FreeForLife ingyenes tippek márciusi összegzés

Hírlevél

Ebben a blogbejegyzésben egy összegzést olvashatsz a FreeForLife csoport márciusi eredményéről, követhetőségéről, illetve jónéhány olyan dologról amely segít jobban megérteni a sportfogadás legfőbb szabályait!

Kezdjük a márciusi eredménnyel! A hónapban 9 db tippel, villámgyorsan elértük és átléptük az 5 tétes profitcélt és 6,57 téten zártunk! Mindezt 5 nap alatt! Szerettem volna még több tippet is kiküldeni a hónapban, amiért cserébe csak annyit kértem, hogy töltsétek ki a kiküldött kérdőívet, amin visszajeleztek hogyan tudtátok követni az ingyenes csoportot. Ez azért fontos mert segíti az én munkámat. Az én feladatom pedig az, hogy segítsek nektek minél többet nyerni! Tehát ha a visszajelzésekben látom a hibákat, a nehézségeket amelyek a fogadás során problémát okoztak nektek, akkor tudom bővíteni a segédletet, vagy felhívom a figyelmeteket arra hogy mit kerülj el és hogyan tudod a legtöbb profitot elérni. Rendkívül bosszantó számomra hogy akik kitöltötték a kérdőívet, azok (két kivételtől eltekintve) mind profittal zártak, ennek ellenére mégsem vették sokan a “fáradtságot” hogy visszajelezzenek és hozzájáruljanak a jövőbeni még jobb eredményekhez. Ha azért vagy itt hogy profitálj akkor csináld azt amit mondok és ne a kifogásokat keresd! A visszajelzések alapján jópáran 5 tét profit felett zártak, tehát lehet azért megfelelő eredménnyel követni a csoportot, legalábbis ha hajlandó vagy kicsit többet tenni. Ha kényelmesebb vagy és csak jóval lassabban fogadsz, vagy épp elkötelezted magad egy olyan iroda mellett ami nem megfelelő számodra akkor az elért profitod is kevesebb lesz! Kérdés hogy mit vagy hajlandó megtenni egy kis “easy money”-ért?

A tippek követhetősége! Az ingyenes csoportunk nem véletlenül ilyen tippeket ad, hiszen pontosan az volt a tervem hogy betekintést nyerhessetek abba hogy bizony értünk ahhoz amit csinálunk és profitot hozunk a követőinknek. De mindent nem szerettem volna “ingyen” odaadni, hiszen ki fizet elő ha az ingyenes tippek is óriási profitokat hoznak?! Tehát ezért van az 5 tétes profitcél, illetve az hogy a tippek random irodákra érkeznek. Persze aki komolyan veszi és követi az utasításaimat, még így is szép profitot érhet el rendszeresen, de ne feledjük, hogy a FreeForLife csoport elsődleges célja az hogy kiépítsen egyfajta bizalmat az előfizetés megkezdése előtt, illetve a kis bankrollosoknak legyen lehetősége növekedni vagy épp megnyerni az előfizetési díjat! A kérdőívekben két olyan személy is volt, aki azt jelölte meg hogy veszteséget ért el a csoporttal, annak ellenére hogy mindenki más profitot hozott. A csoport követéséhez egy pontos és nagyon részletes leírást készítettem, amelyet kiegészít egy fogadási segédlet. Azaz pontról pontra le van írva mit és hogyan kell csinálnod! Ha te viszont nem azt csinálod, akkor nem a csoport a rossz! Sokan azt gondolják hogy az ingyenes csoport követéséhez 5-6 irodára van szükség… Ez persze nem igaz, hiszen már két irodával is szépen lehet maximalizálni a profitot, ahol az egyik irodát csak 15%-ban kell használni szóval mintha egy irodában fogadnál!(Helyetted senki sem fogja megcsinálni!)  Miután látod hogy ez működik, majd te fogsz könyörögni hogy mondjak még irodát amit tudsz használni! Aki arra vágyik hogy pár órás reagálással, mondjuk tippmixen hosszútávon profitot érjen el azt el kell hogy keserítsem! A pénzért itt is meg kell dolgozni, igaz valamivel könnyebb dolgunk van mint általában.

Érdemes tisztázni pár dolgot! Gondolom hallottál róla hogy hosszú távon a sportfogadók 5%-a eredményes csak! Nagy eséllyel te is abba a 95%-ba tartozol, aki nem vesz ki éves szinten százezreket, vagy milliókat a sportfogadásból! Most kaptál egy lehetőséget arra hogy olyas valaki mutassa meg neked azt hogyan nyerhetsz, aki 10 éve profit sportfogadó! Úgy értsd a profit, hogy meg is tud élni ebből a tevékenységből nem pedig néha berohan a lottózóban és tesz egy tuti 250-es oddsot 200Ft-al, majd kiposztolja valamelyik Facebook csoportba ha véletlenül egyszer nyer pár tízezer Forintot!

