Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

Főoldalra, Hírlevél

“A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét.” – Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit láthatjátok!

FreeForLife eredmények

Hát ez bizony nem rossz teljesítmény! (Mondhatnám nagyon visszafogottan…) A csoport leírásában olvashatjátok hogy a profitcél 5 tét, de mint láthatjátok ezt többnyire sikerült túlteljesítenünk! Kicsit itt érdemes elgondolkodni! Sorozatban 12 hónapon át nyerni? Ráadásul úgy hogy a havi átlagprofit 8,3 tétre jön ki pedig csak 5-ről volt szó?! Meg egyébként is hogy lehet az hogy valaki megmondja hogy mennyi a profitcél és azt rendre el is tudja érni? Ja meg persze ingyenes tippekkel!? Őszintén megvallva ezeket a felvetéseket olvasva, ha nem tudnám miről van szó biztosan nem hinném el! Na de itt Ingyenes tippekről van szó, amit bárki követhet és fogadhat…

Az elmúlt 12 hónapban, minden alkalommal amikor elértük a tervezett profitcél kiküldtünk egy kérdőívet, ahol a követők visszajelezhettek, hogy milyen eredménnyel tudták követni az ingyenes tippeket illetve leírhatták a véleményüket, kritikájukat az ingyenes szolgáltatással kapcsolatban. Ezeket több hó végi összesítőben és blogbejegyzésben is elolvashattátok és megbizonyosodhattatok arról hogy, van egy olyan INGYENES tippküldő szolgáltatás amit ha úgy követsz ahogy leírtam akkor szinte minden hónapban profittal fogsz zárni! Az elmúlt 12 hónapban a követőink átlagosan 90+%-a profittal zárt! Tehát nem arról van szó hogy csak szép számok és profitok vannak a weboldalon, hanem arról hogy kipróbálhatsz egy VIP szolgáltatást ingyen, tesztelheted, profitálhatsz vele, és ha akarsz ezután előfizethetsz 50% kedvezménnyel a választott VIP csoportodra.

NEKED vajon érdemes követned a FreeForLife ingyenes csoportunkat?

Ha rendszeresen szeretnél profitálni, vagy előfizetés megkezdése előtt ki szeretnéd próbálni a dolgot akkor mindenképp! A te dolgod csak annyi hogy fogadd meg minél gyorsabban a kiérkező tippeket! Előtte pedig olvasd el alaposan a csoport leírását, és pontosan kövesd a tippek alatti fogadási segédletet! Persze pénz helyett gyárthatsz kifogásokat is! Viszont akkor egyszerűen fogadd el hogy ez a tevékenység nem neked való! Akár egy gyerek is képes profitálni ezzel a rendszerrel, a kérdés már csak az hogy hajlandó vagy e pontosan azt csinálni amit mondok!

Mi történt októberben a FreeForLife csoportban?! A hónapot végül 4,68 tét profitban zártuk, de ebben a hónapban a megszokottnál jóval több tipp kellett ahhoz, hogy profitáljunk és több dolog meg is nehezítette a dolgunkat. Tudom hogy sokan a “könnyű pénzt” keresitek a sportfogadás esetében, de itt is akadnak olyan helyzetek, amikor kicsit többet kell dolgozni a profitért! Nem indult könnyen a hónap mivel hamar kiderült hogy a korábbi tippadók mostanra már kevésbé voltak követhetőek és nagyon gyorsan változtak az oddsok így be kellett vezetni egy új tippadó gárdát, akik egyértelműen jobban követhetőek, illetve megfelelő profitot is hoznak a számunkra. Az egyik új tippadó alacsonyabb oddsokat is küldött, amit a követők nem fogadtak olyan lelkesen, függetlenül attól hogy a tippadó ugyanúgy profitábilis hosszútávon ezekkel a tippekkel. Ezért nemrég beállítottuk hogy 1.5 alatti oddsok ne menjenek ki a csoportba. Tehát a háttérben mi folyamatosan dolgozunk azon hogy a legeredményesebb tippadók tippjeit fogadhassátok, a lehető legjobb követhetőséggel! A csoportba kiküldött kérdőívek visszajelzései alapján a követők 85%-a profittal zárta a hónapot az ingyenes csoportban! Ez tök jó, de kicsit beszéljünk arról a bizonyos 15%-ról. Az egyértelmű hogyha a többség profitálni tud akkor nem a szolgáltatással kapcsolatban van a hiba. Általában amikor valaki nem profitál a szolgáltatásunkkal az azért van mert nem tudja teljesíteni azokat az elvárásokat amely szükséges ahhoz hogy megfelelő eredményt tudjunk elérni. Például ha valakinek nagyon lassú a reakcióideje, akkor bizony mire fogadna, nem nagyon lesz érték a tippben! Ilyenkor csak az a lehetőség adott a számodra hogy, a meccs kezdésre beállítasz egy értesítőt és élőben próbálod megfogadni amikor visszaáll az eredeti tipp. Persze vannak nagyon erős hónapjaink is, amikor kimegy 10-20 tipp és azok szinte mindegyike nyer, akkor természetesen nem probléma profitálni még lassú reakcióidővel sem. Illetve érdemes reális elvárásokat támasztani a csoporttal kapcsolatban! Az elmúlt 12 hónapban átlagosan a követők 90-95%-a profittal zárt! Tehát ha te megfelelően követed a csoportot biztos profitra számíthatsz. Viszont az ingyenes tippek célja az hogy bemutassa az eredményességünket és kedvet csináljon a VIP előfizetésekhez, ahol több profitot és jobb követhetőséget kaphatsz. Tehát az ingyenes csoportban ne várd hogy 20-40 tét profitok legyenek mint a VIP csoportokban, az ingyenes tippekkel, megnyerheted az előfizetésed árát, vagy épp ha túl kicsi a bankrollod akkor tudod növelni, de ha nagy pénzt akarsz akkor irány a VIP!

