A FreeForLife csoport áprilisi eredményei

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

 

Sokan úgy gondolnak a sportfogadásra mint szerencsejátékra, jóval kevesebben pedig úgy mint pénzkereseti lehetőségre. Míg az első kategóriába tartozók, éves szinten százezreket vagy épp milliókat veszítenek, addig  a profi sportfogadók ugyanilyen összegeket nyernek! Különleges képességek? Szuper erő? Született mázlista? Nem, nem..! A jó hír az, hogy bárkiből lehet profi és eredményes sportfogadó. Még akkor is ha a sportfogadás piacán hemzsegnek a kóklerek és a csalók! Nagy eséllyel már te magad is futottál bele valami nagy profittal kecsegtető átverésbe, ami után csak pislogtál és nem értetted hogy hova lett a pénzed.

Az okosak azt mondják hogy a sportfogadók 95%-a veszít hosszú távon. Ennek például az az egyik fő oka, hogy maguk a tippküldő szolgáltatások többsége átverés, vagy épp a hozzánemértés miatt veszteséget termelnek a számodra. A sok önjelölt tippadó guru azt gondolja magáról pár nyertes tipp után, hogy ő a világ megváltó és mindenki az ő tippjeit akarja majd. Aztán jön az első hullámvölgy ahol hamarosan kiderül, hogy ez egy olyan szakma, amit csak nagyon kevesen tudnak sikeresen művelni. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy neked mind sportfogadónak, elég nehéz dolgod van, hiszen ha 1-2 ilyen cukiságba beleszaladsz, még a fogadástól is elmegy a kedved. Persze csak egy időre mert hamarosan újra viszketni kezd a tenyered, és a mohóságodnak köszönhetően újra és újra megrázod azt a bizonyos pofonfát. Oké, talán már látod te is hogy megfelelő szolgáltatást nem könnyű találni amivel valóban kézzel fogható profitot érhetsz el! 

De te a mázlisták közé tartozol és találkozol a SportingGods szolgáltatásával! Ahol nem arra akarnak rávenni nagyobbnál nagyobb ígéretekkel hogy fizess elő, hanem arra hogy olvasd el a blogbejegyzéseket és szakmai cikkeket, amelyek mind ingyenesek és több mint 10 év tapasztalatán alapulnak, illetve lehetőséget biztosítanak arra hogy az ingyenes FFL csoportban letesztelhesd a szolgáltatást, megtanulhasd az alapokat és megnyerhesd az előfizetési díjat. A FFL csoportról annyit érdemes tudni hogy 2018 januárja óta működik megszakítás nélkül. Hiába jött a covid, ez még akkor is működött és hozta a profitot a követőknek. Az elmúlt 52 hónapból 44-et profitban zártunk, illetve minden egyes tippet vissza tudsz ellenőrizni a telegram csoportban!

Miért ilyen sikeres a SportingGods szolgáltatása? Az ok egyszerű, mivel én magam már több mint 10 éve hivatásos sportfogadó vagyok, mindezt úgy hogy szinte havi rendszerességgel profitálok a sportfogadással. Mivel ilyen tudással és tapasztalattal csak nagyon kevesen rendelkeznek, ezért pont emiatt képtelen sok hasonló szolgáltatás fennmaradni, mivel megtanítani az embereket nyerni, megfelelő háttértudás nélkül nem lehet és bizony ha olyas valakit követsz, aki maga is képtelen nyerni, akkor te ezt fogod lemásolni… Szóval láthatod hogy a FFL csoport ingyenes csoportja eléggé értékes, annak ellenére hogy ezért a szolgáltatásért nem kell fizetned!

