VIP csoportok eredményei és fontosabb változások

Hírlevél, Szolgáltatás, Promóciók, V.I.P info

Poszeidón csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A 2021-es évet nagyon erősen zártuk és rengeteg profitot hoztunk el az irodáktól a kosárlabda tippekkel. Viszont az év elején a Bet365 iroda változtatott és később nyitja meg a piacokat, aminek köszönhetően jóval kevesebb érték van a tippekben, aminek köszönhetően több kosaras tippadó sem tudta hozni a korábbi kiemelkedő eredményeket. Így ezzel kapcsolatban nekünk is lépni kellett így csak az a kosaras tippadó maradt a csoportban akinek nem befolyásolta az eredményét a fent említett változás.

A Poszeidón csoportba bekerült 4 új tippadó és ennek köszönhetően, a VIP csoportjaink közül ez lett a legértékesebb! A tippek kb 40%-a kosárlabda, 60%-a pedig labdarúgásra érkezik majd, de ritkán más sportágak is előfordulhatnak.

A csoport tippjei 95%-ban Bet365 irodára érkeznek, a fennmaradó 5% pedig GG.Bet, Betcity, Pinnacle. Tehát a Zeusz csoport mellett a Poszeidón csoport az amelyet a legjobban lehet követni VIP csoportjaink közül a Bet365 irodával. Tehát ez a csoport 1db irodával is tökéletesen követhető. (Természetesen aki ezt a csoportot szeretné választani de nincs lehetősége Bet365 irodával fogadni az szinte tökéletesen követheti 1xbet klón irodákkal mint pl. 22bet, vagy 2-3 alternatív irodát együttesen használva.)

Mint tudjátok az idő pénz, ami hatványozottan igaz a sportfogadásra, hiszen minél később fogadunk meg egy tippet annál kisebb lesz benne az érték, ezáltal ez befolyásolja az általunk elért profitot is. Tehát aki gyorsabb reakcióidővel rendelkezik az biztosan nagyon elégedett lesz a csoport eredményeivel, de akinek hosszabb idő kell a fogadáshoz annak meg kell elégednie valamivel kisebb profittal!

Az új tippadókat 5-6 nappal ezelőtt aktiváltuk, amely gyorsan meg is látszott a csoport eredményén!  Pár tétes veszteséget gyorsan profitba rántották és jelenleg 6,38 tét profiton állunk.

Artemisz csoport fontos változások és aktuális eredmény:

Az Artemisz csoport tippadóinál nem volt változás, hiszen a csoport folyamatosan jól teljesít és jelenleg is 23,5 tét profiton áll! Viszont akik csak Bet365 irodával követik a csoportot, azok kevesebb profitot tudnak elérni a fent említett Bet365 iroda változtatásai miatt. Ennek a megoldása az hogy kell regisztrálni egy kiegészítő irodát, és úgy már nem lesz problémánk a tippek megfogadásával! Az elmúlt másfél hónapban közel 50 tét profitot csináltam a VIP csoportjainkkal, mindezt úgy hogy az esti tippeket nem tudtam megfogadni. De ha tipp jött akkor ugrottam! Az Artemisz csoport kulcsa a gyors reagálás és a megfelelő iroda használata! Persze még úgy is profitot hoz a csoport ha lassabban reagálsz és csak Bet365 irodát használsz, de ha így van akkor inkább kövesd a Poszeidón vagy a Zeusz csoportot, mivel ott a tippek leginkább Bet365 irodára vannak optimalizálva!

Apollon csoport fontos változások és aktuális eredmény:

Az Apollon csoportnál nagy változások nem történtek, igaz két kosaras tippadó bekerült a csoportba, illetve a tippeket kicsit jobban megszűrtük aminek meg is lett az eredménye, mivel jelenleg 18 tét profiton áll a csoport! Ebben a csoportban a kisebb piacoktól a legnagyobbakig fogadhatunk főként Kosárra, Focira és Teniszre. A tippek szinte kivétel nélkül mind elérhetőek Ázsiai irodákban, ahol nem limitálják a nyerő fogadókat. A csoportot egyébként a legoptimálisabban Brokerirodával és egy kiegészítő irodával lehet követni. A kisebb piacoknál ugyan gyorsabb az oddsváltozás, de minimális line eltérést természetesen simán be lehet vállalni. A csoportot lehet követni akár, csak 1xbet klónnal pl 22Bet, vagy 2-3 kisebb irodát kombinálva.

