A tippeket mostantól a Telegram Messenger-en küldjük!

Hírlevél, Tippküldés, Adózás, VIP csoportválasztás

SportingGods tippjeit, az ingyenes “Telegram Messenger” üzenetküldő applikációval küldjük, amely könnyen telepíthető mobiltelefonra, tabletre, vagy számítógépre. A Telegram ugyanolyan ingyenes üzenetküldő, mint például a Viber, Facebook Messenger, Whatsapp, vagy a Skype. 

Mit kell tenned?

Kattints erre a LINK-re és kövesd a leírást pontról-pontra!

Mikor kell feltelepítenem a Telegram alkalmazást?

Amint van 5-10 perc szabadidőd csináld meg! A fenti linken szereplő leírás alapján, pár perc alatt bárki képes “beüzemelni” az új tippküldő applikációt.

Miben lesz jobb a Telegram tippküldés?

A Telegram ingyenes, de ezen kívül lesz néhány változás is mint például a “Naptárhoz adom” funkció, az új dizájn, illetve a Telegram applikáció számos kiegészítő szolgáltatása. Ezeken kívül a “Hercules” bot, amely segítségével könnyedén navigálhatsz a SportingGods szolgáltatásának legfontosabb elemei között.

Miért szükséges a váltás a Pushoverről?

A Telegram teljesen ingyenes, míg a Pushovernek van egy egyszeri díja. Ezenkívül a Pushover üzemeltetése során többször is problémákba ütköztünk, és a Telegramon sokkal jobb minőséget tudunk biztosítani az előfizetőink számára. A Pushover bizonyos telefonokon egyébként nem használható (pl. Huawei), ezért már jóideje tervben van az üzenetküldő cseréje.

Meddig küldjük a tippeket a Pushoveren?

Nagyjából még egy hétig, majd ott a tippküldés teljes mértékben le fog állni.

Maradhat e bárki a Pushover tippküldésen?

Mivel ez a fajta tippküldés megszűnik hamarosan, ezért mindenkinek át kell térnie a Telegram szolgáltatására.

Mi van akkor ha valaki nem szeretne váltani?

Ebben az esetben mondd le az előfizetésed automatikus megújítását és fogadd a tippeket mindaddig, amíg érkezik a Pushover üzenetküldőn.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...