2022 áprilisi összegzés: Túl sokat nem szeretnék erről írni, mivel láthattad mi történt a csoportban… A hónap első felében kevés tipp érkezett, ami 4 tét körüli veszteséget jelentett a számunkra. Majd a második héten jeleztem ha nem növekszik a tippmennyiség akkor hónap közepétől odapirítunk. Az ezt követő bő egy héten bedaráltunk gyorsan 13 tét profitot, amivel 9 tét profitra jött fel a csoport. Ugyan még egy tipp függőben van, de ez már nem fogja nagymértékben befolyásolni a profitunkat. Ez sorozatban a 6. hónap amelyet profittal zárunk. Aki elolvasta a FFL csoport leírását az tudja hogy minden hónapban 5 tét profitcélt határozunk meg. (Csak hogy tisztán lásd a dolgokat: Máshol azért küzdenek hogy legyen végre egy profitos hónap, mi pedig arról beszélünk hogy a legtöbb alkalommal 5 tét profitot hozunk de általában ezt túlteljesítjük.) A FFL csoport célja hogy kipróbálhasd a szolgáltatásunkat, megtanulhasd az alapokat, és hogy megnyerhesd az előfizetési díjat. Tehát nem az hogy szénné nyerd magad hiszen arra ott vannak a VIP csoportjaink. A hónapban voltak kis és nagyobb oddsok is, de ha ránézel a tipptörténetre az elég beszédes lesz! A kosaras tippek az Artemisz csoportból, míg a röplabda, kézilabda, és esport tippek a Zeusz csoportból érkeztek.

Pár gondolat a visszajelzésekkel kapcsolatban:

– Valaki jelezte hogy az esport tippek nem vagy csak nagyobb eltéréssel voltak fogadhatóak a bet365 irodánál. Ilyenkor mindig arra gondolok hogy egy újabb ember aki nem olvasta el a csoport leírását… Mindenkinek ott a lehetőség hogy regisztráljon másik irodába is! Ha te lusta vagy ezt megtenni akkor egyszerűen fogadd el hogy saját magad miatt nem fogsz tudni többet profitálni!

– Felvetődött még az is hogy az oddsok idővel megváltoznak. Ez akkor jön elő, ha ugyancsak nem lett elolvasva a tippek alatti fogadási segédlet! A profi sportfogadás nem kívánságműsor! Dönts el, hogy kifogást akarsz gyártani, vagy PÉNZT!!! Ebben a tevékenységben azok érnek el kiemelkedő sikereket akik hajlandóak is tenni ezért! Mi minőségi tippeket fogadunk amelyek csak ideig óráig fogadhatóak profitábilisan! A FFL leírásában és a fogadási segédletben pontosan leírtam hogyan tudod a legprofitábilisabban követni ezeket a tippeket. Tehát vagy úgy csinálod ahogy mondom és együtt örülünk a nagy profitodnak, vagy mást csinálsz de ebben az esetben biztosan kisebb lesz a profitod. Rajtad múlik hogy te magad milyen eredményt érsz el a szolgáltatásainkkal, hiszen a fogadási feltételeket neked kell megteremteni, illetve neked kell törekedni a profit maximalizálására. Ehhez tőlem minden információt és segédletet megkapsz, amelyeket a legjobb tippadók legerősebb tippjeivel egészítünk ki!

Végszó: Aki kitöltötte a kérdőívet azok közül mindenki kisebb vagy nagyobb profitban zárt egy ember kivételével. Ez egyértelműen megmutatja azt, hogyan csinált pénzt a SportingGods ingyenes csoportja a követőknek és láthatóan nem is keveset! Sajnos sokan ezt nem tudják megfelelően értékelni, és azért is lusták tenni hogy a kérdőív kitöltésével hozzájáruljanak ahhoz, hogy több tipp legyen a jövőben vagy hogy magasabb profitot érhessenek el. Ma estig még ki lehet tölteni a kérdőívet, de egyenlőre nagyon úgy néz ki hogy innentől minden hónapban amint elértük az 5 tétes profitcélt nem fogunk több tippet küldeni, csak az azt követő hónapban ahol újra 5 tét profitot célzunk meg.

 

Még több profitot szeretnél? Használd a HelloSportingGods kuponkódot

amely 50%-os első előfizetési kedvezményre jogosít! 👉  Akarom!

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...