Az elmúlt 12 hónapban sokszor készült olyan havi összegzés, vagy blogbejegyzés az ingyenes csoportról, ahol elolvashattátok azokat a visszajelzéseket, amelyeket ti írtatok a hó végi kérdőívek végére. Szerintem mondhat bárki bármit, de ez a történet akkor működik, ha a követőimnek pénzt tudok csinálni! Tehát lehet csilli-villi tipptörténet 100 évre visszamenőleg, lehet az adott “szakértő” 10-20 éve a sportfogadásban, lehet több oldalas magyarázat egy tipp megindoklásához, vagy lehetnek a legjobb profit grafikonok amelyek arról akarnak meggyőzni hogy fizess elő és már holnap milliomos leszel, de ez még nem jelenti azt hogy nyerni is fogsz! De ha elolvasod majd az alábbi visszajelzéseket, akkor látni fogod hogy ha pontosan követed azt amit mondok és lemásolod azt ahogyan én fogadok akkor te is eredményes sportfogadó lehetsz végre.

 

“Elégedett vagyok”

“Jól követhetőek a fogadások”

Hónapról hónapra. Nagyon jók a tapasztalatok.csak így tovább.

Viszonylag nagy százalékban nyernek a tippek! A tippadók jó munkát végeznek!

Szimpatikus az egész, amit csináltok, még új vagyok, sok tapasztalatom nincs, így sem kritikát, sem elismerést nem tudok írni jelenleg.

“A tippek nagy többségét sikerült megjátszani. Elégedett vagyok a tippekkel Továbbra is várom a tippeket.”

“Mindennel meg vagyok elégedve. Csak még lassan áll össze a saját tőkem. Amint összeáll egy kezdő tőke elő is fogok fizetni valamelyik vip csoportra”


“Nagyon megvagyok elégedve a csoporttal és tetszenek az eredményei.”

“Super”

“Nincs véleményem.”

“Mivel a Zeusz és a Poszeidon csoportoknak is tagja vagyok ezért az onnan jött tippeket, azoknak a statisztikájába számoltam. Azok nélkül viszont sajnos eléggé mínuszosra sikeredett ez a hónap. Lehet, hogy abba kéne hagynom a free tippek követését így, hogy több csoportra is előfizetek. A tippek nagyrészét, megkapom azokból a csoportokból is.” VÁLASZ: A csoport leírásban olvashatod hogy aki VIP előfizető annak nem javaslom hogy kövesse az ingyenes tippeket! Pont ez az egyik ok hogy ha a tippek egy részét kihagyod mondjuk többségében nyertest akkor veszteséget látsz, és lesz olyan amikor veszteseket hagysz ki akkor pedig nyereséget, szóval azzal hogy a tippek csak egy részét fogadod meg igazából csak a varianciát növeled meg, igaz a tippek hosszútávon még így is profitot hoznak majd számodra, de kevésbé látod reálisnak a csoport teljesítményét, épp úgy mint jelen esetben amikor a követők több mint 85%-a profittal zárta a hónapot.

“Elégedett vagyok a csoporttal, alig várom hogy minél nagyobb téttel tudjam megtenni a tippeket.”

“Az utolsó-utolsó előtti nap tippjeit kivéve teljesen meg voltam elégedve, ott számomra megkérdőjelezhető tippek jöttek, és sajnos elég nagy mínusszal zártuk azt a tippcsomagotVÁLASZ: Az utolsó 2 nap tippjei összesen 1 tét veszteséget okoztak, ami azért nem olyan vészes. Igaz hogy több kisebb odds is érkezett de jött 3-as odds is ami azért kompenzált valamennyire. A kiérkezett tippeket soha semmilyen körülmények között ne kérdőjelezze meg senki mivel a tipp szakembertől érkezik aki pontosan tudja hogy mit csinál. A mi dolgunk csak annyi ha jön a tipp azt minél gyorsabban fogadjuk meg a fogadási segédlet szerint, ellenőrizzük vissza a megtett tippet majd zárjuk le a telefon és várjuk a következő tippet! Aki így tesz az szinte havi rendszerességgel profitálni fog a szolgáltatásunkkal. Ez ennyire egyszerű!

