profittal zárni, hiszen az eredményesség ingadozik, és nem csak egy hónapon belül hanem akár havi távlatban is. Mint láthatod a korábbi eredményekből a csoport szinte minden hónapban profittal zár, de néha akad olyan hónap is ahol nem tudunk elérni megfelelő profitot, vagy épp veszteséggel zárunk, de ez is a profi sportfogadás része! Pontosan ezért is hallhatod annyiszor hogy a sportfogadásban hosszútávban kell gondolkodni, hiszen ha egy nagyon rövid távot nézünk, akkor a variancia miatt előfordulhat hogy az épp egy olyan időszak amikor nem jöttek az eredmények, de szinte minden esetben amikor már legalább 2-3 hónapos távlatot vizsgálunk akkor nagy eséllyel már biztos profitot tudunk hozni.

A csoport tippadógárdáján nagy változást nem tervezünk a következő hónapban, hiszen a decemberi hónapban a közel 40 tét profit szépen bizonyította számunkra hogy brutál jó tippadókról beszélünk. Illetve ebben a hónapban volt egy új tippadó aki bekerült, de ő csak az első héten küldött tippeket Bet365-re amivel ugyan jó kis profitot hozott, de erről még lemaradtunk, viszont februárban már tőle is szép kis profit kiegészítést várok a csoportban. A csoport többi tippadója pedig már bizonyított, tehát ők továbbra is stabil tagja ennek a VIP csoportnak. Illetve a hónap utolsó 10 napjára bekerült a tippadó aki többnyire félidőre fogad. Nála egyértelműen látható volt hogyan is ingadozik a profit, hiszen ebben a hónapban 20 tét profit felett zárt, de ezt az első két hétben hozta, így ez egyértelműen megmutatja, hogy nincs olyan, hogy megnézem hogy egy adott csoport mit tud, mivel ezek akkor hoznak biztos profitot ha megfelelő időtávban követed a tippeket. Ő egyébként az ingyenes csoportból került át ahol már több hónapja bizonyította az eredményességét, így semmiképpen sem szabad gyors és hibás következtetéseket levonni, abból hogy az elmúlt 12 napban még nem alkotott maradandót.

Január a legtöbb helyen még téli szünet volt, ezért kevesebb tipp is érkezett, és éppen ezért került be a félidős tippadó, hogy tudjuk tartani az átlagos havi 150db tippszámot,
viszont várhatóan februárban már a többi elemző is nagyobb tippszámmal fog dolgozni, ezért a félidős tippadó lehet visszakerül a tartalékosok közé, vagy épp másik csoportba fog kerülni. Ne feledjétek ezzel nektek nem kell foglalkozni, mivel én azon dolgozom, hogy a legjobb tippeket kapjátok a jövőben is, és talán már sikerült bizonyítani, hogy ha követitek az útmutatásomat és betartjátok a profi fogadás szabályait, akkor nagyon szép pénzeket lehet keresni a SportingGods szolgáltatásával!

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

Élő tippek – Összes profit:
470.74

Összegzés:

Az élő tippek csoport 15,69 tét profitban zárta a januárt, amivel a követőink ugyancsak szép eredményeket tudtak realizálni. A januári hónap a foci fogadásoknál mindig kicsit gyengébb hiszen jóval kevesebb bajnokság fut, de decemberre nagyobb tippmennyiségre illetve nagyobb profitra számítok, hiszen van pár “alvó tippadó” aki februárban tér vissza és ha csak fele olyan jó teljesítményt hoznak mint a korábbi hónapokban akkor bizony nagyon elégedettek lehetünk. Tehát a csoportban nem lesz változtatás, de mivel több bajnokság indul várhatóan a tippadók is aktívabbak lesznek így a több tipp miatt bőven lesz mit fogadni, és senkinek sem fog problémát okozni az ha esetleg egy-egy tippet nem tud megfogadni. Arról sem szabad megfeledkezni hogy az ide érkező tippek többségét jónéhány irodánál lehet profitábilisan követni, így kevésbé kell aggódni a limitálás miatt, ezért az élő tippek fogadása mindenki számára ajánlott aki komolyabb célokkal rendelkezik a sportfogadás területén.

