Karbantartás és néhány változás a SportingGods szolgáltatásánál!

Hírlevél

Mint tudjátok, folyamatosan nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást biztosíthassuk a számotokra, ezért néhány új dolgot, illetve pár kisebb változtatást is be szeretnénk jelenteni!

A júliusi hónapot ismét brutális eredményekkel zárták VIP csoportjaink, és sok követőnk jelezte, hogy ezalatt duplázták a bankrolljukat, vagy éppen átlépték az 1 Millió forintos profithatárt. Pár napon belül elkészülnek a csoport összesítők illetve a véleményezések is, de megkérek mindenkit hogy aki még nem töltötte ki a VIP csoportokba kiküldött kérdőíveket azt mindenképp tegye meg!

Mi ez a kérdőív és minek kell egyáltalán kitölteni❓

VIP csoportokba minden hónap végén, amelyen a követőknek vissza kell jelezniük hogy milyen minőségben, illetve milyen eredménnyel tudták követni a az adott csoport tippjeit. Természetesen aki több csoportot követ, annak minden csoportra külön-külön ki kell tölteni a kérdőívet! Gondolhatjátok hogy ezt nem azért vezettem be, mert túl sok szabadidővel rendelkezem, hanem mert a kérdőív kitöltése a TE ÉRDEKED, ugyanis minél több és pontosabb visszajelzést adtok, annál hatékonyabban tudok segíteni NEKED AZ ELÉRHETŐ PROFIT MAXIMALIZÁLÁSÁBAN! 

Ha bizonyos tippek követése, értelmezése, megfogadása nehézséget okoz, akkor a visszajelzések alapján ezt látom és közbe tudok avatkozni, vagy a tippadó cseréjével, vagy egy fogadási segédlet megírásával, bővítésével. Tehát nem szimplán az a célom, hogy profitálj, hanem azt akarom, hogy a legmagasabb profitot érd el, de ez leginkább rajtad múlik, hogy sikerül e!

Ugyanakkor látom azt is a kérdőívből, hogy te milyen minőségben követed a tippeket, és tudok jelezni számodra ha valahol hibát követsz el! Ha nem segítek a profit maximalizálásában, vagy a hibáid kijavításában, akkor jóval kevesebb profitot fogsz elérni, vagy épp veszteséget termelsz ahelyett, hogy nyernél! A kérdőív végén pedig, hosszabban kifejtheted az eddigi tapasztalataidat, megírhatod véleményedet, kritikádat, javaslatodat, vagy épp elismerésedet/dicséretedet, amit ugyancsak nagyon szívesen fogadunk!

A kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe, de hosszú távon több százezer Forint extra profitot is jelenthet, hiszen a hibák, vagy a szolgáltatás minőségének javítása, komoly veszteségektől óvhat meg, illetve plusz előnyöket hozhat számodra! Tehát a kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet nyerhess. Mondanom sem kell, ez a te érdeked, hiszen azért követsz minket, mert minél több pénzt akarsz nyerni, és mint tudod a pénzből sohasem elég! 

Azért fontos a kérdőív kitöltés, mert ennek köszönhetitek, hogy folyamatosan tudjuk növelni a minőséget és az eredményességet és hónapról-hónapra jobb és jobb eredményeket érhettek el, de erről meg is bizonyosodhattatok az elmúlt hónapokban/években, hiszen sikerült egy olyan szolgáltatást felépítenünk, amely valóban egyedülálló az országban, de világviszonylatban is a legjobbak között szerepel.

Pár napon belül bevezetjük a Telegram Messenger applikáción történő tippküldést, mivel hosszas fejlesztés után sikerült azt összekötnünk a saját tippküldő rendszerünkkel és ennek köszönhetően jóval egyszerűbb lesz az életünk, és így az előfizetőink dolga is, ugyanis így egy teljesen ingyenes applikációt tudunk ajánlani a követőinknek. Ezzel kapcsolatban lesz még néhány olyan kiegészítés, amelyet biztosan örömmel fogtok fogadni, de ezeket a részleteket egy külön blogbejegyzésben fogom összeírni számotokra. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően egy még magasabb színvonalat tudunk biztosítani a számotokra és biztos vagyok benne hogy nektek is tetszeni fog az új rendszerünk.

A SportingGods szolgáltatásánál néhány kisebb változást fog történni:

  1. A mai napon (2022.07.30), 17:00 órától kisebb karbantartás lesz a sportingg.eu weboldalon. A karbantartás nagyjából pár órát vesz igénybe, de ez idő alatt az előfizetés szünetelni fog, így kis türelmet kérünk azoktól akik éppen most szeretnének előfizetni.
  2. A VIP csoportjaink előfizetési díja változik, 24.99 Euróról, 25 Euróra. Ennek a változásnak inkább csak technikai jelentősége van, tehát a korábbi díj összege csak elhanyagolható mértékben fog módosulni.
  3. A sportingg.eu weboldal szolgáltatója megváltozik, de ez természetesen semmilyen hatással nem lesz a szolgáltatásra, így ez is csak egy technikai jellegű változást fog jelenteni.
  4. A fent említett változásokat miatt módosult az ÁSZF illetve pár napon belül frissítjük a tippküldéssel kapcsolatos változásokat és leírásokat is.
  5. Hamarosan változik a tippküldés módja de erről a következő pár napban egy részletes információt fogunk kiküldeni.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...