Légy óvatos és gondold át kinek a tippjét fogadod meg! Bizonyára hallottál már arról is hogy elég sok a csalás, átverés és a hozzánemértés a sportfogadás területén, és szinte biztos hogy szaladtál már bele ilyen szolgáltatásba te magad is. Ezeknek egyébként a legfőbb oka az hogy a szolgáltatások hátterében nincsen olyas valaki aki rendelkezik olyan tudással és tapasztalattal amivel saját maga is egy profi és eredményes sportfogadónak számít. Így meg azért nehéz az emberekkel hosszútávon profitot generáltatni, hiszen ő maga sem képes rá.. Éppen ezért mostanra már a legtöbb fogadó bizalmatlan, hiszen többnyire beleszaladt valami bukóba, annak ellenére hogy fizetett a tippekért. Emiatt egyre terjednek el az ingyenes tippadó csoportok, ahol megpróbálják ilyen olyan marketinggel behúzni az embereket. Se tipptörténet vagy statisztika, se mögöttes tartalom, csak nagy szavak és lopott vagy photoshoppolt szelvények amelyekkel odacsábítják a naív és mohó embereket

Az FFL története pár mondatban: Még 2018 januárjában indítottam az ingyenes csoportomat, amelynek a havi eredményeit egészen az indulástól vissza lehet nézni, illetve minden tipp és bejegyzés elérhető a telegram csoportjainkban és természetesen rendelkezünk a tipptörténettel 4 évre visszamenőleg!  Indulás óta 51 hónapból 43-at profittal zártunk! Aki esetleg nem annyira jártas a sportfogadás világában annak elmondom hogy ez a teljesítmény bizony brutál jónak számít! Az ingyenes csoport folyamatosan fejlődött és megújult és mostanra már elérte a végleges formáját. Láthatjátok hogy nagy energiákat áldozunk arra hogy a legjobb minőségű szolgáltatást kapjátok, hiszen a csoport és a tippek minőségi megjelenése, a fogadási segédletek, na és persze a jobbnál jobb eredmények mind azt szolgálják hogy te minél eredményesebb és elégedettebb legyél! Ezen kívül, követheted a naponta frissülő tipptörténetet, és aktuális profitot, és folyamatosan segítünk tanácsokkal, szakmai blogbejegyzésekkel annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el.

Mit kapsz és mit várunk el? Tehát kapsz egy olyan ingyenes szolgáltatást, amelyet máshol 15-20.000Ft-ért érhetsz el ráadásul az eredmények és a minőség legtöbb esetben meg sem közelítik a FreeForLife csoportét! (Hasonlítsd össze az ingyenes csoportunkat bármely ingyenes csoporttal, vagy akár a weboldalunkat más tippküldő oldalakkal! Eléggé szembetűnő a tartalmi és minőségbeli különbség!) Van különbség a profik és az amatőrök között, de nem csak a fociban! Oké, bevallom őszintén hazudtam! Nincsenek ingyen a tippek a FreeForLife csoportban sem! Ugyanis cserébe én is elvárok néhány dolgot azoktól akik követnek engem!

1.) Ha követed az ingyenes tippjeinket akkor azt vedd komolyan! Használd a fogadási segédletünket és kizárólag az alapján fogadj! Egyetlen feladatod van hogy ha tipp érkezik lehetőleg mielőbb fogadd meg a leírt szabályokat betartva! Nincs a tippek utólagos elemzése, kombinálása, vagy módosítása! Egyszerűen másold le azt amit én csinálok 10 éve eredményesen!

2.) Töltsd ki a kérdőívet! Ha ezt megteszed akkor gondoskodom arról hogy még eredményesebb lehess! Ha a követők megfelelő számban kitöltik a kérdőívet, akkor fel szoktam ajánlani hogy az 5 tétes profitcélt elérve nem állítjuk le a tippküldést és további ingyenes tippeket kaphatsz. Sajnos azt kell mondjam hogy ezt a részt sokan nem értik meg, és a saját hülyeségük miatt megszívatják a többi embert is! Pl akik most kitöltötték a kérdőívet szinte egytől egyig mind nyertek! Ingyenes csoportban, ingyenes tippekkel egy olyan ingyenes szolgáltatással amelyet máshol nagyon magas előfizetési díjért sem kaphatsz meg. És nem vagy képes rászánni 2 percet arra hogy kitöltsd a kérdőívet? Sebaj, jövő hónapban újra megpróbáljuk, amikor remélhetőleg már mindenkinek egyértelmű lesz hogy minél inkább azt csinálod amit mondok annál elégedettebb és eredményesebb leszel!