“Várom a csodát! Csak valamiért sosem következik be!” VÁLASZ: ahogy látom 2 tét profitot értél el a hónapban, miközben valamivel 5 tét alatt teljesített a csoport. Ingyenes csoportról illetve ingyenes tippekről van szó ne feledd! Itt nem lesznek 20-40 tét profitok ezért is van meghatározva az 5 tétes profitcél, amit igaz a legtöbb hónapban sikerül túlteljesíteni. Tehát ha megnézed a csoport leírását láthatod hogy a FreeForLife ingyenes csoportunk, pontosan hozza azt amit ígértünk. Megértem hogy többet szeretnél, de azt a VIP csoportban fogod megkapni!

“A múlt hónapban elő voltam fizetve a Poseidon csoportra…. hát többet vártam tőle. Lehet hogy később adok neki még egy esélyt.” VÁLASZ: Én azt javasolnám mindenkinek hogy saját magával szemben is állítson fel elvárásokat! Megnéztem a Poszeidón csoport kérdőíveit, de nem láttam tőled visszajelzést, szóval ha nem veszed komolyan a dolgot akkor az eredményeid is komolytalanok lesznek! Ha elolvasod a korábbi hó végi összegzéseket akkor láthatod hogy a Poszeidón csoport követői nagyon elégedettek az elért eredményekkel, és szeptemberben 15-20 tét körül profitált a többség, októberben pedig 10-15 tét körül. Egyébként a csoport leírásban az szerepel hogy az átlag felhasználó 10-15 tét profitot tud elérni havonta átlagosan a csoport tippjeivel. Ezt rendre túl lehet teljesíteni. Tehát csak akkor kezdj bele a csoport követésébe ha elolvasod a csoport leírását és a tippek alatti fogadási segédlet szerint követed a tippeket!

“Szuper dolog, hogy ezt csináljátok, köszönöm szépen!”

“Köszi a tippeket”

“Ez a hónap,nem sikerült….” VÁLASZ: Abban egyet érthetünk hogy az előző hónapokban sokkal kevesebb tipp segítségével hamar elértük a profitcélt, és könnyebb volt profitálni. Ebben a hónapban viszont több tipp volt és akik hosszabb reakcióidővel rendelkeznek (nálad 30 perc) akkor nekik ez a hónap nem volt annyira eredményes. Fontos lenne hogy gyorsabban reagálj a tippekre, vagy esetleg inkább élőben próbáld megfogadni azokat. Mivel a tippek jórészét nem fogadtad ezért profitálni is nehezebb értelemszerűen, de vannak bizonyos feltételek amiknek meg kell felelni annak érdekében hogy rendszeres profitot érhess el.

“A végén túl sok volt az 1,5 odds alatti tipp. Ezek csak kozmetikázásra voltak jók (vagy még arra sem, mert összességében ha csak a végét nézem, akkor az mínuszos lett nekem). Inkább jobban örülnék a kevesebb, de magasabb oddsú tippeknek, ahogy a hónap többi részében volt. De jó a csapásirány, várom a következő hónapot! Hajrá, csak így tovább! VÁLASZ: A kisebb oddsos tippekkel is lehet profitálni, legalábbis ha jó tippadóról beszélünk, és jelen esetben arról van szó. Kérlek ne bíráld felül a tippeket, illetve véleményezni is felesleges őket, mivel a mi dolgunk csak annyi hogy minél gyorsabban megfogadjuk azokat! Annak semmi értelme hogy 10-20 db tipp alapján következtetéseket vonj le hiszen effajta statisztikai számoláshoz jóval nagyobb mennyiségre lenne szükséged, legalábbis ha reális képet szeretnél látni. Egyszerűen csak kapcsolj biorobot üzemmódba és fogadd a tippeket! Az eredmény pedig jön magától mint a többi előfizetőnél ugyancsak!

Teszek fel kérdést mail-ben és válasz sohasem érkezik. Ezért nem is fizetek elő egyik csoportra sem . VÁLASZ: Mindenkinek válaszolunk, de rákerestem az emailcímedre és nem érkezett tőled levél. Írtam emailt légyszíves ellenőrizd hogy megkaptad e! (Yahoo, hotmail, freemail, citromail, levelezőket érdemes elhagyni mert sok esetben ezek a levelezők nem működnek tökéletesen.

