Artemisz csoport áprilisi eredmények

Public, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Összegzés: Áprilisban a hónap végén 25 tét profiton áll a csoport, de ebben a hó végi összegzésben nem a csoportról írnék részletesen, hanem inkább rólatok követőkről! És ez inkább egyfajta fejmosás lesz, mintsem dicséret… Sokan ránk találnak, előfizetnek, de nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák alaposan a választott csoport leírását és megtudják hogy miről is van szó pontosan. Minden tipp alatt van egy link, amelyen a csoporttal kapcsolatos fogadási segédlet van, ami pontosan leírja hol, és hogyan kövesd a tippeket annak érdekében hogy a legjobb eredményt érd el! Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Miért nem olvasol el minden egyes cikket és bejegyzést a weboldalon?? Neked nem az a célod hogy minél többet nyerj? Miért nem vagy hajlandó tenni ezért?? Miért nem követed a fogadási útmutatót?? MIÉRT NEM ÉRTED MEG, HOGY NÁLUNK ANNYI CSAK A DOLGOD, HOGY ELOLVASS MINDENT, ÉS ENNEK MEGFELELŐEN FOGADJ!

A havi kérdőív visszajelzés szerint, a csoport követőinek 60%-a a tippek 95-100%-át meg tudja fogadni! Tehát a csoport tippjei megfelelően követhetőek! De minél lassabban reagál valaki, illetve minél kevésbé használja azt az irodát amint javaslok, annál alacsonyabb lesz a megfogadott tippek száma, illetve annál kevesebb lesz a profit. Ha nem tudsz javítani a reakció idődön, illetve a használt irodán, akkor be kell érned kevesebb profittal! Akkor tudunk minél nagyobb profitot csinálni ha arra törekszünk, hogy minél jobb feltételekkel fogadjuk meg a tippeket, nem pedig akkor ha minden tippet megfogadunk bármilyen oddson vagy lineon! Inkább hagyd ki a tippet ha nem fogadható a leírt szabályok szerint, vagy próbáld meg élőben megfogadni! A szlogen az hogy “Fogadj úgy, mint a profik” nem pedig az hogy Fogadj úgy ahogy kedved tartja! 

A havi kérdőív visszajelzése szerint, a csoport követőinek jónéhány tagja 20 tét profit felett zárt, mégis vannak néhányan akik ettől elmaradtak. Persze ez valamennyire érthető, hiszen más-más fogadási paraméterekkel rendelkezünk és van aki pl a munka, a suli vagy valamilyen élethelyzet miatt csak kevésbé tudja követni a tippeket, de aki kevésbé tud minőségi fogadást biztosítani, akkor az ennek megfelelően állítsa be az elvárásait is! A csoport még akkor is szinte minden hónapban profitot hoz számodra ha tényleg csak gyengébb minőségben tudod követni a tippeket, de ha többet akarsz, akkor ezért neked kell tenni! A segédletekben megtalálod mit kell csinálnod!

Mennyire vagy elégedett a csoport eredményével? Itt a válaszadók 80%-a azt jelölte meg hogy nagyon elégedett volt a csoporttal. A csoport korábbi eredményei magukért beszélnek, mégis 10% azt jelölte meg hogy közepesen elégedett, 10% pedig azt hogy kevésbé elégedett. Mindezt úgy hogy minden követő profitban zárt! Ha valaki nem elégedett, az általában azért van, mert el sem olvasta hogy mire fizet elő, nem követi a segédletet, majd megírja hogy a tippek Maratonbetre jönnek, vagy hogy a lineok változnak. Köszönjük de tudjuk! Ezért is csináltam a segédletet, amelyet láthatóan a többség eredményesen tud használni! A kisebbséget meg addig ütöm vágom, amíg vagy így, vagy úgy, meg nem értik, hogy nekik is fontos az, hogy minél többet profitáljanak!