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

Apollón – Összes profit:
406.92

Összegzés:

Az év első hónapját 13,56 tét profittal ami ismét egy nagyon szép eredmény az Apollón csoporttól, hiszen mint tudjátok ez egy “nagyligás” csoport ahol nagyobb piacokra és bajnokságokra érkeznek tippek(Főként tenisz és kosár) ahol jóval nehezebb rendszeres profitot hozni. Ennek ellenére a csoport folyamatosan szállítja a jobbnál jobb eredményeket, és persze ennél a csoportnál már az irodák sem akadályoznak annyira, mivel ezeknek a tippeknek a többsége a legtöbb jobb irodánál elérhető. A csoportban az egyik kosaras tippadó több tippet küldött az éjszaka, igaz ezek többsége fogadható még reggel is. Ő korábban még helyettesítőként került be ugyanis decemberben és januárban nem nagyon voltak tenisz tornák így más sportágat is be kellett vonni. Februártól már több tenisz lesz, ezért ez a tippadó csak addig lesz elérhető, amíg a csoport átlag tippszám eléréséhez szükség van rá, és utána átkerül a Héra csoportba. Ahogy a kérdőívekből látom szinte mindenki azt jelölte meg hogy profitban végzett, 2 ember írta hogy 0 tét profitban zárt, így kijelenthetjük hogy ezt a csoportot nem érdemes figyelmen kívül hagyni hiszen az eredményei tényleg magukért beszélnek.

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

Héra – Összes profit:
183.32

Összegzés:

Januárban a Héra csoport 6,11 tét profittal kezdett ami egy nagy ligás csoportnál már teljesen jó eredménynek mondható. A csoport követői ugyancsak szép eredményeket értek el a visszajelzések szerint de volt egy kis szépséghiba, mégpedig az hogy az amerikai foci és a kosár tippek éjszaka kezdődtek, amelyre a tippek egy része éjszaka érkezett. Ez a tippek 25-30%át érintette. Köszönöm azoknak akik kitöltötték a kérdőívet és jelezték ezt a problémát amelyet azonnal orvosolunk is így ezek a tippadók kikerülnek a csoportból és helyükre hasonló eredményességű, de jobban követhető tippadók kerülnek be. Január a foci területén még éledezett inkább mivel sok bajnokság még téli szüneten volt, így remélhetőleg februárban még több profitot tudunk realizálni a csoportba érkező tippekkel.

Fontos info: Minden VIP csoportunknál bevezetjük azt, hogy éjfél és reggel 7 óra között nem kerülnek ki tippek a csoportokba, függetlenül attól hogy az fogadható lett volna reggel vagy sem! Ezzel a változtatással tovább szeretnénk növelni a csoportok követhetőségét az előfizetőink számára. Ennek a beállítása jövő héten történik meg!

Melyek a legjobb fogadóirodák, amelyeket alternatívaként
használhatunk alacsonyabb ligás/piacos fogadások esetén?

Mi profi fogadók, pontosan tudjuk hogy az alacsonyabb ligákra érkező tippekkel lehet a legkönnyebben profitálni. Ezért elsősorban azokat a fogadóirodákat szeretjük leginkább ahol óriási kínálat van amely megfelelő oddsokkal párosul. Aki kezdő vagy kevésbé eredményes sportfogadó, annak mindenképp így érdemes kezdeni a profi sportfogadói karriert, hiszen így a legkönnyebb profitálni minőségi tippekkel, a fogadóiroda bonuszaival már az első hónapban meg lehet duplázni a kezdő bankrollt!

LEGKEDVELTEBB CSOPORTJAINK

Ártemisz VIP csoport

ARTEMISZ

Összes profit

€ 24,942

TALÁLATI ARÁNY

61.00%

Havi átlag profit

€ 615

ROI

13.80%

Zeusz VIP csoport

ZEUSZ

Összes profit

€ 22,969

TALÁLATI ARÁNY

58.17%

Havi átlag profit

€ 547

ROI

9.80%

Poszeidón VIP csoport
Poszeidón csoport

POSZEIDÓN

Összes profit

€ 17,084

TALÁLATI ARÁNY

57.65%

Havi átlag profit

€ 407

ROI

10.28%

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...