A tippeket mostantól a Telegram Messenger-en küldjük!

Hírlevél, Tippküldés, Adózás, VIP csoportválasztás

SportingGods tippjeit, az ingyenes “Telegram Messenger” üzenetküldő applikációval küldjük, amely könnyen telepíthető mobiltelefonra, tabletre, vagy számítógépre. A Telegram ugyanolyan ingyenes üzenetküldő, mint például a Viber, Facebook Messenger, Whatsapp, vagy a Skype. 

Mit kell tenned?

Kattints erre a LINK-re és kövesd a leírást pontról-pontra!

Mikor kell feltelepítenem a Telegram alkalmazást?

Amint van 5-10 perc szabadidőd csináld meg! A fenti linken szereplő leírás alapján, pár perc alatt bárki képes “beüzemelni” az új tippküldő applikációt.

Miben lesz jobb a Telegram tippküldés?

A Telegram ingyenes, de ezen kívül lesz néhány változás is mint például a “Naptárhoz adom” funkció, az új dizájn, illetve a Telegram applikáció számos kiegészítő szolgáltatása. Ezeken kívül a “Hercules” bot, amely segítségével könnyedén navigálhatsz a SportingGods szolgáltatásának legfontosabb elemei között.

Miért szükséges a váltás a Pushoverről?

A Telegram teljesen ingyenes, míg a Pushovernek van egy egyszeri díja. Ezenkívül a Pushover üzemeltetése során többször is problémákba ütköztünk, és a Telegramon sokkal jobb minőséget tudunk biztosítani az előfizetőink számára. A Pushover bizonyos telefonokon egyébként nem használható (pl. Huawei), ezért már jóideje tervben van az üzenetküldő cseréje.

Meddig küldjük a tippeket a Pushoveren?

Nagyjából még egy hétig, majd ott a tippküldés teljes mértékben le fog állni.

Maradhat e bárki a Pushover tippküldésen?

Mivel ez a fajta tippküldés megszűnik hamarosan, ezért mindenkinek át kell térnie a Telegram szolgáltatására.

Mi van akkor ha valaki nem szeretne váltani?

Ebben az esetben mondd le az előfizetésed automatikus megújítását és fogadd a tippeket mindaddig, amíg érkezik a Pushover üzenetküldőn.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...