Hogyan változnak az oddsok és a lineok? A visszajelzések több mint 50%-a szerint az odds/line nem vagy csak minimális mértékben változott. Tehát a többség véleménye szerint, megfelelő reagálási idő esetén, illetve megfelelő irodát használva a csoport tippjei az elvárásoknak megfelelően követhető. (Ez az arány sokat javult a korábbi évekhez képest hiszen régen általában 4 pontos eltéréssel fogadtunk de mostanra már többnyire ajánlott feltételekkel vagy 1-2 pont eltéréssel meg lehet fogadni a tippeket gyors reagálás mellett.) Ha olyan tippeket akarsz fogadni ahol nem változnak, akkor van egy rossz hírem! Azokban a tippekben nem nagyon van érték, amelyeknél idővel nem változik az odds vagy a line, beszéljünk akár kis vagy nagy ligákról! Azaz azokkal nem is nagyon fogsz profitot csinálni vagy csak ideig óráig lehetséges! Ráadásul más irodáknál fogadjuk meg a tippeket ahol eleve más feltételeket adnak az irodák. Minél lassabban reagálsz a tippekre annál nagyobb változást fogsz tapasztalni! A profi sportfogadás nem kívánságműsor! Nem mi mondjuk meg hogy milyen sportágra akarunk fogadni, hanem az elérhető profit! Nem mi mondjuk meg melyik irodánál akarunk fogadni hanem az hogy hol lehet a tippeket elérni, illetve a legjobb feltételekkel megfogadni! Nekünk kell alkalmazkodni annak érdekében hogy a legjobb profitot érhessük el! Ha nem tudsz vagy nem akarsz alkalmazkodni akkor a szolgáltatásunk nem neked való, de inkább úgy fogalmaznék hogy a profitábilis sportfogadás nem neked való! 

Mekkora tétmérettel fogadsz? A tétméreted meghatározza hogy mekkora profitot fogsz elérni! Nagyobb tétméret értelemszerűen nagyobb profitot jelent, de nagyobb kockázatot is rejt! Éppen ezért készítettem egy fogadási útmutatót ahol külön pont foglalkozik a BANKROLLMENEDZSMENT témakörrel, amely garantálja a profi fogadók számára azt hogy hosszútávon is eredményesen fogadhassanak és hogy soha ne legyen veszélyben a bankroll. Mégis látok olyat hogy 4-5-10% százalékos tétméretet jelölnek meg! Ti szinte biztos hogy idővel el fogjátok veszíteni a bankrollotokat! Minél nagyobb a tétméreted a bankrollodhoz képest, annál nagyobb kockázatot vállalsz, a profi fogadók célja pedig az hogy a kockázatot minimálisra csökkentsük. Kicsi a tétméreted az elvárásaidhoz? Tegyél pénzt a bankrollodhoz, vagy várj amíg egy normális kezdő bankrollt össze tudsz rakni!

Megfelelő fogadóirodák használata! A sportfogadás környezete folyamatosan változik ahol azok lesznek a legsikeresebbek, akik a legjobban alkalmazkodnak! Megbeszéltük hogy azt kell csinálnod amit mondok! Jeleztem hogy a bet365 már csak kiegészítő irodaként használható és hogy regisztrálj másik irodát ahol ugyancsak óriási profitokat érhetsz el. Erre mi történik? jön a visszajelzés hogy nem követhető Bet365-el a csoport. Ha Bet365 irodát akarsz használni kövesd a Poszeidón, Zeusz csoportokat! Arra tökéletes! Ha pedig ezt a csoportot követnéd, akkor használd azt az irodát amit javaslok! Folyamatban van a legjobban használható irodák összeállítása ehhez a csoporthoz amelyekkel a legprofitábilisabban követheted ezt a csoportot! elsőnek ezt az irodát szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami egy tökéletes választás kiegészítő irodának! Nagy sportkínálat, ahol a kosár tippek nagy része fogadható, gyors reagálással akár azonos vagy jobb feltételekkel is! A leírást és a segédletet ezen a linken találod találod! FONTOS: Ellenőrizd hogy a jelenlegi fogadóirodád nem ad e csökkentett oddsokat a számodra! Keress egy alacsonyabb osztályos mérkőzést és válassz ki egy meccset ahol a hazai csapat győzelme 2.0 körüli oddson van. Majd lépj be és nézd meg hogy ugyanazt az oddsot kapod e vagy gyengébbet! Ha már túl nagy az eltérés akkor elkezdtek limitálni és kevésbé fogja megérni továbbra is ott fogadni.