A korábban kiküldött kérdőívből néhány visszajelzést bemásolnék, illetve párra reagálnék is:

“Csak így tovább” – Válasz: Köszi 😉

“Az odszok sokkal kevesebbek a valóságban.” – Válasz: Ezt valószínű azért írhattad mert nem olvastad el a csoport leírását illetve a segédletet! Ha tipp érkezik pl Bwinre, de te mondjuk Bet365 irodában tennéd akkor szinte biztos hogy eltérő oddsot kapsz, hiszen az irodák különböző oddsokat illetve lineokat adnak. Minél több idő telik el a tipp kiérkezése illetve a fogadás között, annál nagyobb eltérésre számíthatsz! Ezekben a tippekben nagy érték van, de nem fog örökké rád várni! Én két kisebb kínálatú irodában fogadtam a tippeket és csak amikor nagyobb különbség volt, bevállaltam egy minimális hendikep eltérést. De erről a tippek alatti linken a segédletben bővebben olvashatsz. Látható a kérdőívből hogy a csoport követői szinte mind profitot hoztak, ráadásul jórészük 5 tét körüli profitokkal zárt, annak ellenére hogy az esélyek idővel változnak.

“Tetszenek az eredmények”  – Válasz: Igen valóban hónapok óta szép eredmények vannak, de ne feledd hogy vannak gyengébb időszakok is! Évente két-három gyengébb hónapra lehet számítani, éppen ezért nagyon fontos hogy hosszútávban kövesd a csoportot, hiszen a többi profitos hónap bőven kompenzál, és nagy nyereséggel zárhatod az évet! Tehát felkészülünk mindenre, és tartjuk magunkat a bankrollmenedzsmenthez, és daráljuk a tippeket. A profit pedig érkezik ahogy kell!

“Jok vagytok” — Válasz: Köszönjük! 😉

“Nagyon szeretnék fogadni is, csak az tart vissza, hogy nem szeretnék több helyre befizetni csak az Unibetre. Ott meg nincs meg az összes meccs.” – Válasz Neked fontosabb az hogy olyan helyen fogadj amit szeretsz, mint hogy komoly profitot érj el. Sajnos nekünk kell alkalmazkodni a lehetőségekhez, így ezzel kapcsolatban sajnos neked kell meghozni a döntést!

“Csak Tippmixpro regisztrációm van , nem minden esemény fogadható.” – Válasz: A tippmixpro tökéletes kiegészítő irodának egy fő iroda mellé… Ugyanis ott gyenge a kínálat az oddsok pedig még gyengébbek. Szóval vagy maradsz a süllyedő  hajón, vagy még időben leszállsz róla!

“Még gyűjtöm a bankrollra valót” – Válasz: A megfelelő méretű bankroll nagyon fontos, hiszen kell hogy legyen kézzel fogható eredménye ennek a tevékenységnek. Fogok még kitenni a hónapban olyan lehetőségeket amelyek segítenek abban hogy minél gyorsabban növeld a bankrollt.

“Örömömre szolgál a lehetőseg hogy van ilyen lehetőség” – Válasz: Bízom benne hogy sok más követőnk is így gondolja! 😉

“Nincs kritikam, sajnos sokmindent (pl kezimeccseket) nem tudok azsiai fogadoirodaval megtenni, de errol nem tehettek, ugyhogy ezert az 1-1 tetnyi profitot tudok hozzatenni a vip csoportokhoz. Nyilvan nem bannam, ha minden tipp fogadhato lenne, de megertem, hogy ez nem lehetseges” – Válasz: Ebben a csoportban kizárólag kis piacos tippek vannak amelyek általában nem elérhetőek az ázsiai irodákban. Érdemes viszont egy kiegészítő irodát használnod, amivel eléggé növelheted a megfogadott tippek számát. Erről is készítek hamarosan egy leírást, amelyet kiteszek majd ide a csoportba is!”

“Eddig jó, párszor volt, hogy nem találtam az adott mérkőzést a fogadó irodánál”  — Válasz: Ez leginkább a te sarad hiszen minden tippet meg lehetett fogadni. Ha túl lassan reagáltál vagy egy nem megfelelő irodát használtál akkor igen valóban előfordulhat hogy a tipp nem elérhető. A te felelősséged hogy ilyen ne igen forduljon elő. Persze megértem hogy ez egyéni élethelyzettől is függ, de mint mondtam kicsit azért kell dolgozni a profitért!

