ZEUSZ CSOPORT HÓ VÉGI ÖSSZEGZÉS

Hírlevél

 

A Zeusz csoport ebben a hónapban is szép eredményt hozott, mivel a hónap utolsó napján 30 tét profiton áll. Az első másfél hétre itt is a stagnálás volt inkább jellemző, de aztán beindult a profit gyártás!

A visszajelzések szerint a csoport előfizetői két ember kivételével, mind profitban zártak, de náluk is inkább a nem megfelelő iroda, illetve a nagyon hosszú reakcióidő állt. Ugyan jópáran vannak akik 20 tét profit felett zártak, de a csoporttagok által elért átlagprofittal nem vagyok elégedett, aminek az oka nagy eséllyel az lehet, hogy a tippek követése valamivel nehezebb, mivel az elért profit annál kisebb minél lassabban reagál a fogadó illetve minél gyorsabban változik a odds. Így ebben a csoportban most lesz egy kis vérfrissítés annak érdekében, hogy tovább növeljük az előfizetők által elérhető profitot. Természetesen ettől még ugyanúgy fontos a minél gyorsabb reakcióidő, de szeretném azt, hogy akik valamivel lassabbak, azok is tudják hozni legalább a havi 10 tét körüli átlagprofitot. Aki pedig gyorsabban reagál az pedig jobban meg tudja majd közelíteni a csoport által elérhető profitot!

A másik nagy problémának viszont azt láttam, hogy mivel már hosszú ideje hasítanak megállás nélkül a kisligás csoportjaink, aminek köszönhetően folyamatosan profitálnak a követők is, de sokan már természetesnek veszik, hogy nyerni fognak és jóval hanyagabbak, ami kihat az eredményre is. Az első hét gyengébb volt mindegyik kis ligás csoportban és sokan, mivel már mindhármat követik, meglepődtek, hogy most nem jön a profit sőt még kis veszteség is van. Ne feledd a profit ingadozik! Minél több tippet fogadsz annál nagyobb ingadozások vannak! Minél több tippet fogadsz annak arányában kell csökkentened a tétméretedet hogy az ingadozások ne okozzanak problémát! Nem mindig felfele vezet az út és lesznek gyengébb időszakok is! Ha erre nem készülsz fel és ész nélkül tolod akkor az komoly problémát fog okozni a későbbiekben. És ez nem a csoportok vagy a tippadók hibája lesz, hanem a tiéd, hiszen az ingadozást nem lehet elkerülni, viszont lehet kezelni! Sokan ráéreztetek a folyamatos profit ízére és egyre csak többet és többet akartok… Ez a mohóság viszont oda vezet, hogy egy gyengébb időszakban a túltolt tétmérettel gyorsan lefaragjátok az addig felépített bankrollt! Igen megint vészmadárkodok, de ez segít neked abban hogy tisztán láss és tényleg komoly profitot tudj elérni! Azt se feledjük hogy a fogadóirodák nem nagyon díjazzák hogy hordjuk el a pénzt! Ők le akarnak vadászni téged és le is fognak! A kérdés csak az hogy mikor és hogy mit teszel ellene? Szerinted ha elkezdtél fogadni 1000Ft tétmérettel és most 15.000Ft-al fogadsz nem lesz gyanús nekik? És az, ha csak kis ligás tippeket fogadsz, amivel a legkönnyebb profitálni az nem lesz szembetűnő? Ezt a blogbejegyzést LINK mindenképpen olvasd el és tartsd hozzá magad! Sokkal több profitot tudsz elhozni a fogadóirodából ha ésszerű tétméretet választasz és nagyligás tippeket is fogadsz a kisligásak mellett! Sokszor írtam már erről, de mindig ha ír valaki, hogy limitálták kiderül hogy brutál tétmérettel fogadott, és hogy nem fogadott nagyligás tippeket… Utána már sírhatsz, hogy korlátozták a tétméretedet erre ugyanúgy előre fel kel készülni akárcsak a gyenge időszakokra! Vagy megfogadod a leírtakat és tudatosan fogadsz, vagy tanulsz a saját hibádból de akkor már késő lesz! Egy célunk van: Hogy maximalizáljuk a profitunkat azaz hogy a legtöbb profitot hozzuk el a fogadóirodáktól! A szlogenünk az hogy Fogadj úgy, mint a Profik!, ami nem véletlen, hiszen csak így lehetsz a legeredményesebb ha profi szemlélettel állsz a dologhoz és minden egyes forintot kisajtolsz az irodákból, de az optimális fogadási szabályokat követve. Ha mohó vagy akkor ez nem fog sikerülni és nem milliókat fogsz nyerni, hanem csak pár százezret jobbesetben. Természetesen akkor is van tovább, ha limitál az iroda, de ahogy haladsz előre minden egyes lépcsővel egyre nehezebb lesz profitálni, ezért is fontos hogy az Európai irodákat a lehető legjobban le tudjuk venni.

A nagy bankroll pedig majd kelleni fog az ázsiai irodánál, ahol kevesebb tét profitot tudunk elérni havonta átlagosan, de a nagyobb ingadozás miatt kisebb tétméretet kell majd használjunk. Tehát az már egy nehezebb téma és mindenképp szükséges, hogy meglegyen az az alaptudás, amit itt a kis ligás fogadásoknál szerezhetsz meg. Viszont ha itt nem tudod betartani a szabályokat akkor a továbblépés nem neked való!

Tehát összegezve: A tippmennyiséget redukáljuk 200db-ra, de egyúttal úgy frissítjük a tippadó gárdát hogy minél követhetőbb legyen a csoport és tovább növekedjen a követők által elért átlagprofit. Az átlagprofit növeléshez, azaz hogy te többet nyerj, ezeken kívül arra is szükség van hogy kő profi legyél! A fogadási útmutatót a tippek alatti fogadási segédletet ismerd és használd! A blogbejegyzéseket olvasd el mindet! Hamarosan elkészül az össze csoport hó végi összegzése, és mindet olvasd át! A leírások összefüggenek, illetve a leírt tanácsok mindegyik csoportra érvényesek! Ne légy mohó! Vedd vissza a tétméretedet, és 10.000Ft fölé ne menj de inkább azalatt maradj! Ha több csoportot követsz akkor csökkentsd a tétméretedet. Használj kiegészítő irodákat. Gondoskodj arról hogy ne csak kis ligákra fogadj! Az ha követsz 3 kisligás csoportot és egy nagyligásat, még nem oldottad meg a problémát mert kb 5:1 lesz a kisligás-nagyligás tippek aránya. Apollon, Héra és az Élő tippek, mind használhatók kompenzálásra!

Na és akkor mégegyszer: Fogadj úgy, mint a Profik!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...