Jók a tippek

Jó lesz ez a csoport

Nincs

Amit eddig tippet megraktam,mind jött

Részemről rendben van!

Régebb óta játszom a tippeket, teljesen jó!!

Megvagyok elégedve eddig a csoporttal.

Egy olyan tippadot aki 1.2 es 1.4 odds kozott kuldi ki a tippet azt szerintem el kellene felejteni mert ahogy figyeltem nem 1 tipp el is ment ezek kozul, de meg nem is ez a legnagyobb baj vele hanem az hogy en igy gondolom egy magara valamit is ado tippado oldal ilyen oddsokkal nem foglalkozik. Ezt az egy kritikat emlitenem amugy teljesen meg vagyok elegedve az ingynes tippekkel meg az oldallal is  VÁLASZ: Sok nagyon jó tippadó küld kisebb oddsokat is, igaz ezek a tippjeinek a kisebb részét képviselik. Ezt nem kell túlgondolni vagy épp 10 tippből statisztikát készíteni és megállapítani tévesen hogy ez nem működik. Ha 12 hónapot sikerült sorozatban lehozni úgy hogy közben cserélődtek a tippadók, akkor nyugodtan hidd el hogy a legjobb tippadók legjobb tippjeit kapjátok!

Ez a hónap nem úgy sikerült, ahogy a korábbiak. Sajnos sokkal lassabban tudtam reagálni, és a tippek kb 30%-át nem is fogadtam meg a túl nagy változás miatt. VÁLASZ: Igen ez a hónap nehezebb volt mint a több! Több tipp volt, és menet közben a tippadókat is cserélni kellett. Sajnos lassabb reagálással most nehezebb volt profitot hozni, de az új tippadók követhetőbbek szóval várhatóan a novemberi hónap számodra is erősebb lesz!

Csak így tovább 😉 Szkeptikus hozzáállásom igy 3 hónap után köddé vált 🙂 Csak a meccsek követéséről kellene leszokni 😀 A tétnél 3 csoport összesét írtam mivel nem tudom külön mennyi. (Zeusz, Poszeidon, Free)

Még nincs tapasztalatom.

Egyelőre csak követem nem fogadom

Kool

Talán csak egy kérdésem lenne jelenleg. Mi történt a hónap második felébe, hogy ilyen csendes lett a free csoport? Nem is csak a tippeket gondolom, mert az biztos elérte a kitűzött célt így van nincs vagy minimális, de a szokásos promó és egyéb üzenetek is elmaradtak. Nekem hiányoztak főleg ha olyanról van szó bent ami számomra új információval van ellátva. VÁLASZ: A hónap második felében eléggé elfoglalt voltam ezért más dolgokra kevesebb időm jutott. Egyszerre több feladatkört is ellátok és ezt megfelelő minőségben és mennyiségben produkálni nem könnyű, de az eredményeket látva mégis elég jól sikerült teljesíteni!

Sajnos saját hibámból alig-alig bírom rakni. Amúgy biztos jó lenne. VÁLASZ: Talán itt az ideje elgondolkodni azon hogy érdemes e sportfogadnod! A pénzért itt is meg kell dolgozni, a kérdés már csak az mit vagy hajlandó megtenni érte!

Nagyon jók vagytok bizonyitjátok a nyertes szelvények visszaküldésével. Egyetlen egy gondom van amikor első félidő csapat × gól felett-et kell megraknom és bet365 ön nem talalom mert eppwn csak annal tudom megrakni. Mert időm nem engedi akkor eppen más oldalak felkeresését. Viszont ha oda irnatok mellé alá h melyik játszható akkor gyorsabban lehetne reagálni is az esemenyre. Köszönöm egyébként szuperek vagytok.

“Többre számítottam eredményességben !” VÁLASZ: 45 perces reakcióidőt jelöltél meg a kérdőívben, amivel azért már elég nehéz profitábilisan fogadni a tippeket. Sajnos ez a szolgáltatás valószínű nem neked való, mivel az idő pénz, és a te lehetőségeid nem adottak ahhoz hogy eredményesen kövesd a tippeket.

Ebben a hónapban nagyon sok olyan nagy oddsos tipp volt ami már a kikerülés pillanatában nem volt elérhető/ nagyon nagyot változott az odds VÁLASZ: Igen erről írtam is a csoportba és már az első héten kikerült az a tippadó akit nem lehetett követni. Mint tudod folyamatosan menedzseljük a csoportot annak érdekében hogy minél eredményesebben tudjátok követni, ehhez ad segítséget például a hó végi kérdőív is.

“Pár évvel ezelőtt már kipróbáltam a csoportot, tehát tudom, hogy jól működik. Még rajtam kell finomítani, hogy ne csábuljak el a fogadások terén, de tudom, hogy profitálni tudok a jövőben.”

Irány a FreeForLife

Irány a VIP

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...