“Gratula ah eddigihez, lesz meg jobb részemről” – Köszi szépen! 😉

“Nagyon jó a csoport. Abszolút nem értek a sporthoz, de így nagyon könnyű! 😉” – Válasz: Köszi! Pont az a lényeg hogy nem kell értened a sporthoz vagy a sportfogadáshoz, egyszerűen csak kövesd a leírást és másold le amit csinálok. Így már valóban gyerekjáték! 😉

“Kicsit sok a közvetlen meccs előtti tipp. Nekem így kicsit nehezebb tenni, de így tovább. Jók vagytok!”—- Válasz: Köszi szépen! Ha több olyan tippet szeretnél ahol később van a kezdés válassz VIP csoportjaink közül! Van olyan amit követhetsz csak Bet365 irodával is! (Zeusz, Poszeidon)

“Minden ok” —- Válasz: Ezt szeretem hallani! 😉

“Telegramm neha automatikusan nemitja magát, es nem kapok ertesitest” — A telegram még nem működik önállóan, tehát emberi hiba a probléma oka! Korábban nálam is volt hogy rányomtam az ablakban alul a némítás gombra aztán meg néztem hogy miért nem jelez. Kicsit odafigyelsz és nem lesz gond vele!

“Van Helsinki előfizetésem. Csak azokat a tippeket könyvelem ide, amelyek nem abból a csoportból valók. Ezért van az eltérés.”  —  Válasz: Artemisz/Helsinki csoport épp 21,5 tét profitban van szóval elég erősen zárhattad a hónap első hetét! 🙂

“A kapott tippek egy részét a Bet 365.-ön nem volt elérhető, vagy csak túl nagy odds különbséggel.” —– Válasz: Két lehetőséged van: 1: Regisztrálsz egy plusz irodát és úgy fogadsz
2: Élőben próbálod megfogadni a tippeket amikor visszaállt az odds vagy a line.

“Többször van, hogy hiába fogadom meg 1-2percen belül a kiküldött tippet az odds nagyon nem stimmel, gondolom ez az iroda miatt lehet. Szinte az összes tippet a 22betnél tudtam most csak megfogadni és volt, hogy a kiküldött képen 3.9, 2.2es odds volt, 22beten meg a 2es oddsot sem érte el vagy 1.9-2es odds helyett 1.40-50es odds amin mar nem éri megfogadni a tippet.”  —   Válasz: Én pl azt a bizonyos 3.9 es tippet 4.1 ért fogadtam meg! tehát azonnal két tét profittal lehagytalak! Tehát mint mondtam nem mindegy hol fogadsz, és az sem hogy milyen gyorsan! Persze ennek ellenére is profitálni lehetett 22beten a tippekkel, de van aki nem éri be ennyivel és többet akar, ha érted mire gondolok… 🙂 Az 1-9-2es oddsos kosár tippet pedig 3 pontos eltéréssel fogadtam, így egyből megfelelő oddsot kaptam. Ezekről az eltérésekről illetve még néhány fontosabb dologról a tippek alatti linken található fogadási segédletben találsz!

“Ügyesek vagytok”  —Válasz: Köszi 😉

 

 

 

A döntés most a TE kezedben van!

Veszteséges szerencsejátékos maradsz,
vagy eredményes PROFI sportfogadó leszel!?

Legnépszerűbb blog bejegyzéseink

Héra csoport információk (Próbáld ki ingyen!)

A tartalom megtekintése csak tagjaink számára elérhető. Ha már tag vagy, jelentkezz be itt: bejelentkezés, vagy regisztrálj oldalunkra itt: Regisztráció

Pénzt akarsz keresni sportfogadással?! (Olvasd végig!)

Hamarosan lejárnak az ingyenes VIP próba tagságok amelyeket még az előző hónap végén lehetett igényelni! Nagyon sokan éltetek a lehetőséggel és a visszajelzéseitekből látom, hogy a többség szép profitot hozott össze, persze ez azért egyénenként eltért, hiszen ez...

Ismét profittal zártuk a hónapot! (Ingyenes tippek augusztusi összegzés)

A FreeForLife ingyenes csoportunk 2018 januárja óta működik megállás nélkül, és ezalatt az 68 hónap alatt, csak 9 alkalommal zártunk veszteségben, 59 hónapot pedig nyereséggel hoztunk le! Az elmúlt 22 hónapból 21-et zártunk profittal, ami brutálisan jó eredmény! Sok...