Nem szeretem magam dicsérni, de k*rva jó vagyok!! Na ezt figyeld!

Hírlevél, Sikertörténetek, Eredmények

“A sportfogadással nem lehet rendszeresen pénzt nyerni, hiszen szerencsejáték az egész, meg amúgy is folyton bundáznak, vagy az UEFA manipulál, vagy mindig jön az a szöveg hogy csak egy gól hiányzott ahhoz hogy bejöjjön a tuti nagy odds-os nyerő szelvény…”

Bla, Bla, Bla…..

Ezt mondják azok kifogásként, akik nem tudnak nyerni! Én meg azt mondom, ha meghallják a nevemet a fogadóirodák, akkor összeszarják magukat, mert tudják, hogy havi rendszerességgel, komoly összegeket fogok elhozni tőlük! Ráadásul ez hatványozottan igaz, hiszen a követőim, a kis “padavanjaim” ugyancsak jönnek velem és bizony elvesszük ami jár!

Téged is sokszor átvertek már kamu tippadók? Vagy esetleg képtelen vagy beismerni magadnak, hogy a saját tippjeiddel soha nem fogsz nyerni?

Hát akkor most itt az ideje, hogy valaki olyat kövess, aki tényleg képes arra, hogy legyalázza a fogadóirodákat! Csak annyi a dolgod hogy pontosan azt csináld amit mondok! Mert ez valóban működik! Nem hiszed? Akkor nézd meg a saját szemeddel hogy igaz! Az INGYENES csoportom (FreeForLife) 2018 januárja óta működik, amit még a COVID sem tudott megállítani! 55 hónapból 47-et zártunk profittal és most épp sorozatban a 9. nyertes hónapnál tartunk! Ízlelgesd egy kicsit! 9 hónap, egymás után, amikor ingyenes tippekkel nyersz…!

 

Na és neked hogy hogy zárult az elmúlt 4,5 éved?? Menj és nézd vissza szépen a korábbi posztokat és tippeket a telegram csoportunkban! Találsz kismillió véleményt is, akik arról írnak, hogy mióta engem követnek, azóta elkezdtek profitálni! Mondtam már hogy ez az ingyenes csoport?

Pár hónapja az Instára (https://www.instagram.com/sportinggods/) is posztolok tippeket…. Ott most épp 32 tét profit felett járunk! Mit jelent a 32 tét profit? Ha 5000 Ft-tal megfogadod a tippeket akkor a profitod 160.000 Forint! Van Instagramod és még nem követed a SportingGods-ot?

Akarsz te egyáltalán nyerni??? Vagy csak kifogásokat keresel hogy miért nem jön össze? 

Az ingyenes csoport leírásában az szerepel hogy megnyerheted az előfizetésed díját… Mint láthatod nem ígérek sokat, de azt mindig durván túlteljesítem! Nem, nem fog minden tipp nyerni hiszen az lehetetlen! De az eredményeim és a követőim véleménye eléggé meggyőző úgy gondolom! Mi kis tétekből építünk fel egy hatalmas bankrollt! Nem a szerencsére hagyatkozunk, hanem hivatásos sportelemzők minőségi tippjeire, amelyeket egy profi stratégia alapján fogadunk! Mert így fogadnak a profik!

Ingyenes tippekért köves minket Instagramon!

Kattints a képre a nagyításhoz!

Több mint 200 előfizetői vélemény
igazolja eredményeinket!

❤️ “Több tippadó csoportot is kipróbáltam már és az a vicc, hogy ez az ingyenes csoport messze veri a legtöbb fizetős szolgáltatást más helyeken. Pláne ha van mellé előfizetés valamelyik VIP csoportra is, elég jó kis profitot lehet összeszedni. Csak így tovább, a legstabilabb, legátláthatóbb tippadó szolgáltatás eddigi tapasztalataim alapján!” 

T. Ádám

Na és akkor elérkeztünk a VIP csoportokhoz, amelyek havi szinten produkálják azokat a fogadókat, akik átlépték az 1 millió Forintos profithatárt!

Mielőtt azt gondolnád hogy ezért nem kell tenni semmit akkor tévedsz! Ugyanis az, hogy milyen eredményeket érsz el ezekkel a minőségi tippekkel, attól függ, hogy ennek érdekében hajlandó vagy egy pontosan lemásolni azt, ahogyan én fogadok! Nem kérek lehetetlent, csak annyit hogy csináld azt amit leírtam, ami működik!

Tudtad hogy télire megérkezik a rettegett “Rezsidémon”??

Azt pedig csak egy dologgal lehet elkergetni! Megteszi a nem túl acélos Forint is, de könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot, sportfogadással nyert Euróval!

A fenti képen azt láthatod, hogy a Poszeidón csoportban épp megérkezett egy “zöldhullám, és a 3 kisligás VIP csoportunk éppen azon csatázik hogy melyik zárja a legmagasabb profitban a hónapot! Jelenleg az Artemisz vezet 33.9 tét profittal, majd azt követi 27,4 téttel a Poszeidón, és kicsit lemaradva a Zeusz amely 24 tét profit felett jár. Érdemes tudni hogy 10 tét profit amúgy már nagyon jó eredménynek számít, viszont ezek a csoportok “kicsit” többet tudnak! Nem véletlen hogy több visszajelzést kaptunk a követőktől, hogy ebben a hónapban már MEGDUPLÁZTÁK a bankrolljukat! Igen még mindig a sportfogadásról beszélünk ahol a fogadók több mint 95%-a folyamatosan bukik! De nem a SportingGods-nál!!! 💪

Na, elkezdett már viszketni neked is a tenyered?? Akkor meg ne nézegess tovább! Ne várd a csodát, ne várd a szeptembert és kezdj el végre pénzt keresni a sportfogadással most!

Mit kell tenned?

  • Alaposan nézd át a FreeForLife és a VIP csoportok leírását!
  • Kizárólag a fogadási útmutató szabályai alapján fogadj!
  • A tippek alatti linken lévő fogadási segédlet szerint kövesd a csoportot!
  • Tartsd be a bankrollmenedzsmentet, mert az garantálja a hosszútávú sikereid!
  • Minden csoportra amit követsz, töltsd ki azt a bizonyos kérdőívet!
  • Olvasd el a weboldalon az összes cikket és blogbejegyzést!
  • Vedd komolyan, mert csak így tudsz nagy pénzeket keresni sportfogadással!

Ha ezeket a tanácsokat nem fogadod meg, akkor minőségi tippekkel sem fogsz tudni megfelelően profitálni! 

Fogadj úgy, mint a Profik! – SportingGods

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...