Karbantartás és néhány változás a SportingGods szolgáltatásánál!

Hírlevél

Mint tudjátok, folyamatosan nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást biztosíthassuk a számotokra, ezért néhány új dolgot, illetve pár kisebb változtatást is be szeretnénk jelenteni!

A júliusi hónapot ismét brutális eredményekkel zárták VIP csoportjaink, és sok követőnk jelezte, hogy ezalatt duplázták a bankrolljukat, vagy éppen átlépték az 1 Millió forintos profithatárt. Pár napon belül elkészülnek a csoport összesítők illetve a véleményezések is, de megkérek mindenkit hogy aki még nem töltötte ki a VIP csoportokba kiküldött kérdőíveket azt mindenképp tegye meg!

Mi ez a kérdőív és minek kell egyáltalán kitölteni❓

VIP csoportokba minden hónap végén, amelyen a követőknek vissza kell jelezniük hogy milyen minőségben, illetve milyen eredménnyel tudták követni a az adott csoport tippjeit. Természetesen aki több csoportot követ, annak minden csoportra külön-külön ki kell tölteni a kérdőívet! Gondolhatjátok hogy ezt nem azért vezettem be, mert túl sok szabadidővel rendelkezem, hanem mert a kérdőív kitöltése a TE ÉRDEKED, ugyanis minél több és pontosabb visszajelzést adtok, annál hatékonyabban tudok segíteni NEKED AZ ELÉRHETŐ PROFIT MAXIMALIZÁLÁSÁBAN! 

Ha bizonyos tippek követése, értelmezése, megfogadása nehézséget okoz, akkor a visszajelzések alapján ezt látom és közbe tudok avatkozni, vagy a tippadó cseréjével, vagy egy fogadási segédlet megírásával, bővítésével. Tehát nem szimplán az a célom, hogy profitálj, hanem azt akarom, hogy a legmagasabb profitot érd el, de ez leginkább rajtad múlik, hogy sikerül e!

Ugyanakkor látom azt is a kérdőívből, hogy te milyen minőségben követed a tippeket, és tudok jelezni számodra ha valahol hibát követsz el! Ha nem segítek a profit maximalizálásában, vagy a hibáid kijavításában, akkor jóval kevesebb profitot fogsz elérni, vagy épp veszteséget termelsz ahelyett, hogy nyernél! A kérdőív végén pedig, hosszabban kifejtheted az eddigi tapasztalataidat, megírhatod véleményedet, kritikádat, javaslatodat, vagy épp elismerésedet/dicséretedet, amit ugyancsak nagyon szívesen fogadunk!

A kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe, de hosszú távon több százezer Forint extra profitot is jelenthet, hiszen a hibák, vagy a szolgáltatás minőségének javítása, komoly veszteségektől óvhat meg, illetve plusz előnyöket hozhat számodra! Tehát a kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet nyerhess. Mondanom sem kell, ez a te érdeked, hiszen azért követsz minket, mert minél több pénzt akarsz nyerni, és mint tudod a pénzből sohasem elég! 

Azért fontos a kérdőív kitöltés, mert ennek köszönhetitek, hogy folyamatosan tudjuk növelni a minőséget és az eredményességet és hónapról-hónapra jobb és jobb eredményeket érhettek el, de erről meg is bizonyosodhattatok az elmúlt hónapokban/években, hiszen sikerült egy olyan szolgáltatást felépítenünk, amely valóban egyedülálló az országban, de világviszonylatban is a legjobbak között szerepel.

Pár napon belül bevezetjük a Telegram Messenger applikáción történő tippküldést, mivel hosszas fejlesztés után sikerült azt összekötnünk a saját tippküldő rendszerünkkel és ennek köszönhetően jóval egyszerűbb lesz az életünk, és így az előfizetőink dolga is, ugyanis így egy teljesen ingyenes applikációt tudunk ajánlani a követőinknek. Ezzel kapcsolatban lesz még néhány olyan kiegészítés, amelyet biztosan örömmel fogtok fogadni, de ezeket a részleteket egy külön blogbejegyzésben fogom összeírni számotokra. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően egy még magasabb színvonalat tudunk biztosítani a számotokra és biztos vagyok benne hogy nektek is tetszeni fog az új rendszerünk.

A SportingGods szolgáltatásánál néhány kisebb változást fog történni:

  1. A mai napon (2022.07.30), 17:00 órától kisebb karbantartás lesz a sportingg.eu weboldalon. A karbantartás nagyjából pár órát vesz igénybe, de ez idő alatt az előfizetés szünetelni fog, így kis türelmet kérünk azoktól akik éppen most szeretnének előfizetni.
  2. A VIP csoportjaink előfizetési díja változik, 24.99 Euróról, 25 Euróra. Ennek a változásnak inkább csak technikai jelentősége van, tehát a korábbi díj összege csak elhanyagolható mértékben fog módosulni.
  3. A sportingg.eu weboldal szolgáltatója megváltozik, de ez természetesen semmilyen hatással nem lesz a szolgáltatásra, így ez is csak egy technikai jellegű változást fog jelenteni.
  4. A fent említett változásokat miatt módosult az ÁSZF illetve pár napon belül frissítjük a tippküldéssel kapcsolatos változásokat és leírásokat is.
  5. Hamarosan változik a tippküldés módja de erről a következő pár napban egy részletes információt fogunk kiküldeni.

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

12 hónapos nyerő sorozat az ingyenes csoporttal!?

Ha már régebb óta követed az ingyenes FreeForLife csoportunkat, akkor pár dolog ismerős lehet abból, amit most leírok. A SportingGods.eu bemutató csoportja a FreeForLife nevet viseli, ahol bárki ingyenesen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat és letesztelheti a tippjeink...

Nem szeretem magam dicsérni, de k*rva jó vagyok!! Na ezt figyeld!

"A sportfogadással nem lehet rendszeresen pénzt nyerni, hiszen szerencsejáték az egész, meg amúgy is folyton bundáznak, vagy az UEFA manipulál, vagy mindig jön az a szöveg hogy csak egy gól hiányzott ahhoz hogy bejöjjön a tuti nagy odds-os nyerő szelvény..." Bla, Bla,...

Sorozatban a 9. hónapot is profittal zárta az ingyenes csoport!

Közületek sokan régóta fogadnak, és mostanra már szinte mindenki megtapasztalhatta, hogy a sportfogadással nem is olyan egyszerű pénzt keresni, mint ahogy azt az elején sokan gondolnák. Nem véletlenül dobálóznak az okosak olyan számokkal, hogy a sportfogadók 95-98%-a...