Zeusz csoport fontos változások és aktuális eredmény:

A Zeusz csoportban is történt egy minimális vérfrissítés, aminek köszönhetően néhány korábbi kevésbé aktív tippadó kikerült a csoportból illetve néhány tippadónál kicsit jobban megszűrjük a tippeket. Bekerült néhány új tippadó is akik szép eredményeket hoztak az elmúlt évben. Közülük az egyik top ligákra küld tippeket, de általában akkor mikor megnyílnak a piacok a Bet365-nél. Ezeket a tippeket van hogy napokkal vagy hetekkel korábban megkapjuk de nem érdemes várni mivel a legtöbb esetben hatalmas oddscsökkenés következik be igaz az oddsok azért 1-2 napig stabilak. Tehát jól követhető tippek, de a pénzünk hosszabb ideig is benne állhat a tippben. Cserébe viszont így nem csak kis ligákra fogadunk ami az egyik ok pl amiért a Bet365 előbb limitálja a tétméretünket. Másrészt nagyon magas profitot tudunk elérni ezekkel a tippekkel ezért, nagyon ne gondolkodj azon hogy érdemes e megfogadni őket! A másik tippadó gólok alatt fogadási típusokat részesít előnyben. Ezeknél a tippeknél viszont az odds/line gyorsabban változik és valamivel nehezebb fogadni. Viszont durván jó profittal szolgál számunkra, ezért nem szerettem volna kihagyni ezeket a tippeket sem. A tippeket 0,25 line eltéréssel is bátran lehet fogadni, illetve néhány alternatív irodánál is el lehet kapni őket ahol később változnak a lineok. A 3. tippadó pedig multisport tippeket küld azaz szinte bármire jöhet, de ezek mind olyan válogatások amelyekkel szép profitot lehet összehozni! A büntetőlapos tippadó egyenlőre kispadra kényszerült mivel az elmúlt hónapokban nem hozott megfelelő eredményt, cserébe viszont rengeteg tipp érkezett. Habár a tippek többsége Bet365 irodára érkezik, a csoportban található egy kézi labda tippes sportelemző aki random irodákra küldi a tippeket. Ezek többsége fogadható Beten akár 1 pontos eltéréssel is, de mivel ezekkel a tippekkel még így is jó kis profitot lehet összehozni ezért ő marad a csoportban. (Aki maximalizálni szeretné a kézi tippek profitját érdemes egy kiegészítő irodát használni pluszban.) Jelenleg a csoport 8,4 tét profiban van!

Héra csoport fontos változások és aktuális eredmény:

Mivel az egyik nagyligás tippadó előző hónapban szabadságra ment ezért minimális változtatás kellett a Héra csoportban is, amely jelenleg 4 tét profiton áll. Jelenleg inkább közepes ligákra fogadunk a Spanyol illetve a Portugál bajnokságokból. Ezeken a piacokon nagyon jól teljesítenek a csoport tippadói, és ráadásul a tippeket elérhetjük az ázsiai irodáknál is! A tippeknél 0,25-ös hendikep eltérés megengedett azok számára akik csak lassabban tudnak reagálni a tippekre. A csoport természetesen követhető 1xklónokkal pl 22bet, vagy 2db kiegészítő irodával együttesen. (A fogadóirodákkal kapcsolatban hamarosan készítek egy rövid leírást és összegzést, hogy egyszerű legyen a felhasználásuk mindenki számára!) Természetesen ennél a csoportnál az ajánlott iroda továbbra is a brokeriroda ahol 10+ iroda ajánlatait kapjuk meg egyszerre!)

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...