Karbantartás és néhány változás a SportingGods szolgáltatásánál!

Hírlevél

Mint tudjátok, folyamatosan nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a legjobb minőségű szolgáltatást biztosíthassuk a számotokra, ezért néhány új dolgot, illetve pár kisebb változtatást is be szeretnénk jelenteni!

A júliusi hónapot ismét brutális eredményekkel zárták VIP csoportjaink, és sok követőnk jelezte, hogy ezalatt duplázták a bankrolljukat, vagy éppen átlépték az 1 Millió forintos profithatárt. Pár napon belül elkészülnek a csoport összesítők illetve a véleményezések is, de megkérek mindenkit hogy aki még nem töltötte ki a VIP csoportokba kiküldött kérdőíveket azt mindenképp tegye meg!

Mi ez a kérdőív és minek kell egyáltalán kitölteni❓

VIP csoportokba minden hónap végén, amelyen a követőknek vissza kell jelezniük hogy milyen minőségben, illetve milyen eredménnyel tudták követni a az adott csoport tippjeit. Természetesen aki több csoportot követ, annak minden csoportra külön-külön ki kell tölteni a kérdőívet! Gondolhatjátok hogy ezt nem azért vezettem be, mert túl sok szabadidővel rendelkezem, hanem mert a kérdőív kitöltése a TE ÉRDEKED, ugyanis minél több és pontosabb visszajelzést adtok, annál hatékonyabban tudok segíteni NEKED AZ ELÉRHETŐ PROFIT MAXIMALIZÁLÁSÁBAN! 

Ha bizonyos tippek követése, értelmezése, megfogadása nehézséget okoz, akkor a visszajelzések alapján ezt látom és közbe tudok avatkozni, vagy a tippadó cseréjével, vagy egy fogadási segédlet megírásával, bővítésével. Tehát nem szimplán az a célom, hogy profitálj, hanem azt akarom, hogy a legmagasabb profitot érd el, de ez leginkább rajtad múlik, hogy sikerül e!

Ugyanakkor látom azt is a kérdőívből, hogy te milyen minőségben követed a tippeket, és tudok jelezni számodra ha valahol hibát követsz el! Ha nem segítek a profit maximalizálásában, vagy a hibáid kijavításában, akkor jóval kevesebb profitot fogsz elérni, vagy épp veszteséget termelsz ahelyett, hogy nyernél! A kérdőív végén pedig, hosszabban kifejtheted az eddigi tapasztalataidat, megírhatod véleményedet, kritikádat, javaslatodat, vagy épp elismerésedet/dicséretedet, amit ugyancsak nagyon szívesen fogadunk!

A kérdőív kitöltése csak pár percet vesz igénybe, de hosszú távon több százezer Forint extra profitot is jelenthet, hiszen a hibák, vagy a szolgáltatás minőségének javítása, komoly veszteségektől óvhat meg, illetve plusz előnyöket hozhat számodra! Tehát a kérdőív kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy még többet nyerhess. Mondanom sem kell, ez a te érdeked, hiszen azért követsz minket, mert minél több pénzt akarsz nyerni, és mint tudod a pénzből sohasem elég! 

Azért fontos a kérdőív kitöltés, mert ennek köszönhetitek, hogy folyamatosan tudjuk növelni a minőséget és az eredményességet és hónapról-hónapra jobb és jobb eredményeket érhettek el, de erről meg is bizonyosodhattatok az elmúlt hónapokban/években, hiszen sikerült egy olyan szolgáltatást felépítenünk, amely valóban egyedülálló az országban, de világviszonylatban is a legjobbak között szerepel.

Pár napon belül bevezetjük a Telegram Messenger applikáción történő tippküldést, mivel hosszas fejlesztés után sikerült azt összekötnünk a saját tippküldő rendszerünkkel és ennek köszönhetően jóval egyszerűbb lesz az életünk, és így az előfizetőink dolga is, ugyanis így egy teljesen ingyenes applikációt tudunk ajánlani a követőinknek. Ezzel kapcsolatban lesz még néhány olyan kiegészítés, amelyet biztosan örömmel fogtok fogadni, de ezeket a részleteket egy külön blogbejegyzésben fogom összeírni számotokra. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően egy még magasabb színvonalat tudunk biztosítani a számotokra és biztos vagyok benne hogy nektek is tetszeni fog az új rendszerünk.

A SportingGods szolgáltatásánál néhány kisebb változást fog történni:

  1. A mai napon (2022.07.30), 17:00 órától kisebb karbantartás lesz a sportingg.eu weboldalon. A karbantartás nagyjából pár órát vesz igénybe, de ez idő alatt az előfizetés szünetelni fog, így kis türelmet kérünk azoktól akik éppen most szeretnének előfizetni.
  2. A VIP csoportjaink előfizetési díja változik, 24.99 Euróról, 25 Euróra. Ennek a változásnak inkább csak technikai jelentősége van, tehát a korábbi díj összege csak elhanyagolható mértékben fog módosulni.
  3. A sportingg.eu weboldal szolgáltatója megváltozik, de ez természetesen semmilyen hatással nem lesz a szolgáltatásra, így ez is csak egy technikai jellegű változást fog jelenteni.
  4. A fent említett változásokat miatt módosult az ÁSZF illetve pár napon belül frissítjük a tippküldéssel kapcsolatos változásokat és leírásokat is.
  5. Hamarosan változik a tippküldés módja de erről a következő pár napban egy részletes információt fogunk kiküldeni.

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...