Kinek kell kitölteni a hónap végi kérdőíveket? Tényleg megengedheted magadnak hogy ne jelezz vissza, és ne segíthessünk a hibáid elekerülésében, illetve te nem szeretnéd, hogy tovább javíthassuk a csoportok eredményességét számodra? Aki nem tölti ki rendszeresen minden követett csoportra külön a kérdőívet, ami kb 1 percig tart, az nem veszi komolyan a sportfogadást! Próbálok óvatosan fogalmazni mert nem akarok megbántani senkit, de ez nem az Óvoda! A havi kérdőívek kitöltése mindenkinek a saját érdeke! 

Így maximalizáld a profitodat!

Három lehetőség van azok számára akik lassabban reagálnak a tippekre: 

  1. A munka, az iskola, a sport vagy bármi megnehezítheti a reagálás gyorsaságát számodra. Tehát nem mindig optimálisak a fogadási feltételek. Ezt megértem és el is fogadom. De gondolom nem mindig dolgozol vagy nem 0-24 az iskola?! Azaz állítsd be a telefonodat hogy megfelelően jelezzen, és vedd is észre, ha ez lehetséges. Ha van okosórád akkor használd! Rezeg a csuklódon és így egy tippről sem fogsz lemaradni! Amikor pedig nem dolgozol, tanulsz sportolsz stb. akkor főállású sportfogadó vagy, azaz nincs kifogás arra hogy miért ne reagálj azonnal a tippekre! 
  1. Használj több fogadóirodát hogy azzal is javítsd az oddsaidat és az elért eredményedet! Nem kell 6 irodába regisztrálni félreértés ne essék! 2-3 iroda bőven elég! Ezeket sem kell mindet mindig használni hiszen van egy fő irodánk, meg a többi kiegészítő iroda, ahol csak akkor fogadunk, ha jobb odds van, vagy esetleg a tipp a másik irodánál nincs a kínálatban stb. 
  1. Nagyon sok tippet meg lehet fogadni élőben is! Tehát ha egy tippről lemaradsz, nem elérhető az irodádnál, vagy nem kapsz megfelelő feltételeket, akkor a telefonodon állítsd be a meccs kezdési időpontot és fogadd meg a tippet amikor úgy alakul az eredmény! Pluszmunka? Igen! Plusz pénz? Igen!!! 

Gyors reagálással a tippek 90-95%-a megfogadható függetlenül attól hogy azok több irodára érkeznek. De ez a szám csökken, ha lassabb a reagálási időnk, vagy épp egy kevésbé ajánlott irodát használunk. Te döntesz, hogy mennyire fontos neked az, hogy több profitot érj el, de ha a fenti dolgoknak kevésbé felelsz meg akkor fogadd el hogy az általad elért profit kevesebb lesz mint azé, aki hajlandó két percet rászánni hogy regisztráljon még egy irodát, vagy hogy törekedjen arra hogy gyorsabban reagáljon. 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...

Sorozatban a 12. hónap is profitban az INGYENES csoportban!

"A SportingGods.eu ingyenes szolgáltatása a FreeForLife tippcsoport, ahol kötelezettségmentesen kipróbálhatod a szolgáltatásunkat, letesztelheted szaktudásunkat, illetve a tippjeink eredményességét és minőségét." - Az alábbi képen, az elmúlt 12 hónap eredményeit...